Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Kedvenc zenei felvételeim

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

~380 Ft
Köszi
Akkor ez drágább volt mint az enyém

Skipper
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Skipper »

~380 Ft
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609

Vendég

12.50 font volt szállítással együtt.

Most már csak azt kéne tudni, mennyi egy font

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Hozzászólás Szerző: Atilius »

Tegnap érkezett meg az ebay-ről rendelt Mike Oldfield Platinum Collection 3 lemezes válogatás albuma. Minden rajongónak kötelező darab.
Mennyibe volt??
Amúgy a MM 6000-ért adta volna, az Osanban 3990-ért már meg is vettem...
Mondjuk nem ér annyit sem, annyira nem M.O. sajátja, hogy a honlapján nincs is feltüntetve a lemez.
Ettől persze nem rossz, bár én jobban szeretem a Tubular Bells-eket elejétől a végéig meghallgatni, és roppant útálom, ha a felénél lekeverik, sőt az ördögűzőben sem szerettem, mert az pl egy kerek egész és nem lehet 3-4 perc részletet kiargadni belőle
És mielött még bárki megkérdezné, hogy akkor minek vettem meg
szóval van rajta jópár olyan szám, ami nincs albumokon, hanem pl a Boxed része, és az 10000ft körül szaladgál (és a 4 cd-ből 3 meg van belőle) szóval ezért
Amúgy nagyon jó hangminőségű lemezek

12.50 font volt szállítással együtt.
A honlapján valóban nincs feltüntetve, mint ahogy egyik válogatás albuma sem.
Van viszont rá egy utalás a news menüpont alatt, hogy a következő album megjelenéséig ott van a Platinum Collection.

Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+

Vendég

Tegnap érkezett meg az ebay-ről rendelt Mike Oldfield Platinum Collection 3 lemezes válogatás albuma. Minden rajongónak kötelező darab.
Mennyibe volt??
Amúgy a MM 6000-ért adta volna, az Osanban 3990-ért már meg is vettem...
Mondjuk nem ér annyit sem, annyira nem M.O. sajátja, hogy a honlapján nincs is feltüntetve a lemez.
Ettől persze nem rossz, bár én jobban szeretem a Tubular Bells-eket elejétől a végéig meghallgatni, és roppant útálom, ha a felénél lekeverik, sőt az ördögűzőben sem szerettem, mert az pl egy kerek egész és nem lehet 3-4 perc részletet kiargadni belőle
És mielött még bárki megkérdezné, hogy akkor minek vettem meg
szóval van rajta jópár olyan szám, ami nincs albumokon, hanem pl a Boxed része, és az 10000ft körül szaladgál (és a 4 cd-ből 3 meg van belőle) szóval ezért
Amúgy nagyon jó hangminőségű lemezek

Atilius
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Atilius »

Sztereó rendszer: Erősítő: Marantz PM7200 CD lejátszó: Marantz CD6000 OSE Tuner: Marantz ST6000 Hangsugárzók: Wharfedale Pacific Evo 30 Hangsugárzó kábelek: QED Silver Anniversary (magas) és Monitor Black&White LS-602 (mély) Összekötő kábelek: Harmonic Technology Magic Link One (cd-erősítő), van den Hul The First (tuner-erősítő)
Házimozi rendszer: Tv: Synudine DVD lejátszó: LG DV8700C Erősítő: Pioneer VSX-D912 Hangsugárzók: Eltax Silverstone 5.0 Mélynyomó: Wharfedale PowerCube 10+

Declan.Delfino
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Declan.Delfino »

két kedvenc:
Bebel Gilberto: Bebel Gilberto és Tanto Tempo (CD)
Six feet under vol. 2. Everything ends (CD)

dd

close652
Beköltözött
Beköltözött

Hozzászólás Szerző: close652 »

Már volt szerencsém látni élőben a rockzene tanárait, ugyhogy aki a zenei és hangzásbeli élménytől össze kivánja fosni a bokáját annak ott a heje ezen a koncerten...........   

hát van azért néhány professzor és akadémikus is a témában
fosni egyiküktől se szoktam

Mert nem értesz hozzá!

system

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 196

Hozzászólás Szerző: merida »

Már volt szerencsém látni élőben a rockzene tanárait, ugyhogy aki a zenei és hangzásbeli élménytől össze kivánja fosni a bokáját annak ott a heje ezen a koncerten...........   

Mert nem értesz hozzá!
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2

close652
Beköltözött
Beköltözött

system

merida
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 196

Hozzászólás Szerző: merida »

Sziasztok. 
Nem tudom hogy szolt e már itt valaki ez ügyben.

De ajánlom mindenki szíves figyelmébe az új TOTO albumot: Falling in between címmel. Kiválló anyag (s akkor még nagyon finoman fogalmaztam).

Hja s jó hír azoknak akik szeretik őket 2006.08.19 PECSA- TOTO

No, ezzel tökéletesen egyetértek!!!
Silent Angel Bremen - Heed Obelisk Pro - Heed StandArt 2/2

Zambrotta
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Zambrotta »

Sziasztok.

Nem tudom hogy szolt e már itt valaki ez ügyben.

De ajánlom mindenki szíves figyelmébe az új TOTO albumot: Falling in between címmel. Kiválló anyag (s akkor még nagyon finoman fogalmaztam).

