Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Apple

saca
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 0

Apple

Hozzászólás Szerző: saca »

Az a helyzet, hogy nekem annyira tetszik ez az iMac, hogy leszívesebben azonnal vennék egyett... na most akkor jól értelmezem ezt a Boot Campet? hogy indítás közben dönthetem el, hogy melyik oprendszert akarom használni?

Mert ha ez így van, akkor ez sok új ügyfelet hozhat a cégnek...

Cuccaim

Házimoziszoba: Arcam P1000 power amplifier, Arcam AVP700 pre-amp processor, Arcam DV137 DVD, Blu-Ray: Pioneer BDP-LX70, Konzol: PS3, Hangfalak: Klipsch RF-35, RC-35, RS-35, RW-12, Projektor/vászon: Samsung SP-H800BE, Projecta VariVision electrol 240cm, Kábelek: IsoTek Elite és Nordost Shiva Power, Nordost CinemaFlex BassLine, Nordost Red Dawn Interconnect, Nordost Whitelight Glass Fiber Optic, Nordost Wyrewizard HDMI, Monitor Silver Slim Line Speaker.

Nappali: Samsung PS-63P5H plazma tv, Samsung HT-P1200 kompakt cucc
Hálószoba: Panasonic TH-50PZ700E plazma tv

Rolie
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 14
Kapcsolat:

Apple

Hozzászólás Szerző: Rolie »

Emberek vegyük figyelembe, hogy itt a Mac OS X "10-es" rendszerről van szó, nem a 9-es "Classic" rendszerről!
A kettő teljesen más!

Rolie

Doki
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 1

Apple

Hozzászólás Szerző: Doki »

5-6 éve dolgozom Mac-en, de nem sikerült megszeretnem

Én is kb. így vagyok vele, csak 8 éve. Illetve közömbös vagyok. De a PC-vel is.
Thomson DPL2000 erőlködő, JBL NSP1 szet, Heco Spirit sub,HTPC, Sanyo PLV-Z1 (BARCO HDTV 1600 projektor-talonban /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> )

Vendég

Apple

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Azert ez nem egeszen igy van. A Mac oprendszer es a hozzatartozo szoftverek (iLife) tokeletesen illeszkednek es dolgoznak egyutt. "Szokasos" otthoni felhasznalashoz nem kell tovabbi programokat beszerezni. Win-hoz meg kell venned egy rakas szoftvert, hogy azokat a funkciokat tudja. Egyenkent szepen installalgatni, beallitgatni es nagyon jo esellyel meg fogsz kuzdeni a szoftverekkel, ha mondjuk egy fotosorozat ala szeretnel zenet berakni vagy ezt a zenes sorozatot DVD-re kiirni menukkel, bookmarkokkal ahogy kell. Es akkor meg nem beszeltunk a driverekrol, virusokrol, vedelmi rendszerrol, halozati konfiguraciorol.En is PC-n dolgozom, de otthon Mac van (ket eve). Munkam miatt meg ertek is a PC-khez, megis azt kell mondanom, hogy a Mac-ek SOKKAL felhasznalobaratabbak es az egysegsugaru juzer pillanatok alatt megtanulja es megszereti ellenben a Win rendszerekkel.
Szigoruan SZVSZ

Akkor én nem átlagos szinten használom a PC-met. Nem szoktam file-okat keresgélni, zenét, filmet a MediaPlayerben hallgatok, nézek ezen kívül csak a célszoftvereimet használom amit a Mac-hez is ugyanúgy meg kell venni.

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Apple

Hozzászólás Szerző: gemini »

En is PC-n dolgozom, de otthon Mac van (ket eve). Munkam miatt meg ertek is a PC-khez, megis azt kell mondanom, hogy a Mac-ek SOKKAL felhasznalobaratabbak es az egysegsugaru juzer pillanatok alatt megtanulja es megszereti ellenben a Win rendszerekkel.Szigoruan SZVSZ 

5-6 éve dolgozom Mac-en, de nem sikerült megszeretnem

Torkosborz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Apple

Hozzászólás Szerző: Torkosborz »

Tami: Hamar rá fogsz kattani, és hanyagolni fogod a PC-t, mert 1000X egyszrübb az OS X mint a Win! 
Nekem már csak a meló miatt maradt meg a PC, de ha nem ezt csinálnám amit most, már rég átdobtam volna a szomszéd medencéjébe! