Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

ammánekedkéső.....     

Ühüm. Mék is alunni...

Megyek én is, jó éjt. És mindenkinek aki, erre jár.... szép álmokat.

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

Vendég

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Vendég »

ammánekedkéső.....

Ühüm. Mék is alunni...

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Lemezjátszó

Már megne haragudj, (mondaná valaki)    hogy a fenébe kerül ez ide?    ez nem egy lemezjátszó topik?   

Épp a tü-m keményitésén fáradozik, nem látod???

ammánekedkéső.....

Vendég

Lemezjátszó

Már megne haragudj, (mondaná valaki) hogy a fenébe kerül ez ide? ez nem egy lemezjátszó topik?

Épp a tü-m keményitésén fáradozik, nem látod???

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Lemezjátszó

A nővérke nekem már kitöltötte az adagomat, egészség! 

Én megwárom amig gatyába rázza magát, oxt itt se wok!

http://de.fishki.net/picsw/022008/21/bonus2/2.gif

Már megne haragudj, (mondaná valaki) hogy a fenébe kerül ez ide? ez nem egy lemezjátszó topik?

Vendég

Lemezjátszó

pl STM-hez mit xolna?

Ez az stm a 310-es lenne, vagy a 610-es?

Maj holnap kiderül. Épp mék párat xemügyre wenni.

Vendég

Lemezjátszó

a B77 pedig jol néz ki.

Azért ennél talán valamivel mégis csak több.

A Mechlaborokról nem sokat tudok, de állítólag a jó mechanikájukkal nem volt pariban az elektronikájuk. Mi igaz ebből?

Mihez képest?
Az STM 310, wagy 610 mexxe jobb a B77-nél minden téren.
Perxe nem egy kis darab egyik sem, de ma már lehet jo müsoros xalagokat xerezni olcson és nem kell a magnot hurcibálni át a hawerhoz, h átmásoljunk wmi nekünk teccö zenét.
Akinek studio magnoja wan, ahhoz járnak a B77 tulajok, és csorgatják a nyálukat.

Vendég

Lemezjátszó

pl STM-hez mit xolna?

Ez az stm a 310-es lenne, vagy a 610-es?

Vendég

Lemezjátszó

a B77 pedig jol néz ki.

Azért ennél talán valamivel mégis csak több.

A Mechlaborokról nem sokat tudok, de állítólag a jó mechanikájukkal nem volt pariban az elektronikájuk. Mi igaz ebből?

Vendég

Lemezjátszó

pl STM-hez mit xolna?

Mit tud az egy Revox B77-hez képest?
(A Mechlabor stm-jéről beszélünk ugye?)

A két gépet nem lehet öxxehasonlitani, léwén az STM profi studiomagno, a B77 pedig jol néz ki.

Vendég

Lemezjátszó

Egészség!

Ez nagyon jó, nagyon sajnáltam, amikor eltűnt a shoutbox-ból.

Vendég

Lemezjátszó

pl STM-hez mit xolna?

Mit tud az egy Revox B77-hez képest?
(A Mechlabor stm-jéről beszélünk ugye?)

Vendég

Lemezjátszó

Egészség!

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 394

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dörmögi »

Lehet, h nagyot dob, de nem akkorát, mintha elewe egy haxnált de jobb gyalut wesz.
Ez nem vitás szerintem sem.

Akko mehetünk a weresborunkkért, majd az ágyikoba...

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Lemezjátszó

Tudja én most úgy látom, a lemezjátszózás nagyon nagy luxus, és nem a lemezjátszó miatt, hanem a többi dolog miatt, ami hozzá kell. Ráadásul a megmaradt kb. 80 db zenei lemezemhez nem biztos, hogy érdemes gyalut vásárolni. A további lemezek vételénél pedig nem árt figyelembe vennem, hogy mennyivel drágábban és nehezebben beszerezhetők, mint a CD-k.
Tehát fáj ugyan a szívem egy jó lemezjátszó után (meg egy jó orsós magnó után is), de financiálisan praktikus okok miatt valószínűleg kompromisszumot kell kötnöm a CD-vel, vagy tényleg vennem kell egy nagy levegőt és beleugrani a drága „bakelitezésbe”. Még nem döntöttem el, ezért is érdeklődöm pl. az „atc” által behozandó lemezjátszók iránt.

Mielött belewágna walami télleg nagy pizdobálozásba, nem ártana ellátogatnia hozzám.
Tán tudnék mutatni komplett gyalut, mely az eddig felsoroltak nagyját megexi reggelire és MC-wel együtt nem kerüt 50e-be sem. Jo magnot hasonloan olcson tok xerezni, söt inkább felié is. pl STM-hez mit xolna?
Gondukodni köll, mielött embert elragadja a talmi fény...

Vendég

Lemezjátszó

Lehet, h nagyot dob, de nem akkorát, mintha elewe egy haxnált de jobb gyalut wesz.

Akko mehetünk a weresborunkkért, majd az ágyikoba...

Vendég

Lemezjátszó

Ui.: Nem a formája (magázódás) miatt éreztem szúrósnak, hanem a tartalma miatt

Ezt irtam:

"Magának wolt már LP 12-e?"

