Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Bodor Audio erősítők

Moderátor: Bodoraudio

Vendég

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Az a piros masni.... biztos útban lesz!
Amíg a karácsonyfa alatt lesz, addig nem zavar. :lol!: :lol!: :lol!: :kiraly:

Vendég

Bodor Audio erősítők

Az a piros masni.... biztos útban lesz!

Vendég

Bodor Audio erősítők

Valami készülődik a Bodorkunyhóban, érzem, szép nagy és k*rva nehéz karácsonyi ajándék lesz, jó nagy piros masnival átkötve. :lol!: :kiraly: :lol!: :lol!:

Hali
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: Hali »

Üdv! Sikeresen beüzemeltünk a cégünk eddigi legkomolyabb végerősítőjét,melyet jövő héttől demózunk minden kedves érdeklődőnek.   :lol!:
Naa Gratula, képeket csináltatok? Vagy nem publikus?

Én csak a kondezátorokat láttam mikor a doboz szellőzőnyílásán bekukucskáltam, a régi idők nagy erősítőiben láttam ilyet. De egyébként nagyon brutálisan szól,egyszóval k*rva jó lett. :lol!: :lol!:

Viki, minden jo ha a vege jo.
Tice Powerblock IIIA ármtisztító- Sony DVD-S7700- Apoge Rosetta 200 AD/DA Firewire kártyával-Accuphase T101 Tuner - Pioneer PL 707 lemezjátszó-Technics 205 MM pickup - Philips AH 572 előfok beépített MM phono előfokkal-Philips MFB545 aktív hangfal.

Vendég

Bodor Audio erősítők

Üdv! Sikeresen beüzemeltünk a cégünk eddigi legkomolyabb végerősítőjét,melyet jövő héttől demózunk minden kedves érdeklődőnek.  :lol!:

Én csak a kondezátorokat láttam mikor a doboz szellőzőnyílásán bekukucskáltam, a régi idők nagy erősítőiben láttam ilyet. De egyébként nagyon brutálisan szól,egyszóval k*rva jó lett. :lol!: :lol!:

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 742
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: Bodoraudio »

Üdv! Sikeresen beüzemeltünk a cégünk eddigi legkomolyabb végerősítőjét,melyet jövő héttől demózunk minden kedves érdeklődőnek.  :lol!:

nemsokára. a kűlső nem sokat változott, de a belső ....... :lol!:

Vendég

Bodor Audio erősítők

Üdv! Sikeresen beüzemeltünk a cégünk eddigi legkomolyabb végerősítőjét,melyet jövő héttől demózunk minden kedves érdeklődőnek. :lol!:

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

Üdv! Sikeresen beüzemeltünk a cégünk eddigi legkomolyabb végerősítőjét,melyet jövő héttől demózunk minden kedves érdeklődőnek. :lol!:

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 2

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: JENŐ »

Köszönjük a beszámolót!Ez az új végfok, ami a kiállításon is hallható?

Az enyém a BodorAudio-100 no:1 :lol!: 2éves, ami a kiállításon lesz, AZ még ennél is jobb!!! :lol!:
Felépítésben és koncepcióban hasonló, tovább fejlesztett változat.

Ha úgy lenne pénzem mint-ahogy nincs :lol!: , akkor a teljes láncot megvenném=BA-előfok, BA-végfok, ProEra hangsugárzó :kiraly: !!!
Itthon is szépen muzsikál az én láncomban (bár még barátkoznak a komponensek), de a fent leírt BodorAudio és a ProEra úgy szól mint az álom!!! Még most is a hatása alatt vagyok, ha-csak rágondolok! Azt meg kell hallgatni!!!
Úgy tudom most is kinn vannak a Show-n, és a Vámház krt-on nyílt napok vannak ezen a hétvégén, egyébként a honlapon található telefonszámon lehet bejelentkezni. Garantáltan jól fogod érezni Magad!!!

Fórumtársi üdvözlettel: Jenő

Vendég

Bodor Audio erősítők

A kiállításon az új 2db trafós kivitel hallgatható meg, a 4db trafós azt a Bodoraudio bemutatótermében lehet meghallgatni.Most a hétvégén nyilt napot tartanak. :lol!:

Vendég

Bodor Audio erősítők

Ez a végfok a legelső modell volt, de nagyon zenei darab. :lol!:

Vendég

Bodor Audio erősítők

Nem!Az új nagy végfokba 4trafó van ugy tudom.

