Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Saját hifis cuccaimról készült képek

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 671

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Mit is hallotok Ti, ott az autóban a dübörgo˝ zenén kivu˝l? Semmit! Ráadásul, ha azt hallgatod ami a kedvenced, még inkább nem hallassz a külso˝ zajokból, figyelmeztetésekbo˝l SEMMIT! Ne mondja nekem azt senki, hogy o˝ figyelemmel tudja kisérni ilyen hangzás mellett a külso˝ forgalmat. Hogy az autón kivu˝l mi történik...  
A másik: miért kell a másik fórumtársunk izlését már órák óta szapulni, a lelkébe taposni, csak azért mert 1-2 embernek ez a zenei stílus nem tetszik. Ráadául még egy részt sem látott belo˝le. Akkor kérdem én? Hogy milyen alapon mond itéletet az felett, amit soha nem látott, hallott? És ezzel a hozzászólásával miért bánt meg egy fórumtársát csak azért, hogy o˝ bizonygassa, hogy ez nem helyes, amiért ennyire rajong egy énekesért? Bízzuk már rá, hogy neki mi tetszik, és nyugodjunk bele, hogy nekünk más az izlésünk.

"Maradjunk annyiban, hogy a hazai "nagy nevek" közül jó pár elhasalt volna már a selejtezo˝n, ha szigorúan az énektudást vesszük alapúl ( Zorán, Balázs Fecó, Presszer, Charlie, Somló, Szikora, D. Nagy Lajos stb. )"

OFFTOPIC:

ez részben igaz, de egy süket ember is kap jogositványt.A zene, meg csak "kifelé" dübörög  
nem az izlése van szapulva, hanem egy vélemény.
nekem sem tünt fel az adások alatt az egysíkú énekhang, de így a lemezt meghallgatva, hát nem egy nagy durranás a R.M. lemeze ebben a formában.én is arra, gondolok, hogyha lesz egy rendes stúdió lemeze, az sokkal, de sokkal jobb lesz.

hát Bíbor, sajnos ha az énekhangot vesszük alapul, nagyon rezegne ezeknél az énekeseknél a léc...
nekem sokáig nem tünt fel pl, hogy a Bródinak mennyire nincsen hangja.
vmelyik euróviziós dalfesztiválon Charlie (annak ellenére, hogy szeretem), nem "boldogult".
na persze én értem,ha nagyjából a korosztályoddal "elfogult" vagy
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

RACPOWER
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 229

Hozzászólás Szerző: RACPOWER »

Nehogy képeket raknátok fel, ahelyett hogy baromságokon vitatkoztok.
El kell fogadni kinek a pap, kinek a papné.
A másik az hogy kinek mi a "szép" vagy "jó" többféleképpen lehet megítélni, mert mondjuk aki eddig csak "SOKOL" rádiót halgatott annak egy MP3 maga a mestermű...

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Persze mert csak a nejed kocsijában sutyiban adtad át magad az MP3 élvezetének!
Nem véletlen árulom azt

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

És így egy off-ba mondanám, hogy szó szerint kikérem magamnak,  21ist  ehhez a topikhoz való hozzászólását a mai magyar könnyűzenei tagok becsmérléséért! 
"Maradjunk annyiban, hogy a hazai "nagy nevek" közül jó pár elhasalt volna már a selejtezőn, ha szigorúan az énektudást vesszük alapúl ( Zorán, Balázs Fecó, Presszer, Charlie, Somló, Szikora, D. Nagy Lajos stb. )"

Bíbor, ki kell, hogy mondjam: te sötét vagy!

OFFTOPIC:

Bíbor! Látom itt is...

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2573

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Mert utcára vagy akár KOCSIBA sztem teljesen jó,
Na de ciscoooooo hallottál nálam autóban ZENÉT???
Méghogy autóba MP3

[OFFTOPIC]
Persze mert csak a nejed kocsijában sutyiban adtad át magad az MP3 élvezetének!

