Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl
- gageszka
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 39
Jbl
Üdv!
Lenne egy fontos kérdésem.
Van egy Jamo E6 sub ládám.
Kérdésem a következő:
Rá lehet tenni házimozi erősítőt?
Van egy NAD T754 ami kb 24kb súlyú.
Lesz baja a erősítőnek ha ráteszem?
Cambridge Audio Azur 650BD, T+A Criterion T70, Sony KDL-40X2000, Dune HD Prime 3.0, Vincent SV-231, Technics RS-M45, Arcam AVP700
Jbl
Hali!
E-90-em van 25nm-re, és bizony érződik hogy igényelné a nagyobb szobát. Szub zenére sztem felesleges mellé, pma-1500-al hajtom.
Jbl
Én drukkolok hogy sikerrel járj de akkor egy beszámolót szivesen olvasnék
Köszi! Majd eldől, addig keresgélek helyeket, ahol meg tudnám hallgatni őket. Nincs senkinek JBL Northridge hangfala, aki tudna róla vmit írni, hogy hogy szól?
Én elég jól ismerem őket, forgalmaztuk őket,s kaptunk annak idején tesztre.
Nagy H/K erősítővel hajtottuk 25 négyzetméteren. A 100-as dobozt nem tenném be 35 négyzetméter alá, mert nem lesz jó sehogy sem.
A hangja elég ütős, kissé karcos, főleg rockra ajánlanám, de a hiphpot is élvezettel lehet rajta hallgatni.
Tessék Józsira figyelni, nem hülyeséget beszél.
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Jbl
Köszi! Majd eldől, addig keresgélek helyeket, ahol meg tudnám hallgatni őket. Nincs senkinek JBL Northridge hangfala, aki tudna róla vmit írni, hogy hogy szól?
Én elég jól ismerem őket, forgalmaztuk őket,s kaptunk annak idején tesztre.
Nagy H/K erősítővel hajtottuk 25 négyzetméteren. A 100-as dobozt nem tenném be 35 négyzetméter alá, mert nem lesz jó sehogy sem.
A hangja elég ütős, kissé karcos, főleg rockra ajánlanám, de a hiphpot is élvezettel lehet rajta hallgatni.
Naim-ZU
Jbl
Hát ne haragudj de akár e90 akár e100 at veszel abba a helységbe az az onkyo nem fogja kihajtani.
Ráadásul ha veszel szubot, akkor ott inkább a szub fog a lantba nyomni mint a két jbl.
Annak az onkyonak bőven jó egy combos kis monitor + szub.
Ha meg mindenképpen állót akarsz szived joga de azt tudd azokat a jbl-ket legalább egy onkyo806, de inkább 876/906 fogja kihajtani.
Vagy egy jó sztereó vas.
Jbl
Jbl
Én is láttam azt az e100 at a vaterán árulja a srác!
Igen, ott láttam. Lehet őt kellene megkérdezni, hogy hogy szól. Ha meglesz még két hónap múlva, amit kizártnak tartok, akkor még benne is lennék a vételébe.
Elég régóta hirdeti ám!
Akkor még van remény! Mire oda jutok, két nappal előtte úgyis el fog kelni.
Jbl
Igen, ott láttam. Lehet őt kellene megkérdezni, hogy hogy szól. Ha meglesz még két hónap múlva, amit kizártnak tartok, akkor még benne is lennék a vételébe.
Elég régóta hirdeti ám!
Akkor még van remény! Mire oda jutok, két nappal előtte úgyis el fog kelni.
Jbl
Elég régóta hirdeti ám!
Jbl
Jbl
Jbl
E100 már nekem nagyon drága, 106.000-ért láttam használtan. . . Mélyláda szerintem kell majd nekem, mert biztos dögösebben szól, másrészt az erősítőmet is jobban ki tudnám így használni, mivel akkor nem kellene neki "harcolni" annyit a mélyekkel. Talán egy JBL ES250P lesz, ez szerintem már az ajánlott "100 ezres" kategóriában is benne van.
Jbl
valaki hallott már JBl E100-at?Kiváncsi lennék mit művel az a 2db 25 cm mély!vagy egyáltalán milyen hangaj van!
Jbl
Állványos eszedbe se jusson, csak szenvedni fogsz vele amíg el nem adod.Ütős mélyhez,ezekhez a zenékhez kell a jófajta álló, slusssszzzz.......Majd ha tesztlemezeket hallgatsz jó lesz a monitor is.........
Ott a pont!
Mindenem DIY,legjobban a fiam sikerült.
Jbl
leginkább zenére kellene, pop, trance, hip-hop zenéket hallgatok és szeretem az ütős, mellbevágó mélyeket.
Simán az E90, vagy inkább az E100.Pont a subtól fog neki búgni mint a barom, vagy vehet subot minimum 100 fölött.Állványos eszedbe se jusson, csak szenvedni fogsz vele amíg el nem adod.Ütős mélyhez,ezekhez a zenékhez kell a jófajta álló, slusssszzzz.......Majd ha tesztlemezeket hallgatsz jó lesz a monitor is.........
Onkyo TX-L20D, KEF Q350, Dali Sub E-12F HGL, Project Debut III. phono, DENON DVD-3910, Sony UBP-X700, Egreat A11, Philips CD720, WiiM Pro Plus, Panasonic TX-58EX700E
Jbl
Szerintem meg ekkora szobába inkább egy izmosabb állványos, és egy jó szub.
