Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Plazma

raikki
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Plazma

Hozzászólás Szerző: raikki »

Valaki megtudna győzni arról,hogy miben jobb a plazma azlcd-től?Miért pont plazmát vegyek és ne lcd-ét?És a már plazma akkor hd ready v. full hd?
Szia!
Szerintem nem kell meggyőzni, menj el a legközelebbi szaküzletbe és nézd meg mindkettőt, HD anyagról és tv műsorról is. Amelyik neked jobban bejön, azt vedd meg. Nekem a plazma képe jobban tetszett, az lcd, egy kicsit kontrasztos, az én szememnek, de lehet, hogy az neked fog tetszeni. Esetleg, ha a közeljövőben nem akarsz tv-t cserélni és Le tudsz játszani HD anyagot, akkor a Full HD-t vegyed. De, ha csak DVD-t nézel és retek klubbot, akkor elég a HD ready.

:lol!:

Sziasztok!

A HD adások nézéséhez elegendő a HD Ready tv v. kell hozzá a Full HD tv,hogy jobban élvezhessem a műsorokat? A Blue ray lejátszón nézek filmet, ahoz is jobb a Full HD tv?

Raikki :lol!:

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Plazma

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Valaki megtudna győzni arról,hogy miben jobb a plazma azlcd-től?Miért pont plazmát vegyek és ne lcd-ét?És a már plazma akkor hd ready v. full hd?
Szia!
Szerintem nem kell meggyőzni, menj el a legközelebbi szaküzletbe és nézd meg mindkettőt, HD anyagról és tv műsorról is. Amelyik neked jobban bejön, azt vedd meg. Nekem a plazma képe jobban tetszett, az lcd, egy kicsit kontrasztos, az én szememnek, de lehet, hogy az neked fog tetszeni. Esetleg, ha a közeljövőben nem akarsz tv-t cserélni és Le tudsz játszani HD anyagot, akkor a Full HD-t vegyed. De, ha csak DVD-t nézel és retek klubbot, akkor elég a HD ready.

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

orionr
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 41

Plazma

Hozzászólás Szerző: orionr »

Szia!

raikki

Plazma

Sziasztok

Kérlek titeket segítsetek!

Raikki :lol!:

Arcus

Plazma

Hozzászólás Szerző: Arcus »

Sziasztok!

Már régóta olavasgatom a fórumot, de csak most érkezett el az idő, - na meg most gyűlt össze a pénzem- hogy én is plazma tulajdonos legyek. A számtalan lehetőség közül mára már csak 2 típus maradt, amelyek között hezitálok. Panasonic TH-46PY85, vagy Panasonic TH-46PZ86. Árban nem sok különbség van, talán 15K, viszont a PZ86 már beépített digitális tunerrel rendelkezik. Nyílván egy nagy darabig nem tervezek újabb készülék cserét. Kiváncsi lennék a "fórumlakók" és "plazma guruk" véleményére, érvek-ellenérvek, stb... Előre is köszönöm.

orionr
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Azt meg tudnátok mondani, melyik Pana modelben VAN az mpeg4 HD adások vételére alkalmas tuner?
PL.: Pana PZ 81

Acme
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 500

Plazma

Hozzászólás Szerző: Acme »

Annyi félét olvastam már a HD adásokról. Szeretnék tisztán látni.Ahhoz hogy majd HD csatornákat nézhessek KÁBELEN vagy MPEG4-es tv kell vagy pedig MPEG2-es tv-het settopbox. Jól gondolom?
Nekem amúgy Pana TH-42 PY 80-as tv-m lesz (remélhetőleg 1 héten belül) ahhoz ezek szerint majd egy settopbox (KÁBELTV) lesz szükséges.
Légyszi javítsatok ki ha rosszul gondolom.

Én így értelmezem.

Azt meg tudnátok mondani, melyik Pana modelben VAN az mpeg4 HD adások vételére alkalmas tuner?
Kép: RX470 - SR6003 - HW55ES/UE40JU7000 Hang: Xonar Essence ST/XB 930QS - Octave - Unico - GX200 Csend: Canamp - HD600

"Az a baj az interneten talált idézetekkel, hogy sosem lehetsz biztos a forrásban." - Abraham Lincoln

szgabesz

Plazma

Hozzászólás Szerző: szgabesz »

Annyi félét olvastam már a HD adásokról. Szeretnék tisztán látni.
Ahhoz hogy majd HD csatornákat nézhessek KÁBELEN vagy MPEG4-es tv kell vagy pedig MPEG2-es tv-het settopbox. Jól gondolom?
Nekem amúgy Pana TH-42 PY 80-as tv-m lesz (remélhetőleg 1 héten belül) ahhoz ezek szerint majd egy settopbox (KÁBELTV) lesz szükséges.
Légyszi javítsatok ki ha rosszul gondolom.

orionr
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

szia megtudnád nekem mondani,hogy ezeknek a tv-nek mennyi a fogyasztása 1/24 óra alatt kw-ban :lol!:
Szia!
385W atlagos hasznalat mellett.

raikki

Plazma

sziasztok! 

