Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Jah meg van benne DLTI/DCTI is. Aki ért hozzá majd leírja hogy mik ezek, és mennyi hatásuk van.
Lcd, Led, Oled TV-k
hm, egy bő hónapig be sem néztem, s máris megjelent az új LG ... (lc3) engem is érdekelne, mivel tud többe elődjénél, a 2-es szériánál, mivel nekem is az van, 37". egyébként maximálisan meg vagyok elégedve vele, a natív hajtás is tökéletesen műxik, na jó, 1366x760, 2x3 pixelsor nem megy, de komolyan, kit érdekel! én sem tudom, a 32"-os, egy HDMI-vel is ki tudja-e tökéletesen szolgálni a PC-t, nekem nincs gondom, kristálytiszta, éles, kontrasztos kép, jobbat nem is kívánhatnék, csak ajánlani tudom, árban verhetetlen. a DVD-m egyelőre RGB Scartról megy, majd le kell cserélni egy HDMI-sre, de így sincs gondom a képével. szóval, aki mostanság gondolkozik vásárláson, vágjon bele.
a tv képe elfogadható, mikor milyen, t-kábellel, az erősebb jelű csatornák nagyon tiszták. télleg, kérdés, a t-kábel agyba-főbe hirdeti most a digi csatornáit, érdemes megrendelni? valakinek van esetleg? van-e különbség minőségben és ha van, mekkora? hiszen a felbontás azért ugyanaz.
egy kényelmi dolog hiányzik, nem lehet forgatni a talpán, mint az LB'-et, de végül is ezért olcsóbb.
Ha jól láttam az LC3R-ben van egy CMS (Colour Temperature Control) nevű valami, ami tán az LC2R-ben nincs. Hogy ez mennyit javít a képminőségen, ha javít, azt nem tudom.
Lcd, Led, Oled TV-k
hm, egy bő hónapig be sem néztem, s máris megjelent az új LG ... (lc3)
engem is érdekelne, mivel tud többe elődjénél, a 2-es szériánál, mivel nekem is az van, 37". egyébként maximálisan meg vagyok elégedve vele, a natív hajtás is tökéletesen műxik, na jó, 1366x760, 2x3 pixelsor nem megy, de komolyan, kit érdekel! én sem tudom, a 32"-os, egy HDMI-vel is ki tudja-e tökéletesen szolgálni a PC-t, nekem nincs gondom, kristálytiszta, éles, kontrasztos kép, jobbat nem is kívánhatnék, csak ajánlani tudom, árban verhetetlen. a DVD-m egyelőre RGB Scartról megy, majd le kell cserélni egy HDMI-sre, de így sincs gondom a képével. szóval, aki mostanság gondolkozik vásárláson, vágjon bele.
a tv képe elfogadható, mikor milyen, t-kábellel, az erősebb jelű csatornák nagyon tiszták. télleg, kérdés, a t-kábel agyba-főbe hirdeti most a digi csatornáit, érdemes megrendelni? valakinek van esetleg? van-e különbség minőségben és ha van, mekkora? hiszen a felbontás azért ugyanaz.
egy kényelmi dolog hiányzik, nem lehet forgatni a talpán, mint az LB'-et, de végül is ezért olcsóbb.
Lcd, Led, Oled TV-k
Nem, nem én próbáltam ki, de az biztos, hogy a 37LC2R-t 100% lehet hajtani natívban HDMI-n keresztül is. A 32-esen viszont csak 1 db HDMI van és szvsz az ezt nem tudja, de van itt egy csomó ember akinek van, majd megcáfolnak.
Nekem Sony KLV-S32A10E volt, most Samsung LE-27S71 van a kisszobában.
Lcd, Led, Oled TV-k
A Saturn-ban (Győrben) láttam LG 32LC3R-et 199.990-Ft-ért, de még nem mertem belevágni, mert nem tudom mit szólna DVI/HDMI-n a számítógéphez,
menne-e natív közeli felbontásban, vagy mit lépne XBOX360, PS3 esetén...?
A kérdés már fölmerült itt is, de úgy emlékszem nem született megnyugtató
válasz..?
Az eladóktol kérdeztem, bamba vigyorral bólogattak, de néhány kérdés után
kiderült halvány fogalmuk sincs róla, de még arról sem, hogy mi az a HDMI!
Úgy emléxem, tsc próbálta ki és talán épp az LG az, amit meg lehet hajtani hdmi-n számítógépről, natív felbontásban... szerintem ő fog tudni válaszolni.
Nekem jó választásnak tűnik. Ha visszaolvasol párat, látod, pont cserén gondolokodom (kénytelen vagyok) és én is az LG-ket nézegetem. Csak még nem kaptam meg azt a fránya utalványt.