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

andix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: andix »

OFFTOPIC:

Autóban nekem is tökéletesen megfelel az MP3. A gond ott kezdődik, hogy a külső zajok olyan szinten bejönnek, hogy egyszerűen mindegy mi a forrás. Egyebek mellett pedig ciscoval is egyet kell értenem. Vezetés közben nem lehet 100%-ig a zenére koncentrálni. Ha meg az utasnak csinálsz jó kis zenét, akkor rendes ember vagy
Persze ez autó függő... Mikor Apu S80-asát vezetem ott bizony a rendőrautó szirénáját alig hallani be. Főleg akkor nem, ha tombol a zene (Volvonál azért ehhez elég jól értenek.. ).
De azért mondjuk autópályán igen hálás tud lenni egy jó zenecucc, mondjuk ha egy nap kell 1000+ km-t letolni. Nekem városban nem hiányzik annyira (mondjuk a Yaris amivel járok, abban még cd sincs, csak kazetta).

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

És így egy off-ba mondanám, hogy szó szerint kikérem magamnak,  21ist  ehhez a topikhoz való hozzászólását a mai magyar könnyűzenei tagok becsmérléséért! 
"Maradjunk annyiban, hogy a hazai "nagy nevek" közül jó pár elhasalt volna már a selejtezőn, ha szigorúan az énektudást vesszük alapúl ( Zorán, Balázs Fecó, Presszer, Charlie, Somló, Szikora, D. Nagy Lajos stb. )"

Te, viszont túl világos vagy.....minden hozzászólásod arról árulkodik, hogy milyen ember vagy....

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Hozzászólás Szerző: 21st »

És így egy off-ba mondanám, hogy szó szerint kikérem magamnak, 21ist ehhez a topikhoz való hozzászólását a mai magyar könnyűzenei tagok becsmérléséért! 

"Nem az a baj, ha hülye vagy, hanem az, ha nem tudsz róla"

Ronin
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: Ronin »

OFFTOPIC:

Autóban nekem is tökéletesen megfelel az MP3. A gond ott kezdődik, hogy a külső zajok olyan szinten bejönnek, hogy egyszerűen mindegy mi a forrás. Egyebek mellett pedig ciscoval is egyet kell értenem. Vezetés közben nem lehet 100%-ig a zenére koncentrálni. Ha meg az utasnak csinálsz jó kis zenét, akkor rendes ember vagy

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Méghogy autóba MP3

Már hogyne hallottam volna és minden elismerésem!!!!

DE ne mond nekem, hogy vezetés közben annyira oda tudsz figyelni a részletekre. Ettől még jól szól a cucc, ez elvitathatatlan és ezt a többi fórumtárs is igazolni tudja, de a vezetéshez sok, mert nem használja ki SZTEM a füled, mert sok külső zaj, sziréna, duda stb ebből sokat elvesz. EZÉRT mondom, hogy felesleges ÉS hogy elég az mp3.

Azért egy 320kbps-es mp3 nem olyan nagyon rossz. Én megmondom itt az őszintét rengeteg mp3-t hallgatok háttérzenének. Ami csak ahhoz kell majdnem hogy a bpm passzoljon az aktuális hangulatomhoz.

Itt kell egyetértenem cisco-val! Mit is hallotok Ti, ott az autóban a dübörgő zenén kivűl? Semmit! Ráadásul, ha azt hallgatod ami a kedvenced, még inkább nem hallassz a külső zajokból, figyelmeztetésekből SEMMIT! Ne mondja nekem azt senki, hogy ő figyelemmel tudja kisérni ilyen hangzás mellett a külső forgalmat. Hogy az autón kivűl mi történik...

A másik: miért kell a másik fórumtársunk izlését már órák óta szapulni, a lelkébe taposni, csak azért mert 1-2 embernek ez a zenei stílus nem tetszik. Ráadául még egy részt sem látott belőle. Akkor kérdem én? Hogy milyen alapon mond itéletet az felett, amit soha nem látott, hallott? És ezzel a hozzászólásával miért bánt meg egy fórumtársát csak azért, hogy ő bizonygassa, hogy ez nem helyes, amiért ennyire rajong egy énekesért? Bízzuk már rá, hogy neki mi tetszik, és nyugodjunk bele, hogy nekünk más az izlésünk. Mntha néhány férfi fórumtársamnak egy kissé rossz napja lenne... vagy talán az időjárás teszi ilyen ingerültté és kötekedővé? A kákán is csomót keresővé?

