Azért az sokat elárul, hogy 4 Gb memóriával, és 64 Gb háttértárral rendelkezik, szal férnek komoly frissítések is :)
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Hálózati audio lejátszók
- suminator968
- V.I.P.

- Értékelés: 1082
Re: Hálózati audio lejátszók
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2
- suminator968
- V.I.P.

Nem azt írtam, hogy szar, csak még nem működik teljesen tökéletesen, és valszeg igaza van Fapacinak, ha frissítem lehet meg is oldódik.
Mindazon által ezek a hibák lehet másnak föl sem tünnek, nekem is csak azért, mert a másik eszközöm egy év alatt már-már tökéletesre csiszolták a frissítésekkel. :)
Mindazon által ezek a hibák lehet másnak föl sem tünnek, nekem is csak azért, mert a másik eszközöm egy év alatt már-már tökéletesre csiszolták a frissítésekkel. :)
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
- suminator968
- V.I.P.

- ZolaBA
- Törzsvendég

- Értékelés: 1754
N+1 istenítő hozzászólás után véletlen ejti el valaki, hogy de a szoftvere amúgy szar.
Hát ilyen ez a hype műfaj
Hát ilyen ez a hype műfaj
Rövid az élet ... egyél sok palacsintát!
Re: Hálózati audio lejátszók59858
Ez engem is érdekelne!tottyi írta: ↑2024.01.18., csüt. 16:35Milyen hirekrol hallottal a Roon-al kapcsolatban?fapaci írta: ↑2024.01.18., csüt. 16:20Így van. Az Eversolo egyik embere is azt írta, hogy novemberben elindították a folyamatot az A8 esetében és a Roon már akkor negyedévet mondott nekik. Az A6 tavaly másfél hónap alatt megkapta a Roon Ready plecsnit.
Sajnos van egy rossz érzésem a Roon-nal kapcsolatban, nem tetszenek a hírek, de remélem, hogy tévedek!
Munkaidőben vagyok, ráérek :-]
- tottyi
- Hazajáró lélek

- Értékelés: 905
Milyen hirekrol hallottal a Roon-al kapcsolatban?fapaci írta: ↑2024.01.18., csüt. 16:20Így van. Az Eversolo egyik embere is azt írta, hogy novemberben elindították a folyamatot az A8 esetében és a Roon már akkor negyedévet mondott nekik. Az A6 tavaly másfél hónap alatt megkapta a Roon Ready plecsnit.
Sajnos van egy rossz érzésem a Roon-nal kapcsolatban, nem tetszenek a hírek, de remélem, hogy tévedek!
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
- suminator968
- V.I.P.

