Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Plazma
Plazma
Nem nagyon ismerem a plazmákat, de érdekelne, hogy mennyire lehetnek "hangosak". Vettem egy LG PC1R-t, de cicereg hátul rendesen. Ha halkan szeretném hallgatni, néha még zavaróan behallatszik és képtartalomtól függően változik az intenzitása. Kinek mi a tapasztalata?
Amúgy nem írnál valami véleményt a TV-ről? Én pont most készülök egy ilyet venni, érdekelne, hogy mik a személyes benyomásaid.
Plazma
Nem nagyon ismerem a plazmákat, de érdekelne, hogy mennyire lehetnek "hangosak". Vettem egy LG PC1R-t, de cicereg hátul rendesen. Ha halkan szeretném hallgatni, néha még zavaróan behallatszik és képtartalomtól függően változik az intenzitása. Kinek mi a tapasztalata?
Szerintem a technológiából fakadóan minden plazma TV "cicereg" valamennyire. Embere válogatja, hogy ki mennyire hallja, de csak hogy megnyugtassalak: minél öregebb leszel, annál kevésbé fogod hallani.
Plazma
Rospe neked is egy taxis hozta házhoz (fektetve szállította) a tv-t vagy elmelntél érte?
Kicsit aggódtam mert valaki azt mondta, hogy ezeket fektetve nem lehet szállítani, az üzletben pedig azt mondták, hogy egy óra fekve szállítástól nem lesz semmi baja.
Hello,
nem - nekem nem tudták vállalni az 50" kiszállítását az agglomerációba, ezért magam megoldottam - temészetesen állítva.
Korábban már volt szó itt a fekve illetve állítva történő szállításról, ha jól emlékszem az volt a végkifejlett, hogy mint az üveglapoknál ezt is a törés veszélye miatt kell állítva szállítani. A dobozon is ezt tanácsolják.
Csáo
Rospe
TV/1: Panasonic TH-50PV600 ; TV/2: Panasonic TX-23LX60 ; Receiver: Yamaha RX-V650 ; DVD Player: Yamaha DVD-S550 ; Speakers: Front: Yamaha NS-515 F ; Center: Yamaha NS-C515 ; Rear: Yamaha NS-M515 ; Subwoofer: Yamaha YST-SW515 ; Cable: QED Silver Anniversary
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11317
- Kapcsolat:
- csirkenyul
- Újonc fórumos

- Értékelés: 0
Plazma
Panasonic TH-42PV60EAVPLANET: 459 600 Ft + 1200 postaktg.
szerintetek lesz még ennél is olcsóbb?
LESZ!!!
Csak idő kérdése
Olyan 530-ról indult márciusban...
Mi lehet az árzuhanás oka?
- túlbecsülték a plazma keresletet (VB), és most nagyobb a kínálat
- megszorító intézkedések miatt sokaknak elment a kedve a vásárlástól, ezért kénytelenek a boltok akciózni
- vagy egyszerűen a gyártó lement az árral, már annyira nem újdonság a termék és nagy a verseny...
Szerinetm ebben az évben nem lesz olcsóbb a készülékek ára, szeptemberben ennyi, utána visszaviszik a hivatalos forgalmazók az árakat, hogy karácsonykor legyen miből engedni. - tavaly legalábbis ez volt a tendencia.
Rospe
Én megmondtam!!!
TH-42PV60 439.990,-
http://www.ittveddmeg.hu/products.php?id=17864
Ehhez add hozzá a talpat (20e)... mindegy akkor is 10 ronggyal kevesebb
Mármint én 469e-ért vettem a 42pv60-at talppal, ingyenes házhozszállítással.
erősödött a forint valószínüleg ezért ment lejjebb az ár...
Rospe neked is egy taxis hozta házhoz (fektetve szállította) a tv-t vagy elmelntél érte?
Kicsit aggódtam mert valaki azt mondta, hogy ezeket fektetve nem lehet szállítani, az üzletben pedig azt mondták, hogy egy óra fekve szállítástól nem lesz semmi baja.
- csirkenyul
- Újonc fórumos

Plazma
LESZ!!!
Csak idő kérdése
- megszorító intézkedések miatt sokaknak elment a kedve a vásárlástól, ezért kénytelenek a boltok akciózni
- vagy egyszerűen a gyártó lement az árral, már annyira nem újdonság a termék és nagy a verseny...
Szerinetm ebben az évben nem lesz olcsóbb a készülékek ára, szeptemberben ennyi, utána visszaviszik a hivatalos forgalmazók az árakat, hogy karácsonykor legyen miből engedni. - tavaly legalábbis ez volt a tendencia.
Rospe
Én megmondtam!!!
TH-42PV60 439.990,-
Ehhez add hozzá a talpat (20e)... mindegy akkor is 10 ronggyal kevesebb
Plazma
Én megmondtam!!!
TH-42PV60 439.990,-
Pont ezt mondom én is, az árak és a feltételek is az Ittveddmeg-nél a legjobbak most. Pontosan aug. 28 óta vannak ezek az árak , ezért vettem meg én is most a tv-t. És erre mondtam aug 31.-én amit irtam.
Rospe
U.i.: küldöm majd a véleményem -a tv adás minősége- kérdésedre a választ privátban.
Hm, má akkor is ennyi vót Ez kimaradt.
U.i.: Ok. Kíváncsian várom
Plazma
Én megmondtam!!!
TH-42PV60 439.990,-
Pont ezt mondom én is, az árak és a feltételek is az Ittveddmeg-nél a legjobbak most. Pontosan aug. 28 óta vannak ezek az árak , ezért vettem meg én is most a tv-t. És erre mondtam aug 31.-én amit irtam.
Rospe
U.i.: küldöm majd a véleményem -a tv adás minősége- kérdésedre a választ privátban.
TV/1: Panasonic TH-50PV600 ; TV/2: Panasonic TX-23LX60 ; Receiver: Yamaha RX-V650 ; DVD Player: Yamaha DVD-S550 ; Speakers: Front: Yamaha NS-515 F ; Center: Yamaha NS-C515 ; Rear: Yamaha NS-M515 ; Subwoofer: Yamaha YST-SW515 ; Cable: QED Silver Anniversary
Plazma
LESZ!!!
Csak idő kérdése
Rospe
Én megmondtam!!!
TH-42PV60 439.990,-
Plazma
Az enyém síri csendben van ki és bekapcsolt állapotban is.
Mert a tied jólnevelt
Plazma
Megvót....De nem mondok semmit neked,mer' LG-d van!!!
Annyié' ajándék vót... Felőlem fikázhatod, de egy rövid szösszenetet tényleg írhatnál...
Plazma
Az enyém síri csendben van ki és bekapcsolt állapotban is.
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Plazma
Gratula! Sok jó filmet hozzá.
Köszi. -majd igyekszem.
Rospe
- csirkenyul
- Újonc fórumos

