Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
A Micromegának a Minium szériából szerintem csak a rádió ér vmit. Az erősítő fakó, lapos hangú, a CD meg sem közelíti az előtte alapnak számító Stage szériát, nagyon elmarad tőle .
toti
zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA
-
Vendég
Cd játszók
Hello,engem Micromega Minium osszehasonlitasa erdekelne arkategoriaja egyeb jatekosaival, pl. Arcam, CA 540, Nad 521, egyebek.
venomer
Kukorinak volt egy rövid ideig , de ő nagyon rossz véleménnyel volt róla...Pedig én visszaemlékezve akkor az egy egész jó hangú CD volt.
Cd játszók
Hello,
engem Micromega Minium osszehasonlitasa erdekelne arkategoriaja egyeb jatekosaival, pl. Arcam, CA 540, Nad 521, egyebek.
venomer
Cd játszók
mot IC vadaszat, majd a kobra levaltasa jon
Udv
szegény kobra.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Cd játszók
igen ,most kabelvadaszat jon
az orrom elott vitte kel egy diva72-est 72 fontert...
mot IC vadaszat, majd a kobra levaltasa jon
Udv
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.

- Értékelés: 250
Cd játszók
nah megvettem egy arcam alpha 7(se)-est, meglatjuk
80 font volt.
Nekem is 7SE van, ez jobb, mint a sima 7. S rendkívül jó hangú lejátszó szerintem, csak megfelelő társak kellenek hozzá, meg jó kábelezés, mert arra kissé érzékeny.
Amúgy szinte ingyen vetted annyiért.
Naim-ZU
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2610
Cd játszók
Közben válaszoltam a privire, de látom már "elkéstem"
Szerintem nem döntöttél rosszul
Cd játszók
80 font volt.
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Cd játszók
a diva sorozat jobb? cd72/73?
azok is csak 75-80 fontokert mennek el...
Cd játszók
Arcam.
De mért?
Mert jobb!
zene:
cd(k): micromega stage 1; PHILIPS CD450; PHILIPS CD670
LP: Thorens TD166 mkII, Goldring Eroica LX + CA Azur 640P;
erősítő(k): Primare A10 és Pointe Sima MkII;
hangsugárzó: Chario Hiper 2000 mkII;
kábelek:IC: SATA, IXOS, Gotham GAC-3; Hf: Straigth Wire; táp: DIY Eupen 3G2.5, DIY LAPP, Hirakawa (műszermadzag)
film 2.0: Philips DVD 763SA
Cd játszók
Arcam.
De mért?
-
Vendég
Cd játszók
Sziasztok
Tudnátok ajánlani Budapesten egy olyan szakembert aki "megszakértene" egy Grundig
CD7550-es lejátszót.Nem tuningolni kellene csak egy kicsit rendbetenni:)
köszi
hun005
Sztem Bese. Itt is van a fórumon. Alisca Orange.
Cd játszók
egy arcam alpha 7-es (£70) vagy egy NAD c521 (£80) a jobb ?nad picit jobb allapotu.
koszi a segitseget!
Arcam.
Cd játszók
egy arcam alpha 7-es (£70) vagy egy NAD c521 (£80) a jobb ?nad picit jobb allapotu.
koszi a segitseget!
Cd játszók
Sziasztok
Tudnátok ajánlani Budapesten egy olyan szakembert aki "megszakértene" egy Grundig
CD7550-es lejátszót.Nem tuningolni kellene csak egy kicsit rendbetenni:)
köszi
hun005
Cd játszók
egy arcam alpha 7-es (£70) vagy egy NAD c521 (£80) a jobb ?
nad picit jobb allapotu.
koszi a segitseget!
Cd játszók
Jupííí, még egy Technics.
Ha így haladok csak meglesz az a fránya SL-Z 1000...úgy tíz év múlva
Cd játszók
Venomer, nem vagy egyedül. Én is a borítóval együtt tekintem egésznek a kiadványt. Mondjuk egy olyan stílusban mint a metál a borító sztem hatványozottan fontos, hiszen ez kerül a pólókra is. Ami üzenetként működik a rockertársadalmon belül. "igen én még a korai Amorphist szeretem amikor még így nézett ki a logó"
Mondjuk a Clubmix 1000. meg pl. egy Rhapsody borítót nem is lehet egy lapon említeni.
Cd játszók
Nem hinném, hogy érdektelenség, talán az információhiány. Mert nem biztos, hogy a kiadók szeretik ezt elárulni. Aki szereti, általában büszke rá. Meg egy kis kiadó alakul, kiad néhány másolatot, nem fog statisztikákat meg grafikonokat vezetni. Valami egyszerű honlap és kész.
