Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

ValhallA világa

Moderátor: ValhallA

Marc
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 25

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Marc »

T. Urak!

A lentebb látható elosztót ma installáltam. Az új elosztóval és a régi (normál műanyag) elosztóval megszólaló zene közötti különbséget úgy tudnám leírni, mint ami látványban egy digitális fénykép és annak csökkentett felbontású változata között van. A javulás igen finom, de pl, az ujjak-húrok összjátékánál, a bőgő felharmonikusainál rendkívül plasztikusan érzékelhető.

Az elosztót előzetes meghallgatás nélkül készíttettem, ValhallA tanácsaira hagyatkozva. Úgy tűnik, Nála megéri bátornak lenni.

Hasonló jókat.

Üdv

Vendég

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Hozzám is megérkezett ValhallA mester CuAg I. tápkábele, valamint készített egy "pofás" digi coaxot is nekem.    Köszi.Este majd jól beüzemelem őket! 

ők azok:

Ezen milyen IEC van?

A jelenlegi csúcs Furutech FI-09®

"New top of the range IEC socket with Nylon insulation material and pure copper conductors. Screw type connections able to accept up to 4mm diameter wire. Please note that this socket is unusually deep, it protrudes 31mm inside the chassis plus the cabling.
Rated at 15A 250V AC.

FI-09G Gold plated: Ł49.95.
FI-09R Rhodium plated: Ł61.95."

A kábelen az IEC dugot kérdeztem nem az elosztóét.

dandesz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: dandesz »

És mennyibe kerül egy ilyen?
Ez bizony már nem maroklőfegyver,hanem a nehéztüzérség kategóriába sorolandó.
Ennek megfelelően nem a Tesco gazdaságos kategória.

Belső kábelezés,külső tápkábel minőségének függvényében,akár 200ezres magasságokba is nyújtózkodhatnak a költségek.
Persze,amennyiben van rá igény,akár Nordost-Odin,vagy Silversmith-Palladium is lehet a kábelezés,azokra inkább nem írnék árat...

Jah értem!

Köszönöm a "felvilágosítást"
2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép

Vendég

ValhallA világa

Sokan nem is hinnék mekkora jelentősége van ez elosztónak!
Sokkal nyugodtabb, simább a hang nagyobb jelenlétérzettel, egy ilyen szintű berendezés használata esetén.

Gratula, nagyon szép!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja
Értékelés: 7051

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: ValhallA »

Ez bizony már nem maroklőfegyver,hanem a nehéztüzérség kategóriába sorolandó.
Ennek megfelelően nem a Tesco gazdaságos kategória.

Belső kábelezés,külső tápkábel minőségének függvényében,akár 200ezres magasságokba is nyújtózkodhatnak a költségek.
Persze,amennyiben van rá igény,akár Nordost-Odin,vagy Silversmith-Palladium is lehet a kábelezés,azokra inkább nem írnék árat...

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Hozzám is megérkezett ValhallA mester CuAg I. tápkábele, valamint készített egy "pofás" digi coaxot is nekem.    Köszi.Este majd jól beüzemelem őket! 

ők azok:

Ezen milyen IEC van?

A jelenlegi csúcs Furutech FI-09®

"New top of the range IEC socket with Nylon insulation material and pure copper conductors. Screw type connections able to accept up to 4mm diameter wire. Please note that this socket is unusually deep, it protrudes 31mm inside the chassis plus the cabling.
Rated at 15A 250V AC.

FI-09G Gold plated: Ł49.95.
FI-09R Rhodium plated: Ł61.95."

"Bármely eléggé fejlett technológia megkülönböztethetetlen a mágiától." Arthur C. Clarke (1917-2008)

Vendég

ValhallA világa

ők azok:

Ezen milyen IEC van?

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 601

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Engem is érdekel, jöhet privibe is!
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

dandesz
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: dandesz »

2.0: Erősítő :Dual CV 1460 Hangfal: DIY Forrás: Gép

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Ezúttal is csak gratulálni tudok az igényes munkához.

Köszönöm Kukori!

Közben elkészült egy újabb csúcsminőségű elosztó.

-8XFurutech FI-E30R
-1XFurutech FI-09R
-belső kábelezés Siltech

Vendég

ValhallA világa

Sziasztok!

Hozzám tegnap érkezett meg Ákos CuII+ kábele. Kicsit előre szaladva, mondhatom, jól indult hifiben az évem!
Nem blindre vásároltam, mivel egy jó ismerősöm révén volt lehetőségem meghallgatni ezt a kábelt, ami semmi kétséget nem hagyott afelől, hogy vastagon megéri az árát. Na, persze, mivel maga a kábel is vastag...

A CD-lejátszóhoz kötöttem be, ott egy korábbi mezei kábel szolgált már régóta, bár járt nálam néhány komolyabb tápkábel, de a CuII+ ár/érték arányában nagyon jól beilleszkedett a rendszerembe. Egyértelműen több dinamika és nyugodtság jellemzi a hangban, a mélyekhez sokat hozzátett, amit én eddig kicsit hiányoltam is. A színpad kiszélesedett, a részletek már nem sejtetősek, hanem határozottan, amellett simogatóan éreztetik a jelenlétüket. Érdekes, hogy volt nálam pl. Kimber pk-14-es is, az közel sem volt számomra ennyire meggyőző.
A csomagolásról és a kivitelezés minőségéről nem beszélnék, hozták az Ákostól már jól megszokott színvonalat.

Ezúttal is csak gratulálni tudok az igényes munkához.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

BUÉK minden kedves fórumozónak!

