Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11324
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

És akkor mi a teendő?
Ha már megszáradt, hagyd úgy!

Blitz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Blitz »

Nem igazán mernék hozzá nyúlni hamár tökéletesen megy...
ehhhh....

Erőlködö: SONY STR-DB790 QS
Front: Mission M32i
Füles: Sennheiser HD 595
mp3: iPod Video 30GB

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Tami »

És akkor mi a teendő?
áztasd be desztvízbe a cuccost de ne legyen bedugva!

- ha el akarja cseszni akkro csinalja csak.. ezt otthoni korulemnyek kozott es egy ilyen integraltsagu eszkoz eseteben nem lehet megccsinalni.
- fel lehet ra keszulni, hogy elkezd instabil lenni, kerdes menynire azott be es mely reszek..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Gézapala
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Gézapala »

És akkor mi a teendő?
áztasd be desztvízbe a cuccost de ne legyen bedugva!

Pioneer PD9700 CD játszó
Roksan Xerxes Rega RB300 Ortofon MC30
2x ION Systems Obelisk 3X+XPAK erősítő plusz tápegység
Heybrook HB3
Söund Organisation Z028 asztal
Infocus In72 proji

Blitz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

És akkor mi a teendő?

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Tudom, riasztóan hangzik, de az elázott cuccokat nem véletlenül szokták alaposan kimosni szárítás előtt.

Vendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Vendég »

- szep kis savas esoviz majd ezutan fejti ki aldasos hatasat...
Ja, telok is 3 honap mulwa szoktak bexarni...

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Tami »

- szep kis savas esoviz majd ezutan fejti ki aldasos hatasat...
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Blitz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

20-án engem is utól ért a katasztrófa!
Teljesen elázott az erőlködőm
Szabályosan folyt át rajta a víz amikor hazaértem. Nyitva maradt felette az ablak résnyire de a vihar megoldotta problémát.

Uh egy rögtönzött szívroham után elrohantam vele onnan és 1 napig szárítottam. Utána visszakötöttem és mintha semmi sem történt volna :kiraly:

Szóval lehet fikázni a Sony-t de csak óvatosan

joeytiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: joeytiger »

Egyetértek! Csak így lehet.

OFFTOPIC:

Szetem is. ha már egyszer az ember kemény zsetonokat rak bele,akkor nyilván szeretné kihasználni a rendszere adta lehetőségeket.különben,meg minek a drága cucc,akkor nem kell semmi,oszt lehet nézni barmok közt-et,meg győzikét fasza 20 rugós tévén.

joeytiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

nem is könnyű az asszonnyal együtt filmet nézni! Ő szeret közben tenni venni,vasalni,olvasgatni; ezt Ő képtelen felfogni.  nők... :kiraly:
Ezért kell proji a mozizáshoz. Ha kellően be van sötétítve ami amúgy is előfeltétele, akkor nemigen van lehetősége ezt-azt csinálni, mert nem fog látni semmit. A tv mellett éghet kis-nagy -közepes lámpa, és mégis nézhető.

már megpendítettem a projektort,mint követketkező megjelenítő ezközt,de szerinte pénzkidobás,mire én: akkor mi a bánatnak megyünk moziba is,hiszen az is pénzkidobás?
nem baj,majd azt mondom,h olyan ócsón jutottam hozzá,h kénytelen voltam megvenni;nem kell tudnia,h méregdrága,-a tévénkhez képest legalábbis.

Holló7
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Holló7 »

Ha zenehallgatás vagy filmnézés közben valakinél bekapcsolt mobiltelefont találok, középkori kínzásokat helyezek kilátásba.

OFFTOPIC:

a mozizást én is komolyan veszem. olyankor sötétségnek és síri csendnek kell lennie . utálom ha közben jönnek-mennek,ropogtatnak,csámcsognak,dumálnak,na meg legfőképpen azt, a fény miatt magamat látom a tévében. :kiraly: nem is könnyű az asszonnyal együtt filmet nézni! Ő szeret közben tenni venni,vasalni,olvasgatni; ezt Ő képtelen felfogni. nők...

Egyetértek! Csak így lehet.
"Lopakodni csak egy dolog miatt érdemes: puszit nyomni egy alvó gyermek arcára."

Vendég

Sztereó erősitők

nem is könnyű az asszonnyal együtt filmet nézni! Ő szeret közben tenni venni,vasalni,olvasgatni; ezt Ő képtelen felfogni. nők...
Ezért kell proji a mozizáshoz. Ha kellően be van sötétítve ami amúgy is előfeltétele, akkor nemigen van lehetősége ezt-azt csinálni, mert nem fog látni semmit. A tv mellett éghet kis-nagy -közepes lámpa, és mégis nézhető. :kiraly:

joeytiger
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Ha zenehallgatás vagy filmnézés közben valakinél bekapcsolt mobiltelefont találok, középkori kínzásokat helyezek kilátásba.

OFFTOPIC:

a mozizást én is komolyan veszem. olyankor sötétségnek és síri csendnek kell lennie . utálom ha közben jönnek-mennek,ropogtatnak,csámcsognak,dumálnak,na meg legfőképpen azt, a fény miatt magamat látom a tévében. nem is könnyű az asszonnyal együtt filmet nézni! :kiraly: Ő szeret közben tenni venni,vasalni,olvasgatni; ezt Ő képtelen felfogni. nők...

