Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
De már működik újra!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Zene: Hansugárzók: Almássy Audio Magus A, Előfok: Dénes Péter, Végfok: Dénes Péter monoblock pár, Marantz SA-15S1, Marantz ST-15S1, LP: Tesla nc 440 + Shure M95ED pickup
Kicsit kilukadt.
Olyan füstöt csinált ez az alig két centis alkarész, hogy fél nap alatt is alig tudtuk kiszellőztetni!
Mozi: JVC DLA-NP5, Zidoo Z9X, Anthem AVM 60, Myryad MXA7150, B&W 603S2, B&W HTM7, B&W 601S2, Jamo SW505E.
… Szerencsére nem ez történt!
A bűnös kondenzátor:
Délelőtt, lejátszás közben elkezdett füstölni a Deck. Azt hittem lefüstölt a tápja, végül is már több, mint 20 éves....
majd egyszer egy közelit a luxmanról
nekem is ilyen kép sikerült este, megvárom a napot...
a háttérben a DVSC meg bajnok lesz
Bár nem én csináltam a képet, de ilyen
Amúgy a háttérben a kupagyőztes csapat van
Csak szeretnéd. Kovács Zoli a legnagyobb király
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
AVR: Marantz NR1609
Bár volt fent korábban is, de egy kicsit próbáltam ellensúlyozni a fényképezőgép fehéregyensúlytalanságát (szép szó )A képen nem annyira látszik, a színek: fekete, pezsgő, fekete, fekete, ezüst, pezsgő.
majd egyszer egy közelit a luxmanról
nekem is ilyen kép sikerült este, megvárom a napot...
system
Ne nekem köszönd, hanem a Wharfedale-nek hogy ilyen méltányos áron ennyire igényes s jóminőségü hangfalakat készittenek....... Ár/érték arányban majdnem biztos hogy verhetetlenek a Diamondok
főleg hogy 8.3-ból a végefele 38e-ért volt egy pár....
system
Biztos lehetsz benne hogy a Wharfikkal jó üzletet csináltál föképpen ár/érték arányban.
Köszi !
Utolag megvallva a választásomat nagyban elősegítette a Diamond topikban leírt pár hozzászólásod illetve képes illusztrációd mégegyszer THX.
OFFTOPIC:
most néztem meg a lost S02E23-24-et, vazz hogy bírom majd ki szeptemberig
Hello!
Ne nekem köszönd, hanem a Wharfedale-nek hogy ilyen méltányos áron ennyire igényes s jóminőségü hangfalakat készittenek.......
Ár/érték arányban majdnem biztos hogy verhetetlenek a Diamondok
Remélem sok örömöd leled bennük.
Én kifejezetten utálom, ha egyformák a készülékek. Egy láncban egy márkából csak egy lehet nálam. Lehetőleg még méretben se passzoljanak. A szín különbözőség meg alap. Dehát kinek mi jön be
jöhet kép
nálam is vegyesek a színek, de nem zavar.
márkákat elbuktam mert 3 sony van a 11-ből, a többi különböző.
tegnap kénytelen voltam átrendezni, ha lesz jobb fény akkor csinálok képet
Bár volt fent korábban is, de egy kicsit próbáltam ellensúlyozni a fényképezőgép fehéregyensúlytalanságát (szép szó )
A képen nem annyira látszik, a színek: fekete, pezsgő, fekete, fekete, ezüst, pezsgő.
Én kifejezetten utálom, ha egyformák a készülékek. Egy láncban egy márkából csak egy lehet nálam. Lehetőleg még méretben se passzoljanak. A szín különbözőség meg alap. Dehát kinek mi jön be
jöhet kép
nálam is vegyesek a színek, de nem zavar.
márkákat elbuktam mert 3 sony van a 11-ből, a többi különböző.
tegnap kénytelen voltam átrendezni, ha lesz jobb fény akkor csinálok képet
system
Meghoztam ma a hátsó közepet az MM-ből,na most egységes a cucc!
