Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Milyen hangsugárzót? (kérdés előtt olvasd el a nyitó hozzászólást)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Azok nekem is tetszenek. Meghallgattam, amikor voltam a nyáron atc-nél, de nem kell tőle komoly audiofil teljesítményt várni. Mozira jó lehet, de leginkább a fallebontós házibuli a profilja.
Nekem is hasonló dolog ugrott be, ezzel kapcsolatban. :box:
Tessék menni aludni mert holnap hosszú -od lesz. :taps:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
fallebontós házibuli a profilja.
ez tetszik
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
...(Echotech)...Én hallottam 2 modellt de nem egy CAV, HIVI...
Mondjuk az ára nem rossz.
Azok nekem is tetszenek. Meghallgattam, amikor voltam a nyáron atc-nél, de nem kell tőle komoly audiofil teljesítményt várni. Mozira jó lehet, de leginkább a fallebontós házibuli a profilja.
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Ja.Echotech a neve.Most hogy így nézegettem az üzleteket elmennék hallgatózni.De sajna 300km.
És hallgattad már vagy csak szimpi (Echotech)...
Én hallottam 2 modellt de nem egy CAV, HIVI...
Mondjuk az ára nem rossz.
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Ja.Echotech a neve.Most hogy így nézegettem az üzleteket elmennék hallgatózni.De sajna 300km.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Én mindenképpen ajánlom az Atc sound &vision üzleteket !Sok jó doboz jó áron.Van egy doboz ami tetszik még, hasonlít a b&w-re.furcsán fennt van a magasa a doboztól elszeparálva, alkatta egy sárga kevlár van, alatta meg szürkés mély.
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1697
Ha meg lehet oldani, hogy a mostani 2.1-es hangfalaimat az új 2 hifi mellett ráköthetem az erősítőre/számítógépre és együtt használhatom kvázi 4.1ként, akkor szinte biztos, hogy az utóbbi mellett döntök.
ezt a megoldást verdd ki a fejedből. ez kb olyan volt mintha azt mondanád, "megveszem a bmw-t, ha a trabant motorját bele tudom tenni".
egy normális erősítő és hangfal páros tudását lerontanád teljesen, és az egész fényévekkel szarabbul szólna, mintha csak sztereóban mozizol/filmezel egy normális erősítővel meg hangfallal.
Kevesebbet ismételjetek plízzzz!!!!!
ATC Jászberény, 30/6362061
Bemutatóterem
ATC Webáruház
Csak kell venned 3 Jack-RCA átalakítót és kész (ha csak 2.0-át tud a számítógép akkor elég egy is), de vigyázz mert akkor a hangkártya dekódol mindent, szóval ha zenét halgatsz nem feltétlenül az erősítő minőségét fogod hallani. Az alaplapi hangkártyák elég gagyik. Nézd meg van e az alaplapon valamijen digitális kimenet. Ha van, akkor elég egy Jobb minőségű digitális kábel.
Akkor viszont csak sztereó hangot fogsz hallani mert a legtöbb alaplap csak ezt tudja.
A legjobban akkor jársz ha veszel egy jó fajta hangkártyát.
Pl: Sound Blaster Audigy SE
Ezt megkapod 7-8000 körül és teljesen jó.
Ha kellően összezavartalak akkor sok sikert
Másik dolog. Szerintem inkább vegyél, akár használltan vagy újonnan, csak erősítőt és 2 frontot. Én is így csinálltam. Késöbb ha lessz lóvéd, akkor kiegészíted a többivel.
Hoszu távon sokkal jobban jársz
Ha meg lehet oldani, hogy a mostani 2.1-es hangfalaimat az új 2 hifi mellett ráköthetem az erősítőre/számítógépre és együtt használhatom kvázi 4.1ként, akkor szinte biztos, hogy az utóbbi mellett döntök.
Ez az 5.0 SYSTEM FIDELITY cseresznye házimozi hangfal szett a saturnban 30 rugó :taps: újonnan. Ez mennyire jó szett?
Egy hozzá nem értő kérdés:
Ha veszek egy DENON 1705 házimozi rádióerősítőt akkor azt hogyan köthetem rá a számítógépre? !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->' /><!--endemo--> Azon csak sima alaplapi hangkari van.
Köszönöm a véleményeket, azt hiszem sokat segítettetek.
egyelőre úgy néz ki, hogy vagy egy ilyen olcsóbb házimozi 5.0-át veszek + egy aktív szubládát és egy használt erősítőt...
vagy
két hifi hangfalt zenére amihez később veszek centert, szubládát és két hátsót meg erősítőt...
Egyik ismerősnek ilyenje van. Nagyon jó doboz.Az alábbi oldalról szedtem én is a képet le.
Wilson B. hehe vele én is eltudnék élni
- BÓTAJÓZSEF
- V.I.P.
- Értékelés: 250
Egyik ismerősnek ilyenje van. Nagyon jó doboz.
Az alábbi oldalról szedtem én is a képet le.
Naim-ZU
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Remélem így már el tud indulni a helyes irányba a laikus érdeklődő.
És valóban cd, dvd, használtban rizikós...
De a vas, tuner, dobozok nem rizikósak.
Persze az esetek 99,5%-ban.
Én mikor kezdtem normális láncot építeni akkor új-at vettem (nem volt aki segítsen).