Jbl
Szerintem ha valakinek nagyon kell a mély hang,akkor inkább ne fussa ki magát a nagy hangfal,mint mély hiányos legyen a kicsi. Inkább,mint mélynyomóval pótolni a hiányt.
Mindenem DIY,legjobban a fiam sikerült.
Jbl
Ha meg veszel hozzájuk egy gyenge avr-t mondjuk denon 1704 de lehet 2308 vagy yami 465 vagy onkyo 605 még csak talán ki fogja hajtani.De akkora szobában bőven elég az e60 szerintem mert a hang be fog dögleni.
Hali!
Most egy Onkyo TXDS 494-em van, tudom nem mai darab, de ezt egyelőre nem akarom lecserélni. E100-as szerintem is sok lenne ide, de ahogy a másik topik-ban írtam, túl kicsit se akarok. E80 vagy E90, utána meg később majd jön egy sub is. Csak attól tartok, hogy kevés lesz a mély így mélyláda nélkül. Van ugyan egy mélyládám lehet ideinglenesen majd rákötöm azt. Csak az a gáz, hogy nem tudom hol meghallgatni, itt miskolcon nem tudok egy helyet se, ahol van Northridge is. . .
szerintem az a 494 jó ha kihajt egy e60 at.
nem kell annak e80 vagy e90.
Ne várj majd olyat hogy szakítani fog.
Nem nehezen hajthatóak de a powerhez nagy basszushoz, kell szufla táp minden.
de gondolom majd cseréled a 494 et.
de kérdés a 15 nm ből mikor lesz nagyobb mert a hangfal nem fogja kifutni magát.
Jbl
Ha meg veszel hozzájuk egy gyenge avr-t mondjuk denon 1704 de lehet 2308 vagy yami 465 vagy onkyo 605 még csak talán ki fogja hajtani.De akkora szobában bőven elég az e60 szerintem mert a hang be fog dögleni.
Hali!
Most egy Onkyo TXDS 494-em van, tudom nem mai darab, de ezt egyelőre nem akarom lecserélni. E100-as szerintem is sok lenne ide, de ahogy a másik topik-ban írtam, túl kicsit se akarok. E80 vagy E90, utána meg később majd jön egy sub is. Csak attól tartok, hogy kevés lesz a mély így mélyláda nélkül. Van ugyan egy mélyládám lehet ideinglenesen majd rákötöm azt. Csak az a gáz, hogy nem tudom hol meghallgatni, itt miskolcon nem tudok egy helyet se, ahol van Northridge is. . .
Jbl
hát nem azért de falat akarsz bontani??? mert akkor oké
15nm re e90 vagy 100???
Vehetsz de ezek szerintem legalább 25nm felett fussák ki magukat.
Ha meg veszel hozzájuk egy gyenge avr-t mondjuk denon 1704 de lehet 2308 vagy yami 465 vagy onkyo 605 még csak talán ki fogja hajtani.
De akkora szobában bőven elég az e60 szerintem mert a hang be fog dögleni.
Ha meg veszel egy bika avrt hk 445 vagy 7000 azzal fog menni a történet csak lehet búgni fog mint állat mert azoknak a hangfalaknak kell a tér.
Jbl
Sziasztok!
Többen a JBL hangfalakat ajánlották nekem, leginkább zenére kellene, pop, trance, hip-hop zenéket hallgatok és szeretem az ütős, mellbevágó mélyeket. A JBL E80-at vagy E90-et néztem ki. Lehet ezeket egyáltalán még kapni? Később szeretnék mellé venni egy mélyládát, ami szerintem JBL ES250P lesz. 15 m2-es szobába kellene. Mi a véleményetek ezekről a hangfalakról? Jó párosítás lenne?
- dixie-chicken
- V.I.P.
- Értékelés: 2732
Jbl
Senki sem hallgat JBL hangfalakat? :lol!: Azért kíváncsi lennék, kinek milyen van és miért szereti, vagy miért választott mondjuk mást helyette. Topic pörgető hsz-em ezennel be is fejezem.
Konkrétan mondjuk kíváncsi lennék egy JBL E60-as használóra. Vannak itt ilyen tagok?
ne generalizálj :lol!: :lol!: ,"E" sorozat elfelejt...az "L"-nél kedődik a djibi,aztán studió,onnét meg "S"... :kiraly:
http://www.milossaluciano.com/eros%20g.htm
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
...it's only rock 'n' roll (but i like it)
Jbl
Ez is olyan gyártó, mint a legtöbb. Vannak jól sikerült modelljei is.Bár a körülöttem élő JBL fanok mindegyike a régebbi modellekért van oda.
Én mostanában az L830-at hallottam, az jó cucc.
Tudom-tudom, azt említetted is nekem. Mindenképpen meg fogom fülelni. Szimpatikus kis doboznak látszik...
Otthon Aiyima A80 --> Zimonyi --> Wharfedale Linton 85th Anniversary
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Dolgozószoba Aiyima A80 --> Canare 2S11F --> Polk Audio Essential ES20
Pince/Kert Edifier MR3
Munkahely Jcally JM20 Max --> Truthear GATE IEM
Már nem hifizem hála ASR-en Amirnak és Erinnek.
Jbl
Ez is olyan gyártó, mint a legtöbb. Vannak jól sikerült modelljei is.
Bár a körülöttem élő JBL fanok mindegyike a régebbi modellekért van oda.
Én mostanában az L830-at hallottam, az jó cucc.