Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Mélysugárzók

Laccee
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 0

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Laccee »

Bocsi hogy még nem irtam a polk psw 111 subról,csak azóta sem tudja beszerezni a procinema,pedig hetente kérdezem tőlük. Hiába drágább,lehet megpróbálom a netdepo-t Bár ha a procinema sem kap a nagykertől akkor gondolom a netdepo sem.
Bár kissé bosszantó,hogy külföldön lement az ára 165$-ra 300$-ról, sajnos itthon továbbra is 60000 Ft körül mozog az ára.

Lehet akkor már jobban megéri olcsóbban a nagytesója kisebb teljesitménnyel? (psw110). Csak félek hogy nagy lesz a 10"-os mély a 13m2-es szobámba.

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: clide »

És mi a véleményed a KEF C4-ről vagy a Polk Psw 111ről?

A KEF-et még nem hallottam, de a paraméterei alapján egy hallgatást megér, elég mélyre megy.
Mondom, meg kell hallgatni, mert elég kicsi a hangszóró benne, nem tudom igazán mire képes.
Ami még szerintem szóba jöhet,az a Polk PSW110, érdemes lenne meghallgatni azt is.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1698

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Szerintem nagyon kevés fórumozó hallhatta ezeket. Még tán látni sem látták.

Velodyne szubokból van több. Egy-két Martin Logan. Esetleg nézhetnél egy MJ Acoustics-ot.

Thuglife
Isten Hozott! :)
Értékelés: -9

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Thuglife »

Mi a véleményetek a Dali Basis 100-ról? Nagyon szemezek vele is....

Hallottam már szólni Dali rendszerben. Itt nálam történt, 26nm-es nappaliban.
Nekem is mégmindig ez az egyik jelöltem, de mindenképpen meg akarok még hallgatni más dobozokat is (ATC-nél most hihetetlen áron vannak a CAV-ok). Annyit a Daliról, hogy filmnél egy kicsit kevésnek éreztem néha, nem volt annyira dinamikus.
Szerintem ebben az ársávban található jónéhány nagyobb teljesítményre képes láda.
ami nagyon tetszett benne, az a Dalira jól jellemző egyenletesség. Szépen, folyamatosan diktálta a tőle elvárhatót.
Szóval azt ajánlom, hogy hallgass meg még 1-2 ládát és utána dönts.
Viszont a Warfikat egyáltalán nem javaslom...

És mi a véleményed a KEF C4-ről vagy a Polk Psw 111ről?

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Martin Logan Dynamó 1000 
A legnagyobb teljesítményű Dynamo mélynyomó – nagy helyiségekben is jól használható. Igazi high-end hangzásminőség. Bármilyen otthoni környezetbe illesz-kedő esztétikus kivitel. És erő, rengeteg erő! Dióhéjban ez a hihetetlen Dynamo 1000 mélynyomó. Drámaian hiteles és ütős mélyhangok, az egész termet megrázkódtató hanghatások a legalsó regiszterekben. Egyetlen más mélynyomó sem képes ilyen hanghatásokra ebben az ár- és teljesítményosztályban. A mélynyomóba épített erősítő névleges teljesítménye 500 watt, 1000 wattos csúcsszintekkel, a csontig hatoló mélyekről pedig egy 12 hüvelykes mélyhangszóró gondoskodik. Könnyen (és egyszerűen) billenthető előre és lefele, amely révén a mélynyomó akár eldugva is felállítható. Kivitele önmagáért beszél. (A külön megvásárolható SWT-1 vezeték nélküli távadóval kiegészítve) „kábelmentesen” is beköthető és üzemeltethető.

Hát igen, ez A MÉLYLÁDA...

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Hallottam már szólni Dali rendszerben. Itt nálam történt, 26nm-es nappaliban.
Nekem is mégmindig ez az egyik jelöltem, de mindenképpen meg akarok még hallgatni más dobozokat is (ATC-nél most hihetetlen áron vannak a CAV-ok). Annyit a Daliról, hogy filmnél egy kicsit kevésnek éreztem néha, nem volt annyira dinamikus.
Szerintem ebben az ársávban található jónéhány nagyobb teljesítményre képes láda.
ami nagyon tetszett benne, az a Dalira jól jellemző egyenletesség. Szépen, folyamatosan diktálta a tőle elvárhatót.
Szóval azt ajánlom, hogy hallgass meg még 1-2 ládát és utána dönts.
Viszont a Warfikat egyáltalán nem javaslom...