Hát nem tudom, nekem a hátsó hangfalak kb 2 méterre vannak tőlem. Nincs ez kicsit közel ezen a képen? Ha beülök középre akkor a hátsó hangfal max 40cm-re lehet tőlem. Ha megszólalna akkor fordulatból leütném az rémülettől
Nem szoktam megrémülni a hangjától, egyrészt azért mert csak nagyon ritkán szól,(5.1EX vagy 6.1-es filmeknél amiből nem sok van)másrészt szépen beállította az erősitő a távolságát meg a hangerejét,úgyhogy nincs mitől félnem.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
Tonyka képe sajnos nem maradt benn a hozzászóláskor,,, grrrrr
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
- Khaosz
- V.I.P.
- Értékelés: 23
Meghoztam ma a hátsó közepet az MM-ből,na most egységes a cucc!
Hát nem tudom, nekem a hátsó hangfalak kb 2 méterre vannak tőlem. Nincs ez kicsit közel ezen a képen? Ha beülök középre akkor a hátsó hangfal max 40cm-re lehet tőlem. Ha megszólalna akkor fordulatból leütném az rémülettől
Projektor: Vászon:VnX Black Horizon BrightTV 126" Proci: Lexicon MC-10 Végfok: Rotel RMB-1585+Pronomic XA800 Font: Elac Vela FS 409 Center: Elac Vela CC401 Surround: Elac WS1665 Sub:2db XTZ SUB 1X12 Edge + 2DB DIY 15" Ultimax
Biztos lehetsz benne hogy a Wharfikkal jó üzletet csináltál föképpen ár/érték arányban.
Köszi !
Utolag megvallva a választásomat nagyban elősegítette a Diamond topikban leírt pár hozzászólásod illetve képes illusztrációd mégegyszer THX.
OFFTOPIC:
most néztem meg a lost S02E23-24-et, vazz hogy bírom majd ki szeptemberig
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Ahogy nézegetem a képeket, csodálkozom.Az még hagyján hogy többféle márkából áll össze a "torony",
nálam is van ilyen kakukktojás. De hogy ráadásul még ezüst-fekete
keveredés is van, hát ez már fura. Nem egy embernél látom.
Vagy ez nem számít nálatok (az esztétika)?
Ez a kérdés valszeg nem csak engem talált telibe .
Igazad van tulajdonképpen fontos dolog sőt nagyon is fontos az esztétikum, de nem mindenekelőtt.
Sőt a Te irányelvedet követve az lenne esztétikus ha a színen kívül ugyanazon gyártó termékei sorakoznának az állvány polcain, illetve még a modellév is meg kellene egyezzen, hogy a formaviláguk teljesen egyforma legyen.
Szerintem ez kicsit abszurd, igenis mindenki válogassa össze a neki tetszőt függetlenül attól, hogy milyen színű. Illetve még valami, két ezüst eszköz színe is merőben eltérő lehet egymástól ami legalább annyira zavaró mint pl. az ezűst+fekete vagy fekete+pezsgő párosítás. Már akinek ez zavaró.
Szerintem kevés fórumtársunk mondhatja el, hogy a házimozija azonos színű komponensekből épül fel. De mit lehet tudni.......
Rea4 nem tudom ezt a színdolgot, hogy reagálja(ná) le, nála szinte hetente cserélődik a cucc gondolom a szín rohadtul nem érdekli
TV:Panasonic TH-50PV70 TV2: Panasonic TH-42PA50 TV3: Samsung Plano WS-32Z068P Receiver: Sony STR-DB790 QS 6.1 Front: Wharfedale Diamond 9.2 Center: Wharfedale Diamond 9CM Rear: Wharfedale Diamond 9.1 Rear Center: Sony SS-CN225 Subwoofer: Klipsch RW-8 Reference DVD: Denon DVD-1730 VCR: Thomson VPH6950G Konzol: Playstation 3 Scart: Hama ProClass Gold Távirányító: Sunwave SRC-3000B Playstation 3 ID: angyisz weboldal: www.angyisz.eoldal.hu
Na talán most felmegy a kép.
#2 és az Orion SR 1025, a konyhaszerkrény tetején.
Na ez azért sokkal szebb, mint az én Vidim
Én egy kicsit hanyagolom szegénykét
Ahogy nézegetem a képeket, csodálkozom.Az még hagyján hogy többféle márkából áll össze a "torony",
Én kifejezetten utálom, ha egyformák a készülékek. Egy láncban egy márkából csak egy lehet nálam. Lehetőleg még méretben se passzoljanak. A szín különbözőség meg alap.