Plazma
Megvan a készülékem!
plusz 1 kis cégértékelő a '- Buy - here - more' boltról:
abszolult korrekt; 24 hó teljeskörű garit biztosított, az egyező gyári számokkal
a legjobb áron és az elvárás szerinti "00000" üzemórával kaptam meg a készüléket.
Pedig voltak akik a fenti feltételek ellenkezőjéről gyözködtek, de nem lett igazuk szerencsére.
Én is megerősítem Rospe tapasztalatát, nekem ráadásul még a rendelés napján (!!!) meghozták a készüléket. (ittveddmeg.hu)
Ja és aki PV60-ast nézte ki magának, ne töprengjen sokat! csak az idő megy vele feleslegesen
Plazma
Megvan a készülékem!
abszolult korrekt; 24 hó teljeskörű garit biztosított, az egyező gyári számokkal
a legjobb áron és az elvárás szerinti "00000" üzemórával kaptam meg a készüléket.
Pedig voltak akik a fenti feltételek ellenkezőjéről gyözködtek, de nem lett igazuk szerencsére.
Gratula! Sok jó filmet hozzá.
PC: GigabyteB550M K, Ryzen5600G, 32GBKingstonDDR4, 9.5TB HDD
Tv: TCL85C735, PC
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
Egyéb: Pawalle tp80
Tv: TCL85C735, PC
HANG: FractalDesign HTPC, USB if: Musician Pisces, DAC: LOXJIED40PRO, Amplifier: KrellKAV400xi, Front: DIY TL, Sub: DIY+RockfordFosgateP1S4-12, Hs kábel: KRELL klón, Interc. :ChosealFlagship coax
Egyéb: Pawalle tp80
Plazma
Megvan a készülékem!
Plazma
A Samsung,és az LG is búg rendesen,bár inkább csak éjjel zavaró kissé.Viszont a hétvégén nagy plazma tesztet csapunk!! :kiraly:
Megvót a teszt?
Megvót....De nem mondok semmit neked,mer' LG-d van!!!
Áhá! Hát ezért nem meséltél nekem se semmit, csak elterelted a figyelmem a Samsung plazmával
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11317
- Kapcsolat:
Plazma
A Samsung,és az LG is búg rendesen,bár inkább csak éjjel zavaró kissé.Viszont a hétvégén nagy plazma tesztet csapunk!!
Megvót a teszt?
Megvót....De nem mondok semmit neked,mer' LG-d van!!! :kiraly:
Akkor mond el nekem! Érdekel.
Plazma
A Samsung,és az LG is búg rendesen,bár inkább csak éjjel zavaró kissé.Viszont a hétvégén nagy plazma tesztet csapunk!!
Megvót a teszt?
Megvót....De nem mondok semmit neked,mer' LG-d van!!! :kiraly:
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Megvót a teszt?
Plazma
Én meg nem voltam...Holnap jöhetsz akár,majd hívj.
Ha jó lesz 17 után is akkor ok, majd hívlak
Plazma
Szombaton benn leszünk pesten
Én meg nem voltam...Holnap jöhetsz akár,majd hívj.
Projektor: Sony VPL VW60 FullHD SXRD Blu ray/HD DVD/DVD: Sony BDP S500,Pioneer BDP LX70,Toshiba HD EP10,HTPC
TV:Pioneer 508XD plazma,Sharp 52XL2E FullHD LCD,Sharp 46X20E FullHD LCD
AV er�s�t�:Denon AVR 3808 Sztereo:Marantz PM7001 KI Signature
SACD:Marantz SA7001 KI Signature DVD rec:Pioneer DVR LX60D,Sony RDR HX970
Hangfal:JMLab Cobalt 826S,JMLab CC800,Mission 701,Yamaha SW800
Konzol:Sony PS3,Xbox360 Video:Panasonic FS200 S VHS Deck:Aiwa F990,WX220,F660 ,R650
Plazma
Szombaton benn leszünk pesten
Plazma
Hallottatok vmit a Protek Plazmákról, ebayen láttam őket, leírás szerint Németo.-ban készülnek, LG panelos.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Plazma
nah kicserélték a fél tv-t
a benne lévő 5 panelből 3 cserélve lett..., a szerelő szerint inkább biztosra megy és cserél mindent
elméletileg most már zsír lesz
jah: csillagosodásnak hívják a pórblémát...
...