Mondjuk szól a Tidal, váltanék airplay-re, megszólal, de pár másodperc után megint a Tidal szól. A WiiM -en ilyen sosem fordul elő.fapaci írta: ↑2024.01.18., csüt. 16:13Önmagától csak a főverzió váltásokat csinálja meg, a kis hibajavításokat nem, azokat offline módszerrel lehet megetetni vele.suminator968 írta: ↑2024.01.18., csüt. 15:11Upsz. Én kényszeríteni akartam a frissítésre, de azt mondja napra kész :) Ja, hogy usb-n lehet rá kényszeríteni :)
Amúgy hogy érted, hogy "nehézkes a bemenet váltás"? Konkrétan két kattintás.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11181
- Kapcsolat:
Így van. Az Eversolo egyik embere is azt írta, hogy novemberben elindították a folyamatot az A8 esetében és a Roon már akkor negyedévet mondott nekik. Az A6 tavaly másfél hónap alatt megkapta a Roon Ready plecsnit.
A Roonnál sorban állnak a készülékek a minősítésre, több hónap a várakozási idő. Úgy tűnik, hogy a tőkeerős Harman/Samsung általi felvásárlás növelte az üzleti bizalmat Roon irányába, így egyre több gyártó lát benne fantáziát. Például a Heed Audio streamer kártyája ősz óta készen van, de a Roon szertifikációra még mindig várnak, pedig a Roon teszt környezetében tökéletesen működik. Ők is piacra dobták (saját appal megbízhatóan működik), nem tud várni hónapokat egy gyártó, ha végre elkészült egy fejlesztéssel.fapaci írta: ↑2024.01.18., csüt. 15:08Gyanítom, korai szoftver fut a gépeden, javaslom frissíteni. 1.2.70b a lefrissebb verzió, ebben már sok hibát javítottak. Én már csak egyet tapasztalok néha, az alvó kijelző felélesztésekor egy pillanatra megakad a lejátszás.
Sajnos aki hamar megvesz egy ilyen masinát, kicsit úttörő szerepben érezheti magát. Pár héten belül érkezik a "végleges" firmware a Roon Ready minősítéssel együtt. Valójában már eleve ezekkel kellett volna piacra küldeniük a gépet, de ezek az ázsiaiak képtelenek várni.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Önmagától csak a főverzió váltásokat csinálja meg, a kis hibajavításokat nem, azokat offline módszerrel lehet megetetni vele.suminator968 írta: ↑2024.01.18., csüt. 15:11Upsz. Én kényszeríteni akartam a frissítésre, de azt mondja napra kész :) Ja, hogy usb-n lehet rá kényszeríteni :)
Amúgy hogy érted, hogy "nehézkes a bemenet váltás"? Konkrétan két kattintás.
- Redguy
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 115
Otthoni használat közben derülnek ki a hangminőségen túli egyéb apróságok is.suminator968 írta: ↑2024.01.18., csüt. 14:06Pár óra hallgatózás után, első benyomások.
-Eddig WiiM Pro Plus-Heed Da-Mz/x aktív 3 utas dobozok.
-Eversolo DMP A8-Mz/x aktív.
1.WiiM saját dac-DMP A8 saját dac, nincs verseny, egyértelmű kategória különbség.
2.WiiM-Heed DA, DMP A8 , A8 fölény, nagyobb felbontás, több részlet, azonnal, vakon felismerhető mind két hang.
3.WiiM csak futómű, coaxon A8-ba, hmmm, kurva jó futómű a WiiM :)
Szoftverek. Egyértelműen WiiM, az A8 már első nap befagyott, nehézkes a bemenet váltás, bonyolult a WiiM -hez képest. Azt még megröccenteni sem tudtam hetek óta :)
Nagyon kellenek a frissítések az A8-nak, nyilván a potenciál adva van, most már csak ki kell aknázni :)
Például a szoftver illetve a “felhasználói élmény” is ilyen, van aki szerint másodlagos, de szerintem az is legalább olyan fontos, mint a hang.
Volt nálam megvételi szándékkal olyan készülék (neves gyártó nem olcsó terméke), aminek a hangja nem volt éppen rossz, de szoftveresen annyira gyengének éreztem, hogy vissza kellett lépnem a vételtől, mert olyan hibái-hiányosságai voltak, hogy azokkal nem akartam a későbbiekben együtt élni.
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - Parabox Tempesta mkII
- suminator968
- V.I.P.

Upsz. Én kényszeríteni akartam a frissítésre, de azt mondja napra kész :)
Ja, hogy usb-n lehet rá kényszeríteni :)
Ja, hogy usb-n lehet rá kényszeríteni :)
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Gyanítom, korai szoftver fut a gépeden, javaslom frissíteni. 1.2.70b a lefrissebb verzió, ebben már sok hibát javítottak. Én már csak egyet tapasztalok néha, az alvó kijelző felélesztésekor egy pillanatra megakad a lejátszás.
Sajnos aki hamar megvesz egy ilyen masinát, kicsit úttörő szerepben érezheti magát. Pár héten belül érkezik a "végleges" firmware a Roon Ready minősítéssel együtt. Valójában már eleve ezekkel kellett volna piacra küldeniük a gépet, de ezek az ázsiaiak képtelenek várni.
- suminator968
- V.I.P.

