Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Klipsch hangsugárzók

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: H.Andras »

Pixelnel ki lehet probalni.

www.pixel.hu

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: Vendég »

6-ig vagyunk nyitva, de csak a Promedia 2.1 van bekotve PC-re.
Ok, köszi. Egyébként van mód a 4.1 meghallgatására (nagyobb, erősebb a mélynyomó 2.1-hez képest stb.), előtte telefonálok.

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

6-ig vagyunk nyitva, de csak a Promedia 2.1 van bekotve PC-re.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Klipsch hangsugárzók

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

A minap mennénk fel pestre, de nem tudom meddig vagytok nyitva

ők se tudják

ha rám hallgatsz odatelefonálsz előtte...
o v e r p o w e r e d

Vendég

Klipsch hangsugárzók

De gyönyörű!

Vendég

Klipsch hangsugárzók

ccc, már nem tudtam szerkeszteni a hozzászólást az imént, szóval egy újat kellett nyitnom.
A minap mennénk fel pestre, de nem tudom meddig vagytok nyitva, mert mi vmikor 4 óra felé tudnánk csak indulni Tbányáról és fel érnénk-e időben, persze nem akarok az utolsó pillanatban beesni, amúgysem nagy meghallgatás lenne, csak röviden, megér-e annyit, hogy lecseréljem a VL-t.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

András!!!
Ha eladtam az adásvét-ben hirdetett áron a a VideoLogic-t, akkor megyek hozzárok Klipsch cuccosért!
Tervezzük, h megyünk pestre a minap, ha azért meg szeretném hallgatni előtte, be kell, h jeletkezzek, vagy annélkül is fogtok velem foglalkozini? Köszi!

Bevagyok sózva (pedig csak ma adtam fel)

A Legend In Sound

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

A Gamer magazinban is volt teszt a Logitech cuccarol, itt teszteltuk nalunk, es tenyleg nem szol szepen a melynyomo. En nem puffogasnak hivnam, ugy mondanam, hogy inkabb kozepmelyeket nyomott, ezert nem tetszett a hangja. A Logitechnel bele kellett rakni az arba egy digitalis procit is a setbe, ezt valahol meg kellett sporolni, ezert az 1 hangszoros szatelitek, es a kicsit gyengebb minosegu melynyomo. Ar-teljesitmeny viszonylatban jobb mint a Klipsch 5.1 Promedia, viszont hangzasra meg a Promedia jobb, mindenki eldontheti, hogy neki mi szamit.

A ket hangszoros dologrol:
Az egyik hangszoro passziv, a masik az aktiv. Eddig nekem egy KSW-15-os volt bekotve amiben 38 centis tanyer van, aztan megjott az RSW-12 amiben ket alumembranos 30 centis tanyer dolgozik, es igen rendesen szetalazza a KSW-15-ost. Sokkal precizebb, gyorsabb, es folyamatosabb melyeket produkal.

A Hz-krol: A melynyomoknal korektul szoktak megadni, hogy meddig megy le, de azert mindig erdemes meghallgatni az adott ladat. Le is lehet tesztelni persze, vannak tesztlemezek amik 1 Hz-es ugrasokkal mennek felfele.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

A Klipsch Promedia 4.1-es SUB-jában ugyebár a 2 oldalfalon kapott helyett két nagy löketű membrán. Tévhitek eloszlatása végett szeretném megkérdezni ezek milyen "életet" élnek? Egy számítógépes szaklapban olvastam róla, h csak az egyik membán mozog?! Ez elég fura, addig mit csinál a másik?
(ez a 29 Hz-es érték mennyire komoly, mert a Duna Plazai mozik SUB-jai 28Hz-re mennek le!) Ezt a 29-et a Promedia milyen hangerőn képes leadni, mekkora torzítás mellett? Ez a 2x16cm-es membrán felér egy 32-essel? (és a 160W eloszlik 80-80W-ra a kettős membán miatt?)
Kicsit, megijedtem, mert egy GameStar(DVD)-ban írtak arról, hogy az a Z680-as 5.1 THX Logitech mélnyomója puffog!!?? THX-es és puffog? (ugyanez a mélynyomó van a Z560-ban is a 4.1 THX, ami szintén kinézőben van, az 5.1-es nem, csak az szerepelt a tesztben)
András ezeket inkább feléd írtam, te érted ezt itt elég jól és magyarázol jól, sőt az is érti aki nem vágja annyira a témát...
Szóval:
1. Klipsch SUB: 160W, 2x16,5cm, 29Hz-es. (THX)
2. Logitech SUB: 188W, 20cm-es, 35Hz-es. (THX)
Hallottál már a Logitech-et, mik a tapasztalaitaid(?), melyik közelít inkább az "igazi" mélyhangok irányába?
Tudom, mindenki a sajátját dícséri (és nálatok csak a Klipsch szerezhető be Logitech nem), de most tekintsünk el ettől

