Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kedvenc zenei felvételeim

Azuroo andrew
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Azuroo andrew »

nagyon érezte, nagyon tudod Rick James ... funk foeva 
HÁT EZZZZZZ KIRÁLYYYYYYY!!!

Honnan szerváltad??

Kb egy éve vettem Ausztriában, ... itthon sajna sose találtam James lemezeket
Lcd : Sony Bravia "S" 3000 Crt: Sony Wega trinitron kv-32cs70
Hi-Fi : Panasonic av és lejátszó...

Directors: Stanley Kubrick, Alfred Hitchcock, David Fincher
Szürreál víziók: Luis Bunuel, David Lynch, Huszárik Zoltán

Zene : Isaac Hayes, Curtis Mayfield, Stevie Wonder, Dexter Wansel, The Dramatics, The Isley Brothers, George Clinton & Parliament Funkadelic

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Laci: nincs meg a Tr3s Lunas?? Régimező Misi egyik legjobb albuma.
Dehogynincs csak lemaradt valamiért...

Na azé. Nagyot csalódtam volna benned, ha épp az egyik legjobb albuma nem lenne meg
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 15

Hozzászólás Szerző: Kacsento »

Nekem is Oldfield a kedvencem!
Ezért ajánlom figyelmetekbe a The Rippingtons lemezeket.
Azok is hasonló stílusuak.
" Nagyon szépen szól, az éles is és a mély hangok is tiszták. "

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Köccike
És ezen nincs is rajta a Platinum collection

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Atilius »

Na csakhogy ne higgye senki hogy nincs is ilyenem... van egy másik kép is...
Ez talán még szebb mint az előző!

Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Érdekes ez a régi borítós Distant Earth, még nem láttam. Szvsz Misi egyik legjobb albuma (ennél jobb tán csak a TB II).

Nálam is a legjobb album a Songs of Distant Earth, mondjuk lehet, hogy azért mert ez volt az első Oldfield amit hallottam.

Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+

Vendég

Na csakhogy ne higgye senki hogy nincs is ilyenem... van egy másik kép is...

Vendég

Dehogynincs csak lemaradt valamiért...

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Skipper »

Érdekes ez a régi borítós Distant Earth, még nem láttam. Szvsz Misi egyik legjobb albuma (ennél jobb tán csak a TB II).
A Remastered albumok többsége már HDCD. Sztem tartalomban vajmi kevés eltérés van köztük (ha van egyáltalán).

Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Atilius !Honnan számítod az ujakat?
A TB II-től?

Amúgy nem szól az másképpen szerintem vagy csak rég halgattam az eredetit...
A distant earth-ből amúgy kétféle "régi" van, nekem spec a betiltott borítós van meg, az utána nem volt fél évig kapható, és jrakiadták már új borítóval... nem tudom, hogy maga a lemez is ugyanaz maradt-e.
Itt egy kép bal ulul felé van a TB III felett

Az újakat az első válogatás, az Elements-től számítom.
Nekem is a régiborítós Song of Distant Earth van meg.
Amúgy meg gyönyörű a gyűjteményed, remélem nekem is hasonló lesz hamarosan.

Vendég

Atilius !
Honnan számítod az ujakat?
A TB II-től?

Amúgy nem szól az másképpen szerintem vagy csak rég halgattam az eredetit...
A distant earth-ből amúgy kétféle "régi" van, nekem spec a betiltott borítós van meg, az utána nem volt fél évig kapható, és jrakiadták már új borítóval... nem tudom, hogy maga a lemez is ugyanaz maradt-e.
Itt egy kép bal ulul felé van a TB III felett

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Lacy, neked a régi Oldfieldek közül az eredeti vagy a remastered verziók vannak meg? Melyik verziót érdemes megvenni? Van annyira más a régi és az új, hogy érdemes mind a kettőt beszerezni?
Bevallom, nem hallottam még a remastered-eket..
Ha van módod akkor hallgasd meg egy helyen ha létezik mindkét változat.
Csak a szopacs az, hogy:

1. nekem megvannak a simák, így nem igazán akarok mégegyszer egy vagyont kiadni a remasteredért
2. Mostanában nemigen láttam a sima változatot, így ha Neked nincs meg a sima, akkor nemigen fogod tudni összevetni a kettőt, hacsak nem együtt megyünk vásárolni

Nekem még a régiek nincsenek meg (kívétel a Tubular Bells, Earth moving).
A song of distant earth albumból az eredeti (1994) van meg (ha jól tudom van egy újabb eecd-s változata is) a Platinum collection albumon a hibernaculum egy teljesen újrakevert változta van fenn, ami bizony teljesen máshogy szól. Kiváncsi lennék, hogy az eecd változatról lett leszedve vagy a válogatásra csinálta egy új masteringet.
Egyébként az ebay-ről mindkét változatát meg lehet szerezni az albumoknak.

