Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Pc alapú audio lejátszás
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11177
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
van
esetleg vki tudna egy kicsit konkrétabb felvilágositást adni?
Tényleg van.
Pc alapú audio lejátszás
van
esetleg vki tudna egy kicsit konkrétabb felvilágositást adni?
Pc alapú audio lejátszás
http://www.hangcenter.hu/sonos.html
Ez igen tetszetős rendszer.
Habár az ára se semmi.
A h.a.l. topikban volt egy link a tesztjére, dícsérték...
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
van olyan network player ami div-x-et xvidet és hasonló tömörtett videókat jáccik?
van
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
most bunkó leszek és valószinüleg olyat kérdezek amit nem kérdeznék akkor ha végigolvasnám a topicot, de van olyan network player ami div-x-et xvidet és hasonló tömörtett videókat jáccik?
köszi
Pc alapú audio lejátszás
Slim Devices Transporter képek:
Transporter
TV: Panasonic TX-29PX20 DVD: Panasonic DVD-S47/LG RH-177, VHS: Samsung SV-621X, SND: Jazz DE 007/Genius HT5.1 LP: Pioneer PL-6/Ortofon OM5, AMP: Onkyo A-9210, CD: Philips CD618, SP: Orion HS-280, MC: Orion SM-1025/Aiwa AD-F220, FM: Orion ST-1025
Pc alapú audio lejátszás
Windóz hangerőszabályzó például. Az is belenyúl a hangba. Foobar + kernel streaming vagy milyen lejátszási mód. Úgy már mennie kell.
Próbáltam azt is, néma csend...
Egyébként a master volume nem csinál semmit.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Mi lehet az oka?
Windóz hangerőszabályzó például. Az is belenyúl a hangba. Foobar + kernel streaming vagy milyen lejátszási mód. Úgy már mennie kell.
Pc alapú audio lejátszás
Honnan lett és mi az ára?
Ebayen rendeltem készre szerelve, de aki akarja, az maga is összerakhatja.
kb. 8700 Ft-omba került szállítással együtt (20-án rendeltem).
Van még neki pár, rendszeresen kínálja.
USB to SPDIF converter
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
garatula hozzá Szabó Zolié milyen volt? Probáltad?
Nem próbáltam az övét, mert lebeszélt róla, hogy úgysem fog működni, mert hogy ez nem hangkártya. Pedig az.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Honnan lett és mi az ára?
Pc alapú audio lejátszás
Megérkezett végre az USB-koax interface.
Nem konvertálja a 44.1 kHz-et, hanem szépen átküldi az erősítőbe.
Egyébként egy komplett külső hangkártya van benne csak az spdif-en kívül nincs kivezetve semmi róla, a windows (driver telepítés nélkül) felismeri és azonnal működik is.
garatula hozzá
Szabó Zolié milyen volt? Probáltad?
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Pc alapú audio lejátszás
Viszont a DTS CD-k most is csak zizeregnek.
Eddig az volt a mondás, hogy az átkonvertálás (44.1->48) miatt, de most már 44.1 kHz megy az erősítőbe és mégse ismeri fel.
Mi lehet az oka?
(Burr Brown USB audio codec 2906 van benne.)
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Megérkezett végre az USB-koax interface.
Nem konvertálja a 44.1 kHz-et, hanem szépen átküldi az erősítőbe.
Egyébként egy komplett külső hangkártya van benne csak az spdif-en kívül nincs kivezetve semmi róla, a windows (driver telepítés nélkül) felismeri és azonnal működik is.
Pelican [pel.hu]
InFocus ScreenPlay 7200
Pc alapú audio lejátszás
Ne feledjétek az új fileformátumokat! Ott még mindig nagy változások vannak.
Ez OK de a wav az wav marad, én nagyrészt amúgy is 1az1ben rakom fel a cd-t a gépre, szóval az új fájlformátum dolgok nem nagyon érintenek. Én csak azt mondom hogy valszeg a squeezebox a mostani DAC-jával is felveszi a versenyt + megodlja a szgépes lejátszást, ha meg már úgy érzi hogy a SB dacja a gyenge láncszem akkor vesz egy jobb DAC-ot, és így még mindig jobban jár mintha folyamatosan DAC-ot cserélgetne. Mondom a lentebb említett fickó egy Benchmark DAC1-re már azt mondta hogy hallhatóan jobb az SB dacjánál, de az egy majd 280e ft-s dac, amit nagyon sok helyen referencia DAC-kén használnak. Szóval szerintem a SBox most egy jó befektetés, annyira hogy amint összejön a pénzem én is veszek 1et.
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Pc alapú audio lejátszás
pl... hozhatnak egy olyan csomagolasi eljarast, amivel nem boldogul mar egy pda szintu szamitogep. meg uj halozati szabvanyok, mittomen... a szamitastechnika mindig valtozik.
a dacnal meg kell egy bemenet, meg egy kimenet.