Pár óra hallgatózás után, első benyomások.
1.WiiM saját dac-DMP A8 saját dac, nincs verseny, egyértelmű kategória különbség.
2.WiiM-Heed DA, DMP A8 , A8 fölény, nagyobb felbontás, több részlet, azonnal, vakon felismerhető mind két hang.
Szoftverek. Egyértelműen WiiM, az A8 már első nap befagyott, nehézkes a bemenet váltás, bonyolult a WiiM -hez képest. Azt még megröccenteni sem tudtam hetek óta :)
Nagyon kellenek a frissítések az A8-nak, nyilván a potenciál adva van, most már csak ki kell aknázni :)
- Redguy
- Kezdő Fórumlakó

Persze, az is lehet, hogy így van.kargidje írta: ↑2024.01.18., csüt. 07:53Az "olyan vélemények"-ből kiindulva:Redguy írta: ↑2024.01.15., hétf. 14:46Ha kicsit utána olvastál volna - amit mint írtad is, nem tettél -, akkor találkozhattál volna olyan véleményekkel, hogy az alap A6-os verzió - streamerként használva - eléri a Lumin U2 mini színvonalát, míg árban jelentősen alatta van annak. Viszont az abban lévő DAC - és ez által az analóg jel, gyengébbnek tűnt (a leírás szerint), mintha az U2-re köt valaki egy jó DAC-ot.
ha U1/U2 Mini-d van, akkor már van hozzá dac-od is, így meg felesleges egy A6-ra beruházni, mert magában nem jobb, mint az előbbi 2 kombó.![]()
Én meg olvastam, láttam(YT) olyanokat, a Matrix mini-i4/pro bizonyos tekintetben pariban van az A6-al, van amiben jobb, van amiben gyengébb.
![]()
Mindig az a konklúzió, hogy meg kell hallgatni saját rendszerben, mert csak akkor derül ki, hogy van -e értelme...
A baj csak az, hogy egy ilyen otthoni
Auralic Aries Femto - LESSLOSS DAC 2004 MKII - Burmester 051 integrált - Parabox Tempesta mkII
Lassan egy éve keresgélek egy jó egybekütyüt. Nagyon megköszönöm, ha adsz tippet, melyiket hallgassam meg. Legyen benne valami forrás, meg dac és fejhallgató erősítő, mint pl Maranzt ND 8006. De nem kell, hogy cd olvasó is legyen benne, elég ha pendrive- ról tud beolvasni zenéket.
Ebben az esetben szerintem nem, sőt, talán jobb is lesz, mert nem kell kábelezni. De az ára meg fog emelkedni.
A gyártó azt fogja mondani, hogy tessék egy új fejlesztés, (pl. Auralic 1.1 helyett 2.1), és az árat megduplázza. Egybekütyü kipipálva, hangja javult, gyártó profitja megnőtt, mindenki boldog.
A 2.1- ben van futómű is, dac is, fejhallgató kimenet is. 1.1- es egymillió, 2.1- es ketmillió.
De akkor kijönnek egy új futóművel, ugyanúgy kétmillió, és csoda történt, jobban szól, mint a beêpítettje.
Meg vehetsz hozza külső clock- ot, az is 3 millió. Aztán vehetsz hozzá külső upsampling processzort, az is 3 millió. Meg vehetsz hozzá egy külső tápegyseget, azzal is jobb lesz a hang. Na, melyik fog jobban szólni, az egybekütyü 3 millióért, vagy a 3 millás streamer kiegészítve meg két darab 3 millás egységgel?
És ekkor kijön a legújabb fejlesztés, Auralic Vega 3, de ez már 4,5 millió Ft. Biztos jobban szól, mint a 2.1 vagy a 2.2, és biztos lehet javítani a hangján a külső 2-3 millás opcionális kiegêszítőkkel. Csak az egybekütyü ára eljutott az 1 milliótól a 4,5 millióig, és lehet ehhez is megvenni külső clock- ot, táp- ot, stb.
Ugyanez a Chord Dave- nél. 10.000 angol fontért már haza lehet vinni. 5 ezer angol fontért vehetsz hozzá upsamplert, javul a hangja, meg vehetsz hozzá külső tápot, attól még jobb lesz a hangja.
