Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Cd játszók

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1023

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: lehoako »

Számítógépből cd játszóval ekvivalens hangot kihozni csak sokszoros áron lehet.De lehet!

Ezt minden oldalról alátámasztom én is! :baby:

És gyakran mindegy, hogy melyik rendszer (gép+dac, ill. CD+erősítő) melyiknek a többszörös értékével ekvivalens... :taps: :kiraly:

Ez olyan, mint amit Laudrup (asszem ő) mondott a fociról... Szaladgálás, 90 perc, oszt a németek nyernek. Ugyanez nálunk: "Van 2 rendszered, oszt amelyikre rádugod a Wadia DACot, az nyer." (Igen, Parasound is lehet, csak azon nincs gyári USB (1000, 1100))

Elég eccerű? :lol!:

hifis
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: hifis »

Számítógépből cd játszóval ekvivalens hangot kihozni csak sokszoros áron lehet.
De lehet!

csövi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1024

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: csövi »

Köszönöm mindenkinek, aki a pioneer pd-s802 vásárlására bíztatott! Egész más róla zenét hallgatni, mint laptop+USB dacról. Újra fedezem fel a lemezeimet, és én még azt hittem, nem lesz sosem többet CD játszóm!

Bizony sajnos, amiket eddig hallottam számgépes forrást azok messze elmaradtak a pioS6+parasound párosomtól. Igaz ezek is fel vannak húzva picit K.Z. (soner) által.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 207

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: merida »

Cambridge Audio azur 840
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk DA - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2 - Rel T/9X

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cd játszók

Egyébként, nem kizárt, hogy lehet jobb minőségű egy laptop+USB dac páros a CD-nél, de nem 20 ezer forintból, amennyibe ez a pörgettyű került. :taps: Ebben az árban benne van a kiváló Pulseflow DAC, aminél (ennyiből) nem építek jobb USB dacot az tutkó!

Tudom, mert megpróbáltam!

Van CD, erősítő, hangfalak, minden. :kiraly:

Mosmá' csak a kábelkáosz szippanthat be...

kalmi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 850

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: kalmi »

Egyébként, nem kizárt, hogy lehet jobb minőségű egy laptop+USB dac páros a CD-nél, de nem 20 ezer forintból, amennyibe ez a pörgettyű került. :taps: Ebben az árban benne van a kiváló Pulseflow DAC, aminél (ennyiből) nem építek jobb USB dacot az tutkó!

Tudom, mert megpróbáltam! :kiraly:

Vendég

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köszönöm mindenkinek, aki a pioneer pd-s802 vásárlására bíztatott! Egész más róla zenét hallgatni, mint laptop+USB dacról. Újra fedezem fel a lemezeimet, és én még azt hittem, nem lesz sosem többet CD játszóm!

Örülök, h tetszik...Jó gépek voltak ezek.

esel
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 33

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: esel »

Ha ennyire teccik, esetleg tudok kölcsönadni 1-2 CD-t. :taps: :kiraly:

Vannak, köszi, csak mostmár nem grabbelem őket, hanem a szekrényből kivéve, végre pörgetve használom. :lol!:

kalmi
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Vannak, köszi, csak mostmár nem grabbelem őket, hanem a szekrényből kivéve, végre pörgetve használom. :lol!:

Egyébként, nem kizárt, hogy lehet jobb minőségű egy laptop+USB dac páros a CD-nél, de nem 20 ezer forintból, amennyibe ez a pörgettyű került.
Ebben az árban benne van a kiváló Pulseflow DAC, aminél (ennyiből) nem építek jobb USB dacot az tutkó!

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1533

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Köszönöm mindenkinek, aki a pioneer pd-s802 vásárlására bíztatott! :taps: Egész más róla zenét hallgatni, mint laptop+USB dacról. Újra fedezem fel a lemezeimet, és én még azt hittem, nem lesz sosem többet CD játszóm!

lehoako
♥︎ R.I.P. ♥︎

Cd játszók

kalmi
V.I.P.
V.I.P.

Cd játszók

Köszönöm mindenkinek, aki a pioneer pd-s802 vásárlására bíztatott!
Egész más róla zenét hallgatni, mint laptop+USB dacról. Újra fedezem fel a lemezeimet, és én még azt hittem, nem lesz sosem többet CD játszóm!

Doky
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 1029

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: Doky »

Mi a ti véleményetek az olcsó Malackákról 36-46 és társaik?
Érdemes szerintetek módolni olcsón őket (táp kábel és RCA csati csere mondjuk)?
És mit érdemes belük építeni?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.

arsenlupin
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 89

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: arsenlupin »

Felejthető készülék.

Ismerem a Marantz cdjátszokat a legkisebbjétől a majdnem csúcsig.
Ami eddig a legkomolyabb volt a birtokomban az egy DV12S1 volt.De volt jó pár féle ritkasaág is.

A régebbi Marantzok közül ez nem egy komoly gég.

