Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Htpc (Home Theatre PC)

aurum
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: aurum »

haaat... ez mar eleg cininus es szemet hozzaallas. csinaltak egy lotto sorsolast hogy hany embert bannoltak aznap.

Congratulations to absent, mtor3, forsaken and phuture303 who almost correctly guessed 879 as the amount of users who would be disabled today.
They each get free leech until the end of tuesday.

NOTICE: This is a mass pm, it has been sent to everyone

ez is kezd olyan lenni, mitn a matrix a bukasa elott...

aurum
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

Srácok, ha a HDB*ts-re belépve azt az üzenetet kapom, hogy "this account is disabled", akkor ki lettem tiltva? Ha igen, akkor van ezzel kapcsolatban "fellebezés" (fogalmam sincs, hogy miért lennék kitiltva), vagy hagyjam a fenébe?  
(Ha ez utóbbi, akkor megkérnék valakit akinek lehetősége van, hogy priviben küldjön egy meghívót - h most van erre lehetőség. Köszi.)

Küld privit az e-maildoddal ha gond van és küldök meghívót. Persze megnézem, hogy esetleg én nem vagyok-e letiltva, bár én folymatosan töltögetek.

nemtom. en nem toltottem le semmit legalabb 2 honapjam viszont visszafele folyamtasoan es nem vagyok bannolva az elobb neztem. egy ilyen level van:

Users who have downloaded less than 1gb per month (if you've been a member for 12 months means you need 12gb) will be deleted at the end of the week.
You're just taking up spaces that people could actually use. This is HD site, if you download less than 1gb a month you're clearly not really into HD...that's only one film every 4 months.

Anyone moaning about this won't have to wait til the end of the week to get their account disabled.

NOTICE: This is a mass pm, it has been sent to everyone

szoval eszerint egy honapra lebontott atalagot neztek es hanem volt meg akkor bann.

aurum
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

Na de miféle szintről beszélünk digit kimenet esetében? 

Hát ott is van egy maximális jelszint, csak diszkréten kezelendő. Vagy van jel vagy nincs jel. Persze ez nem ilyen szabályos, hanem a comparátor csinál belőle szép négyszögjelet. A négyszögjel magassága a jelszint. De hát ezt te is tudod fapaci.

attol hogy valami digtalis nem jelenti azt, hogy ttl jelszintunekkell lennie. pl van cmos ami 3..15V kozott mukodik. vagy az ethernet +-0.8V-al megy.

namost az a kerdes, hogy alaplapi spdif ttl szintu-e vagy 75ohmra illeszett.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Srácok, ha a HDB*ts-re belépve azt az üzenetet kapom, hogy "this account is disabled", akkor ki lettem tiltva? Ha igen, akkor van ezzel kapcsolatban "fellebezés" (fogalmam sincs, hogy miért lennék kitiltva), vagy hagyjam a fenébe?  
(Ha ez utóbbi, akkor megkérnék valakit akinek lehetősége van, hogy priviben küldjön egy meghívót - h most van erre lehetőség. Köszi.)

Küld privit az e-maildoddal ha gond van és küldök meghívót. Persze megnézem, hogy esetleg én nem vagyok-e letiltva, bár én folymatosan töltögetek.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Balha »

...
jött válasz ...
...

Pelican
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 4

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Pelican »

peterk2005 néven vagy ? Érdekes valóban le van tiltva, pedig semmi gond az arányoddal. Első körben írj nekik egy levelet, nem érdemes elbukni az eddigi "munkásságot"  . Ha nagyon nem megy küldök meghívót.
Igen, ezen a néven vagyok. Egyébként írnék én, de - mivel nem tudok bejutni - fogalmam sincs, hogy hova, kinek

Nyitottam egy topikot a fórumon és megkérdeztem, hogy mi történt.
Ha lesz válasz, továbbítom.

Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: peterk »

peterk2005 néven vagy ? Érdekes valóban le van tiltva, pedig semmi gond az arányoddal. Első körben írj nekik egy levelet, nem érdemes elbukni az eddigi "munkásságot" . Ha nagyon nem megy küldök meghívót.
Igen, ezen a néven vagyok. Egyébként írnék én, de - mivel nem tudok bejutni - fogalmam sincs, hogy hova, kinek

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

Kb. 2 hete küldtek egy rendszer PÜ-t, hogy valakinek hiába van jó aránya, ha nem tölt rendszeresen (min. annyi letöltött GB ahnány hónapja bent vagy!) akkor törlik a hozzáférését, mert sok "komoly" letöltő nem fér be....Pár napja kiírták az oldalra, hogy (kb.) 763 felhasználót töröltek a fentiek miatt...
Nem lehet, hogy belekerültél te is?

Biztos, hogy nem. Két napja szedtem le egy 8 gigás free leech cuccot. Egyébként is, bőven 100G fölött van mindkét értékem.

jimbokka
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 3

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: jimbokka »

Kb. 2 hete küldtek egy rendszer PÜ-t, hogy valakinek hiába van jó aránya, ha nem tölt rendszeresen (min. annyi letöltött GB ahnány hónapja bent vagy!) akkor törlik a hozzáférését, mert sok "komoly" letöltő nem fér be....
Pár napja kiírták az oldalra, hogy (kb.) 763 felhasználót töröltek a fentiek miatt...
Nem lehet, hogy belekerültél te is?