Ha bepróbálkoztam volna a használtakkal akkor már feljebb lennék min 1 kategóriával.
Válasszatok hangfalat!
Jó hogy beraktad ezt az oldalt,mert legalább az árarány jól látszik.
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
Válasszatok hangfalat!
Választottam:
Акустическая пара: CAV MD-I EX (Brown)
Webáruház:
Válasszatok hangfalat!
Ezek nagyon jó ajánlatok egy kezdő rendszernek!...
Ad-1:
Tavaly ilyenkor majdnem ilyen összeállításom volt: Denon 1706, és mellé a két 2030-as SF. Ez a szettről készült képen lévő hátterek nagytesója. Öröm volt hallgatni!
Ad-2:
Tekintve, h nem vagyok senki Dagobert bácsija, nekem az esetek 99%-ában használt cuccaim voltak. Ha rendesen megnézed, akkor nem fürdesz be. (Amim újonnan volt, az a DVD, a TV, egy AVR, és egy szub. Ez négy dolog, de volt nálam vagy 40. Ami ezek közül tönkre ment, az egy 20 éves Technics erősítő volt. De ennek is nyilván két szomszédszelídítő szocializációs este tett be )
Röviden: egy erősítő vagy szól, vagy nem. Ha nem szól, akkor nyilván nem kell megvenni.
A hangfalon meg látod, h hogy néz ki. Ha nem látod, akkor meg hallod. Mármint a hangját. Ezek nem woodoo-izék, hanem satuegyszerű elektronikai készülékek.
Remélem, bumper, mostmár kellően összekavartunk...
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- -KP-
- V.I.P.
én már többször vettem használt holmit, és nem volt gond még. ugyanúgy mikor eladtam a cuccaim, aki megvette annak se volt félnivalója, mert vigyáztam a cuccokra. az hogy hangosan hallgatsz vmit az nem jelenti azt, hogy nem vigyázol rá (feltéve hogy addig hangosítasz amíg nem torzít semmi )
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2576
Mondjuk én feltétlen új erősítőt vennék, vagy esetleg havertól valamilyet.Rejtett hibák előjöhetnek...A hangfal esetében pedig nem lehet tudni mire használták.Én ezt is megértem.
Ha egy holmit ütöttek-vágtak akkor az többnyire meg is látszik.
A házimozi cuccokat eleve úgy tervezik, hogy belekalkulálják a nagy hangerőn való hallgatást, szvsz ezzel nem lehet a készülékekeket tönkretenni.
Viszont a kis kockázatért cserébe ugyanazért a pénzért 1 esetleg 2 kategóriával jobbat tudsz venni, ami nagyon nem mindegy. Cd-nél DVD-nél már nagyobb a rizikó, arra én is azt mondom, vegyél újat, de erőlködőnél-hangfalnál legyél bátrabb nyugodtan!
Ja, és ha itt a fórumon keresgélsz, az olyan mintha haveroktól vásárolnál, légy nyugodt, itt nem fog átverni senki!
- mishow
- V.I.P.
- Értékelés: 2576
Ha Bp-i vagy akkor pl. ezekben:http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... 34355.html
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... 17850.html
Ezek nagyon jó ajánlatok egy kezdő rendszernek!
Szerintem is ilyesmikben érdemes gondolkodnod, és ezeken még zenét is tudsz hallgatni!
Mondjuk én feltétlen új erősítőt vennék, vagy esetleg havertól valamilyet.Rejtett hibák előjöhetnek...A hangfal esetében pedig nem lehet tudni mire használták.Én ezt is megértem.
- -KP-
- V.I.P.
60-70-ből lehetne egy normális kezdő cuccod, ami fényévekre van az általad említett kompakt 5.1-es szettől.
igen, ezt próbálom megmagyarázni neki én is.
Sziasztok!
Számítógépem jobb minőségű 20" monitorán szoktam HD filmeket nézni.
Új lakásba költözök, a nagyobb helyen már elférne egy 5.1-es hangrendszer. :taps:
A szoba kb 20nm-es.
Néha hallgatnék rajta zenét is, de leginkább filmezésre lenne.
A büdzsé 20-60e közt van.
-Milyen hangfalat érdemes vennem? !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->'
-Elég ha a számítógépre kötöm a hangfalakat ?(alaplap tudja kezelni az 5.1et.)
-Mivel a kijelző elég kicsi, amit kb 1 méterről néznénk, adódik a hangfalak elhelyezésének kérdése is... !36_7_11.gif' />' /><!--endemo-->' /><!--endemo-->'
Köszi
bumper
Hali!
Ha csak tényleg ennyi a keret és 5.1 kell, akkor mindenképpen használtban gondolkodj.
Ha Bp-i vagy akkor pl. ezekben:
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... 34355.html
http://www.expressz.hu/szorakoztatoelek ... 17850.html
A hangfalakat nem ismerem, de pp szerint nem rossz.
Az erősítő szerintem ennyiért nagyon jó, nem is értem miért nem kellt még el.
60-70-ből lehetne egy normális kezdő cuccod, ami fényévekre van az általad említett kompakt 5.1-es szettől.
Üdv
UPSakku.hu
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
nem akarja cserélni.
OFFTOPIC:
Jó neki...
De a lényeg hogy boldog legyen vele.
Viszont amit én hallottam az nagyon halovány volt...