Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cd játszók
Cd játszók
azt hiszem van ilyen a HQ.ban
http://www.hqelektronik.hu/info/hu/pc-up885-assy.html
most már csak az a kérdés mennyiért rakják bele
"Idegeskedni annyi,mint mások hülyesége miatt, önmagunkon bosszút állni"
Bayerdynamic DT 990
A privit hamarabb olvasom!
Cd játszók
Akkor most elkezdek végerősítőket nézegetni.
Bóta árul egy Parasound HCA 750 A végfokot
http://www.avx.hu/forum/index.php?showtopic=14199
Bayerdynamic DT 990
Cd játszók
Ez Sanyo fej,van egy ilyenem zsír új.
Nem,bocsi,csak hasonló.Most vettem elő a fiókból,és nem pont az.
Sorry.
Cd játszók
Ez Sanyo fej,van egy ilyenem zsír új.
Cd játszók
Dbrnsk-nál a pont. :lol!: Igazat adok neki. Mint az aláírásomban olvasható, nekem is van HM erősítőm. Én Preampként használom, kiiktatva, kikapcsolva mindenféle egyéb áramkört - Loudness, mély-magas állítás, stb. - DIRECT módban. Szerintem is inkább végfokra, vagy mono-block párra kellene költened azt a 100eFt-ot. Ha újat nem is, de használtat, már elég korrektet kapsz ennyiért. A Yamid jó kis gép. Szerintem az egyik legjobb DSP-je a Yamaháknak van, de a hangjuk azért hagy némi kivánnivalót maga után. Ne értsd félre, NEM akartalak ezzel megbántani. Ha a kereted ki tudod tolni kb. 150eFt-ig, - ennyi a reális ára - akkor tudsz venni egy H/K AVR-7000-t. Ez a legjobb H/K HM erősítő, amit tudsz venni, audiofil hangal, és partiban van 1-2 komoly sztereó erősítővel! :lol!:
Dbrnsk köszi!
Kedves Frankie természetesen nem bántottál meg, ismét hangsúlyozom nem értek a HiFi-hez, köszönöm, hogy segíteni próbáltok nekem. :kiraly:
Így a tanácsotokat is szívesen megfogadnám, ha szerintetek ezzel érek el minőségi javulást.
Azt, hogy a jelenlegi Yamahát hogyan lehet előerősítőként használni nem értem, de megpróbálok utánanézni. Még az sem világos, hogy a meglévő hangfalpáron hogy tudom hallgatni a házimozi front-ot (ahol a Yamahám az erősítő) és ugyanakkor sztereózni (ahol van külön végfok). Azt hiszem nagyon nem értek én ehhez. !36_7_11.gif' /> A hangfalkábeleket kell majd mindig átdugdosni??
A keretet tudom tolni, ha van értelme akár tovább is, de félek a H/K AVR-7000 nem lesz jó. Sztereónak használnám a másik HM erősítőt? Mert HM-ra szerintem nem jó nekem, mert nem tud blu-ray hez dekódolni (trueHD, master audio).
Akkor most elkezdek végerősítőket nézegetni.
Cd játszók
lehet, mert ez tényleg egy lézeregység. Írd meg az orosz oldal címét.
Hu azt ujra megtalálni,
Megvan Horvát oldal
http://www.cice.com.hr/novo/index.php?topic=20118.0
:lol!:
Bayerdynamic DT 990
Cd játszók
Ilyen van az ebay-en... 10€ körüli árakon +posta
az jó lenne
Bayerdynamic DT 990
Cd játszók
Ilyen van az ebay-en... 10€ körüli árakon +posta
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Cd játszók
Hu azt ujra megtalálni,
Bayerdynamic DT 990
Cd játszók
Ha gondolod, segítek, körülnézek, hogy van-e stb.
Amennyiben nem kerül túl sok idödbe ,minden információt megköszönök a kiolvasófejjel kapcsolatban. :lol!: Lényeges lenne tudni ,hogy mennyibe is kerül hozzá az alkatrész.
Amit tudunk az az ,hogy DVD-ROM DVS DSL-710A van benne és Harman Kardon Hd 970 a tipusa a készüléknek.
Nincs jó hírem sajnos. A DVS DSL-710A nem a lézeregység neve, hanem a komplett lemezegység. Ebben kéne a fej típusát kideríteni, mert az nyilván olcsóbb lenne, eddig ez sem sikerült. Az viszont biztos, hogy az ebay-en éppen csak komplett hd970-et árulnak 200€ körüli áron, semmilyen alkatrészt nem találtam.
:kiraly:
Azért annyit várj meg, hogy a szakember mit mond: mi a baj, és ha szétszedi, meg tudja mondani a lézeregység típusát is talán, (az maga a lézer egy kis körítéssel), akkor lehet újra keresgélni.
