Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Kábelezzünk
- nehai
- Törzsvendég
- Értékelés: 228
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Most már túl vagyok az Ölflex Classic 110 4x2,5 ös hangján. Nem rossz drót, sajnos a PVC szigetelés(gondolom én) mint mindig kicsit mos itt-ott, a tűzállótól jobb, ami kicsit steril és a magasai sem valami jók.
Engem a Siltech SPX20-ra emlékeztet kicsit, az volt ilyen rámenősen dinamikus, nem mindenki szereti ezt az impulzív hangot. Nem éri el tisztaságban Arzachel-ét, de mélyben talán öblösebb, hogy ez a nagyobb keresztmetszet vagy a kissé mosott mélyhangok miatt van a fene sem tudja. Az ár/érték aránya szerintem nagyon jó, sajnos az itthoni vásárlás esetén már olyan olcsó.
Ja még annyit, a bekötése nálam 1-es fázis, 2-3-as nulla, föld az értelemszerű. A dugók, Kopp villás(aranyozott) és Shurter (aranyozott) IEC.
Jó volna kipróbálni a Ölflex 891-est is.
Kábelezzünk
Kedves Tigris.
Egyetértek veled, nagyon magasak az itthoni árak. De a gyenge forint miatt a kinti rendelés sem lenne olcsó.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Linn
Kábelezzünk
Kedves Tigris.
Tápkábel ügyben hol tartasz? Vmi előrelépés ez ügyben?
Szia sajna semmi...Nagyon sok pénz kérnek el, és minimum 50 métert kell rendelni...Nagyon sokba jönne ki...A kábel maga nem lenne drága , de ezek itthon még az anyósuk kórházi ellátását is beleszámolják az árakba.
Kábelezzünk
Kedves Tigris.
Tápkábel ügyben hol tartasz? Vmi előrelépés ez ügyben?
Linn
Linn
Kábelezzünk
IXOS 603-ról továbbra sincs senkinek tapasztalata?
Linn
Linn
Kábelezzünk
Sajnos az eladások száma nem Füleleket igazolja, aki egy szegény vállalkozó és két (hangra) egyforma terméket nem tud elkészíteni.
Ez egy érdekes feltevés...Ha elmagyaráznád megköszönném
Kábelezzünk
tartozhatnák Fülelekkel egy kategoriába.
nék
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
Kábelezzünk
Azért mert nem irogatok naponta 10* ide, attól még tartozhatnák Fülelekkel egy kategoriába. Továbbra is állítom hogy olyan külföldi v magyar gyártók termékeit leszolni felesleges, sőt hülyeség, akik mögött 20-30 éves valódi fejlesztési tapasztalat van. Qued pl ilyen. Sajnos az eladások száma nem Füleleket igazolja, aki egy szegény vállalkozó és két (hangra) egyforma terméket nem tud elkészíteni.
Egyébként pontosan ezzel a stilussal vezetek tévutra, jó néhány kezdő hifistát.
Kábelezzünk
Pedig én meg QED ben gondolkodtam, majdani hangfalaimhoz.
Egyébként a Béla Jungson SC05 hangfalkábele az milyen?
Melegebb tónusú mint a QED?
Kábelezzünk
Füleleknek igaza van, valóban torz a hangja a QED kábelének, én nem mertem így leírni épp az ilyen ellen kritikák miatt...Ezekből csak viták szoktak születni.A tulaj megmondhatja mit mondtam a QED-re annó...És sem dicsértem Viszont a Silver spirál nem rossz, de nem ár érték arányos, sztem nagyon drága..
Kábelezzünk
"még nagyon az elején vagy"
De szépen halad.
23 hozzászólás és 100% figyelmeztetés nem rossz arány ám.
- nehai
- Törzsvendég
- Értékelés: 228
- Kapcsolat:
Kábelezzünk
Fülelek, áruld már el, hogy tud torzítani egy kábel, és ha így is lenne, gondolod a gyártó olyan süket és nem hallja meg. Ezt különösen azért gondolom így, mert a Qued már elég rég foglalkozik kábelgyártással. Nem lehet hogy neked van ízlés ficamod.
Úgy, hogy hallod. Ha nem, akkor neked mindegy mit kötsz be. A többire meg csak annyit tudok mondani, hogy még nagyon az elején vagy, és nem hinném, hogy Fülelekkel egy súlycsoportba tartoznál, hogy ilyen szavakat meg engedj magadnak. Az ilyen és a hozzád hasonló okostojások miatt, nem ír ide már senki a hozzáértők közül.