Moha1976
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 14

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Moha1976 »

ValhallA mester....nincs véltetlenül egy kép a hangsugárzódról is....?  :kiraly:
Még lóg a bele,amint fotogén állapotba kerül,töltök föl képeket.

Kárpótlásul itt az egyik frissen elkészült,M1A2 Abrams kivitelű,egyedi igények szerint készült elosztó,csúcs Furutech Rhodium aljzatokkal.

FI-09R,FI-E30R,FP2R,ezüst belső kábelezés.

Rendkívül masszív darab, gondolom az elnevezés is erre utal..?
Tökéletes kivitelezés, teljesen egyedi konstrukció, fantasztikus hang!

Én köszönöm a bizalmat!

Bevallom,mikor elkészült az elosztó,rokonságot éreztem a harckocsival...

Köszönet Bacsi51,hallgasd egészséggel! :baby:

Képen.:SynapsyS R(Sand Type)

...hát igen, ez már tudás, profi munka!

mackohaz
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 672

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: mackohaz »

Én még kívánok neked fejlesztésekben gazdag Boldog Újévet!

"Még egy kávé és teret váltok." Star Trek - Voyager (Jane Way)
Audio Analogue Maestro & Chario & TEAC & Era300

kisvizi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: kisvizi »

Köszi Ákos,és viszont kivánom neked is

"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"

Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Köszönöm minden kedves fórumozónak,aki betért ide az év folyamán,kitüntető figyelmét,hozzászólását a témához!

Áldott,békés Karácsonyt Mindnyájatoknak!

:kiraly:

Taky
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 16

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Taky »

Hozzám is megérkezett ValhallA mester CuAg I. tápkábele, valamint készített egy "pofás" digi coaxot is nekem. Köszi.Este majd jól beüzemelem őket!

ők azok:

film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Köszi Ákos !
Én Köszönöm Zsolt!

Neked is köszönöm a pozitív véleményt Kag.

Taky
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Remélem,jól fognak illeszkedni a rendszeredbe az új darabok.

Valószínűleg! Tegnap csak úgy kutyafuttában bekötöttem az új "madzag"-okat, de aztán kénytelen voltan beülni kicsit hosszasabban zenét hallgatni, mer' WOW !!!!Köszi Ákos ! :kiraly:
film: Panasonic TX-29PM1P - Monitor scart - Pioneer DV-585A - ETI eXpress 75Ohm digital - Denon AVR-1306 - Qed42 SpeakerC - Epos
zene: Marantz CD63 mkII KI - ValhallA CuAg I. PowerC / Coincident CST IC - Creek 4330 mk2 SE - ValhallA CuII+ PowerC / Coincident CST 1 SpeakerC - Epos M16
állvány: Ateca Monaco számítógép: Acer TravelMate 2304LC - fotó: Fujifilm FinePix J10 - teló: Xiaomi Redmi 3S

Kag
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 7

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Kag »

T. Urak! 
Íme a SynapsyS R(Sand Type) felöltöztetve (mindkét értelemben) hazai rendszerben - még a Denonban is hazai szív dobog.

Az állvánnyal helyére került minden, de különösen a hang. Nagyobb felbontás, részletesebb tér, jelenérzet jellemzi, a reprodukált zene természetesebbé vált.

Üdv ValhallÁnak, 

Marc

Üdv!

Mennyibe kerül egy ilyen állvány?

Köszi Marcell!
Jó érzés egy teljesen hazai rendszerben viszontlátni.

Boy25!
A Type R egy igen komoly(munkaigényes)állvány,ennek megfelelően százezer fölötti árkategória.

Nem piskóta az ára, de ezt öröm még nézni is. Most folyik a nyálam!

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

Hozzám is megérkezett ValhallA mester CuAg I. tápkábele, valamint készített egy "pofás" digi coaxot is nekem. Köszi.Este majd jól beüzemelem őket!

Remélem,jól fognak illeszkedni a rendszeredbe az új darabok.

ValhallA
Tizezresek klubja
Tizezresek klubja

ValhallA világa

T. Urak! 
Íme a SynapsyS R(Sand Type) felöltöztetve (mindkét értelemben) hazai rendszerben - még a Denonban is hazai szív dobog.

Az állvánnyal helyére került minden, de különösen a hang. Nagyobb felbontás, részletesebb tér, jelenérzet jellemzi, a reprodukált zene természetesebbé vált.

Üdv ValhallÁnak, 

Marc

Üdv!

Mennyibe kerül egy ilyen állvány?

Köszi Marcell!
Jó érzés egy teljesen hazai rendszerben viszontlátni.

Boy25!
A Type R egy igen komoly(munkaigényes)állvány,ennek megfelelően százezer fölötti árkategória.

Taky
V.I.P.
V.I.P.

ValhallA világa

Hozzám is megérkezett ValhallA mester CuAg I. tápkábele, valamint készített egy "pofás" digi coaxot is nekem. Köszi.
Este majd jól beüzemelem őket!

Marc
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 25

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Marc »

T. Urak! 

Üdv ValhallÁnak,

Marc

T. Fórumtársak!

Ma a karácsonyi őrültekháza közepette volt egy kis időm megfülelni a rendszeremet a referenciaként szolgáló AKG K-1000-es fülesemmel is. Az állvány a hangon kb. annyit javított, mint egy komplett kábelcsere.
A mikrorezgés-eliminálást nagyon meghálálta a rendszer.

Üdv,

Marc

Karcsi666
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 65

ValhallA világa

Hozzászólás Szerző: Karcsi666 »

Sorry, majd megtanulok írni, szóval várom válaszod!

Válasz küldése

Vissza: “ValhallA kábelek”