Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!
Kábelezzünk
Kábelezzünk
Pennának feltettem a kérdést, remélem mond rá vmi biztatóz. Mármint a Pirellire. Apropo ismét van Penna Ker. topic.
:taps:
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
-
Vendég
-
Vendég
Kábelezzünk
Ez nem tudom milyen lehet: http://www.linzi.hu/p3termek.php?t_id=50
Kábelezzünk
Pennának feltettem a kérdést, remélem mond rá vmi biztatóz. Mármint a Pirellire. Apropo ismét van Penna Ker. topic.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet
Linn
Devialet
-
Vendég
Kábelezzünk
Találtam a linzinél is valami kábelt...Mindjárt mutatom...Ez nem tudom milyen lehet...Csak közben véletlen bezártam
Kábelezzünk
Tigris, értem én, hogy mit mondasz. Ezért is kérdeztem rá az árakra a K-Box-nál. Hátha ott olcsóbb. Mint írtam volt már rá példa, hogy a hivatalos distributor drágább volt, mint a másik nagyker. Türelem, nyugalom, nincs vész.
Linn
Devialet
Linn
Devialet
-
Vendég
Kábelezzünk
Frankie de épp erről beszélek, kérsz egy szar 600 ft -os kábelt amire a többletköltség még 12 ezer ft...Nem a kábel árával van gond ha nagy a minőségi difi.Sztem egy kábelért nem sok 1300-1400 ft...Viszont amiket elkér még pluszba rá, azt nagyon sokallom....Kivi vagyok a amit te mondasz mennyit mond.Mindegyik cég a Lapp-tol rendeli.Ez szinte biztos.De ha nekem mind ráteszi a kis hasznát meg vágási díj és kiszállitás akkor lerendelem én magamnak és nem kerül annyiba, mert nincs rajta a kereskedő haszna...
Kábelezzünk
Szerintem annyian beszéltünk a palival, h megfog minket vezetni az árakkal...Tuti vérszemet kapott ...
Nem akarok károgni, de eddig szinte kivétel nélkül azt tapasztaltam, hogy az ebay árak a magyarországinál nem rosszabbak, hanem jobbak. Márpedig ez a kábel az ebay-en 10,5 €/m, mint említettem. Lehet, ennek is ez lesz az ára, mire a kezedbe kapod.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
-
Vendég
Kábelezzünk
Szerintem annyian beszéltünk a palival, h megfog minket vezetni az árakkal...Tuti vérszemet kapott ...
Kábelezzünk
Tigris, a pár száz forint, nagy mennyiségnél, már pár ezer forint. Nekem nem mindegy, hogy 1200Ft, vagy 800Ft/m. Gondolom Kisvizinek se mindegy. Holnapra többet tudunk a K-Box-tól, hogy ott mennyi lenne.
Pennát pedig megkérdezem.
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Kábelezzünk
Közben eszembe jutott még vmi. Sokan használják a Pirelli 6242Y kábelét, ami fali vezeték, és tápösvényt húznak vele. Állítólag ez is jó minőségű.
Itt vannak az árak a Penna honlapjáról.
6242Y 4mm 600 Ft/m
6242Y 6mm 800 Ft/m
6242Y 10mm 1700 Ft/m
Linn
Devialet
Linn
Devialet
-
Vendég
Kábelezzünk
Tigris, én megkérdeztem a K-Box-ot. Holnapra igértek árakat a 3 kábellel kapcsolatban, + tűzálló. Te megkérdezed a másik két kábelt a fazontól?
annyit irt , h pár száz forint a difi , de a többletköltségek ugyan úgy rájönnek...Nem igazán mond konkrét árakat...De nekem a többletköltség a nagyon sok amit rátesznek...
Kábelezzünk
Az a sima Classic 100-as. Az nekünk nem jó. Minimum a Classic 110CY. Annyit megtudtam, hogy a GND az színes, a többi ér fekete, és számozott, mindegyiknél.
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Kábelezzünk
Tigris, én megkérdeztem a K-Box-ot. Holnapra igértek árakat a 3 kábellel kapcsolatban, + tűzálló. Te megkérdezed a másik két kábelt a fazontól?
Linn
Devialet
Linn
Devialet
-
Vendég
Kábelezzünk
Oskar Lapp - a cég alapítója-, 1957-ben fejleszetette ki az ÖLFLEXŽ néven közismert, a világon elsőként iparilag előálított vezérlővezetékét.
... árnyékolt hálózati vezetőként computer hálózati részegységekhez,vagy audiophile célokra.
Kábelezzünk
Kedves Lazac.
Márkát nem tudok mondani, az amerikai muki nem leplezte le a gyártót. De azt leírta, hogy 800USD volt a kábel ára.
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Kábelezzünk
A K-Box-ot én is kérdeztem, de holnapra tudnak csak árat mondani, nekik is meg kell kérdezni.
A következőket kérdeztem:
FD-891CY, FD-810CY, Classic 110CY.
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Kábelezzünk
Kedves Lazac.
A fent nevezett Ölflex FD-891CY-t egy-két nagy kábelgyártó is használja. Egy amerikai kábeles fórumon egy muki lebontotta a drága kábelről a külső borítást, és ott virítottak rajta eme számok, és betűk: FD-891CY.
Egyébként a tűzálló is jó e célra, ha sok ez az ár.
Egyébként mondasz márkát?
-
Vendég
Kábelezzünk
Én is nézem a linzinél de ott csak a tűzállókat látom, azok teljesen másak...
Kábelezzünk
Ha gondoljátok, én megkérdezem a másik két kébelnagykert, hogy ott mennyi. De az idő mire válaszolnak az E-Mailre. Tigris, kérdezd meg légyszíves, hogy a FD-810CY, és a Classic 110CY mi pénz lenne. Nem muszáj a legdrágábból készíteni kábelt, ha a kissebbek is jók.
Mielőtt bármit teszel: én felhívtam a k-boxot: be tudják szerezni, az árral mindjárt visszahívnak. Azon kívül utánanéznek, hogy más kábelgyártónak ugyanazen kábele mennyibe kerül. Uis ez a fantázianév a lapp márkaneve, ugyanez a kábel van más gyártónál is más néven (lásd tűzálló). Hogy aztán ezek esetleg rosszabbak-e az eredetinél (egyáltalán: ez-e az eredeti?), nem tudom. Ha jön válasz, megírom.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
-
Vendég
Kábelezzünk
Kérek 3 métert ami 4200 ft lenne és a többi költség erre pluszba meg 12 ezer? Ezt nehezen tudom elképzelni
-
Vendég
Kábelezzünk
Amúgy állítólag pár száz forint difi van a kábelek ára közt, de a többi költség ugyan az mindegyik esetében...Nekem teljesen mindegy, h 900 vagy 1400 ft a kábel, nem ez az 500 ft a gáz, hanem a többi költség...
-
Vendég
Kábelezzünk
Ha gondoljátok, én megkérdezem a másik két kébelnagykert, hogy ott mennyi. De az idő mire válaszolnak az E-Mailre. Tigris, kérdezd meg légyszíves, hogy a FD-810CY, és a Classic 110CY mi pénz lenne. Nem muszáj a legdrágábból készíteni kábelt, ha a kissebbek is jók.
Az a baj, h nem maga a kábel a sok, hanem az egyéb költségek amiket nem értem mire fel számit bele...nem hiszem el, h ha van itthoni képviselet akkor nekik nincs ez a kábel, és azt sem hogy a vevőre terhelik plusz költségként az Országba bejutását.Hisz egy cégről beszélünk és azon belül a raktármozgásról, ami nem a vevőt szokta terhelni.