Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Házi kedvenceink
Házi kedvenceink
még egy kép az antialkoholista Maciról meg a fiáról...
üdv.
Sly
TV: LG Flatron 29", Erölködö: Yamaha RXV-530, (Titán)
DVD: Yamaha S520, (Titán)
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Házi kedvenceink
A házőrzőnk:
Jól látom, egy akita inu? Nem túl gyakori fajta nálunk.
Na. majd én is megpróbálom befotózni a nyulamat
Jól látod!
2 világgyőzte össel rendelkezik, és több egyéb bajnok is van a családban, a "férje" 6X magyar bajnok győztes.
Itt egy másik képecske:
- 21st century Digital Boy
- Nincs visszaút
- Értékelés: 0
Házi kedvenceink
A házőrzőnk:
Jól látom, egy akita inu? Nem túl gyakori fajta nálunk.
Na. majd én is megpróbálom befotózni a nyulamat
Mellorn Crescendo passzív előfok, Mellorn Temptation monoblokk pár, Mellorn Goliath hangfalak, Philips CD 950, Audio Note DAC1, Nordost Solar Wind hangfal kábel + interkonnekt
Házi kedvenceink
Ehhez én is csatlakozom!
Házi kedvenceink
kíváncsi vagyok, hogy az aláírásban mikor tűnnek fel a kutya/macskatípusok nem gondoltam volna, hogy ilyen lavinát indítok, mikor ex(Cat)tól kértem macskaképeket..... de jó!!!!
Én is örülök neki, mert amúgy "mellékesen" imádom az állatokat és jó látni, hogy ezzel sem vagyok egyedül! :vazeg:
Házi kedvenceink
kíváncsi vagyok, hogy az aláírásban mikor tűnnek fel a kutya/macskatípusok
nem gondoltam volna, hogy ilyen lavinát indítok, mikor ex(Cat)tól kértem macskaképeket..... de jó!!!!
system
Házi kedvenceink
hű de szép kutya!!!!!!!!!!!
Házi kedvenceink
6. Cicó
Házi kedvenceink
5. Killer Bendegúz
Házi kedvenceink
4. Pötyi
Házi kedvenceink
3. Fanni
Házi kedvenceink
2. Ernő
Házi kedvenceink
No akkor teszek fel ide is...
1. Csiki
Házi kedvenceink
Nem találom az újabb képeket
Házi kedvenceink
Nem egy felbontás-winner kép, de itt a Dina névre hallgató kutyám...
Házi kedvenceink
Itt a mi kis kedvencünk.Nem éppen az aktivításáról híres!
"Az élet nem Hollywood,nincs happy end!"
Házi kedvenceink
:vazeg:
még sosem próbáltam, nagyon finnyás egy jószág
üdv.
Sly
Hangfalak: Yamaha SW-45 Sub, Wharfedale Diamond 8.4 front, NS-90 Rear, NS-P60 Center. (mind fekete)
+ két macska /emoticons/default_smile.png" alt=":)" data-emoticon="" srcset="/emoticons/smile@2x.png 2x" width="20" height="20" />
Házi kedvenceink
:
Szereti a sört?
:vazeg:
Házi kedvenceink
a macskásoknak:
Ő Maci a kert ura...
üdv.
Sly
Házi kedvenceink
Sziasztok!
Nekem is Berni Pásztorkutyám van, Szimba a neve, 4 éves. Most éppen dörög, villámlik nálunk, ezektől nagyon fél, tegnap este tűzijáték is volt a városban, azt se szereti.
TV: Samsung PS58B850, DVD: Primare V25, BLU-RAY: Pioneer BDP320, Előerősítő˝: Marantz AV9000, Végerősítő: Marantz MM9000 HANGFALAK: Mordaunt Short 906 (front), 905c (center), 902 (surround), 907w (sub) Kábelek: Audioquest Type 4 (front), Black&White LS-1002 (center), Fejes: Sennheiser HD555
Házi kedvenceink
Az én gyöngyszemeim:
Sajnos nem lehet jó képek készíteni róluk, mert főleg a Berni Pásztor (Bella) olyan mint egy duracell nyuszi. Már 3 éves, de szerintem 3 hónapos kora óta egy szemet sem komolyodott!
Egyébként sokan mondták, hogy a legszebbek közé tartozik a fajtájában.
A másik kutya (Jenny) egy zsemle mix :vazeg: . Kb 11-12 éves, de jól bírja még a strapát!