Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Laccee »

Egy teszt van róla, és abban győztes is lett....
Sound & Vision teszt
A Dalit meg a re-carta-tól lehet rendelni!
Re-carta Kft

Köszi
Te mi alapján fogsz választani?
Ha van valami fejleményed légyszi szólj
Sajnálom a PSW111-et,nagyon jók voltak a vélemények róla, de ezekszerint tényleg ez a 2 versenyző maradt. Csak jó lenne őket meghallgatni.

nebulo5
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 56

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: nebulo5 »

Nekem polkaudio psw 110es subom van és ez a sub ténleg mozira van kitalálva.mozin brutálisan teljesít de ha mp3-kat hallgatok olyan számokat amiben kell a mély (rap számok, vagy D&B stb) Akkor oda szerintem kevés vagyis már akinek, az a bajom vele hogy leszabályoz. Szóval ha te ilyen brutál mélyhang kedvelő vagy akkor szerintem a polk psw 110-et felejtsd el! Báááááááááááár 13m2 nem tudom mennyire lenne jó. Szerintem ez nem olyan rossz kis sub. http://www.streamaudio.hu/index.php?P=p ... &R1=3&R2=2
Mondjuk Így hogy vettem a polk felé még egy mélynyomót így már potyognak a cuccok a szekrényről.

Hello!
Jómagam is egy ilyen "tévhitben" voltam a mélynyomó vs. MP3 zene terén...
Az MP3 zenefájl alsó és felső tartománya erősen levágott. Így, szegény mélynyomónak nincs igazán megfelelő frekvencia tartománya (vágási freki beállítástól függ) ami alapján tenné a dolgát. Egy normális audio fájl esetében egész jó hangot tud kiadni.
Üdv: nebulo

Thuglife
Isten Hozott! :)
Értékelés: -9

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Thuglife »

Beni89 köszi a beszámolót,akkor a 110 tényleg kilőve.  Clide,természetesen használtakat is nézek folyamatosan,csak nem túl gyakran kerülnek fel jobbnak mondható subok
Thuglife, nézegettem már én is a Kef c4-et,csak egyetlen tesztet,review-ot sem látni róla, igy kicsit zsákbamacskának tűnik.
Viszont erről a Daliról még nem hallottam,már kifutott példány,nem? Nem is látni sem a shopokban,sem a gyártó oldalán.

Egy teszt van róla, és abban győztes is lett....
Sound & Vision teszt
A Dalit meg a re-carta-tól lehet rendelni!
Re-carta Kft

Vendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Beni89 köszi a beszámolót,akkor a 110 tényleg kilőve.
Ne lődd ki egy vélemény alapján, hallgasd meg!

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Beni89 köszi a beszámolót,akkor a 110 tényleg kilőve.
Clide,természetesen használtakat is nézek folyamatosan,csak nem túl gyakran kerülnek fel jobbnak mondható subok
Thuglife, nézegettem már én is a Kef c4-et,csak egyetlen tesztet,review-ot sem látni róla, igy kicsit zsákbamacskának tűnik.
Viszont erről a Daliról még nem hallottam,már kifutott példány,nem? Nem is látni sem a shopokban,sem a gyártó oldalán.

Thuglife
Értékelés: -9

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Thuglife »

Köszi a segítséget, őszintén szólva kissé félek a zárt szubtól,inkább reflexet néznék, nem hallgatok igényes zenét. A kocsimban zárt sub van,reflexet nem is tennék,de szobában azért csak más a helyzet.
60e Ft körül akkor esetleg valakinek van még ötlete 20-25centisre?

Ahogy Te is, én is gondolkodtam a Polk Psw 111-en de látom h nehézkes beszerezni... Én is kb 60ezret szánok rá, így amivel még szemezek az a KEF C4 és a Dali Basis 100! Szerintem Neked is érdemes elgondolkodni ezeken...

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: clide »

Köszi a segítséget, őszintén szólva kissé félek a zárt szubtól,inkább reflexet néznék, nem hallgatok igényes zenét. A kocsimban zárt sub van,reflexet nem is tennék,de szobában azért csak más a helyzet.

Ha újról beszélünk, akkor a leírtakon kívül más nem nagyon van.
Használtan esetleg akadhat, nézz körül... Sok sikert!

beni89
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: beni89 »

Nekem polkaudio psw 110es subom van és ez a sub ténleg mozira van kitalálva.
mozin brutálisan teljesít de ha mp3-kat hallgatok olyan számokat amiben kell a mély (rap számok, vagy D&B stb) Akkor oda szerintem kevés vagyis már akinek, az a bajom vele hogy leszabályoz. Szóval ha te ilyen brutál mélyhang kedvelő vagy akkor szerintem a polk psw 110-et felejtsd el! Báááááááááááár 13m2 nem tudom mennyire lenne jó. Szerintem ez nem olyan rossz kis sub. http://www.streamaudio.hu/index.php?P=p ... &R1=3&R2=2
Mondjuk Így hogy vettem a polk felé még egy mélynyomót így már potyognak a cuccok a szekrényről.

Vendég

Mélysugárzók

Nem értek hozzá, de lehet nem rossz vétel lenne: 
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=20299

Ez egy nagyon igényes sub zenére és mozira is remek!

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Köszi a segítséget, őszintén szólva kissé félek a zárt szubtól,inkább reflexet néznék, nem hallgatok igényes zenét.
A kocsimban zárt sub van,reflexet nem is tennék,de szobában azért csak más a helyzet.

macika69
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: macika69 »

Nem értek hozzá, de lehet nem rossz vétel lenne:

http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=20299

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: clide »

http://sound.atctrade.com/index.php?pag ... &Itemid=53 
erre vessetek egy pillantást!