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: 21st »

Jó neked. Én annak is örülök, ha a gyermekeim nem rohangálnak órdítozva a szobában és nem zörögnek valami elektronikus kiabáló/sípoló stb. játékkal közben.

Nálam a fenyítés bevált,má tudják olyankor mi a dolguk.

Nevelés kérdése. Jó pár ismerősöm hifi cuccában tettek már kárt a gyerkőcök, viszont tudatos neveléssel elejét lehet venni az ilyen kellemetlenségeknek. Pl. Balika fórumtárs kisfia is asszem 5 éves (majd kijavít, ha tévedek ), de már együtt "hifizik" apuval, és esze ágában sincs mondjuk benyomni a magassugárzót, vagy ilyesmi
"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

Vendég

Sztereó erősitők

Jó neked. Én annak is örülök, ha a gyermekeim nem rohangálnak órdítozva a szobában és nem zörögnek valami elektronikus kiabáló/sípoló stb. játékkal közben.

Nálam a fenyítés bevált,má tudják olyankor mi a dolguk.

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Hahó! 
Hogyan csatlakoztatnátok az erősítőhöz a négy merev és rövid hangfalkábelt (bikábelezés, amelyeket monoblokkokhoz méreteztek), amelyeknek az erősítő oldali végén sarus okosság van és szinte lehetetlen biztosan rögzíteni az erősítő kimeneteinek szorítóival?

Üdv.: R.

Werjé bele szöget!

Oké, de előtte megnézzük működik-e, ha az iskolád falába verjük a szöget!
ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl

Vendég

Sztereó erősitők

Hahó! 
Hogyan csatlakoztatnátok az erősítőhöz a négy merev és rövid hangfalkábelt (bikábelezés, amelyeket monoblokkokhoz méreteztek), amelyeknek az erősítő oldali végén sarus okosság van és szinte lehetetlen biztosan rögzíteni az erősítő kimeneteinek szorítóival?

Werjé bele szöget!

rudulf
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 47

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: rudulf »

Hahó!

ROKSANXerxes/ORIGINLiveSilver/ORTOFONHMC30,AUDIOMECAMephisto1/SONERAUDIONagyDAC,Előfok,Végfok,SL1Hangfal,DACKábel/SFElectaAmateur2/DEVIALETExpert250PRO,MELLORNStream/HIGHWIRE1100/HTMagicésMagicTweeter/HTMagic,AC10ésJPSDigitalAC/AUDIOQUESTDiamond,Vodka,Pearl

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

...2 előszobába történő kirakás, és fél óra sírás után rájött, hogy ő itt csak veszíthet...

sith7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: sith7 »

Én az enyémet erről már leszoktattam, a másodikkal is radikális leszek
Közöltem vele, hogy vagy leül mellém az ágyra , vagy kimegy
2 előszobába történő kirakás, és fél óra sírás után rájött, hogy ő itt csak veszíthet

Egyszer behozta az egyik "nagyon kemény" labdáját, és megküldte vele a bal oldali frontot, csak úgy csattant
A gyengébb lelkületüek kedvéért nem idézem a reagálásomat

Komolyra fordítva a szót, régen volt már, amikor egy filmet nyugodtan végig tudtam nézni.

Home cinema:
TV: Samsung LE37B530
Blu - ray: Samsung BD - P 1600
Erősítő: Yamaha RX-V430 DVD: Denon 1720
Front: Jamo E350 Center: Jamo E3CEN Surround: Jamo E3SUR Sub: Jamo E5SUB2

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

sith7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Én nem csak konkrétan a műélvezetre gondoltam, hanem azokra a szép hangokra, amik a hangfalakból jönnek ki, másodpercekkel a mobilhívás előtt
Főleg komolyabb hangerőn

Home cinema:

Gordon314
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 4

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Gordon314 »

jó rendszeren nem kell a hangerőt baszkurálni. leülsz és nyugodtan hallgatod

Azért néha jó megcsekkolni hogy mi lapul a doboz alján Mellesleg előfordul telefon/más beszélgetés is a zene mellett, aminek az idejére célszerű lehúzni picit a kakajót

Ez érdekes kérdés, mert annak idején én is azt hittem, hogy de mennyire fog hiányozni a átvirányíthatóság, aztán meg nem is hiányzik.
Egy lemeznél, forráskészüléknél beállítom a kellő hangerőt és hallgatom.
Ha zenét hallgatok, akkor közben nem szeretek beszélgetni stb...
Ha megvarnak (telefon, csengő) akkor meg egyszerűen nyomok egy pause-t a CD távján és kész. Ha LP forog, akkor viszont fel kell kellni és felemelni a tűt. De ha a zenehallgatás az első, akkor sokkal bosszantóbb lenne, hogy a telefon alatt a zenéből szép hallkan elment 2-10 perc. Így meg visszaengedem a tűt, vagy nyomok egy play-t a távon és folytatom, ahol abbahagytam. (Persze még így is kiesik az ember a "műélvezetből".)
gordon314.fw.hu

sith7
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Home cinema:

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”