Kábelezzünk
Sziasztok! Ez milyen ez? QUED SILVES 25TH Anniversary Edition
Szerintem meg nagyon gyenge kábel, hangzatos névvel, és a magasba húzás (ami igaz) párosul egy jó adag torzítással.
Ha akartok egy jó diy kábelt, tessék 1mm rézkábelt megcsupaszítani, felcsiszolni, alaposan polírozni, és egy cipőfűző anyagba behúzni, soká nem fog korrodálni, mert a cipőfűző beszívja a nedvesség nagy részét.
A hangzatos nevűeknél minden bizonnyal jobb lesz, két év múlva meg lehet ismételni, kb addig tart ki.
Fülelek, áruld már el, hogy tud torzítani egy kábel, és ha így is lenne, gondolod a gyártó olyan süket és nem hallja meg. Ezt különösen azért gondolom így, mert a Qued már elég rég foglalkozik kábelgyártással. Nem lehet hogy neked van ízlés ficamod.
Kábelezzünk
Egy láma kérdés.
valaki elmagyarázná érthetően (hogy én is értsem), hogy mi a
HDMI v1.3a és a v1.3b.
Mi a kettő között a különbség? Melyik a jobb? stb.
Köszi.
Kábelezzünk
Túltárgyaltuk!! Meggyőztetek
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5158
Kábelezzünk
Szerintem meg nagyon gyenge kábel, hangzatos névvel, és a magasba húzás (ami igaz) párosul egy jó adag torzítással.
Ha akartok egy jó diy kábelt, tessék 1mm rézkábelt megcsupaszítani, felcsiszolni, alaposan polírozni, és egy cipőfűző anyagba behúzni, soká nem fog korrodálni, mert a cipőfűző beszívja a nedvesség nagy részét.
A hangzatos nevűeknél minden bizonnyal jobb lesz, két év múlva meg lehet ismételni, kb addig tart ki.
Kábelezzünk
Nem gond ha találok valmit és kérdezek? Hiszen úgy tanul a gyerek ha kérdez
Persze azért van a topik, de örülnék ha többen is véleményt mondanának...Egy ember véleménye még nem megalapozott, hisz más és más az ízlésünk...
Kábelezzünk
Egyébként köszi az infót!
Erősítő: DENSEN B-110, CD: SONY XA20ES, Logitech SB, DAC Micromega Variodac, Hangfal: POLKAUDIO LSi15 Tv: SAMSUNG SMART 40, Lemezjátszó: ARISTON, Kábelek: Furutech, FADEL ART STREAM BW
Kábelezzünk
Nem gond ha találok valmit és kérdezek? Hiszen úgy tanul a gyerek ha kérdez
Kábelezzünk
Nem rossz, de semmi extra...Volt nálam....Kevés az alja és kicsit magasba húz...De tiszta hangú kábel...
Kábelezzünk
Kábelezzünk
TIGRIS MENT A $
Erősítő(k):mozi:Onkyo SR605,sztereo:Jungson JA66C
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass
CD:PhilipsCD 584
Doboz(ok):Front:Celestion F28,Center:Dali Concept ,Háttér:Wharf.:Diamond 9.0
Kábel(ek): IC (T),Gotham
Dac:Styleaudio Carat HD1 V
Mplayer:A.C.Ryan playon hd2 mini
Gitár:Hohner B Bass
Kábelezzünk
...
Elhiszem, jelenesetben én egy kicsit följebb járok, de így legalább kihívás előtt lesz a drót
Mit lehet a kábelről tudni?
Az autóipartban használatos területről való, nagyon olcsó a bekerülési költsége, ezüst(özött) vezetőér , teflon jellegű szigetelés, relatíve olcsó csatlakozókkkal,Pi61 maga tekeri,gépi pontossággal...
Hát nálam teljesít egy ilyen pi61 kábel szolgálatot. meg kell mondjam, hogy meghallgatása után egy másik nevesebb magyar gyártó kábele gyorsan átkerült a másodrendszerbe annyival jobban szólt ez a kábel.
Én már mondtam neki hangfal és digitkábelt is gyárthatna... persze nekem...
CDP-XE700SL, eSeLSound DAC No.1., eSeLSound Power Art, Spendor S8e, Tiger & Zimonyi cables
Kábelezzünk
Sziasztok.
Tudja-e vki, hogy itthon kapható-e az IXOS-603 tip. hangfal kábel? Ha igen, hol, és milyen áron beszerezhető? Vkinek van-e vele tapasztalata?
Köszönöm.
Linn
Linn