Vendég

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Martin Logan Dynamó 1000

A legnagyobb teljesítményű Dynamo mélynyomó – nagy helyiségekben is jól használható. Igazi high-end hangzásminőség. Bármilyen otthoni környezetbe illesz-kedő esztétikus kivitel. És erő, rengeteg erő! Dióhéjban ez a hihetetlen Dynamo 1000 mélynyomó. Drámaian hiteles és ütős mélyhangok, az egész termet megrázkódtató hanghatások a legalsó regiszterekben. Egyetlen más mélynyomó sem képes ilyen hanghatásokra ebben az ár- és teljesítményosztályban. A mélynyomóba épített erősítő névleges teljesítménye 500 watt, 1000 wattos csúcsszintekkel, a csontig hatoló mélyekről pedig egy 12 hüvelykes mélyhangszóró gondoskodik. Könnyen (és egyszerűen) billenthető előre és lefele, amely révén a mélynyomó akár eldugva is felállítható. Kivitele önmagáért beszél. (A külön megvásárolható SWT-1 vezeték nélküli távadóval kiegészítve) „kábelmentesen” is beköthető és üzemeltethető.

Thuglife

Mélysugárzók

Vendég

Mélysugárzók

Miért ne lenne? Mint minden, ez is igényfüggő.

macika69
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 5

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: macika69 »

Sziasztok!

Lehet már feltette más is ezt a kérdést, ha így lenne elnézést kérek.

Szerintetek van e létjogosultsága egy sztereo rendszerben a mélysugárzónak?
Úgy értem, hogy egy polcsugárzó mellé bekötve, ha nincs álló hangfala az embernek.

Kíváncsi lennék a véleményetekre.

Thuglife

Mélysugárzók

Mélyláda vásárlás előtt állok, és jelenleg ár/érték arányban ezt találtam a legmegfelelőbbnek:

Wharfedale SW 150

Van vki aki hallott már ilyet? Egyébként egy Mission Mv8-as szett és egy Onkyo TX-SR 506 mellé lenne 18 m2-en!
Előre is köszi a segítséget!

Vendég

Mélysugárzók

Ezt nem értem miért nem az autóhifis fórumokon vagy épp topikban beszéled meg valakivel? Egyébként rosszabb lenne a hangja, nem véletlen csinálták azt zártra.

topsp33d

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: topsp33d »

Csao

Sajna senki nem tudott segiteni benne.... nem gond akkor egy ujabb kérdésem volna ez a láda 100l -es és zárt.Jobban szolna ha vágnék ki két reflex nyilást??Jah és ront a hangzásán a zárt ládának ha néhol kifuj a levegő?!? néhol ugy hallatszik mintha sziszegne.... v.kinek v.mi ötlete??
erröl lenne szó :

Pecc

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Pecc »

Hogyan tudom kiküszöbölni?
meg kéne nézni mennyi pufferkondi van rajta és azt növelni, valamint A hangszoró kábelére egy ferritmag és 2x, 3x a vezetéket áthurkolni rajta.
A jelszintű kábelre sem árt, de mondjuk az már csak azért hogy ne szóljon bele a zaj még jobban a hangba.

Ja igen a tápkábele földelt vagy sem?

Köszi a tippet.
Ki fogom akkor szedni az erősítőjét.
A tápkábele nem földelt.

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

meg kéne nézni mennyi pufferkondi van rajta és azt növelni, valamint A hangszoró kábelére egy ferritmag és 2x, 3x a vezetéket áthurkolni rajta.
A jelszintű kábelre sem árt, de mondjuk az már csak azért hogy ne szóljon bele a zaj még jobban a hangba.

Ja igen a tápkábele földelt vagy sem?

Pecc

Mélysugárzók

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 96

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Üdv. 
Adott egy kis Panasonic SB WA50 Sub.
Bekapcsolt állapotban, hangerőtől és jel meglététől függetlenül halkan búg.

Földhurok kizárva, tápkábel csere sem segített.

Mi lehet a baj?