Zenehallgatas kozben vagy az elejen, mikor beteszed a latvany hozzajarul a hangulat megalapozasahoz es/vagy mintegy kiegeszitve az egesz zenei anyagot alkotnak egyutt egy kompett kerek egeszet.
Csakhogy ugyanúgy megalapozza a hangulatot egy könyv vagy egy film is a zeneszerzőről, ez nem a borító privilégiuma.
Én hosszabb gondolkodás, töprengés után a lehetőségek közül a CD-t választottam, azokat gyűjtöm, tehát vannak még, akik gyűjtik. Amíg megvehetem CD-n azt, amit akarok, addig nincs gond. De rájöttem, hogy a gyűjtés és a zenehallgatás két külön dolog és akként is kezelem őket. A gyűjtés során fontosak ezek a dolgok.
Cd játszók
Igen, de legalabb par konkretumot jo lenne tudni, melyik kiado mikent csinalja ezt, de nem.. itt is az erdektelenseg:( Na majd egyszer.
Borito temaban annyiban ter el a velemenyunk, hogy nem sorolnam a covert a megszallottak bizsugyujtemenye koze: en egy produktum (album) szerves reszekent kezelem, gondolom nem veletlen az a kep szerepel a boriton ami.Zenehallgatas kozben vagy az elejen, mikor beteszed a latvany hozzajarul a hangulat megalapozasahoz es/vagy mintegy kiegeszitve az egesz zenei anyagot alkotnak egyutt egy kompett kerek egeszet. Csodalatosan egymagamvagyok eme igennyel is a vilagban, folyton kisul ez:( Nem sorolom magam azok koze akiknek mar nem is a zenerol, mindinkabb a materiakrol szol ez az egesz, node a borito koll. Nekem.
Kiadok tekinteteben is szivesen latnek egy statisztikat. Csokken, novekszik? Nem, de milyen mertekben epulnek le? Szamok, nevek, tortenesek, grafikonok! Hol van?
Kicsit elkanyarodtam, bocsanat.
venomer
Cd játszók
Hat ez erdekes es szamomra kisse homalyos kerdes is jelenleg, mivel a ma kiadott vinylek mastere ugyanaz mint a CD-ke, legtobb esetben (?), nincsenek errol pontos informacioim de nagyon foglalkoztatna a dolog.
Szerintem annyi kiadó van már, hogy Dunát lehetne velük rekeszteni, ezért a masterek tekintetében is nagy a szórás, nem lehet általános trendet felállítani. Csak a kör szűkítésével lehet pontosabb információkat szerezni.
Cd játszók
A probléma szerintem összetettebb. Az emberek többsége nem hallgat elmélyülten zenét, hanem csak háttérnek. Így hát a praktikusság sokkal fontosabb, mint más szempont. Ezért hát az optikai hordozók szerepe le fog csökkenni nagyon, valószínűleg megmarad egy kis csoport hobbijának, mint az LP. De ehhez az kell, hogy szinte minden műsor beszerezhető legyen online formában - errefelé haladunk, bár a kiadók még berzenkednek, de látható, hogy erre van igény. Ez nem most lesz, de már látható a folyamat, különösen ha a mai fiatal generáció felnő.
A minőség sem érdekli nagy mértékben az emberek többségét, meg az egyébként is elég képlékeny valami - mindenkinek mást jelent.
A kísérőfüzet és a borító jelenlétének pedig semmi köze a zenéhez, ez látható venomer puhatolózásaiból is. Még abban az esetben sincs, ha mondjuk a dalszöveget vagy librettót tartalmazza, hiszen legtöbbször azok is elérhetőek más forrásból, meg az egyébként is megint csak egy kisebb réteget érdekel.
Ugyanígy a gyűjtőszenvedélynek sincs a zenéhez semmi köze. Két külön dolog, csak van, hogy pont egybeesik: a zenehordozókat gyűjtik sokan. Ebben az esetben van szerepe a borítónak és egyéb bizsuknak, de ez a gyűjtésre van hatással, nem pedig a zenével és a zenehallgatással van kapcsolatban.
Cd játszók
Én is D500...
- mishow
- V.I.P.

- Értékelés: 2610
Cd játszók
sziasztok,melyiket erne meg jobban?
malac cd63 se vagy 67se vagy ca d500?
ca d500
nem írtál tovaris, milyen a tikk, hoty teccik?
Cd játszók
sziasztok,
melyiket erne meg jobban?
malac cd63 se vagy 67se vagy ca d500?
koszi