Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
mostanában beangolosodtam elektronikailag
Szépek! A hangfalakról is dobsz fel képet?
CD: Musical Fidelity A3; Erősítő: Jadis DA30; Hangfal: Jadis Orchestra; Hálózati kábel: Nordost Vishnu, vdH Mainstream; IC: vdH M.C. Silver IT 65 G; Hangfalkábel: vdH Inspiration; DVD: Cambridge Audio DV-57;Hangszer: Trevor J. James Privilege fuvola:)
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Gratula.
A cd-hez mennyiért tudtál hozzályutni?
És hol?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
mostanában beangolosodtam elektronikailag
Nagyon kompakt, jó ár-érték arányú rendszer! Gratula!
a 737est ki szoktam nyomni a főkapcsolóval általában
Ja hogy Neked van olyanod... hát így könnyű... Az én kis 535-ösömön sajnos még nincs főkapcsoló, ahhoz ő még túl kicsi - és szerintem kicsi is marad .
Ja, lehet, h még nem mondtam, de gyönyörű együtt a két pio dög... Pio forevör
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- tannoy j303
- V.I.P.
- Értékelés: 137
mi a baj a szobafenyővel?
az onkyo meg a surround ex erősítőm,mert a pioneerban csak 5 csatorna van
Nekem pont elég lenne ez az 5 csati ebben a "piocskában", nem kellene még 2 zavarban lennék tőle.
De ha az onkyo a 7.1-es gép, akkor minek még egy 5.1-es is?
Szobafenyő helyett nekem szobai sziklakertem van, nincs azzal semmi gond - lenn a sarokban.
A két pio dvd-t hogy irányítgatod egymás mellett?
pp
a pio az első számú erősítő nálam,azért van hozzávaló dvd,amúgy az onkyo is 5 csatornás csak ,a távirányítás néha problémás dolog az igaz,a 737est ki szoktam nyomni a főkapcsolóval általában
mi a baj a szobafenyővel?
az onkyo meg a surround ex erősítőm,mert a pioneerban csak 5 csatorna van
Nekem pont elég lenne ez az 5 csati ebben a "piocskában", nem kellene még 2 zavarban lennék tőle.
De ha az onkyo a 7.1-es gép, akkor minek még egy 5.1-es is?
Szobafenyő helyett nekem szobai sziklakertem van, nincs azzal semmi gond - lenn a sarokban.
A két pio dvd-t hogy irányítgatod egymás mellett?
pp
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem az, hogy alacsony a kerítés.
popcorn, pioneer, yamaha, samsung, heco, magnat, klipsch, thomson, lg, dimarson, hp, neotech, kácsa, system fidelity, logitech, hama, mitac, kenwood
- oriza triznyák
- V.I.P.
- Értékelés: 10
Szép a rendszered kicsit retrós, de akkor is van értelme a 7.1 nek?
az a jó ha mindenhonnan szól a zene, én már gondolkodtam, hogy a szervkereskedőknél veszek magamnak még két fület, hogy jobban le tudjam követni a 7.1-es surround dolgokat
tv: PANA 42S30
erő: YAMI RXV-750, PANA SA-XR15, SONY TA-FE370
dvd: YAMI DVD-S2700, PANA DVD-S47, MILLENIUM MN-9504
kéksugár: SAMU BD-D5500
hangfal: PIO CS301, SONY SS-MF-600, JAMO E8 CENTER.2, JAMO S 602
lemez: TECHNICS SL-BD20
média: ASUS HDP-R1 O!PLAY
Szép a rendszered kicsit retrós, de akkor is van értelme a 7.1 nek?
- tannoy j303
- V.I.P.
mi a baj a szobafenyővel? a bútorlapot elvileg azért csináltam rá hogy nem menjen por az erősítőbe,tudom hogy hülyeség de sztem kap elég levegőt:D
nem két rendszer ez ,a hangfalak csak jöttek egymás után ,az onkyo meg a surround ex erősítőm,mert a pioneerban csak 5 csatorna van
- tannoy j303
- V.I.P.
decca london
- tannoy j303
- V.I.P.
magassugárzó
- tannoy j303
- V.I.P.
akinek hasonló van, vagy volt írhatna róla
- tannoy j303
- V.I.P.
a kiváncsiskodók kedvéért a mélynyomó 15"
- tannoy j303
- V.I.P.
tartálék tannoy
Jól gondolom, h azok a mélyek műanyag kosarasok?
Mert akkor nekem van 1 pár ilyen hsz-m.
Érdekes cucc...
igen a tannoyok azok,nekem nagyon bejön a hangja a jupitereknek
tartálék tannoy
Jól gondolom, h azok a mélyek műanyag kosarasok?
Mert akkor nekem van 1 pár ilyen hsz-m.
Érdekes cucc...
Azért humoros ez kérem, hogy nagy falbontó kétember magas hangkeltő állomás, és a tv-ben meg egy barátságos némót keresnek.
a némó nyomában dvdn olyan szép tiszta a kép a tvn, hogy három hete mikor vettem a tvt legalább 5x ment le rajta,sztem ritka az ilyen képminőség ha megnézed még demó dvdnek se rossz szerintem, amúgy meg szeretjük némót
Én tudom hogy szép, HD-ben sasolom pár hete, gyönyörű.
Különben hova tenné a szobafenyőt
Tegye a tannoy-k tetejére... inkább az hólyagosodjon fel, amikor locsolás közben kilocssan a víz, mint az erőlködő csináljon tűzijátékot...
pp
a készülékállvány saját készítésű,az erősítőbe van ventillátor és nem igazán melegszik fel,amúgy az erősítő és a bútorlap között van több mint 1cm távolság
Szerintem tök mindegy, h van-e benne venti, v nincs, ha van is, az nem azért, h rá lehessen pakolászni...Meg egy ekkora gép nem is érdemelné meg, h szobafenyőt tartsanak rajta...
Egyébként nagyon zsír a cuccod!! Én is gondolkoztam egy időbe ilyesmi állványon, csak aztán az asszony "meggyőzött", h nekünk fekvő kell.
De minek van két szetted egy szobában? Nekem is van két pio dvd-m, de az egyiket nem használom, mert -egyenlőre nem költöztem el és csak egy szobában van, de- a távvezérlésük problémás.
pp
a készülékállvány saját készítésű,az erősítőbe van ventillátor és nem igazán melegszik fel,amúgy az erősítő és a bútorlap között van több mint 1cm távolság
1 cm?
Hát 11 is kevés lehet
- tannoy j303
- V.I.P.
még egy kép pioneer vsx 859 rdsg
pioneer dv 737
pioneer dv 470
onkyo tx ds 575
marantz dv 4200
Hali!
A pio erősítő tetején mit keres az a bútorlap? Nem olvadt még meg a laminálás?
pp
- tannoy j303
- V.I.P.
Azért humoros ez kérem, hogy nagy falbontó kétember magas hangkeltő állomás, és a tv-ben meg egy barátságos némót keresnek.
a némó nyomában dvdn olyan szép tiszta a kép a tvn, hogy három hete mikor vettem a tvt legalább 5x ment le rajta,sztem ritka az ilyen képminőség ha megnézed még demó dvdnek se rossz szerintem, amúgy meg szeretjük némót
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Gratula.
Biztos nem viccel.
De tényleg
Nem szoktál épületbontást válalni ?!
Néha azért nem zsufi a szobád?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.