Atoll
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Bodor Audio erősítők

Hozzászólás Szerző: Atoll »

Köszönjük a beszámolót!
Ez az új végfok, ami a kiállításon is hallható?

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Bodor Audio erősítők

Halihó! 
Körülbelül 2 hete lettem a Bodor audio-100 no1 végfok várakozás teljes tulajdonosa.
Az első komoly próbatétel hazajuttatni (31kg) :lol!:,  karjaim biztosan megnyúltak (azóta rövid a kabátom ujja). És az állvány hátulját is ki kellett fűrészelni, hogy ne lógjon ki elől 
Még egyszer köszönöm szépen Bodor Feri és Szedik Gyuri munkáját és türelmét, mert most már boldog tulajdonosa vagyok ennek a remek erősítőnek!  :lol!:
Sajnos eddig nem volt időm úgy igazából meghallgatni, mindig kicsit kutyafuttában sikerült.
Nem tudok szakmai beszámolót írni, de mostanában nincs kedvem kikapcsolni a zenét. Most is a Kubai muzsikusok húzzák, éppen Cesaria Evora dalol, és a hegedű is muzsikál.
Az erősítő hátlapján stabil, erős és szemmel láthatóan jó minőségű 1-1 rca aljzat,
és bikábelezésre alkalmas masszív aranyozott fém banán és szorítós aljzatok, jó szellősen vannak, oldalanként elhelyezve.
(a tápkábelek között szeret válogatni, de ez nyilván adódik a dupla közel 600W-os trafók táplálásából, azért nem horror árú.)
Nagyon tetszik ez a hang: gyors, pontos, kiegyenlített, hosszan hallgatható.
Egyformán tetszik a hang akár az alap Onkyo-7355 CD - DAC, akár a laptop - hk. - DAC frontokról, és a TV-t is így nézem (DVD - optikai kábel - DAC - BA-100 no1.)   
Amikor halkan hallgatom akkor bensőségesen muzsikál, amikor hangosan akkor meg koncerten érzem magam. Fél hangerőn a fürdőkádban hallgatva megáll az idő    !
Úgy érzem, hogy megérkeztem, nem keresek tovább!!!
Így itthon hallgatgatva is arra bíztatok mindenkit, hogy menjen és hallgassa meg a Bodor elektronikákat. De  VIGYÁZAT mert utána nem fogsz tudni szabadulni az élménytől!!! (ez is egy szép magyar mondat)

Még egyszer köszönet a BODOR TEAM-nek ezért a remek elektronikáért :lol!:  !!!!!

Ezt is nekem köszönheted. :kiraly:

Igen és NEKED is természetesen!!!

Vendég

Bodor Audio erősítők

Halihó! 
Körülbelül 2 hete lettem a Bodor audio-100 no1 végfok várakozás teljes tulajdonosa.
Az első komoly próbatétel hazajuttatni (31kg) :lol!:, karjaim biztosan megnyúltak (azóta rövid a kabátom ujja). És az állvány hátulját is ki kellett fűrészelni, hogy ne lógjon ki elől
Még egyszer köszönöm szépen Bodor Feri és Szedik Gyuri munkáját és türelmét, mert most már boldog tulajdonosa vagyok ennek a remek erősítőnek! :lol!:
Sajnos eddig nem volt időm úgy igazából meghallgatni, mindig kicsit kutyafuttában sikerült.
Nem tudok szakmai beszámolót írni, de mostanában nincs kedvem kikapcsolni a zenét. Most is a Kubai muzsikusok húzzák, éppen Cesaria Evora dalol, és a hegedű is muzsikál.
Az erősítő hátlapján stabil, erős és szemmel láthatóan jó minőségű 1-1 rca aljzat,
és bikábelezésre alkalmas masszív aranyozott fém banán és szorítós aljzatok, jó szellősen vannak, oldalanként elhelyezve.
(a tápkábelek között szeret válogatni, de ez nyilván adódik a dupla közel 600W-os trafók táplálásából, azért nem horror árú.)
Egyformán tetszik a hang akár az alap Onkyo-7355 CD - DAC, akár a laptop - hk. - DAC frontokról, és a TV-t is így nézem (DVD - optikai kábel - DAC - BA-100 no1.)
Amikor halkan hallgatom akkor bensőségesen muzsikál, amikor hangosan akkor meg koncerten érzem magam. Fél hangerőn a fürdőkádban hallgatva megáll az idő !
Így itthon hallgatgatva is arra bíztatok mindenkit, hogy menjen és hallgassa meg a Bodor elektronikákat. De VIGYÁZAT mert utána nem fogsz tudni szabadulni az élménytől!!! (ez is egy szép magyar mondat)

Még egyszer köszönet a BODOR TEAM-nek ezért a remek elektronikáért :lol!: !!!!!