És így egy off-ba mondanám, hogy szó szerint kikérem magamnak, 21ist ehhez a topikhoz való hozzászólását a mai magyar könnyűzenei tagok becsmérléséért!

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

norbi31
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 194

Hozzászólás Szerző: cisco »

Méghogy autóba MP3

Már hogyne hallottam volna és minden elismerésem!!!!

DE ne mond nekem, hogy vezetés közben annyira oda tudsz figyelni a részletekre. Ettől még jól szól a cucc, ez elvitathatatlan és ezt a többi fórumtárs is igazolni tudja, de a vezetéshez sok, mert nem használja ki SZTEM a füled, mert sok külső zaj, sziréna, duda stb ebből sokat elvesz. EZÉRT mondom, hogy felesleges ÉS hogy elég az mp3.

Azért egy 320kbps-es mp3 nem olyan nagyon rossz. Én megmondom itt az őszintét rengeteg mp3-t hallgatok háttérzenének. Ami csak ahhoz kell majdnem hogy a bpm passzoljon az aktuális hangulatomhoz.

Mr. Blonde
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)

Hozzászólás Szerző: Mr. Blonde »

Gratula Mr.Blonde!  
A surroundok 10-es vagy 20-as szériából valók? A teljes rendszerrol nem kuldesz képet?

Még egyszer:

óóóóóóóóóóó
Mr. White! még egy infinity-s kollega!

alpha 10 természetesen

a te rendszered nem lehet semmi.
mindig szerettem volna egy harman kardon erősítőt. hogy hogy a dvd nem az?

Vendég

egy számot sem senkitő nem hallottam
Na, azért a Magyarországot csak hallottad az Oláh Ibolyától

Hát azt igen mondjuk a Tyereskovás verzió nekem sokkal jobban tetszett, és szerintem az a csaj jobban is énelek mint a fekete virág

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

egy számot sem senkitő nem hallottam
Na, azért a Magyarországot csak hallottad az Oláh Ibolyától

21st
Törzsvendég
Törzsvendég

Azt azért tegyük hozzá, hogy sok mai sztár megirigyelhetné, amit néha a színpadon csinálnak. Bizonyára hallottál híres előadüktól unplugged előadást és azokhoz képest igen szép teljesítményt nyújtottak.
Maradjunk annyiban, hogy a hazai "nagy nevek" közül jó pár elhasalt volna már a selejtezőn, ha szigorúan az énektudást vesszük alapúl ( Zorán, Balázs Fecó, Presszer, Charlie, Somló, Szikora, D. Nagy Lajos stb. )

És ami a lényeg, a Megasztárban nem csak számos kiváló énekest ismerhettünk meg, hanem jó pár ragyogó ZENÉSZT is!

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

OFF
Én sem azt mondom, hogy a kedvenc műsorom a Megasztár és tutira nem fogm vásárolni a lemezeiket. De mint szórakoztató műsor, mind témájában és kivitelében messze túlmutat a hasonló esti produkciókon, amiket 10 percig nem tudok nézni. Inkább ez, mint a Balázs show, Mónika Show, Győzike show, Buzera, Dravin stb. Ezekhez képest ez a műsor egyetemi székfoglaló. Én szívesen végig tudtam nézni értékelve a fiatalok erőfeszítését, ami néha jól sikerült, néha kevésbé. Azt azért tegyük hozzá, hogy sok mai sztár megirigyelhetné, amit néha a színpadon csinálnak. Bizonyára hallottál híres előadüktól unplugged előadást és azokhoz képest igen szép teljesítményt nyújtottak.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

Minden tiszteletem... de
Mint írtam, már a műsortól frászt kaptam, és sajna olyan szinten elveszi a kedvem a benne előforduló (akár nagy tehetségektől) hogy el se tudom mondani.
Lehet, hogy én fordítva működök de inkább ellenérzést kelt bennem mint szimpátiát.
És ez is kerTV-s érdem, mert sikerül eltávolítani (is) jópár embert ezektől a tehetségektől, már amennyiben valóban azok (mondom 1 részt sem láttam, egy számot sem senkitő nem hallottam)
Az, hogy Te (Ti) szeretitek, megveszitek a CD-iket az nekem nem baj, sőt, de a jelenség (mint Megasztár) oriási ellenélrzést vált ki bennem, sőt utálatot a műsor iránt, és azzal a benne levők iránt is valamennyire.
Bocs mindenkitől akit ez sért, nem tehetek róla belőlem ezt (az ellentétes) reakciót váltja ki ez az egész...