Mindegyik gyártó a profitból él. Az egybekütyü lényege a kényelem és a nyugalom.
Ezt borítják fel az újabb fejlesztések piacra dobásával, mert tudják, hogy a vevők egy része úgyis megveszi az újabb egybekütyüt, mert jobb a hangja, mint az előd egybekütyünek.
Kereskedő is, gyártó is abból él, hogy elad egy újabb, de jobb hangú cuccot, mert a vevő előrelépést akar. Megtámogatják marketinggel, amit a vevő a termék arában fizet ki.
Innen már csak egy-két lépés, és az fog jönni, hogy egy filléres Google Chromecast ugyanolyan jó streamer futómű mint egy Lumin U1 Mini.kargidje írta: ↑2024.01.18., csüt. 07:53Az "olyan vélemények"-ből kiindulva:Redguy írta: ↑2024.01.15., hétf. 14:46Ha kicsit utána olvastál volna - amit mint írtad is, nem tettél -, akkor találkozhattál volna olyan véleményekkel, hogy az alap A6-os verzió - streamerként használva - eléri a Lumin U2 mini színvonalát, míg árban jelentősen alatta van annak. Viszont az abban lévő DAC - és ez által az analóg jel, gyengébbnek tűnt (a leírás szerint), mintha az U2-re köt valaki egy jó DAC-ot.
ha U1/U2 Mini-d van, akkor már van hozzá dac-od is, így meg felesleges egy A6-ra beruházni, mert magában nem jobb, mint az előbbi 2 kombó.![]()
Én meg olvastam, láttam(YT) olyanokat, a Matrix mini-i4/pro bizonyos tekintetben pariban van az A6-al, van amiben jobb, van amiben gyengébb.
![]()
BARTIMEX AUDIO Honlap
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Ha van egy különálló streamer, DDC és egy D/A konverter, esetleg néhány külső tápegység, amiket beteszünk egy nagy dobozba, szerényebb hangminőséget fogsz kapni?
Nem árt néha megmozgatni ezt a becsípődést. Az alapját képező régi egybecuccok leginkább a spórolásról szóltak, a vevők is azt remélték, hogy harmadannyi pénzért ugyanazt kapják, ami nyilván nem jött be. Hogy néhány egységet érdemi változtatás nélkül külön vagy közös dobozba építesz, az nem fog drámai különbséget okozni a kapott eredményben. Ha mégis érzékelhető ilyesmi, akkor ott bizonyosan volt változás a műszaki tartalomban, tehát nem egybeépítés, hanem spórolás, degradálás, tartalom csökkenés történt.
Az egybeépített megoldásnál gyártói oldalon kevesebb alkatrész (tápegység, kijelző, csatlakozók, készülékház, stb.), felhasználói oldalon pedig kevesebb hely és kábel kell, az így felszabaduló pénzzel pedig akár egy magasabb kategóriát is elérhetsz. A vevők nagy része a zsebében lévő konkrét pénzmennyiségből szeretné a legjobbat megvenni, a gyártók/kereskedők viszont arra törekednek, hogy ezt a pénzösszeget tessék megemelni, ennek egyik módja a különálló készülékek gyártása.
A sok kütyüből álló verzió mellett egyetlen stabil érv hozható fel: a rendszer variálhatósága. Ez viszont akár ellenérv is lehet azoknál, akik nem cserélgetik rendszeresen a készülékeit és kábelharcot sem akarják feltétlenül megvívni. Aki a cserélgetésben leli meg örömét, annak az egybeépített cuccok ördögi szerkezetek. Egy jól sikerült mindentegybe megoldás alkalmas a hifibogár fegyelmezésére, aminek hozománya a kevesebb agyalás és több zenehallgatás.
ha U1/U2 Mini-d van, akkor már van hozzá dac-od is, így meg felesleges egy A6-ra beruházni, mert magában nem jobb, mint az előbbi 2 kombó.