Hogyan kellet wolna fogalmazzak, ami nem xuros, ugyanakkor mégis célratörö?

Xerintem lehet wenni olcson egy lepusztultat, osztán felujitani ahogy a zseb engedi.
A Limarban minden alkatrész kaphato hozzá. Ajánlhatok olyan embert is, aki olcson beállitja.

Akarni kell, és nem álmodozni...

Tudja én most úgy látom, a lemezjátszózás nagyon nagy luxus, és nem a lemezjátszó miatt, hanem a többi dolog miatt, ami hozzá kell. Ráadásul a megmaradt kb. 80 db zenei lemezemhez nem biztos, hogy érdemes gyalut vásárolni. A további lemezek vételénél pedig nem árt figyelembe vennem, hogy mennyivel drágábban és nehezebben beszerezhetők, mint a CD-k.
Tehát fáj ugyan a szívem egy jó lemezjátszó után (meg egy jó orsós magnó után is), de financiálisan praktikus okok miatt valószínűleg kompromisszumot kell kötnöm a CD-vel, vagy tényleg vennem kell egy nagy levegőt és beleugrani a drága „bakelitezésbe”. Még nem döntöttem el, ezért is érdeklődöm pl. az „atc” által behozandó lemezjátszók iránt.

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio

Heed Thesis rendszer

Vendég

Lemezjátszó

Tudod Bigi, épp ezért ajánlottam a Linn Axist. 200 körül meg lehet kapni és annyiért nem Rega-szintű lemezjátszót kap az ember. Újonnan 200-ig szerintem mindegyik felejtős, a Ragát csak azért említettem, mert az Orbit táp tényleg nagyot dob rajta.

Lehet, h nagyot dob, de nem akkorát, mintha elewe egy haxnált de jobb gyalut wesz. Mondjuk Elite Rockot, LP 12-t, wagy Kuzmát. Xerintem.
Perxe aki ujat xeretne, az wiselje a köwetkezményeket.

Vendég

Lemezjátszó

Ezt irtam:

"Magának wolt már LP 12-e?"

Hogyan kellet wolna fogalmazzak, ami nem xuros, ugyanakkor mégis célratörö?

Xerintem lehet wenni olcson egy lepusztultat, osztán felujitani ahogy a zseb engedi.
A Limarban minden alkatrész kaphato hozzá. Ajánlhatok olyan embert is, aki olcson beállitja.

Akarni kell, és nem álmodozni...

dörmögi
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Én inkább wennék wagy egy LP12-t haxnáltan, wagy amit ajánlottam, wagy körbeérdeklödnék hozzáértöknél és kiwárnék egy télleg jo gyalut.Pl nem olyan régen árult itt walaki Kuzma kart. Ahhoz lehet wenni uj futomüwet. Mámint a kicsit. Walszeg jobb, mint a felsorolt alap akármik, nem?

Tudod Bigi, épp ezért ajánlottam a Linn Axist. 200 körül meg lehet kapni és annyiért nem Rega-szintű lemezjátszót kap az ember. Újonnan 200-ig szerintem mindegyik felejtős, a Ragát csak azért említettem, mert az Orbit táp tényleg nagyot dob rajta.

Heed Thesis rendszer

Vendég

Lemezjátszó

Lehet, hogy valóban elragadott egy kicsit a hév, de kérem, ezt tudja be annak, hogy már nagyon rég vágyom egy LP-12-re, és szeretem beleélni magam azok helyébe, akik vehetnek egy ilyet.

Vendég

Lemezjátszó

Kedves „bigdewil”, ha már feltette nekem azt a szúrós kérdést (amire én a legjobb tudásom szerint válaszoltam is), akkor legyen szíves, mondja már meg, mi a probléma az LP-12-vel?
Olyan héwwel ajánlotta, mintha az wolna az egyedül üdwözitö, holott nem ismeri az ellkenfeleit, söt még ezzel sem élt együtt, csak itt-ott hallgatta.

Ezért kérdeztem rá, semmi más okom nem wolt.

Különben a magázást ön kezdte, tehát ha hasonloan irom a mondandom, akkor azt miért is érzi "szuros"-nak?

Vendég

Lemezjátszó

Újról volt legutóbb szó, ha tudnátok olvasni... Ajánlanátok inkább szörnyeteg Projectet? Na mer az mán ténleg neeemááán!

Biztos wan még Thorens, Clearaudio, meg ki tudja, h még mik ebben az olcso szegmensben.
Rega és Projeckt az nekem nem gyalu.
Ja Goldring sem.
Én inkább wennék wagy egy LP12-t haxnáltan, wagy amit ajánlottam, wagy körbeérdeklödnék hozzáértöknél és kiwárnék egy télleg jo gyalut.
Pl nem olyan régen árult itt walaki Kuzma kart. Ahhoz lehet wenni uj futomüwet. Mámint a kicsit. Walszeg jobb, mint a felsorolt alap akármik, nem?

Vendég

Lemezjátszó

Kedves „bigdewil”, ha már feltette nekem azt a szúrós kérdést (amire én a legjobb tudásom szerint válaszoltam is), akkor legyen szíves, mondja már meg, mi a probléma az LP-12-vel?

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”