:lol!: Köszönöm én is ugyanerre jutottam
valami Orosz oldalon azt írták ,hogy sf hd65 lézer van benne,de nem biztos mert az orosz nyelvtudásom szinte nulla
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Cd játszók
Amennyiben nem kerül túl sok idödbe ,minden információt megköszönök a kiolvasófejjel kapcsolatban. :lol!: Lényeges lenne tudni ,hogy mennyibe is kerül hozzá az alkatrész.
Amit tudunk az az ,hogy DVD-ROM DVS DSL-710A van benne és Harman Kardon Hd 970 a tipusa a készüléknek.
Nincs jó hírem sajnos. A DVS DSL-710A nem a lézeregység neve, hanem a komplett lemezegység. Ebben kéne a fej típusát kideríteni, mert az nyilván olcsóbb lenne, eddig ez sem sikerült. Az viszont biztos, hogy az ebay-en éppen csak komplett hd970-et árulnak 200€ körüli áron, semmilyen alkatrészt nem találtam.
:kiraly:
Azért annyit várj meg, hogy a szakember mit mond: mi a baj, és ha szétszedi, meg tudja mondani a lézeregység típusát is talán, (az maga a lézer egy kis körítéssel), akkor lehet újra keresgélni.
:lol!: Köszönöm én is ugyanerre jutottam
valami Orosz oldalon azt írták ,hogy sf hd65 lézer van benne,de nem biztos mert az orosz nyelvtudásom szinte nulla
Bayerdynamic DT 990
Cd játszók
:lol!:
Cd játszók
Bayerdynamic DT 990
Cd játszók
Két megjegyzés az eddigiekhez:
Nekem is H/K avr7000 van, de igazából csak azért, mert az említett ár töredékéért jutottam hozzá vadiújan (mellesleg teljesen legálisan ). Valóban igaz, hogy zenén is egészen jól szól sztereóban is, merem ajánlani.
A cd olvasó fejekről meg annyit, hogy az én cd-játszómmal is voltak bajok. hogy milyen benne a lézer, a guglival kideríthető, csak egy kis energiát kell rá szánni. Az enyémbe először vettem egy olcsó utángyártottat itthon, ami nem igazán vált be, hamar bedöglött. Aztán az ebayen találtam hozzá eredetit, újat 10.000 Ft alatti áron. Szerintem ennyit megér egy régi cd javítása, ha meg voltál vele elégedve. Most éppen egy yamaha dvd-t szerelek, ebbe 51€ volt a fej, szintén ebay, és az ár a szállítási költséggel együtt értendő. A szervizben 50.000 Ft-ért vállalták volna.
Cd játszók
Kedves Vidak.
Dbrnsk-nál a pont. Igazat adok neki. Mint az aláírásomban olvasható, nekem is van HM erősítőm. Én Preampként használom, kiiktatva, kikapcsolva mindenféle egyéb áramkört - Loudness, mély-magas állítás, stb. - DIRECT módban. Van az erősítőn STEREO mód is , de még ez is kicsit módosít a hangon. Végfokként én egy Harman-Kardon HK-870-est használok. E masina már több mint 20 éves, de bátran mellé merem tenni bármelyik mai végfokhoz. De nem ez a lényeg. Szerintem is inkább végfokra, vagy mono-block párra kellene költened azt a 100eFt-ot. Ha újat nem is, de használtat, már elég korrektet kapsz ennyiért. De nem szabad megfeletkezni az Old-Hifi kategóriába eső régi nagy végfokokról sem. Ezek is tudnak nagy meglepetést okozni. Én csak tudom. :lol!: A Yamid jó kis gép. Szerintem az egyik legjobb DSP-je a Yamaháknak van, de a hangjuk azért hagy némi kivánnivalót maga után. Ne értsd félre, NEM akartalak ezzel megbántani.
Amiket érdemes nézni: Régi Pioneer, Harman/Kardon, Yamaha, Denon végfokok. Ezek bőven beleférnek a 100eFt-os keretbe. A "hazai" vonalon a Heed Audio Canopus erölködőjét sokan dicsérik.
Ha a kereted ki tudod tolni kb. 150eFt-ig, - ennyi a reális ára - akkor tudsz venni egy H/K AVR-7000-t. Ez a legjobb H/K HM erősítő, amit tudsz venni, audiofil hangal, és partiban van 1-2 komoly sztereó erősítővel! :lol!:
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Cd játszók
DE. Én nem igazán hiszem, hogy a Blu-Ray + Godina párosodnál jobb hangot tudna produkálni. Ahhoz egy kicsit magasabb árkategóriában kellene nézelődnöd. Nem lebeszélni akarlak róla, csak kételkedem.
Köszönöm a válaszod Frankie!
Nem beszéltél le, én is kételkedem, ezért is kértem segítséget. Ha véleményetek szerint sokkal jobb hangot nem várhatok egy kb. 100.000Ft-os CD játszó megvételétől ebben a rendszerben, akkor nem erőlködök, belátom. Sokkal drágábbat tényleg nem akarok venni, mert akkor gondolom cserélhetném hozzá minőségben a DAC-ot, erősítőt, hangfalat. Ez pedig milliós nagyságrendűnek tűnik.