Vendég

Lacy, neked a régi Oldfieldek közül az eredeti vagy a remastered verziók vannak meg? Melyik verziót érdemes megvenni? Van annyira más a régi és az új, hogy érdemes mind a kettőt beszerezni?
Bevallom, nem hallottam még a remastered-eket..
Ha van módod akkor hallgasd meg egy helyen ha létezik mindkét változat.
Csak a szopacs az, hogy:

1. nekem megvannak a simák, így nem igazán akarok mégegyszer egy vagyont kiadni a remasteredért
2. Mostanában nemigen láttam a sima változatot, így ha Neked nincs meg a sima, akkor nemigen fogod tudni összevetni a kettőt, hacsak nem együtt megyünk vásárolni

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

Na de okos vagyok
Igazad van az nem a Platinum Collection volt,hanem a Complete Tubular Bells.
Sorry

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Tegnap érkezett meg az ebay-ről rendelt Mike Oldfield Platinum Collection 3 lemezes válogatás albuma. Minden rajongónak kötelező darab.
Mennyibe volt??
Amúgy a MM 6000-ért adta volna, az Osanban 3990-ért már meg is vettem...
Mondjuk nem ér annyit sem, annyira nem M.O. sajátja, hogy a honlapján nincs is feltüntetve a lemez.
Ettől persze nem rossz, bár én jobban szeretem a Tubular Bells-eket elejétől a végéig meghallgatni, és roppant útálom, ha a felénél lekeverik, sőt az ördögűzőben sem szerettem, mert az pl egy kerek egész és nem lehet 3-4 perc részletet kiargadni belőle
És mielött még bárki megkérdezné, hogy akkor minek vettem meg
szóval van rajta jópár olyan szám, ami nincs albumokon, hanem pl a Boxed része, és az 10000ft körül szaladgál (és a 4 cd-ből 3 meg van belőle) szóval ezért
Amúgy nagyon jó hangminőségű lemezek

B@ssz@meg!Én meg 3 hete filóztam rajta hogy megvegyem e 4190ft-ért a Pécsi MM-ben.Főleg azért mert a 3 cd mellé még egy dvd-t is csomagoltak.
Végülis azért nem vettem meg,mert nem láttam milyen számok vannak rajta.

Kicsit én is meglepődtem, hogy 3990-ért lehet itthon kapni, de amikor a folio.hu-n megnéztem és ha jól emlékszem kb 7500 (+szállítással) ezer lett volna, akkor inkább megvettem angliából. Mondjuk amíg Szeden nincs Osan, a Média meg drága addig az egész téma tárgytalan.
Egyébként egyről beszélünk a vastagtokos 2006-os 3-cédés Platinum Collection-ról, mert van egy Complete Tubular bells válogatás is ami tartalmaz egy bónusz dvd-t is.

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

a Boxed része, és az 10000ft körül szaladgál (és a 4 cd-ből 3 meg van belőle)
Mit értesz az alatt, hogy boxed része?

Kacsento
V.I.P.
V.I.P.

Tegnap érkezett meg az ebay-ről rendelt Mike Oldfield Platinum Collection 3 lemezes válogatás albuma. Minden rajongónak kötelező darab.
Mennyibe volt??
Amúgy a MM 6000-ért adta volna, az Osanban 3990-ért már meg is vettem...
Mondjuk nem ér annyit sem, annyira nem M.O. sajátja, hogy a honlapján nincs is feltüntetve a lemez.
Ettől persze nem rossz, bár én jobban szeretem a Tubular Bells-eket elejétől a végéig meghallgatni, és roppant útálom, ha a felénél lekeverik, sőt az ördögűzőben sem szerettem, mert az pl egy kerek egész és nem lehet 3-4 perc részletet kiargadni belőle
És mielött még bárki megkérdezné, hogy akkor minek vettem meg
szóval van rajta jópár olyan szám, ami nincs albumokon, hanem pl a Boxed része, és az 10000ft körül szaladgál (és a 4 cd-ből 3 meg van belőle) szóval ezért
Amúgy nagyon jó hangminőségű lemezek

B@ssz@meg!Én meg 3 hete filóztam rajta hogy megvegyem e 4190ft-ért a Pécsi MM-ben.Főleg azért mert a 3 cd mellé még egy dvd-t is csomagoltak.
Végülis azért nem vettem meg,mert nem láttam milyen számok vannak rajta.

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Declan.Delfino »

szeretném. az első sorban való tapsoláshoz már öreg vagyok  de ha itthon leszek minden féleképpen ott leszek.
Miért, hol vagy??

most itthon, de időről időre fogom magam és egyik napról a másikra elmegyek 2 hétre szabadságra és meglátogatom valamelyik volt csoporttársam. (évente 4-5*) mikor úgy nagyon elegem van mindenből. és ahová megérkezem veszek néhány cd-t.

pl. dusty springfield -et (ő az egyik nagy kedvenc)

Vendég

szeretném. az első sorban való tapsoláshoz már öreg vagyok de ha itthon leszek minden féleképpen ott leszek.
Miért, hol vagy??

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

ja és eric clapton-t nagyon szeretem. a change the world - ben a gitár gyönyörűen szól. 

Ja az jó, de én amúgy nem szeretem a munkásságát.
Viszont jön koncertezni. Megnézed élőben?

szeretném. az első sorban való tapsoláshoz már öreg vagyok de ha itthon leszek minden féleképpen ott leszek.

Vendég

ja és eric clapton-t nagyon szeretem. a change the world - ben a gitár gyönyörűen szól. 

Ja az jó, de én amúgy nem szeretem a munkásságát.
Viszont jön koncertezni. Megnézed élőben?

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

vagy 45 dkg   

és Te ezért kapsz kinn CD-t?

hát, ha valami nemes anyagból van akkor igen egyébként ...

dd

Vendég

vagy 45 dkg  

és Te ezért kapsz kinn CD-t?

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

~380 Ft
vagy 45 dkg

aki rajong a 40-50-es évek zenei világáért annak javaslom a www.ultralounge.com
oldalt. a sorozatban szereplő cd-ken nincs két egyfomra dal.

dd

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”