Lcd, Led, Oled TV-k
A Saturn-ban (Győrben) láttam LG 32LC3R-et 199.990-Ft-ért, de még nem
mertem belevágni, mert nem tudom mit szólna DVI/HDMI-n a számítógéphez,
menne-e natív közeli felbontásban, vagy mit lépne XBOX360, PS3 esetén...?
A kérdés már fölmerült itt is, de úgy emlékszem nem született megnyugtató
válasz..?
Az eladóktol kérdeztem, bamba vigyorral bólogattak, de néhány kérdés után
kiderült halvány fogalmuk sincs róla, de még arról sem, hogy mi az a HDMI!
Lcd, Led, Oled TV-k
Media Marktban pedig az LG 32LC2R-t adják 199990Ft-ért.
Már ahol. mert szegeden pl. 220
Lehet, azt nem tudhassam, én pösti vagyok
Lcd, Led, Oled TV-k
Már ahol. mert szegeden pl. 220
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Beírom ide is, az akciós topik igen leült az utóbbi időben.
Akciós LCD TV: LG 26LC2R 143.100-Ft.
Győrben az Árkádban levő Photo Hallban. Csak ma és holnap!
Lcd, Led, Oled TV-k
Sziasztok!
Szeretnék LCD tv-t venni a hálóba. 32"-ra gondoltam, amit kb. 2.5-3-ről néznék. A legtöbbet TV-re, PS2-re, kisebb részben DVD-re használnám. Véleményetek szerint megfelelő-e a méret, nem nagy egy kicsit? Most egy 25" crt-t használok.
Több típust is kinéztem, azonban dönteni még nem tudtam:
Samsung LE-32R72
LG Electronics 32LC2R
LG Electronics 32LB1R
LG Electronics 32LC3
A legjobban az LB1R tetszik képileg, de az asszonynak az LC2 jobban bejön. ( A samsung a talpa miatt elvetve:) Marad az LB1R, LC2 vagy az LC3. Az LC3-at még nem sikerült megnéznem, illetve tesztet sem sikerült találnom róla. Kérem, aki már látta a képét, írjon róla pár szót. Azért érdekes a dolog, mert olyan, mintha megkapta volna az LB1R lapját, ui. 1:1600 lett a kontraszt. Árban pedig inkább az LC2-höz áll közelebb.
Ha valaki foglalkozik kereskedelemmel is, akkor szívesen fogadok ajánlatokat is, de csak számlás, és garis érdekel.
Kösz
Lcd, Led, Oled TV-k
Én már az előző alkalommal is "garanciális cserére jogosító utalvány" nyomtatványt kaptam a szervízből, nem javítási munkalapot. Ezen rajta volt a készpénz vissza opció is, de akkor még úgy voltam vele, hogy másodjára csak jó lesz.
Ezúttal már nem fogok sz...kodni, bemegyek és visszakérem a pénzt. Annyi. Utánanáztem a jogszabályoknak még egyszer, és legalább 3 olyan okot tudok mondani, ami miatt az újabb cserét már különös érdeksérelemnek nevezhetem. Ha meg keménykednek, felhívom Kathy Attilát a fogyasztóvédőknél...
Járj sikerrel
Lcd, Led, Oled TV-k
Sony KLV-S32A10E szervizmenü belépési kódot keresek!!
Ha valaki tudja a kódot, az legyen szíves, pötyögje be ide a topicba.
Előre is ULTRAthx!
Kíváncsi vagyok mit szeretnél benne állítani? :kiraly:
Egyelőre semmit, doksi nélkül eléggé bátor dolog lenne belepiszkálni.
Eddig csak annyira tudtam használni a service menüt, hogy megnéztem mennyi üzemóra van a tévében.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Lcd, Led, Oled TV-k
Előre is ULTRAthx!
Kíváncsi vagyok mit szeretnél benne állítani?
Lcd, Led, Oled TV-k
Próbáld meg ezt. Volt olyan plazma is, amelynél bevált ez a régi kód.
Ez tényleg müxik.
Most már csak egy doksi kéne a service menüről.
Lcd, Led, Oled TV-k
Próbáld meg ezt. Volt olyan plazma is, amelynél bevált ez a régi kód.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
Lcd, Led, Oled TV-k
Előre is ULTRAthx!
Lcd, Led, Oled TV-k
Én is arra tippelek. De majd megkérdezem a szervízt, amikor megyek be, hogy mi is a baja. Remélem, sikerül a csereutalvány, mert már szemezek valami mással. Amit valószínűleg nem az EW-ben fogok megvenni.
Hát nem tom hogy változott-e valami, de a csereutalvány abba a boltba szól, ahol vetted a tv-t, máshova nem. Sőt a vicc az egészben, hogy az túlképpen nem is csereutalvány, egyszerűen a szervízpapír, amit kitöltenek fullra, mintha már sokadszor foglalkoztak vele, és ezt kellett elvinni a boltba.
