Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
A tv zsír új fejlesztés! (Az általam is mellékelt prospektus is 2007-08-01-as dátummal jelent meg!) Nem is lehet még itthon kapni (legalábbis én még nem láttam).Az eladó a gyárban dolgozik és dolgozói kedvezménnyel vette meg, de rájött, hogy nagyobbat akar és el szeretné adni. (Legalábbis nekem ezt mondta...)
A tv új, megvan minden tartozéka és jól is néz ki, láttam élőben is. Csak nem értek hozzá!
Állítólag a szervíz menüjében benne van a gyártástól kezdve az üzemórákon át minden.
Akkor kérd meg, hogy hozza elő a szervízmenüt, és leolvashatod belőle a gyrtési idejét, és hogy hány órát üzemelt már. Így legalább kiderül, hogy a levegőbe beszélt-e, vagy sem.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdvözlök mindenkit!
Szeretném megtudni, hogy mi a véleményetek a következő lcd-ről?
Philips 37pfl7662d full HD
infó
Elvileg 280k-ért tudnék hozzájutni kb. még 4 hó garral! (philips gyári dolgozótól származik, kb 3 hetet ment idáig...)
Előre is köszi a válaszokat!
HALI
Általában 2 év gari szokot lenni,tehát azt állitja az ürge hogy 20hónappol 3 hetet ment a tévé,sántit.Azt már nem is mondom hogy pana 42pv70-est plazmát is kapsz ennyiből, de lehet hogy csak én vagyok elfogult mert k*rva jó.
A tv zsír új fejlesztés! (Az általam is mellékelt prospektus is 2007-08-01-as dátummal jelent meg!) Nem is lehet még itthon kapni (legalábbis én még nem láttam).
Az eladó a gyárban dolgozik és dolgozói kedvezménnyel vette meg, de rájött, hogy nagyobbat akar és el szeretné adni. (Legalábbis nekem ezt mondta...)
A tv új, megvan minden tartozéka és jól is néz ki, láttam élőben is. Csak nem értek hozzá!
Állítólag a szervíz menüjében benne van a gyártástól kezdve az üzemórákon át minden.
A garancia: azt mondta, hogy 4-5 hónapig bármi gond van vele, cseréltetni tudja. Én is csodálkoztam, de azt mondta, hogy ő is így hozta a gyárból...
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdvözlök mindenkit!
infó
Elvileg 280k-ért tudnék hozzájutni kb. még 4 hó garral! (philips gyári dolgozótól származik, kb 3 hetet ment idáig...)
HALI
Általában 2 év gari szokot lenni,tehát azt állitja az ürge hogy 20hónappol 3 hetet ment a tévé,sántit.Azt már nem is mondom hogy pana 42pv70-est plazmát is kapsz ennyiből, de lehet hogy csak én vagyok elfogult mert k*rva jó.
TV1-Panasonic 42pv80 Tv2-Grundig elegance 100hz DVD 1 Panasonic S511E-K DVD2-Grundig gdp1100 Video:Grundig xeria65 Satellit:Skymax 56 Erősítő:Kenwood krf-v4070d Sub:Wharfedale Cube 12+ Front:Soundking skbn 9838 többi: soundking skfu2410-soundking skfu168
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdvözlök mindenkit!
infó
Lcd, Led, Oled TV-k
Rádugtam egy mezei DVD lejtászót RGBvel a TV-re, és bedobtam a demo lemezt amit adtak a TVhez. Nem nagoyn értettem, hogy miért örülnek sokan a Bravia Pattogó labdáinak meg összefestett épületének. Annyit monodk, hogy ekkor rájöttem :-)
Akkor tényleg igen ütős technika lehet, ha egy sima RGB-s dvdlejátszónál is ekkora különbség van.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!
Tudja valaki, hogy a marketingmaszlagon túl mit jelent a Sonynál a Live Color Creation és a WCG-CCFL? Megér ez 50ezer jó magyar forintot? Ennyi a különbség a 40"-os P és S sorozat között, és más különbséget nem nagyon látok (hangrendszer is más, de az nem érint)
a Live Colour Creation egy opciós lehetőség az élethűbb színek elérése érdekében. Az én tvmen jelenleg alacsony módban van. A WCG sokkal érdekesebb, mert ott a zöld és piros színskála kitolása a cél. Nagoyn mély és élethű a piros meg a zöld árnyalatai. Én azt mondom megéri.
Rádugtam egy mezei DVD lejtászót RGBvel a TV-re, és bedobtam a demo lemezt amit adtak a TVhez. Nem nagoyn értettem, hogy miért örülnek sokan a Bravia Pattogó labdáinak meg összefestett épületének. Annyit monodk, hogy ekkor rájöttem :-)
Kösz, akkor megnézem valahol élőben.