Én az erősítőt váltanám le,vagy egészíteném ki egy végfokkal.
Cd játszók
DE. Én nem igazán hiszem, hogy a Blu-Ray + Godina párosodnál jobb hangot tudna produkálni. Ahhoz egy kicsit magasabb árkategóriában kellene nézelődnöd. Nem lebeszélni akarlak róla, csak kételkedem.
Köszönöm a válaszod Frankie!
Nem beszéltél le, én is kételkedem, ezért is kértem segítséget. Ha véleményetek szerint sokkal jobb hangot nem várhatok egy kb. 100.000Ft-os CD játszó megvételétől ebben a rendszerben, akkor nem erőlködök, belátom. Sokkal drágábbat tényleg nem akarok venni, mert akkor gondolom cserélhetném hozzá minőségben a DAC-ot, erősítőt, hangfalat. Ez pedig milliós nagyságrendűnek tűnik.
Cd játszók
DVD-ROM DVS DSL-710A/720A - ez egy annyira jo meghajto! nekem is van egy es orom nezni, ennel szebb hangut meg nem hallottam:) (nem zeneileg ertem, maga ahogy porgeti a lemezt) preciz, csodas.
Hiába csendes,ha csak 3 évet bír.
Cd játszók
DVD-ROM DVS DSL-710A/720A - ez egy annyira jo meghajto! nekem is van egy es orom nezni, ennel szebb hangut meg nem hallottam:) (nem zeneileg ertem, maga ahogy porgeti a lemezt) preciz, csodas.
Cd játszók
Kedves Vidak.
A Pioneer PD D-6J egy kiváló készülék, a saját, és talán egy picivel magasabb árkategória résztvevői között is. Ezért is mertük ajánlani, és egy két fórumtárs e készülék mellett tette le a voksát. Most ajándék áron kapható. :lol!: DE. Én nem igazán hiszem, hogy a Blu-Ray + Godina párosodnál jobb hangot tudna produkálni.
Ahhoz egy kicsit magasabb árkategóriában kellene nézelődnöd. Nem lebeszélni akarlak róla, csak kételkedem. Egy próbát azonban megér, hogy otthon a saját rendszeredben meghallgasd, összehasonlítsd a jelenlegi "párossal". A jó hozzáálású kereskedő biztosan odaadja letét ellenében 1-2 napra.
Diy hangfalak: Dynaudio és szélessávú
Linn
Devialet
Linn
Devialet
Cd játszók
Van pár kereskedő aki letét ellenében oda tudja adni a készüléket.És megbeszélitek hogy meddig lehet próbálgatni... hallottam már ilyet. :lol!:
Hogy mik vannak már a XXI. században ! Hiába no, fejlődik a világ!
Akkor már csak meg kell keresnem őket.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Félek tőle, kipróbálni valószínűleg nem tudok játszókat, futóművet a rendszerben, nem hiszem, hogy tudok úgy vásárolni, hogy bocsi elviszem kipróbálni 1-2 napra a cuccot, de ha nem tetszik visszahozom...
Van pár kereskedő aki letét ellenében oda tudja adni a készüléket.
És megbeszélitek hogy meddig lehet próbálgatni... hallottam már ilyet.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Sajnos azt most nem tudom mert elvittem egy szerelö barátomhoz reggel,hátha tud vele kezdeni valamit,de nem kecsegtetett semmi jóval.
ez a kép van még róla belülröl.
Bayerdynamic DT 990
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Cd játszók
Ennyit találtam róla:DVD-ROM DVS DSL-710A,ez van benne elvileg.Nem találtam ilyet sehol,de majd még keresem.
remélem valami kedvezö dolgot találsz
Nekem a Yamaha DVD-be sikerült fejet szereznem,abba is ROM volt.Meg kellene nézni milyen fej van benne,általában Sanyo szokott lenni.
ehez sajnos nem értek,annyi infot találtam róla hogy a kiss dvd lejátszokban ugyan ilyen dvd rom van
Ilyen:
http://translate.google.hu/translate?hl ... w%26sa%3DG
A vakerán van egy srác aki KISS dolgokat árul.
Hátha tud segíteni neked. :lol!:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Cd játszók
Nem egyszerű válaszolni a kérdésedre,sok olyan tényező van ami számít ilyen esetben.Én úgy gondolom,hogy a rendszeredben nem hozna nagy változást egy olcsóbb CD-játszó,de azért tenni kell egy próbát,és ha van rá lehetőség meghallgatni néhány készüléket.,de csak a saját rendszereden.
Köszönöm!
Tudom, hogy nem egyszerű a kérdés, ezért próbálok "hozzáértőket" keresni.
Az olcsóság viszonylagos, én az idézett Pioneer árát szánnám rá, esetleg kicsivel megtoldva. Félek tőle, kipróbálni valószínűleg nem tudok játszókat, futóművet a rendszerben, nem hiszem, hogy tudok úgy vásárolni, hogy bocsi elviszem kipróbálni 1-2 napra a cuccot, de ha nem tetszik visszahozom...