Scott
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Scott »

(fogalmam sincs, hogy miért lennék kitiltva)
Az is lehet, hogy valamelyik meghívottad csúnyán viselkedett (nem én voltam)

Olyankor bannolják azt is , aki adta a meghívót ???
Ha igen akkor roppant örülök, mivel már adtam olyan embernek, akit nemrég kirúgtak, mert leszedett 50 gigát, de egy bitet nem töltött vissza. Pont ezért én már senkinek nem adok meghívót... csak ha abszolút megbízható

James Bond 007
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: James Bond 007 »

(fogalmam sincs, hogy miért lennék kitiltva)
Az is lehet, hogy valamelyik meghívottad csúnyán viselkedett (nem én voltam)

Scott
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 2

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Scott »

peterk2005 néven vagy ? Érdekes valóban le van tiltva, pedig semmi gond az arányoddal. Első körben írj nekik egy levelet, nem érdemes elbukni az eddigi "munkásságot" . Ha nagyon nem megy küldök meghívót.

peterk
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Tami »

aurum: volt itt aki rá merte kötni 1:1 az erősitőjét, de allitolag ez igy nem "szabályos" .....

hat ez nagyon lol

T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Hát ott is van egy maximális jelszint, csak diszkréten kezelendő. Vagy van jel vagy nincs jel. Persze ez nem ilyen szabályos, hanem a comparátor csinál belőle szép négyszögjelet. A négyszögjel magassága a jelszint. De hát ezt te is tudod fapaci.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

aurum
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

aurum: volt itt aki rá merte kötni 1:1 az erősitőjét, de allitolag ez igy nem "szabályos"

hat ez nagyon lol

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

...
köszi
...

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11028
Kapcsolat:

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

sajnos nincs kivezetett spdif a lapon csak alaplapi. es a leirasban semmi sincs rola csak a labkiosztasa. van tipje valakinek, hogy ez milyen szintu lehet? siman rakothetem az erositore vagy kell szint illesztes?
Mármint az analóg kimenetről van szó? Az mezei vonalszint, rákötheted az erősítőre.

nem, koax digit (s/p-dif) - csomo laprol lesporoljak a rendes kimenetet

aurum: volt itt aki rá merte kötni 1:1 az erősitőjét, de allitolag ez igy nem "szabályos"

Diablo69
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Diablo69 »

megakartam nézni az esir féle véres gy.-okat, de sajna a flac hang kifogott rajtam: a media player classic hibaüzenetet lökve megkukult (pedig a legújabb ac3 filter van telepítve) , a vlc player pedig a surroundokra rakta a center hangjait

van valami ötletetek?

Nekem ez van fenn FLAC-hez, és nem volt semmi probléma az általad említett filmmel (sem a többivel):

CoreFlac Decoder Encoder

Házimozi: InFocus X10 FullHD DLP projektor -=- Sony 52W3000 FullHD LCD TV -=- Samsung BD-P2500 és Sony PS3 Blu-ray -=- Onkyo TX-SR805 THX Ultra2 HD erősítő -=- Sony RDR-HX825 DVD -=- HTPC (Xbox360 HD DVD kiegészítővel) -=- Jamo E8 széria 7.1 -=- Logitech Harmony 1000 rendszertáv

Házimozi galéria

Balha
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

megakartam nézni az esir féle véres gy.-okat, de sajna a flac hang kifogott rajtam:
a media player classic hibaüzenetet lökve megkukult (pedig a legújabb ac3 filter van telepítve) , a vlc player pedig a surroundokra rakta a center hangjait

van valami ötletetek?
...

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: arty »

sajnos nincs kivezetett spdif a lapon csak alaplapi. es a leirasban semmi sincs rola csak a labkiosztasa. van tipje valakinek, hogy ez milyen szintu lehet? siman rakothetem az erositore vagy kell szint illesztes?

Csak egy hátlap kivezetés kell hozzá mondjuk itthon nem tudom hol lehet kapni -- én az ebay-ről vettem

na, ezt a bizonos kivezetést akarjuk mi megpsorolni

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

ironka
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: ironka »

Csak egy hátlap kivezetés kell hozzá mondjuk itthon nem tudom hol lehet kapni -- én az ebay-ről vettem

arty
Törzsvendég
Törzsvendég

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: arty »

Mármint az analóg kimenetről van szó? Az mezei vonalszint, rákötheted az erősítőre.

Jó volt itt.
(2003 Marárcius - 2007 Október)

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11028
Kapcsolat:

Htpc (Home Theatre PC)

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

aurum
Fórumlakó
Fórumlakó

Htpc (Home Theatre PC)

olcsóbb ha kész házat veszel

ez most nem a penzrol szol. egyedi hazat akarok.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”