Dehát kinek mi jön be
- ricfiam
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 19
Pl. nálam az a helyzet, hogy a Denon valaha gyártotta pezsgő színbe a készülékeit. Én ilyet vettem, mert ez tetszett. Volt is hozzá ugyan ilyen színű dvd. Dehát lépni kellett lejátszó ügyben (fejlődik a technika) és már nincs pezsgő színű Denon, (ekkor már mindegy volt) és jó árban sikerült hozzájutnom a 1920-hoz.
Szintén nem gyárt dvd írót a Denon, ezért megint csak jó áron ezt az írót vettem.
Nekem is jobban tetszene ha minden 1 színü lenne, de erröl nem én döntök.
És milyen szép volt az a pezsgőszínű Denon!
Hát igen, kompromisszum kell mindíg. Én el is adok mindent ami már "régi",
erősítőt most 4 évesen, dvd-t speciel most 1 évesen cserélem, de az azelőtti 2 éves volt. Így nagyjából azonos színben tudom tartani a rendszert mindíg.
Levelem érkezett ma. Egy csinos T-Amp.
Hát egyelőre 8 db ceruzaelemmel működik. Sajnos nem szól egyelőre a bal csatorna (dolgozom az ügyön éppen), de azért sejtem már miért áradoztak róla a neten...
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
#2 és az Orion SR 1025, a konyhaszerkrény tetején.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Nekem is van 1 Videoton erőlködőm (EA7386 S) a hálómban a szekrény tetején
Össze teszteltem a Denonnal régebben és azt kellett megállapítanom, hogy tudunk, tudtunk erősítőt gyártani. Simán jobb , tökösebb , életszerübb a zenéje mint a fent említettnek.
Még gondolkodom hogy kéne üzembe állítani, de nekem a régi dizájn miatt fáj a fejem egy kicsit. Meg nincs hely a polcban
Az a fekete Videoton (RT 7300S) amit látsz, az csak egy tuner. Régebben digitális óraként funkciónált, amióta a 2802 megvan, mert a beépített tunert használom. De most valami baja van, mert csak villog a 0:00
Amúgy amiért sokan ki szoktak röhögni, az a konyhai cucc A 2802 előtt egy stereo Denon-om volt, és az azelőtti erősítőmet (Orion SR 1025) befogtam a konyhába, egy pár Orion Mambo hangdobozzal. A konyhaszekrény tetején csücsülnek.
#1 a "rendszer"
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Aztán jól bezsúfóltam a többiek közé
Szépek így együtt!
De a 2802-nek nem kevés az a kb. 1 cm ami felette van? Nekem sokkal szellősebb polcon van, és egy hosszabb film-maraton, vagy egy kiadósabb zenélés után kellemesen felfűti a felette levő falapot.
De sajnos kevés. Ha nem is fő meg rögtön, de az élettartama jelentősen rövidülhet, ha intenzívebben megkergeted...
sajti
Nem megy sokat a 2802. Nem is hajtom nagyon, mivel társaházban lakom.
Én is dillemáztam a melegedésen, figyeltem is mennyire "izzik" így az erőlködő, de jól bírja
Jó, én se kergyetem agyon. Filmnél max. -20, zenénél max. -30. De még így is melegszik rendesen. Ugyhogy szerintem érdemes lenne (ha meg tudod oldani), még legalább egy centi helyet szorítani felette.
Nálam ennyi van felette:
Nekem is van 1 Videoton erőlködőm (EA7386 S) a hálómban a szekrény tetején
Össze teszteltem a Denonnal régebben és azt kellett megállapítanom, hogy tudunk, tudtunk erősítőt gyártani. Simán jobb , tökösebb , életszerübb a zenéje mint a fent említettnek.
Még gondolkodom hogy kéne üzembe állítani, de nekem a régi dizájn miatt fáj a fejem egy kicsit. Meg nincs hely a polcban
Nekem is többféle (fekete, ezüst, pezsgő) színűek e készülékeim, de abszolút nem zavar. A csupa szürke, az ilyen mai divatszín (telefon, autó, készülékek), de csupa fekete az meg olyan gyászos. Nekem spec. tetszik is, hogy nem ninden ugyanolyan. Ugyhogy hajrá jankó31!!
Ez nem csak nekem szól ám