Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
AV erősítők mérése
AV erősítők mérése
Ráadásul ha havi 2-3 új készülkék bekerült az országba, az örömtáncra adott okot.Manapság naponbta több kerül be újdonságból, ráadásul azokank a 90%-a megkérdőjelezhető minőségű
Emlékezetem szerint inkább évi két-három készülékről volt szó, mint havi 2-3-ról.
Ezek a cikkek, illetve tesztek PR cikkek, semmi közük nincs egy objektív, vagy szubjektív leírásnak. A forgalmazó jobb edetben elmondja, alkalmanként le is írja, hogy mi jelenjen meg egy ilyen "szaklapban". Igazából ez nem ebbe a topicba illik, de mégis el kell mondani. Szóval pont emiatt lenne számomra érdekes és ÉRTÉKES egy ilyen vizsgálat. Nagyon várom!
AV erősítők mérése
Ráadásul ha havi 2-3 új készülkék bekerült az országba, az örömtáncra adott okot.
Manapság naponbta több kerül be újdonságból, ráadásul azokank a 90%-a megkérdőjelezhető minőségű
- Luxor Audio
- Otthon vagyok
- Értékelés: 11042
- Kapcsolat:
AV erősítők mérése
A HiFi Magazin szerkesztői elvihették a cuccosokat az állami profi mérőlaborba (MEEI v. melyik laborba), a mai újságocskáknak nincs erre lehetőségük,
... sem szakemberük.
AV erősítők mérése
A '80-as években az akkori Hifi-magazinban olvashattunk ilyen teszteket. Nagyon érdekesek voltak, rengeteg számmal, grafikonnal. Sajnálom, hogy a jelenlegi szaklapokban ilyeneket nem lehet találni. Vagy ezek már más igénnyel készült szaklapok? Szerintem sokmindenkit érdekelne a dolog. Egyébként miért van itt ilyen csend augusztus közepén?
A HiFi Magazin szerkesztői elvihették a cuccosokat az állami profi mérőlaborba (MEEI v. melyik laborba), a mai újságocskáknak nincs erre lehetőségük, hogy minden kölcsönkapott cuccal laborba rohangáljanak, a vidéki lapokról nem is beszélve.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 674
AV erősítők mérése
A '80-as években az akkori Hifi-magazinban olvashattunk ilyen teszteket. Nagyon érdekesek voltak, rengeteg számmal, grafikonnal. Sajnálom, hogy a jelenlegi szaklapokban ilyeneket nem lehet találni. Vagy ezek már más igénnyel készült szaklapok? Egyébként miért van itt ilyen csend augusztus közepén?
megváltoztak a piaci viszonyok és nyaralás.
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
AV erősítők mérése
A '80-as években az akkori Hifi-magazinban olvashattunk ilyen teszteket. Nagyon érdekesek voltak, rengeteg számmal, grafikonnal. Sajnálom, hogy a jelenlegi szaklapokban ilyeneket nem lehet találni. Vagy ezek már más igénnyel készült szaklapok?
Szerintem sokmindenkit érdekelne a dolog. Egyébként miért van itt ilyen csend augusztus közepén?
AV erősítők mérése
Júiusban szervezni kellene most már egy találkozót az AV erősítők mérése címmel.
Harmadjára csak összejön...
AV erősítők mérése
Köszönöm Mindenkinek a korrekt hozzáállását!
AV erősítők mérése
Kitartást a gátakon!
(Pelikán József)
AV erősítők mérése
No problem. Harmadikra lesz az igazi!
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
AV erősítők mérése
és természetesen sikeres munkát kívánunk!
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
AV erősítők mérése
- megertjuk..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
AV erősítők mérése
Újból el kell halasztanunk!
Tudom hogy most szindni fogtok, de berendeltek szombat és vasárnapra is.
Képtelenség hogy menjek Budapestre mérni.
Jelenleg is 24 órás szolgálatot látok el.
Az a helyzet hogy a Tiszán újabb árhullám jön és még két nap múlva várják a tetőzését.
Szóval mindenki ideges és kapkod.
Nekem is sok a tennivalóm.
Bocs Mindenkinek!
Harmadjára remélem sikerül...ba***a meg.
AV erősítők mérése
Akkor mérünk!
Kérem aki jelezte, hogy jönni akar, még erősítse meg a szándékát.
AV erősítők mérése
Szevasztok!
Akkor 8.-án mérünk?
Üdv. Mindenkinek!
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
AV erősítők mérése
Mikor tudnánk mérni?
Részemről az április 8.-a lenne szimpi. Lássuk, hogy Neked ill. a többieknek megfelel-e ez az időpont.
Én ráérek. Mindjárt megkérdezem a Marantzot is!
Sajti
A Marantz 7500-ra igen kiváncsi vagyok. Nekem a 7000-es van már több mint 5 éve . Totálisan meg vagyok elégedve vele.... Nenm tudom a vén csont mit bírna.....
Kiváncsi vagyok a 7500 mit pumpál ki magából.
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
AV erősítők mérése
Jelenlegi állapotok szerint nekem is jó az ápr. 8-a.
Panasonic TX-28LK1P, Panasonic PT-AE300, Panasonic DVD S-97, Yamaha RX-V450, Jamo Studio 180, Orion HS 288, cent/sw cs.m.
AV erősítők mérése
Nekem is jó az április 8.
Wizard!
Szerintem ha tudod akkor hozd az onkyo-d mert kiváncsi lennék a tesztjére az enyém csak 1 el nagyobb na meg 100W-al a tápja.
Én így mértem 6 x 55W RMS-t.
AV erősítők mérése
én is jönnék szívesen, aláírásomban szereplő Onkyot tudom hozni, ha "kell".
fotós szerepét szívesen felvállalom
házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)
AV erősítők mérése
Mikor tudnánk mérni?
Részemről az április 8.-a lenne szimpi. Lássuk, hogy Neked ill. a többieknek megfelel-e ez az időpont.
Én ráérek. Mindjárt megkérdezem a Marantzot is!
Sajti
AV erősítők mérése
Mikor tudnánk mérni?
AV erősítők mérése
Mikor tudnánk mérni?
AV erősítők mérése
Bocs nekem úgy tünt csak elhalasztjátok, de a fene figyelte annyira.
AV erősítők mérése
Nagyon várom az eredményeket....TESSÉK SZERVEZKEDNI!!
Soha ne hátrálj, soha ne add fel.
- ha 1-et vagy 2-ot visszaolvasol lathattad hogy elmarad
T A M I . H U
AV erősítők mérése
Nagyon várom az eredményeket....
TESSÉK SZERVEZKEDNI!!
Soha ne hátrálj, soha ne add fel.