NZS
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 14

Hozzászólás Szerző: NZS »

blaki pontosan leírta a véleményemet az első pontban. Rúzsa Magdi olyan tehetség, hogy átsütött a műsoron. Lehet a körítést igénytelennek, giccsesnek tartani, de a tehetség az tehetség. Engem abszolút nem érdekelt, hogy a tizenkét éves kiscsajok kiért sikoltoztak, mert legalább 5-6 olyan előadás volt amelyik igazi zenei élmény volt és már ezért megérte végignézni.
Valahol mindenkinek igaza van, én is utáltam a körítést, de a tehetséges előadó miatt én bevallom néztem is a műsort, kb. a 3. után, és mindegyiket. (Kövezzetek meg érte...) Persze minden egyes R M dalt leszedtem a netről MP3-ban, mert az előadót megkedveltem. Őszinte, tiszta, szépen énekelt. Természetesen a most beszerzett CD lehetne jobb minőségű is, de azért a letöltött változatoktól jobb. Ez jellegzetesen magyar "gyorséttermi" kiadás. Más koncerteken felvett anyagtól lemégy hídba, olyan jól szól. Nem kívánom a TV2-t eltartani, de ezt megvettem, magamnak. Várom a stúdióváltozatú új dalokat. Lehet, hogy hülye fanatikus vagyok ilyen téren, de már DVD-t is gyártottam a TV műsorból. Bízom benne, hogy lesz jövője, körítéstől mentes környezetben, és akkor talán közületek is sokaknak változik a véleménye pozitívabbra.
A tehetség, az tehetség, ahogyan vtb írta. Üdv: NZS
(Bocs a sok off miatt.)
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...

Vendég

Méghogy autóba MP3

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

OFFTOPIC:

ez sajnos így van, nálam, tehetôsebb ismerôsöm is a mp3ban nyomják, mert egy cdre milyen sok ráfér(és ezt kapja a kollégájától), dvd lejátszóval hallgatja a zenét, pedig ott lenne a marantz cd, tannoy polchangfalait egy görgös üvegasztalon gurigatja ide-oda a lakásban és másolt dvdje van inkább...viszont, most megint felfedezte magának, az amúgy jó minôségu" lp lejátszóját és megint megtapasztalta a "régi zenei" élményt mikor kérdezi, kell-e mp3ban ez vagy az, mondom nem, mert akkor nem hallgatom meg inkább, de az is igaz, hogy ez mazochizmus is
Mondjuk mikor mondom nekik, hogy lehetne jobb is, az a válasz, hogy hallott már nagyon jó rendszereket az elmúlt évtizedek alatt, és ha az övé nem lehet ilyen, ezért inkább hagyja ilyen "igénytelennek".
Na mindegy, elkanyarodtam egy kicsit
de biztos van amiben ôk igényesebbek (a'la Gandalf )
Sajnos a letöltés, mind zenei, mind dvd terén sportá vált már....

nem sporttá hanem életformává!

amúgy én nem ítélem el az mp3-t mint formátumot!!!

Mert utcára vagy akár KOCSIBA sztem teljesen jó, hisz ott nem arra megyünk, hogy audiofil-ek legyünk, hanem hogy ne unjuk rommá magunkat egy dugóban stb. tehát ott más szerepe van a zenének!

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 671

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Ronin szerintem az "igénytelen" szó helyett a "szegény" lenne a megfelelo˝.  Ha CD-k és DVD-k ára olcsóbb lenne, biztosan többen megvásálonák, és nem töltögetnék netro˝l a szarabbnál-szarabb mino˝séget. Sajnos én is csak az olcsóbb lemezeket engedhetem meg magamnak, és szerintem ezzel nagyon sokan így vannak még.
OFF
Szerintem meg jó a szó, mivel ez leginkább nem pénzkérdés. Nekem van jó pár olyan ismero˝söm aki hasonló vagy sokkal jobb anyagi helyzetben van mint én és ennek ellenére elvbo˝l nem ad ki pénzt egyetlen dvd-ért sem, ha ingyér le lehet tölteni. Igaz az jobbára nézhetetlen mino˝ség nekem, de nekik teljesen megfelel. Tehát hozzám képest ebben a tekintetben igénytelenek. Nyilván van más amiben viszont o˝k igényesebbek.