Hja s jó hír azoknak akik szeretik őket 2006.08.19 PECSA- TOTO

vtb
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: vtb »

finom zene, és hát gitározni sem felejtett el az öreg, bár nekem a DP jobban bejött
Meg a Blackmore's Rainbow

close652
Beköltözött
Beköltözött

finom zene, és hát gitározni sem felejtett el az öreg, bár nekem a DP jobban bejött
system

forgi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5

Hozzászólás Szerző: forgi »

Hát olyan 4-5000 kb, de volt hogy 3700-ért is vettem..Érdemes a cd forgalmazóknál körbenézni.
A DVD 8000ft. és iszonyú jó (én élőben is láttam ugyanazt a koncertet ami a DVD-n van )

Köszönöm az infót, majd körbenézek.
Eddig nem ismertem ezt a zenekart, de a honlapjukról letölhető számok meggyőztek.

Minden állat egyenlő, de vannak egyenlőbbek

Négy láb jó, két láb rossz

Vendég

Én a lemezkuckóban vettem, de a Headbanger is árulja, sőt ott a 2 lemezes is fel van tüntetve.

Mennyibe került a CD? Az együttes korábbi lemezei is kaphatók ezeken a helyeken?

Hát olyan 4-5000 kb, de volt hogy 3700-ért is vettem..
Érdemes a cd forgalmazóknál körbenézni.
A DVD 8000ft. és iszonyú jó (én élőben is láttam ugyanazt a koncertet ami a DVD-n van )

forgi
V.I.P.
V.I.P.

Én a lemezkuckóban vettem, de a Headbanger is árulja, sőt ott a 2 lemezes is fel van tüntetve.

Mennyibe került a CD? Az együttes korábbi lemezei is kaphatók ezeken a helyeken?

Vendég

Szívesen...

Amúgy ha másnak is kedve támad akkor itt a direkt link ahol lehet egy kicsit hallgatózni

Bíbor
Fórumlakó
Fórumlakó

Hozzászólás Szerző: Bíbor »

Most per pillanat az új Blackmore's Night album, ma ugy 5x lement az autóban      nagyon jó zene, aki nem ismeri bánhatja..   
Aki egy kis izelítőt szeretne akkor..... 

Nagyszerű! Köszönöm, hogy lehetővé tetted, hogy belehallgathattam én is.

Tetszik, nagyon kellemes....

A 3. vagy a 4. számnál, mintha egy kicsit akadna néha, de így is nagyon élvezhető...

Köszönöm....

De gustibus non est disputandum.
(Az ízlés nem vita dolga.)

Vendég

Most per pillanat az új Blackmore's Night album, ma ugy 5x lement az autóban      nagyon jó zene, aki nem ismeri bánhatja.. 

A többi dal is hasonló stílus? Mert ez amit itt hallani lehet, nagyon tetszik nekem

Hol vetted? Ez is a 2 lemezs kiadvány? ára.. ? - thnx

Hát sajna a 2 lemezes még nem kapható, bár gondolkodom erősen, mert egy 20 perces interju(h) meg 2 szám specibb előadásban plusz közreműködővel, nem biztos, hogy megéri nekem az árkülönbséget sőt egy mégegy CD megvételét teljes áron.
Amúgy a többi szám egyrészt hasonló, másrész egy adag Deep Purole szerű rockos zene, jó kis gitárszólamokkal, vegyítve a reneszánsz stílust és a modern rockot
Szóval nagyon jó mondom meghallgattam vagy 5x másfél nap alatt

Amúgy nézz be ide is szerintem, itt bővebben találsz még

Akira
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Hozzászólás Szerző: Akira »

Most per pillanat az új Blackmore's Night album, ma ugy 5x lement az autóban nagyon jó zene, aki nem ismeri bánhatja..

A többi dal is hasonló stílus? Mert ez amit itt hallani lehet, nagyon tetszik nekem

Hol vetted? Ez is a 2 lemezs kiadvány? ára.. ? - thnx

forgi
V.I.P.
V.I.P.

Most per pillanat az új Blackmore's Night album, ma ugy 5x lement az autóban nagyon jó zene, aki nem ismeri bánhatja..

Én az együttest a neve alapján valahogy egy keményebb rock stilusú zenekarként képzeltem el. Nagy volt a döbbenetem, amikor rákattintottam a megadott linkre.

De így is egy nagyon kellemes dalt hallottam.

Blitz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Hozzászólás Szerző: Blitz »

Nekem most nagy kedvenc a K-Pax című film zenéje!
Ütős

Erőlködö: SONY STR-DB790 QS
Front: Mission M32i
Füles: Sennheiser HD 595
mp3: iPod Video 30GB

Vendég

Aki egy kis izelítőt szeretne akkor Itt kaphat az új album beherangozó oldala kép és hang

simi
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 7

Hozzászólás Szerző: simi »

David Gilmour szólólemez jelenik meg márciusban...
Bizony. Gilmour 60. születésnapján fogják kiadni..

sajti

És megjelent! Szuper!

Ja, lemaradt...

Zene 1: Philips CD 940 mod- Soner DAC - Soner integrál- CAV DP880 mod - hiVox kábelek - Alces 4 - RD3 demagnetizáló
Zene 2: Oppo DV 980H-Lupus S-Scrofa M-Forever-KEF Q7 mod- Libra alátátétek -Alces 3

Film: Dune BD 3.0/Denon DVD 3910 - Toshiba MT 500/Panasonic P50 ST - Rotel RSX 972

Válasz küldése

Vissza: “Zene, amit hallgatunk”