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Tesztek kotorászása közbe rábukkantam a Klipsch Promedia 4.2-re, ami tulajdonképpen 2db 2.1-ből áll ha jól vettem ki, de itt egy rövideke teszt/leírás: (érdekes, h már több, mint egy éves a hírforrás)
http://www.nethirlap.hu/hirek/hir.php?h ... hiroldal=2

Vendég

Klipsch hangsugárzók

azért is írtam a nyári akciót, mert lesz egy kis nyári meló+eladom a Crossfire-t veszek egy Klipsch-et és most itt vagyok.
"Promedia akcio nem lesz, de biztos meg tudunk neked csinalni valami kellemes arat "
Köszönöm, előre is(!!):

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Promedia akcio nem lesz, de biztos meg tudunk neked csinalni valami kellemes arat

Sajna csak arra tudnunk nagy akciot csinalni, amire a Klipsch azt mondja...

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Nagy lelkesedéssel veszem András ezt az Audigy2-t! Szerintem nemsokára nekem is a kezemben lehet. De hangrendszerrel együtt szeretném, azt már kivárom, hadd legyen minél jobb a hang, jobb egyszerre egy nagy változás, mint a fokozatos minőségjavulás.

Ezzel kapcs., lenne is egy kérdésem, lesz-e nálatok az XMS-be ProMedia akció a közeljövőben, mondjuk nyár fele? (engem, per-pill. a 4.1-es izgat)
Emlékszem volt/van is a Promedia-hoz közeli Quintet Micro-ra akció, ezért is kérdezem, tervbe van-e véve vmi?
Pld. netdepo: Klipsch Quintet Micro Házimozi Hangsugárzó Szett (Akciós)
Eredeti ár: 244 600,- Ft
Ára: 194 800 Ft
jó-jó, gondolom itt már benne van a SUB is, de nem ez a lényeg, hanem, h én ilyen akcióra gondolok!

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Bezuztam a gepembe az Audigi 2-ot. Eddig is iszonyat jol szolt a Promedia 2.1, de most mar szinte audiofil lett Most mar mindenem THX minositesu

Eltunt az eddig zaj, amit az SB Live produkalt, nagy hangeron is kristalytisztan szol, nagyon jol pozicional, nincsenek lukak a hangkepben, csak ajanlani tudom mindenkinek. 15 000 penz volt a cucc, OEM.

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Kacsanal elmondod mihez kell, es mindenben segiteni fognak. Monster kabeluk nincs, de szerintem nem is erdemes azt venni, 3 x annyiba kerulne, es nem vennel eszre kulonbseget.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Most latom, hogy tenyleg van 4.2 es Promedia Meg semmit nem tudok rola, de szerintem ehez a cucchoz boven eleg 1 darab melynyomo, sot mint irtad, neha meg sok is
Én csak azért favorizálom a dolgot (PM 4.2), mert nekem jó lenne ebből a 40W-os-ból,16,5cm stb. 2db mélynyomó, a Klipsch-et még nem is hallottam (ott lehet elég az 1db, nem tudom), de így biztos lehetek benne, nem torzulna a mély soha (.2), a magasak meg nem hajlamosak rá, annyira nem szoktam elszállni. (...néha... )

Vendég

Klipsch hangsugárzók

off: szted érdemes Audigy2 Platinum, PlatinumEx-re (42+fa) költeni?? Mert simán csak Audigy2 van már 16+fa és uez. BOX kivitelezéssel 24+fa. Sztem az utolsó ár/érték győztes. Te melyiket céloztad/céloznád meg? Mi+van a Platinum/P Ex-ben? Ér az 2x-er annyit? A hangja ugyanaz, csak csatlakozó ki/be menetek tömkelege az a sok extra miatti ár & egyéb software-ek? Ugye ez a 24+fa nem egy low-end (zsákbamacska) Audigy2?
Sima Audigy 2-ot kell venni, semmi ertelme a dobozos hulyeseg miatt plusz penzeket kidobni az ablakon. A Platinium EX csak akkor jo, ha kellenek neked az optikai kimenetek, es tarsai, de a siman is ott a Digi out, ugyhogy tenyleg nincs ertelme a dragabbat venni.