OFFTOPIC:

ez sajnos így van. nálam tehetôsebb ismerôsöm is a mp3ban nyomja, mert egy cdre milyen sok ráfér(és ezt kapja a kollégájától), dvd lejátszóval hallgatja a zenét, pedig ott lenne a marantz cd, tannoy polchangfalait egy görgös üvegasztalon gurigatja ide-oda a lakásban és másolt dvdje van inkább...viszont, most megint felfedezte magának, az amúgy jó minôségu" lp lejátszóját(ortofon hangszedô) és megint megtapasztalta a "régi zenei" élményt mikor kérdezi, kell-e mp3ban ez vagy az, mondom nem, mert akkor nem hallgatom meg inkább, de az is igaz, hogy ez mazochizmus is a részemrôl.
Mondjuk mikor mondom nekik, hogy lehetne jobb is, az a válasz, hogy hallott már nagyon jó rendszereket az elmúlt évtizedek alatt, és ha az övé nem lehet ilyen, ezért inkább hagyja ilyen "igénytelennek".
Na mindegy, elkanyarodtam egy kicsit
de biztos van amiben ôk igényesebbek (a'la Gandalf )
Sajnos a letöltés, mind zenei, mind dvd terén sportá vált már....
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

blaki pontosan leírta a véleményemet az első pontban. Rúzsa Magdi olyan tehetség, hogy átsütött a műsoron. Lehet a körítést igénytelennek, giccsesnek tartani, de a tehetség az tehetség. Engem abszolút nem érdekelt, hogy a tizenkét éves kiscsajok kiért sikoltoztak, mert legalább 5-6 olyan előadás volt amelyik igazi zenei élmény volt és már ezért megérte végignézni.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég

Természetesen itt jön be a képbe, amit Gandalf is írt. Itt a fejekben van a probléma és a hozzáállással. Láttam már nemegyszer, hogy valaki többmilliós rendszert tart fennt és írt DVD-vel eteti azt. Mert azt megértem, ha valakinek nincs pénze eredeti lemezeket venni, de aki megteheti, az például miért néz DVD5-re betömörített filmet egy 800e HUF-os vetítőn. Nem szoktam letölteni zenéket a netről és azokat hallgatni. Inkább várok egy kicsit (ezek alól kivételt képez az a pár előadó, akik esetében megjelenéskor vásárlolok). [/offtopic]
Én annyit hozzátennék ehhez az olcsón / akciós vásárlásokhoz!

Mégpedig az hogy az nem kis időt vesz igánybe pl nekem hogy bújjam az akciós topikokat itt a fórumon elmenjek mm-be saturnba stb stb.

és még dvd-knél könnyű dolgom van, mert itt a fórum, de nincs olyan rendesen működő dolog, hogy akciós lemezek. márpedig úgy elég nehéz vásárolni ha nem tudom hova menjek, persez ha betérek egy boltba megnézem a cd részt is előadókat akiktől cd-t is vennék ha akciós olcsóbb lenne, de 100-ból 1x ha találok vmit az pedig rossz arány.

HD-divx meg ugye pont arról szól hogy igényesebbek vagyunk!!!!

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Hozzászólás Szerző: cosmo »

OFFTOPIC:

A dolgot némileg árnyalja az, ha valaki főleg sorozatokat néz és HD divx formában. Ez sesetben elképzelhatő, hogy nem költ dvd-re. nekem is volt olyan hónapom, hohy három sorozatot nyomtam le zsinórban és akkor nemigen néztem dvd-t. Sajnos a sorozatok nagy többsége nem jut el hozzánk vagy csak nagyon sokára.

OFFTOPIC:

Természetesen én sem erre gondoltam, mivel nálunk nem lehet HD-ben kapni semmit még, ezért itt érthető, ha valaki máshonnan szerzi be őket.

Válasz küldése

Vissza: “Galéria”