Pc alapú audio lejátszás
Ezt én értem, sőt 1 időben nálam is sokat cserélődtek a szg hardverek, de pont ezt mondom hogy ebbe mi tud elavulni? Esetleg a köv verzióba jobb dac-ot tesznek? és akkor mi van? pont ez a jó benne hogy ez már MOST önmagában is k*rva jó, később meg veszel hozzá egy dacot és letudtad a dolgot, a másik meg hogy ez még mindig kevesebbet veszít az értékéből mintha folyamatosan a DAC-okat cserélnéd
azt hiszem az az alapveto kulonbseg kozottunk, hogy a hifit en hosszabb tavra tervezem. az elozo (nah jo harommal elobbi) erositomet majd tiz evig hasznaltam. csak aztan utana kapott el az ekszij.
de orommel kiszallnek mar ebbol a korhintabol... eleg a gepet fejleszteni folyamatosan (meg a bringat, meg a fotomasinat meg a, meg a...). hulye fogyasztoi tarsadalom.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11177
- Kapcsolat:
Pc alapú audio lejátszás
Pc alapú audio lejátszás
ha mar van egy dacom (mert van), lehet jobb megoldas lenne... olcsobb halozati kutyu, kesobb jobb dac csere. igy a lelkem nyugodt, hogy nem a draga hifis cuccokat kell cserelgetni, hanem az olcsobb lejatszot.
ajj... mar eppen belenyugodtam ebbe a soundbirdgebe, kellett neked hozzaszolni
Pc alapú audio lejátszás
en elegge benne vagyok a hwes korforgasban (neha nem is tudom minek), es meg nem lattam olyan szamitastechnikaval kapcsolatos cuccot, ami par even belul ne avulna el. eleg ha csak az sb2 utani sb3ra gondolsz. szvsz nem keveset javult (minden teren).
a hifinek nem lesz jobb/rosszabb hangja hasonlo arban.
Ezt én értem, sőt 1 időben nálam is sokat cserélődtek a szg hardverek, de pont ezt mondom hogy ebbe mi tud elavulni? Esetleg a köv verzióba jobb dac-ot tesznek? és akkor mi van? pont ez a jó benne hogy ez már MOST önmagában is k*rva jó, később meg veszel hozzá egy dacot és letudtad a dolgot, a másik meg hogy ez még mindig kevesebbet veszít az értékéből mintha folyamatosan a DAC-okat cserélnéd
Pc alapú audio lejátszás
en elegge benne vagyok a hwes korforgasban (neha nem is tudom minek), es meg nem lattam olyan szamitastechnikaval kapcsolatos cuccot, ami par even belul ne avulna el. eleg ha csak az sb2 utani sb3ra gondolsz. szvsz nem keveset javult (minden teren).
a hifinek nem lesz jobb/rosszabb hangja hasonlo arban.
Pc alapú audio lejátszás
nekem is ezert szimpatikus... brutalabb dacokkal szemben is allja a versenyt. igy ha a dacomat eladom, elvileg kijon belole a squeezebox is.
a hatranya viszont, ha kesobb cserelnem a halozati lejatszot, borul a rendszer, illetve kenytelen vagy mindig tobb penzt kiperkalni a hasonlo szinvonalert
szamitastechnikai szempontbol biztos tullepnek a mostani lejatszokon es lehet egy olcsobb kutyu is megeszi reggelire. csak ugye abba nem fognak normalis dacot rakni.
De minek kéne cserélni a hálózati lejátszót? Pont ez a lényeg benne hogy mivel jobb dac-okkal is állja a versenyt így sokáig meglehet aztán max 1x veszel hozzá egy jobb DAC-ot, de szerintem pont a squeezebox az ami állandó tagja maradhat a rendszerednek.
Pc alapú audio lejátszás
Naja csak a squeezebox k*rva jó. Akitől vettem a Luna-t vele beszélgettem és ő prábált squeezeboxot, rokut, és a squeezeboxot tartotta meg ugyanis saját bevallása szerint nagyon jól szuperál önmagában is, egy hivox lupus dac-cal vetette össze (a régi lupus2-vel) és azt mondta hogy nem érezte a lupust semmivel sem jobbank sőt... aztán vetty egy Benchmark DAC1-et na az már jobb lett mint a squeezebox, szóval ez utóbbi szerintem megfontolandó ha még valakinek nincs DAC-ja és ily módon szeretné a gépéről a muzsikát élvezni.
nekem is ezert szimpatikus... brutalabb dacokkal szemben is allja a versenyt. igy ha a dacomat eladom, elvileg kijon belole a squeezebox is.
a hatranya viszont, ha kesobb cserelnem a halozati lejatszot, borul a rendszer, illetve kenytelen vagy mindig tobb penzt kiperkalni a hasonlo szinvonalert
szamitastechnikai szempontbol biztos tullepnek a mostani lejatszokon es lehet egy olcsobb kutyu is megeszi reggelire. csak ugye abba nem fognak normalis dacot rakni.
Pc alapú audio lejátszás
Naja csak a squeezebox k*rva jó. Akitől vettem a Luna-t vele beszélgettem és ő prábált squeezeboxot, rokut, és a squeezeboxot tartotta meg ugyanis saját bevallása szerint nagyon jól szuperál önmagában is, egy hivox lupus dac-cal vetette össze (a régi lupus2-vel) és azt mondta hogy nem érezte a lupust semmivel sem jobbank sőt... aztán vetty egy Benchmark DAC1-et na az már jobb lett mint a squeezebox, szóval ez utóbbi szerintem megfontolandó ha még valakinek nincs DAC-ja és ily módon szeretné a gépéről a muzsikát élvezni.