Köszönöm András! Megfogadom (spórolok 8e-t, amit kábelekre költhetek pld. azok a monsterek) amúgy már megfordult bennem, de mikor néhány hónapja voltunk az egyik pesti üzletben kiszúrtam a BOX-t (THX,6.1 stb.) és 32e volt (br.) most meg 20e!!! (br.)

Még egy utolsó off és tényleg nem írok ide több ilyet: András még egy pillanatra, ha bemegyek a Kácsa Audio-ba, akkor mit mondjak az eladónak, milyen kábel-t javasolsz egészen pontosan? (szakszerű neve, típusa&h maximum hány métert érdemes abból venni, a jelveszteség miatt (A hangfalaimon is olyan a csati vége, mint a ProMedia-n, csupasz kábel vég! +a SUB-ra milyet vegyek? (ugyanilyen a paramétere, csupasz kábelvég ) (még mindig a gyári van bekötve )

ui: Nem tudod, mi a típusa a www.klipsch.com ProMedia accessories-ben azoknak a Monstereknek? Köszi!!!! (sztem, ez ideális lenne hozzá, közel egy kategória az én rendszerem és a PM)

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Most latom, hogy tenyleg van 4.2 es Promedia Meg semmit nem tudok rola, de szerintem ehez a cucchoz boven eleg 1 darab melynyomo, sot mint irtad, neha meg sok is

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

off: szted érdemes Audigy2 Platinum, PlatinumEx-re (42+fa) költeni?? Mert simán csak Audigy2 van már 16+fa és uez. BOX kivitelezéssel 24+fa. Sztem az utolsó ár/érték győztes. Te melyiket céloztad/céloznád meg? Mi+van a Platinum/P Ex-ben? Ér az 2x-er annyit? A hangja ugyanaz, csak csatlakozó ki/be menetek tömkelege az a sok extra miatti ár & egyéb software-ek? Ugye ez a 24+fa nem egy low-end (zsákbamacska) Audigy2?
Sima Audigy 2-ot kell venni, semmi ertelme a dobozos hulyeseg miatt plusz penzeket kidobni az ablakon. A Platinium EX csak akkor jo, ha kellenek neked az optikai kimenetek, es tarsai, de a siman is ott a Digi out, ugyhogy tenyleg nincs ertelme a dragabbat venni.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Vendég

Klipsch hangsugárzók

Köszi! az infókat!! De nem elírtam a 4.2-es ProMedia-t, komolyan én is felhörrentem a röhögéstől mikor megláttam, na GO: www.klipsch.com!

Oh, my God! Nem is akartam venni RF3/II-t! Nekem ez csak mérföldekre lebeg előttem... (úgy értettem, h ti itt erről beszéltetek sokat, én pedig belepofátlankodok ProMedia-val )

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Bocs, en irtam az elobb is, csak nem voltam bejelentkezve...

Vendég

Klipsch hangsugárzók

1. Nem igazán van mód a center elhelyezésére, ezért első lenne a PROMEDIA 4.2 (nekem mindig azok a gondjaim, h torzul a SUB, a sat-ek pedig még nagyon sokat bírnának, ezért is van fura elhelyezkedésben a SUB: az ágyban , mert így nem érzékelem a torzítást, +ahol ülök a négy sat között, öblösebb a mély, jobban "lemegy" nem sokat, komolyan, nem is búg semmit!, sztem sokkal jobb így, nem röhögni a szoba minden pontjában próbáltam már ameddig csak a kábel elért). Na, de visszatérve így is kevésnek bizonyul néha az ereje, amúgy a config lent van, 40W-os 16,5cm-es 35 Hz-es, 8-10nm a szoba, tőlem 2m-erre van az ágyban-> )

Inkabb 4.1 nem 4.2
A 4.1 esnek nagyobb a subja mint a 2.1 nek, jobban is szol termeszetesen. Ha sok a mely, egy hajszalnyit erdemes lejjebb tekerni a potit. van raktaron 89 + fa az ara.

2. PROMEDIA 5.1

Ez is van raktaron, sub megnagyobb, de ha nem tudod elhelyezni rendesen a centert, akkor nem sok ertelme van, inkabb a 4.1. 123 +fa

3. PROMEDIA GMX D-5.1

Ez egyelore csak amcsiban van 110 voltos verzioban, nem tudom nekunk mikor lesz belole, es milyen aron, lehet, hogy nem is lesz, nincs ra nagy kereslet.