Az "olyan vélemények"-ből kiindulva:Redguy írta: ↑2024.01.15., hétf. 14:46Ha kicsit utána olvastál volna - amit mint írtad is, nem tettél -, akkor találkozhattál volna olyan véleményekkel, hogy az alap A6-os verzió - streamerként használva - eléri a Lumin U2 mini színvonalát, míg árban jelentősen alatta van annak. Viszont az abban lévő DAC - és ez által az analóg jel, gyengébbnek tűnt (a leírás szerint), mintha az U2-re köt valaki egy jó DAC-ot.
ha U1/U2 Mini-d van, akkor már van hozzá dac-od is, így meg felesleges egy A6-ra beruházni, mert magában nem jobb, mint az előbbi 2 kombó.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asebestyen 2024.01.18., csüt. 08:10-kor.
Ok: Idézési hiba javítása
Ok: Idézési hiba javítása
Simán lehet csökkenteni a dobozok, és ezzel együtt a kábelek számát is, csak a hangminőség is szerényebb lesz egy all- in-one készülék esetében. Most mindegy, hogy 1 millió vagy 3 millió, ha a dacra külön költ valaki ugyanannyit, meg a streamerre is, érthető, hogy jobb lesz a hang. Ha van egy all-in one készüléked, ami mondjuk 1 milliós, akkor persze, hogy jobban szól egy külső dac- al, meg egy külső erősítővel, vagy jobb lesz egy külső streamerrel is. Hallottam ilyet, érthető, hogy jobb lett a millás all- in- one hangja, ha egy külső kétmillás forrást kötnek eléje.mishow írta: ↑2024.01.15., hétf. 12:25….
A még megmaradt hifisták nagyobbik része a hagyományos hifi lánc építgetésben hisz, ezt pedig láthatóan úgy találták ki, hogy csak egy jó aktív box kell mögé. Igazán ebben az esetben tud az lenni, amire szánták: nagytudású all_in forráskészülék, előfokkal, bemenetekkel, valós hangerőszabályozással.
Jó az elképzelés, de szerintem erre MA még kevesen nyitottak.
Erre írtam, hogy a jövő majd megmutatja!
Ha kivennék belőle az előfok funkciót, lenne "csak" egy jól megépített streamer dac fokozattal, és mondjuk az A6M nem egy "felokosított" A6, hanem egy funkciókban (!) "lebutított" , de hangban a nagyobb testvér tudását hozó A8 "Mini" lenne, akkor az talán nagyobbat most még tudna tarolni, hiszen egy dacot még csak-csak elenged az ember, de egy szeretett és bevált integrált erősítőt + hangdobozt nehezebben.
Az ÉN postom valójábban ezt a gondolatot feszegette, amire ma még szerintem nem tudni a választ.
Hozzáteszem, fapacihoz (meg sok másik fórumtárshoz) hasonlóan én is pontosan azon dolgozom, hogyan tudnám csökkenteni a dobozaim, de főleg a kábeleim számát, de az én fejemben egyelőre az integrált erősítő a válasz, és az abba "beköltöző" minél jobb dac, és esetleg streamer.
Persze ez is változhat, de most még így látom ...![]()
De ez már kb. 50 éve is így volt, a komponensekből összerakott hifi jobb hangú, mint egy egybekütyü. Meg persze drágább is, meg több helyet is foglal, és több a kábel. A gyártók nem hülyék, ők is a profitból élnek.
Vegyél egy jó streamert, meg hozzá egy külső órajelgenerátort, meg egy külső tápot, ez mind javít a hangon, csak legyen rá pénzed. A gyártó ha legyárt egy digitális futóművet, ugyanannyi pénzért kínál egy dac- al is rendelkező változatot, csak abban gyengébb lesz a streamer. Különben ki venné meg a streamerêt?
Így már értem, bár ez elég messze van az én gondolkodásomtól.
- Alex_Aston
- V.I.P.