A trafó hangját hallod.
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

topsp33d

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: topsp33d »

csaosztok!

segítség kéne... 2 napja böngészek a neten de nem találom meg milyen tipusu mélyládám van.. :S :lol!: ha beirom a márkáját....kb nincs is ilyen láda...XD de láttam mar eladot ilyet több helyen is én is egy havertöl vettem mert meg volt szorulva de mind1...ha valaki meg tudná mondani hol találhatom meg kép alapján hogy mit is tudhat eza kis láda
elöre is köszi mindenkinek :lol!: :lol!:

majd el felejtettem kép My Webpage

Pecc

Mélysugárzók

Üdv.

Adott egy kis Panasonic SB WA50 Sub.
Bekapcsolt állapotban, hangerőtől és jel meglététől függetlenül halkan búg.

Földhurok kizárva, tápkábel csere sem segített.

Mi lehet a baj?

clide
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Mélysugárzók

Aki pár hete rendelt egy Polk PSW111-et, megosztaná velünk a tapasztalatait? Én nagyon kíváncsi lennék rá 
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

Én szintúgy!

Thuglife

Mélysugárzók

Aki pár hete rendelt egy Polk PSW111-et, megosztaná velünk a tapasztalatait? Én nagyon kíváncsi lennék rá

Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!

Eqx
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 5

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Eqx »

milyen szubod van ?
mission mv-as

Hogyan van összekötve és milyen készülékkel, milyen bemeneten, a készülék melyik kimenetén? Stb.

egy JVC rx5022r erösitö rca sub kimenet a mission mv-as rca line in-re van kötve
beállitás erösitön hangerö 20-22 az 50-böl, sub kiemelés 0-ra állitva a ládán pedig keresztváltó 55Hz-re hangerö háromnegyedig feltekerve phaze 180fokra kapcsolva
és még igy se meggyözö

csak szerintem gyengén meg közelre hajolva a hangszoronak olyan hangja van mintha membrán szakadása lenne amikor basszus van akkor torzit kis hangerön szoval nem 100as szerintem de ha tudnál segiteni megköszönném csak igy forumban nehéz leirni a dolgokat pl automata modban kikapcsol film közben és nem zölden hanem pirosan világit a led

Rá kéne kötni a sub-ra egy CD lejátszót, ami biztos hibátlanul működik. Ha ezzel rendben megy, akkor sanszos, hogy az erősítőd sub-kimenete rosszalkodik.
Ha így is azonos a hatás, akkor a sub RCA bemenetére gyanakodnék (vagy erősítőjére, vagy a sugárzóra). Ha garis, vidd vissza.

Rediscover music

Viktoár

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Viktoár »

Köszi a választ.   Árban és tipusban milyen lenne a megfelelő szerinted?Tegyük hozzá hogy a mostani jbl-ekhez kellene és felesleges csúcskategóriásat venni.Éppen csak olyan kell ami a mostani cucchoz megfelel.Ha később úgy döntök hogy lecserélem akkor az egész mindenséget cserélem vagyis nem kell a "jövőre" gondolni sub tekintetében.
A legkisebb doboz amit tudok, és merek ajánlani az a Polk Audio szubja 50 ezer körül van az ára...PSW 110 típusnévre hallgat. Vagy kérdezz rá ATC-re hogy neki milyen szubjai vannak olcsóbban amik viszonylag jók is.

Köszi a segítséget.

Vendég

Mélysugárzók

Köszi a választ. Árban és tipusban milyen lenne a megfelelő szerinted?Tegyük hozzá hogy a mostani jbl-ekhez kellene és felesleges csúcskategóriásat venni.Éppen csak olyan kell ami a mostani cucchoz megfelel.Ha később úgy döntök hogy lecserélem akkor az egész mindenséget cserélem vagyis nem kell a "jövőre" gondolni sub tekintetében.
A legkisebb doboz amit tudok, és merek ajánlani az a Polk Audio szubja 50 ezer körül van az ára...PSW 110 típusnévre hallgat. Vagy kérdezz rá ATC-re hogy neki milyen szubjai vannak olcsóbban amik viszonylag jók is.

Viktoár

Mélysugárzók

Hozzászólás Szerző: Viktoár »

Köszi a választ. Árban és tipusban milyen lenne a megfelelő szerinted?Tegyük hozzá hogy a mostani jbl-ekhez kellene és felesleges csúcskategóriásat venni.Éppen csak olyan kell ami a mostani cucchoz megfelel.Ha később úgy döntök hogy lecserélem akkor az egész mindenséget cserélem vagyis nem kell a "jövőre" gondolni sub tekintetében.

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”