4. 5.1 DIGITAL DREAM MULTIMEDIA SYSTEM

ugyanazok vonatkoznak ra mint a GMX-re

5. SWS (ez egy SUB, külön a PM seria-hoz. (amúgy mihez ajánlott, melyik ProMedia-hoz, melyik KSW-el egyenlő értékű, talán kicsit a 10-es alatt?)

ugyanazok vonatkoznak ra mint a GMX-re, es igen, egy kicsivel a KSW10 alatt helyezkedik el tudasban

És milyen áron vannak azok kábelek itthoni forgalmazóknál métere, amiket a Klipsch javasol a termékeihez? És a dekóder (én tényleg nem találtam sehol Klipsch cuccokat, az xms-ben, de ilyen ProMedia-k nincsenek fennt)

Kabeleket a Kacsa audinal erdemes venni, ott szamtalan fajta kozul valogathatsz, 2 -es rezkabel az ajanlott, kb 200-300 forint korul van metere. A dekoder hamarosan elerheto lesz nalunk is, 40 penz koruli aron, de ennyiert mar egy hasznalt yamaha erositohoz is hozza lehet jutni, lehet, hogy az jobb megoldas.

Dec.: PROMEDIA DD-5.1
Remélem nem baj, h az én kereteim erős határokat szabnak ezért az RF-3/II-ak mellett (amiről esik legtöbbet szó ebben a topciban, meg a 34 millás hangfal/db , elbújik ez a "kis" ProMedia-ban

8-10 negyzetmeteres szobaba nincs is ertelme RF-3 asokat bepakolni, oda tokeletes valasztas barmelyik Promedia. Egyebkent egy Audigi 2 hangkartya sokat dob a dolgon, egyik ismerosom most upgradelt ra, es nagyon pozitiv dolgokat meselt, en is lassan kicserelem az ezer eves OEM SB Live-omat egy ilyenre.

UDV
H.A.

Vendég

Klipsch hangsugárzók

András, nem tudod hol lehetne-e ill. (inkább) nálatok vannak a következő hangfalak v. meg lehet őket rendelni? (először csak tájékozódok, gyűjtöm az info-t stb. legszívesebben nálatok vásárolnám, ha sor kerül rá...)
1. Nem igazán van mód a center elhelyezésére, ezért első lenne a PROMEDIA 4.2 (nekem mindig azok a gondjaim, h torzul a SUB, a sat-ek pedig még nagyon sokat bírnának, ezért is van fura elhelyezkedésben a SUB: az ágyban , mert így nem érzékelem a torzítást, +ahol ülök a négy sat között, öblösebb a mély, jobban "lemegy" nem sokat, komolyan, nem is búg semmit!, sztem sokkal jobb így, nem röhögni a szoba minden pontjában próbáltam már ameddig csak a kábel elért). Na, de visszatérve így is kevésnek bizonyul néha az ereje, amúgy a config lent van, 40W-os 16,5cm-es 35 Hz-es, 8-10nm a szoba, tőlem 2m-erre van az ágyban-> )
2. PROMEDIA 5.1
3. PROMEDIA GMX D-5.1
4. 5.1 DIGITAL DREAM MULTIMEDIA SYSTEM

5. SWS (ez egy SUB, külön a PM seria-hoz. (amúgy mihez ajánlott, melyik ProMedia-hoz, melyik KSW-el egyenlő értékű, talán kicsit a 10-es alatt?)

És milyen áron vannak azok kábelek itthoni forgalmazóknál métere, amiket a Klipsch javasol a termékeihez? És a dekóder (én tényleg nem találtam sehol Klipsch cuccokat, az xms-ben, de ilyen ProMedia-k nincsenek fennt)
Dec.: PROMEDIA DD-5.1

Remélem nem baj, h az én kereteim erős határokat szabnak ezért az RF-3/II-ak mellett (amiről esik legtöbbet szó ebben a topciban, meg a 34 millás hangfal/db , elbújik ez a "kis" ProMedia-ban

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Klipsch hangsugárzók

Bazeg, reggel 10-9 ig folyamatosan emberek voltak itt, es halgattak a hangfalakat, kajalni se mentunk tegnap.

Esetleg az lehetett, hogy be volt zarva az ajto, es nem hallottuk a bemutatoteremben, hogy rangatja valaki. Illetve 1 szer elugrottam egy saroknyira 220-as kabelt venni, lehet pont akkor kerultuk el egymast

Válasz küldése

Vissza: “Hangsugárzók”