Én is vele szemezek, nagyon jó árban van.. Meg kell valamikor hallgatni, csak nehogy elkapkodják...

Vendég

Mélysugárzók

Ha lehetőséged adódik hallgass meg egy zárt subot is
Igen bocsánat én is arra akartam célozni a két ajánlott szubbal az előző írásomban , csak lemaradt, tehát ezek zártak!

macika69
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: macika69 »

Ha lehetőséged adódik hallgass meg egy zárt subot is

Vendég

Mélysugárzók

Köszi,akkor ezekszerint igazat mondott a bolt is a psw111-el kapcsolatban A tanácsokat is köszi,de nekem leginkább zene kiegészitésére kéne a szub,de nem feltétlen kisebb hangerőn. A psw110-et mozira ajánlják, a psw111-et mondták volna zenére is

Ha zenére kell akkor én egy Dali Concept szubot ajánlok inkább, szokott lenni használtan jó áron...vagy egy MJ Acoutic szubot, igaz ez kicsit drágább a Polktól

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Köszi,akkor ezekszerint igazat mondott a bolt is a psw111-el kapcsolatban
A tanácsokat is köszi,de nekem leginkább zene kiegészitésére kéne a szub,de nem feltétlen kisebb hangerőn. A psw110-et mozira ajánlják, a psw111-et mondták volna zenére is

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

ja igen 13nm az valszeg kicsi neki, miért is 23 ra emlékeztem...

Streamaudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Streamaudio »

qln sub a polk psw111 mellett ezt is meg lehetne hallgatni, nem rossz darabnak tűnik
Hát szerintem ez 13m2-be nem lenne a legjobb választás.... , viszont a PSW 110-et nyugodtan meg lehet venni,....azzal, hogy nagyobb a hangszóró méret, nem lesz probléma,...és ha jól bejáródik akkor ebben az árban nagyon jó kis doboznak számít. Vagy meg kell rendelni a 111-et....én hétfőn meg tudom nézni mikorra lehet belőle valami, de szvsz min. 2-3 hét.
Stream Audio Kft.
1142 Budapest Szatmár u. 54/b
www.streamaudio.hu

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

qln sub a polk psw111 mellett ezt is meg lehetne hallgatni, nem rossz darabnak tűnik

komoly megépítésnek tűnik csak vigyázni kell a hátsó refi miatt ne búgjon be

nagyon masszívak ezek a qln-ek

Streamaudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Streamaudio »

Valóban az,csak nem értem miért jó nekik hogy hitegetnek,ez nem vezet nekik sem pénzhez. Hétfőn hivom inkább a netdepot,csak elég drága.
Streamaudionál már nincs? asszem ők is árultak...

Mi a PSW 111-et azért nem is tartottuk a weboldalon, mert tudom, hogy az itthoni importőr soha nem hoz belőle raktárra, csak rendelésre....ha meg valaki érdeklődik utána, akkor amikor azt mondom neki, hogy "nincs belőle itthon, és csak rendelésre érkezhet, de ha konkrétan lerendeli akkor amint jön polk áru abban benne lesz, hacsak odakint a gyűjtő raktárban nem hiánycikk"...na erre ilyenkor a telefon másik végén azt gondolják, hogy csak azért mondom, mert nálunk nincs bent ilyen és megköszönik, majd hívogatják a 77. céget akinek szintén fent van az oldalán. Persze 1000Ft eltelefonálása után kiderül, hogy sehol sincs, max lesz olyan cég aki bekamuzza, hogy pár nap alatt beszerzi...így megfogva az ügyfelet...egy ideig....
Stream Audio Kft.
1142 Budapest Szatmár u. 54/b
www.streamaudio.hu

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

http://sound.atctrade.com/index.php?pag ... &Itemid=53

erre vessetek egy pillantást!

ulyses
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 4

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: ulyses »

Csatlakozom az előttem szólókhoz a procinema egy tetű cég. Engem két hétig hitegettek egy AV erősítővel, szabályosan hazudoznak .. futtárnál van ... mégsincs ... nincs a nagykerben. Végül elküldtem őket, még azt se mondta a csaj, hogy bocs.

Így könnyű olcsó árakat írni
PROJ:Mitsubishi HC3100 - HTPC:HP Microserver+RadeonHD5450 - REC:Yamaha RX-V563 - MP:Squeezebox Duet - CD:Yamaha CDX-396 - DVD:Yamaha DVD-S663 - FRONT:Dali C6+Soundcare Superspike - CENTER:Dali Cc - SURROUND:Dali C1 - SUB:Dali Concept Sub - KÁBEL:Audioquest X/Forest HDMI, Neotech 1440BI/Mono, Profigold PGA42 - FÜLES:HD555,HD202 - GITÁR:Yamaha F310 :-)

Vendég

Mélysugárzók

Valóban az,csak nem értem miért jó nekik hogy hitegetnek,ez nem vezet nekik sem pénzhez. Hétfőn hivom inkább a netdepot,csak elég drága.
Streamaudionál már nincs? asszem ők is árultak...

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Mélysugárzók

Vendég

Mélysugárzók

Bocsi hogy még nem irtam a polk psw 111 subról,csak azóta sem tudja beszerezni a procinema,pedig hetente kérdezem tőlük. Hiába drágább,lehet megpróbálom a netdepo-t Bár ha a procinema sem kap a nagykertől akkor gondolom a netdepo sem.Bár kissé bosszantó,hogy külföldön lement az ára 165$-ra 300$-ról, sajnos itthon továbbra is 60000 Ft körül mozog az ára.

Lehet akkor már jobban megéri olcsóbban a nagytesója kisebb teljesitménnyel? (psw110). Csak félek hogy nagy lesz a 10"-os mély a 13m2-es szobámba.

pedig írtuk , hogy a procinema egy tetű cég...

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”