Remélem azóta már nem ez az ál-csereutalvány van, különben szitkozódni fogsz
Én már az előző alkalommal is "garanciális cserére jogosító utalvány" nyomtatványt kaptam a szervízből, nem javítási munkalapot. Ezen rajta volt a készpénz vissza opció is, de akkor még úgy voltam vele, hogy másodjára csak jó lesz.
Ezúttal már nem fogok sz...kodni, bemegyek és visszakérem a pénzt. Annyi. Utánanáztem a jogszabályoknak még egyszer, és legalább 3 olyan okot tudok mondani, ami miatt az újabb cserét már különös érdeksérelemnek nevezhetem. Ha meg keménykednek, felhívom Kathy Attilát a fogyasztóvédőknél...
Lcd, Led, Oled TV-k
- 32-eseset nemakarok a gyereknek venni, tulnagy, de mar kivagyok, hogy a nappaliban minimax megy, ha leulok valamit megnezni, egybol ki leszek turva
- hulyevagyok.. :kiraly: most ebredtem masodik alvasombol
- lenyeg 32 alattit neznek...
Írtam privit...
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Lcd, Led, Oled TV-k
- 32-eseset nemakarok a gyereknek venni, tulnagy, de mar kivagyok, hogy a nappaliban minimax megy, ha leulok valamit megnezni, egybol ki leszek turva
- hulyevagyok.. most ebredtem masodik alvasombol
- lenyeg 32 alattit neznek...
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Lcd, Led, Oled TV-k
T A M I . H U
Lcd, Led, Oled TV-k
- tunerje ne legyen szar, sztereo legyen, 32-37" korulit keresek.. kulonosebb elvaras nincs, 4:3, 16:9, 16:10 barmelyik jo.
Annyit még, hogy ebben a méretben természetesen mind sztereó. És nincs 4:3-as, csak 16:9.
Gyereknek kicsit erős mondjuk, de ha van rá pénz akkor miért ne, enyém is kapott már sok mindent, pedig CSAK 1 ÉVES. (emlékeztek a reklámra, ugye?! )
És még valami, Noname LCD-ket akkor sem vennék ha történetesen kétharmadába kerülnek a normális márkás gépeknek. Inkább kivárni vmi akciót, vagy 0%-os hitelre venni 10-16 hónapra. (miért ne, ha egyszer tényleg nincs kamat.
Lcd, Led, Oled TV-k
Egy tipp (ez csak 27-es): Samsung 27S71
Vadi új modell és a Média Marktban most akciós, 160e Ft, ennyiért best buy!
PC-vel 100%-osan hajtható VGA-n keresztül, HD anyaggal atom szép képe van. (Tegnap vettem egyet) és TV-vel is jó, ha jó az jel, egyébként szokás szerint pocsék mint minden LCD. Szép zongoralakk utánzatú fekete fényes műanyagból van, adnak hozzá törlőkendőt is, no meg 3 év gari. 3000-es kontrasztja persze úgy jön ki hogy változtatja a háttérvilágítás erejét (ez minden samsungra igaz, a gyakorlatban működik de nem feltétlenül szimpatikus).
Vagy esetleg az LG 32LC2R vagy utódja a 32LC3R mert ezek is vannak 220-230-ért és 32-esek, csak az előző már kifutó modell.. Vagy a REA által árult LG 280-ért szintén bestbuy főleg hogy 100% -os pixelpontossággal hajtható HDMI-n keresztül ami unikum, leginkább csak az LG-k tudják, abból se mind.
Vagy láttam még Samsung 32R31-est, mindössze 200-ért a MM-ban, az sem rossz annyiért... Kifutó tipus 800-as kontraszttal.
Ezek akkor érvényesek ha hivatalos helyről akarod venni, egyébként van olcsóbb lehetőség is, gari nélkül, a Samsungokkal tele az aprónet (xxR71-es szériával, ami egyébként nagyon jó kis LCD)
Lcd, Led, Oled TV-k
- ugy nez ki, vennem kellene a gyereknek egy kisebb LCD-TV -t tudtok mondnai tippet?
- tunerje ne legyen szar, sztereo legyen, 32-37" korulit keresek.. kulonosebb elvaras nincs, 4:3, 16:9, 16:10 barmelyik jo.
T A M I . H U
Lcd, Led, Oled TV-k
Én is arra tippelek. De majd megkérdezem a szervízt, amikor megyek be, hogy mi is a baja. Remélem, sikerül a csereutalvány, mert már szemezek valami mással. Amit valószínűleg nem az EW-ben fogok megvenni.
Hát nem tom hogy változott-e valami, de a csereutalvány abba a boltba szól, ahol vetted a tv-t, máshova nem. Sőt a vicc az egészben, hogy az túlképpen nem is csereutalvány, egyszerűen a szervízpapír, amit kitöltenek fullra, mintha már sokadszor foglalkoztak vele, és ezt kellett elvinni a boltba.
Remélem azóta már nem ez az ál-csereutalvány van, különben szitkozódni fogsz