Ezt is nekem köszönheted. :kiraly:

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Bodor Audio erősítők

Halihó!

Az első komoly próbatétel hazajuttatni (31kg) :lol!:, karjaim biztosan megnyúltak (azóta rövid a kabátom ujja). És az állvány hátulját is ki kellett fűrészelni, hogy ne lógjon ki elől :kiraly:
Még egyszer köszönöm szépen Bodor Feri és Szedik Gyuri munkáját és türelmét, mert most már boldog tulajdonosa vagyok ennek a remek erősítőnek! :lol!:
Amikor halkan hallgatom akkor bensőségesen muzsikál, amikor hangosan akkor meg koncerten érzem magam. Fél hangerőn a fürdőkádban hallgatva megáll az idő !
Így itthon hallgatgatva is arra bíztatok mindenkit, hogy menjen és hallgassa meg a Bodor elektronikákat. De VIGYÁZAT mert utána nem fogsz tudni szabadulni az élménytől!!! (ez is egy szép magyar mondat)

Még egyszer köszönet a BODOR TEAM-nek ezért a remek elektronikáért :lol!: !!!!!

Vendég

Bodor Audio erősítők

Elkészültek az előerősítő, és a végerősítőink 2009-es modelljei, melyeket jövő hét közepétől meg lehet hallgatni a bemutató termünkben. Minden kedves érdeklődőt szeretettel látunk.
Majd a Show-n! :lol!:

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

Elkészültek az előerősítő, és a végerősítőink 2009-es modelljei, melyeket jövő hét közepétől meg lehet hallgatni a bemutató termünkben. Minden kedves érdeklődőt szeretettel látunk.

Vendég

Bodor Audio erősítők

A Gyuri jó srác, tanúsíthatom!

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Bodor Audio erősítők

Szervusztok! Volt szerencsém ismét meghallgatni a Bodor BA-100-t. Meg jó néhány ragyogó  felvételt. Meg beszélgetni.
Jó két órán keresztül Feri kollégája foglalkozott velem, Feri majd mindjárt megírja a nevét. Nagyon kedves és türelmes volt és áradt belőle a ZENE szeretete és szakértelem.
A múltkor jól elszóltam magam a hangfalakkal kapcsolatban, nem tudtam, hogy meglepi lesz  :kiraly: .
A lánc ami szólt: Bodor mod Music Hall CD , Bodor Nagy Előfok , Bodor BA-100 végfok , és most már tudjuk, hogy ProEra  Grave hangfalak.
Az élmény lenyűgöző volt, úgy éreztem, hogy megérkeztem, ezt a hangot, hangzást kerestem (már csak pénzt kellene keresnem  :lol!: ) De azt hiszem, hogy mégis szerzek egy BA-100-t!!!
Nagyon jól éreztem magam, kár hogy 130km a távolság.

Köszönöm szépen a vendéglátást!!!!!

ui: Bár nem tudom, hogy nem felelőtlenség-e a Bodor elektronika birtoklása, ha még napokkal később sem állt vissza a normál szintre az adrenalin szintem  .

Annak a bizonyos kollégának a neve: Szedik György.
Még egyszer köszönöm szépen a velem való törődést! :lol!:

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

Ez csak idő kérdése !!!  
Minden nem megy egyszerre (step by step) !!!

:lol!:

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Bodor Audio erősítők

Ez csak idő kérdése !!!

Minden nem megy egyszerre (step by step) !!! :lol!:

Bodoraudio
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Bodor Audio erősítők

De ahhoz kell egy jó előfok is!
nem válogatós fajta,csak jó legyen amit elé köt. Nyílván mi a sajátunkat ajánljuk, mert azzal egészen biztos hogy szépen muzsikál

Vendég

Bodor Audio erősítők

De ahhoz kell egy jó előfok is!

JENŐ
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Bodor Audio erősítők

Árulnak egy használt BA-100at!
Igen tudom , AZON gépészkedek !!!