Kinéztem magamnak a panasonic Th 42pz81 tv a  www.digitalko.hu oldalról.
Szeretném ha segítentek,hogy jó választást csináltam vagy nem.

köszi!

Szerintem nagyon jót! Ez már mpeg4-es digi tuneros. Én most vettem a pz80-at, ha tudom, hogy ezt így leakciózzák, akkor nem vettem volna meg. :lol!:

szia megtudnád nekem mondani,hogy ezeknek a tv-nek mennyi a fogyasztása 1/24 óra alatt kw-ban :lol!:

item00
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 1

Plazma

Hozzászólás Szerző: item00 »

Egy kérdés, én az igazat megvalva nem nagyon merek venni plazmát, megmondom hogy miért nem, és javítsatok ki ha valamit rosszul értelmeztem, vagy egyéb.

Ma bent voltam és nézegettem a tévéket, az eladó srác mutatott egy 42 es panasonicot asszem 42pv8 vagy valami ilyesmi, 100hz volt benne meg még pár érdekes feature,de arra kértem rakjon rá valami HD-s anyagot, HDMI beizzít nya kérem elég jó kis képe volt,bár érdekes módon a menüből eltűnt a 100hz es opció és furcsa vibrálásra figyeltem fel! :lol!:

Elég érzékeny a szemem és észreveszem ha valami nem jó,pl ez a vibrálás nagyon nem tetszik! Vagy esetleg a neon fénye miatt láthattam azt hogy vibrál a kép ?? Mert ugye ezek elött egy üveglap van vagy mifene...

Hogy is van ez akkor kérem, mi ez a trükközés ??
TV: SAMSUNG S95B QD OLED
Házimozi: Denon 2400H Atmos - Oppo UDP-203 - Focal SIB EVO DOLBY ATMOS 5.1.2
Sztereó 1: Pioneer A-50DA - Mac Studio - ifi iPurifier2 - HQ Player 4 - AQ USB - RME ADI-2 DAC FS - MDR-1AM2
Sztereo 2: Oehlbach XXL® MASTERCLOCK - AQ USB - KORG DS-DAC-10R 1bit DSD ADC/DAC

orionr
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

sziasztok! 

Kinéztem magamnak a panasonic Th 42pz81 tv a www.digitalko.hu oldalról.

köszi!

Szerintem nagyon jót! Ez már mpeg4-es digi tuneros. Én most vettem a pz80-at, ha tudom, hogy ezt így leakciózzák, akkor nem vettem volna meg. :lol!:

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Plazma

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Ugyanezt mondom Én is az ismerőseimnek,ne egy demóadás megnézése után vegyen plazmát ha tévézni akar rajta.Hazaviszi,utána csodálkozik rajta hogy nem ismeri fel Kudlik Júliát. :lol!:

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 10

Plazma

Hozzászólás Szerző: oriza triznyák »

tv-ről már most mondom, hogy olyan kép nem lesz, mint amit most a jvc-den látsz
de ez nem csoda...

Hát igen,ezért tartok ki mellette!Szeretem felismerni a bemondókat,nem csak pacát látni az arcuk helyett. :lol!:

Köszi a segítséget.

egyébként nem fogsz pacát látni az arcok helyett
menj el a legközelebbi xyz-boltba, nézz meg pár tv-t, de nem demóról, hanem pl. egy retek klubos reggeli-t, ahol jól ki lehet szúrni a képhibákat, gyengeségeket
ja és a tv-n ne csak a kiemelt/agyig feltolt kontrasztú, képélességű képet nézd meg, én pl. a film üzemmódot használom itthon a tv-men, és tök jó, nincsenek pacák, pixelháborúk :lol!:

tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

de ez nem csoda...