Üdv,
arsenlupin

Vendég

Cd játszók

A szokásos kérdés: Milyen rendszerbe akarod tenni? Mik az elvárásaid?
Na végre.. valakinek ilyen "apróságok" is eszébe jutnak:)

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Cdjátszót vennék a komolyabbik fajtából. 
Nem tudok dönteni melyik is lenne a legjobb választás vagy melyikkel érdemes foglalkozni.

A kiszemeltek:

Marantz cd14
Krell Kav 250cd
Audiomeca Talisman
Régebbi Mcintosh

és persze várok ajánlatokat is ezen az áron.

XLR nem lenne hátrány!

A szokásos kérdés: Milyen rendszerbe akarod tenni? Mik az elvárásaid? Mert mondjuk a Krell és az Audiomeca között igen jelentős különbség van.

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

CsepiZs
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 0

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: CsepiZs »

Sziasztok!

Szerintetek mivel járnék jobban, Hivox lupus dac (2 is van eladó az apróban), vagy cd játszó a 30e ft os kategóriából használtan, amikre gondoltam: Pioneer PD-S703 (az expresszen van), Nad C515Bee ( itt a fórumon árulják), egyébként egy Nad erősítőhöz lenne, a dac -ot egy Micromega Miniumról hajtanám. Persze más tippet is elfogadok.

arzachel
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 779

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: arzachel »

Nem tudok dönteni melyik is lenne a legjobb választás vagy melyikkel érdemes foglalkozni.

A kiszemeltek:

Marantz cd14
Krell Kav 250cd
Audiomeca Talisman
Régebbi Mcintosh

XLR nem lenne hátrány!

McIntosh MCD 7000.
Arzachel IC kábel
eladó 2 x 1 m 10.000.-Ft

LP: Lurné J1 - Air Tangent 2B - Kiseki Agaat , MC PHONO: Twin Servo, VÉGFOK: Twin Servo OTL, CD: Philips T34 level III Silver, HANGFAL: Quad ESL57 tube power ,Townshend super tweeter,Jim Rogers JR 149,KÁBELEK: VDH MCS 1000,ÁLLVÁNYOK : Söund Org ZO 28

Vendég

Cd játszók

Erről: Marantz CD75 II van valakinek tapasztalata véleménye?Csak ezt találtam róla!

Felejthető készülék.

Ismerem a Marantz cdjátszokat a legkisebbjétől a majdnem csúcsig.
Ami eddig a legkomolyabb volt a birtokomban az egy DV12S1 volt.De volt jó pár féle ritkasaág is.

A régebbi Marantzok közül ez nem egy komoly gég.

arsenlupin
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 89

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: arsenlupin »

Erről: Marantz CD75 II van valakinek tapasztalata véleménye?
Csak ezt találtam róla!

Üdv,
arsenlupin

NJ_
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 507

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: NJ_ »

Ezt a kérdést a Te helyedben a digitális lemezeim számával -illetve típusával együtt kezelném;
ha 'még' nincs sok lemezed, akkor - lehet - 'már' nem is gondolkodnék direkt 'csak' CDlejátszóban, hanem várnék egy kicsit a költekezéssel, hogy a mediaserver alapú lejátszók piacán mi történik...ugyanis nagyon "erőltetik" ezt a jövőt!
viszont
ha 'már' sok lemezed van- és főleg csak RBCD, HDCD- akkor érdemes dedikált CDP vagy külön futómű+DAC párosban gondolkodnod...
illetve
ha sok lemezed van és vegyes összeállításban, (RBCD, HDCD, SACD, XRCD, DVD-A) akkor még bonyolultabb a helyzeted...

(a felsorolt lejátszók közül Én egyiket sem ismerem)
Basis, graham, ortofon, ikeda, fidelity research, koetsu, moon, klyne, lamm, m9500, levinson, CEC, lavry, weiss, sansui, nakamichi, furman, analysis plus silver

„Audio is filled with dangerous amateurs”
Tim de Paravicini & David Smith

Vendég

Cd játszók

A kiszemeltek:

Marantz cd14
Krell Kav 250cd
Audiomeca Talisman
Régebbi Mcintosh

XLR nem lenne hátrány!

toti71
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 9

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: toti71 »

Szeretném megkérdezni, hogy Micromegát hová érdemes elvinni javítattni.

zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 97

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Van egy kiszemeltem, Yamaha CDX-596 személyében. Mi a véleményetek róla?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

szabo_pitty
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 97

Cd játszók

Hozzászólás Szerző: szabo_pitty »

Na mindegy, én rettenetesen sajnálom, hogy kihaló félben van ez a szebb sorsra érdemes formátum is.

Ezek szerint, nem érdemes ebbe az irányba fejleszteni?
Erősítő: Marantz SR7005, Hangsugárzók: Monitor Audio Silver 200, Silver 50, Silver C150, Jamo SW505E, Magnódeck: Yamaha KX-390, CD: Marantz CD5000, LP: Technics SL-BD2, BD: Pioneer BDP-LX58, TV: LG42LF652V, Hangfal kábel: Monitor Atmos Air 309 Cu, IC: KáCsa KCO-IS100 Média-lejátszó: Dune HD Base 3D

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”