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!
Tudja valaki, hogy a marketingmaszlagon túl mit jelent a Sonynál a Live Color Creation és a WCG-CCFL? Megér ez 50ezer jó magyar forintot? Ennyi a különbség a 40"-os P és S sorozat között, és más különbséget nem nagyon látok (hangrendszer is más, de az nem érint)
a Live Colour Creation egy opciós lehetőség az élethűbb színek elérése érdekében. Az én tvmen jelenleg alacsony módban van. A WCG sokkal érdekesebb, mert ott a zöld és piros színskála kitolása a cél. Nagoyn mély és élethű a piros meg a zöld árnyalatai. Én azt mondom megéri.
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]
Lcd, Led, Oled TV-k
Üdv!
Lcd, Led, Oled TV-k
nem tudja valaki hogy a V2500-as Bravianak hogy tudom előhozni a szervíz menüjét? Mert kiváncsi vagyok rá, hogy vajon új TV-t kaptam e. Az a fura, hogy nem volt összematricázva....
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]
Lcd, Led, Oled TV-k
Ez az analóg/digitális adás vs. plazma/LCD,simán marhaság.Digitális adáson,mint most akár az UPC direct-en,csak azt fogod látni,hogy blokkosodik a kép,mindegy,min nézed..Ennyit a fényes itthoni jövőről.
Ebben biztos vagy? Javíts ki ha tévednék, de én úgy tudom a földi digitális csatornáknál, a multiplexek csatornaszámát is szabályozzák, nem úgy, mint egy műholdas privát vállalkozásnál. Ráadásul nem mpeg2-ben fognak várhatóan sugározni.
Nálunk nincs UPC direkt, így nem tudom az milyen minőségű, de műhold van. Ha a dgitális adások minősége meg fogja közelíteni a műholdról fogható átlagot, akkor azért érdemben fog javulni a képminőség.
Nálam van UPC kábel,meg Direct is,az utóbbi egyértelműen rosszabb,még élő stúdióadásnál is simán blokkosodik.Hogy később mi lesz,nem tudom,de jelenleg ez van.Tudtommal a "jobb" (fontosabb?) adókon alig 3,5Mbps az átvitel,a többinél a 3-at sem éri el.MPEG2-nél ezzel nem lehet nagyot alakítani.
Persze ez csak a Directre vonatkozik.
Helló
Ment privi.
Lcd, Led, Oled TV-k
Egyelőre csak tv adást akarnak nézni rajt/plazma nem kell nekik.../
Csalódás lesz.
Amúgy dunántúli vagy?
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Lassan meghoztam a döntésemet az új tv-vel kapcsolatban.
A döntésem a Sony 40P2530 modelljére esett.
A vásárlásig ez a döntésem még képlékeny, de 90%, hogy őt fogom megvenni.
Szeretnék erről a tv-ről véleményeket kérni pro és kontra minden téren
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha lehet inkább valamelyik ide Pana modelt nézd meg(LE7, LM70)
Szóval LE60P(szerintem)
+ naturális kép,szín(lcd szinten persze)
+ jó,telt hangzás(főleg a samukhoz képest)
+ masszív megépités(nem recseg ropog mint más modellek)
+ jó analóg-tv kép
+ jó táv(logikus)
+ forgatható stabil talp
- Pc bemenet hiánya(már akinek kell)
- nem túl nagy kontrasz (de legalább nem dinamikus)
- gyenge menűrendszer(azért lehetne komolyabb)
- alap beálitási funkciók(kép)
- csak 1 hdmi csati
TV: SONY 40NX710, BDP: PHILIPS BDP 9500 PHILIPS DVP963sa, MP: DUNE HD SMART D1, AVR: CA Azur540R V2, CD: DENON DCD-510AE, KONZOL: PLAYSTATION 3 XBOX360 SLIM, URC: PHILIPS STR 8215, PC: ASUS K70, HANGFAL: TANNOY MX2,MXC,MX1, KÁBELEK: NEOTECH ELOSZTÓ: APC
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok , egy olyan kérdésem lenne hogy mit tudtok (előnyök / hátrányok) a mostanság sok helyen árusított Panasonic TX32-LE60 sorozatszámu LCD televizioról? Elsőre szimpatikusnak tünik, nem utolsó sorban árban is de hátha tudtok mondani mást is rola. Köszi elöre is!
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszönöm a hozzázólásokat, észrevételeket.
Továbbítom őket az illetékeseknek.
Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2
Lcd, Led, Oled TV-k
Én is egyre inkább arra lyukadok ki, hogy ezeknek a Samu lcd-knek olyan túlspilázott, életszerűtlen, parasztvakítós képük van.
Azért az új Samu LE-40M87-es igen csak jó! szép a képe.bár most fogok venni egy másik tv-t a másik szobába ami samu lessz azon szebb a kép.(plazma)
Műszaki cucc:
TV: Samsung LE-40A656A1F, Samsung 50P96FD FullHD. Felvevő:3db Panasonic DMR-EH65EP, Kamera:Sony HDR-SR1E, Házimozi: Samsung HT-TXQ120R Konzol: PlayStation 3(blu-ray player)
Lcd, Led, Oled TV-k
Én is egyre inkább arra lyukadok ki, hogy ezeknek a Samu lcd-knek olyan túlspilázott, életszerűtlen, parasztvakítós képük van.
Bár a Sony meg továbbra is kicsit visszafogottnak tűnik nekem, mégis lehet hogy azt választanám, mert közelebb áll a valósághoz.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Én továbbra is azt mondom SONY
Láttam saját szememmel, igaz nem Sharp, hanem LG, Samsung, Panasonic társaságában, és egyértelműen ő volt a nyerő!
Igaz, én csak a 32-os tv-t láttam az "U" szériából, de gondolom a nagyobb sem lehet rosszabb
Itt nézelődj ha rám hallgatsz, de kis szerencsével találhatsz ennél olcsóbb árakat is
Persze ha a pénz nem számít...
Egyébként a boltos mondta, hogy náluk volt olcsóbb Sharp, de többet nem kérnek, mert azonos áron a Sony őszerinte messze jobb volt!
Egyébként én egyelőre plazma tv felé kacsingatok, de ha mégis LCD lenne, akkor csakis Sonyt vennék. Ami jobb tőle, az számomra már megfizethetetlen (pl. LED-es Samsung LCD 32, vagy 40”-ban 800.000.-Ft).
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok
Az egyik barátom szülei LCD tv - t akarnak venni, de nem tudják milyent
A keret: 250.000 Ft
Szerintetek mit vegyenek ?
Melyik márkát ?
Mekkorát ?
Egyelőre csak tv adást akarnak nézni rajt
/plazma nem kell nekik.../
És miért nem kell nekik plazma ?
Szerintem azért, mert valami értelmiségi telebeszélte a mosott agyukat.
Ha LCD akkor csakis SHARP, az új sorozat de az nem fér bele a 250 ezerbe.
Úgyhogy mehetnek még egy kicsit dolgozni a földekre . És ősszel jön a szüret.
TV: PANASONIC TH-37PV70P, ERŐSÍTŐ: YAMAHA RX-V661, SAT VEVŐ: DREAMBOX DM7020Si, DVD:Pioneer DV-600 , HANGFAL: 2x Dali Concept2, 2x DALI Concept 1, DALI Concept Center.
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok
Melyik márkát ?
Mekkorát ?
Mekkorát szeretnének?
LCD-ből, nekem a Sony képe tetszett a legjobban...
Hát gondolom minél nagyobbat , amekkora ebből az árból kijön...
Home cinema:
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok
Melyik márkát ?
Mekkorát ?
Mekkorát szeretnének?
LCD-ből, nekem a Sony képe tetszett a legjobban...
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok
Melyik márkát ?
Mekkorát ?
Home cinema:
Lcd, Led, Oled TV-k
Köszönöm a gyors válaszokat :
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Tudom, kicsit (vagy nagyon) OFF, de nincs jobb ötletem, hogy hol tegyem fel a kérdésemet
A Philips-nek Székesfehérváron van még gyára, illetve mintaboltja, ahol bárki a bolti ár alatt vásárolhat?
Ha igen, valaki meg tudná adni a telefonszámukat?
Ott vannak még a Tesco mellett, ahol az IBM is működött?
Másik, szintén hasonló kérdés a Videoton-ra vonatkozik.
Nekik, hol van a gyáruk, és van-e mintaboltjuk?
A Videoton LCD tv-k milyen minőségűek?
Esetleg a magyar Orion gyárt már LCD, vagy Plazma tv-t?
Ha igen, a kérdésem ugyanaz, mint a Philips, és a Videoton esetében: hol vannak, és vásárolhat-e náluk külsős termelői áron?
Lcd, Led, Oled TV-k
Jelenleg az Onkyo TX-SR 605 a legolcsóbb ilyen erősítő, azt hiszem.
Én is úgy tudom, de nyár végéig vagy tucat márka (Pioneer, Denon, Sony, stb.) jön ki ebben az árkategóriában (is) HD erősítővel.