Hát igen,ezért tartok ki mellette!Szeretem felismerni a bemondókat,nem csak pacát látni az arcuk helyett. :lol!:

Köszi a segítséget.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

oriza! 
Te mint szaki,milyen tévét ajánlasz mondjuk 200 pénzig?Nekem csak CRT készülékeim vannak,de vennem kell másikat mert a hálóban lévő haldoklik.Vennék a nappaliba a 82 centis JVC helyébe valami nagyobbat,az meg bekerülne a hálóba.

köszi.

az aláírásomban szereplő sharp lcd-t pölö, de az itt off
ha nem 1-2 évben gondolkodol, akkor full hd-s cuccost vegyél, plazmák már vannak 200 körül, pana 42pz8 alap-plazma full hd-ben, de jó anyag
de ez nem csoda...

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

oriza!

Te mint szaki,milyen tévét ajánlasz mondjuk 200 pénzig?Nekem csak CRT készülékeim vannak,de vennem kell másikat mert a hálóban lévő haldoklik.Vennék a nappaliba a 82 centis JVC helyébe valami nagyobbat,az meg bekerülne a hálóba.

köszi.

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

81-es versenyző mpeg4 tuneres

Fredo
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Plazma

Hozzászólás Szerző: Fredo »

sziasztok! 

köszi!

Combos versenyzőnek tűnik. Szvsz Jó választás. Biztos jön nemsoká valaki aki megmondja hogy a 81 miben más a 80-tol.
TV: Panasonic TX-32PS11 Erősítő: Onkyo TX-SR 501E Front: Celestion F30 Center: Celestion F35C Surround: Celestion F10 mélynyomó: MS 907 DVD: Pioneer DV-2750S Kábelek: Jamo

raikki

Plazma

sziasztok!

köszi!

Yellow
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Yellow »

Korrekt rendszer, korrekt elrendezés...

TV: Panasonic TH-42PV80P, DVD: Pioneer DV600-AV-s, VHS: Panasonic NV-HD680,
Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,
Front: Technics SB-EH750, Center: Technics SB-PC75, Surround: Technics SB-PS75

Yellow
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Plazma

Hozzászólás Szerző: Yellow »

Sziasztok 
Tudja valaki, hogy mi az oka annak, hogy a plazmákból a full HD felbontásuak miért ritkábbak mint mondjuk az LCD esetén?

Illetve én egy 200K körüli LCD-t néztem ki (102 centis), ami Full HD. De most szöget ütött a fejembe, hogy nem-e lenne jobb 15-20K-t rádobni és plazmát venni (Full HD mindenképpen). Mi a véleményetek? Elég erős lenne a felhasználási területből, hogy számítógépről hajtanám..van a plazmák kapcsán ilyen tapasztalata vkinek?

Ha számítógép, akkor inkább LCD legyen. Írom mindezt úgy, hogy plazmahívő vagyok.
A plazmánál a "ghosting" jelensége zavaró lehet, ha huzamosabb ideig statikus képtertalmat nézel, a számítógépes dolgok nagy része ilyen (asztal, office programok, de a játékok zömén is van - részben - statikus képtartalom.
A plazma kimondottan tévézésre, filmnézésre való.
Ha netán mégis plazmát választanál (ami a számítógépes felhasználáson kívül szerintem az összes többiben jobb, mint az LCD), akkor minimum 42"-os legyen, és inkább Panasonic mint más.

TV: Panasonic TH-42PV80P, DVD: Pioneer DV600-AV-s, VHS: Panasonic NV-HD680,
Erősítő: Technics SA-EH750, Hangprocesszor: Technics SH-EH750, CD: Technics SL-EH750, Deck: Technics RS-EH750,
Front: Technics SB-EH750, Center: Technics SB-PC75, Surround: Technics SB-PS75

KÉTBÉ
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 53

Plazma

Hozzászólás Szerző: KÉTBÉ »

Ár/érték arányban jó vétel a PZ8ES :lol!:

ATC Jászberény, 30/6362061

Bemutatóterem

ATC Webáruház

oriza triznyák
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Wireman
V.I.P.
V.I.P.

Plazma

Hozzászólás Szerző: Wireman »

CD: Denon DN-C635 AMP: Electrocompaniet Ampliwire 100 Front: Chario Hiper 2000MKII, Tannoy ST50, Söund Arts DT1600 Headphones: Sennheiser HD25-1 MKII
DVD: Samsung HD945, Marantz DV 4001 Receiver: Marantz SR4500 AV Front: Mission m33 MOD Center: Mission m3c2i Surround/SBack: Mission m31i SUB 2db Tannoy R15 MOD (készülőben) Kábelek: D.I.Y. ezüst RCA&SPKR Rendszer állvány: OEM Spider TV: Panasonic TH42PZ8ES Media Player: HP Pavilion DV7-4070eo

Válasz küldése

Vissza: “Tv, plazma, lcd és projektor”