- Értékelés: 3736
Köszi a kimerítő választ, valami ilyesmi magyarázatot reméltem.Redguy írta: ↑2024.01.15., hétf. 14:46... az alap A6-os verzió - streamerként használva - eléri a Lumin U2 mini színvonalát, míg árban jelentősen alatta van annak. Viszont az abban lévő DAC - és ez által az analóg jel, gyengébbnek tűnt (a leírás szerint), mintha az U2-re köt valaki egy jó DAC-ot...
Így már értem, bár ez elég messze van az én gondolkodásomtól.
Csak a Marantz! :-D
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2610
Tényleg, most nézem. Az A6M 1200€ az Upgrade Edition a lineáris táppal 1700€. Az A8 meg 2000€.
Hát ezeket a lépéseket nehéz követni. Abban igaza van fapacinak, hogy az A6M piaci pozícionálása elég fura
Hát ezeket a lépéseket nehéz követni. Abban igaza van fapacinak, hogy az A6M piaci pozícionálása elég fura
- Redguy
- Kezdő Fórumlakó

Én azt gondolom, hogy pontosan értettem a kérdést.Alex_Aston írta: ↑2024.01.15., hétf. 11:21Úgy látom nem értetted a kérdést, inkább mellre szívtad, tök feleslegesen.
Értetlenségemet fejeztem ki azzal kapcsolatban, hogy ilyen eszközt miért venne valaki csak futóműnek, miközben a kérdéses A8-as modell, ha jól értelmezem pont DAC-ban erősebb, mint az A6, és mellék kapott rendes előerősítőt is, bemenetekkel.
Miért venne bárki is ilyet, és kötné külső DAC-ra, miért nem vesz helyette egy csupasz eszközt?![]()
A fő kérdésem ez lenne.
Mivel én indítottam el a gondolatot, amire végsősoron reagáltál ezért megszólítva éreztem magam.
Ismerősök között nyilván máshogyan kommunikál az ember, de ha nem ismerek valakit, akkor attól nem esik jól ha tudatlanságból "lehülyéz" az illető, főleg ha pusztán azért, mert nem érti a gondolatmenetemet.
A megfogalmazás miatt, reagáltam úgy ahogy...
Ha kicsit utána olvastál volna - amit mint írtad is, nem tettél -, akkor találkozhattál volna olyan véleményekkel, hogy az alap A6-os verzió - streamerként használva - eléri a Lumin U2 mini színvonalát, míg árban jelentősen alatta van annak. Viszont az abban lévő DAC - és ez által az analóg jel, gyengébbnek tűnt (a leírás szerint), mintha az U2-re köt valaki egy jó DAC-ot.
Az A6M, esetében már jobb minőségű a végeredmény a jobb órák miatt, de a benne lévő táp még továbbra is kapcsolóüzemű.
Azóta kijött a A6 Master Edition UPGRADE - ami még drágább persze, de még az A8 alatt van - ebben már lineáris táp van (meg integrált SSD).
A fentieknek a streamer oldala ugyanaz - elméletileg.
Ezek fölé magasodik az A8 (az ismert 2000 EUR áron), ami még mindig pariban van árát tekintve az U2 minivel, kérdés, hogy hangminőség terén mit tud ténylegesen? (mert ugye, ha nem jobb benne a streamer, akkor nyilván nem érdemes az A8-ra menni az A6 helyett)
Egy szó mint 100, ha valaki ebben az árkategóriában keres streamert, véleményem szerint "NAGY BUTASÁG" lenne figyelmen kívül hagyni. Még akkor is, ha a többi funkcióját esetleg nem használná az illető, mert a különböző vélemények szerint, ár/érték arányban talán jelenleg nincs jobb. (és igen, van egy tartalék DAC+előfok, amiből valljuk be, nagy baj nem történhet)
Még az is előfordulhat, hogy kiderül, hogy a DAC-ja jobb, mint amit jelenleg használok - és nagyon szeretek -, és ezért a későbbiekben azt - talán - el tudom engedni.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Kapcsolat:
Az Eversolo mobil appnak van olyan funkciója, hogy a telefonon ugyanazt látod, mint a készülék kijelzőjén és a vezérlés is ugyanúgy működik, mintha a készüléket tapogatnád. Mivel az A8 kijelzője pont akkora, mint egy modern mobiltelefoné, olyan érzés ezt a funkciót használni, mintha leakasztanád és magaddal vinnéd a kijelzőt. Nagyon rendben van.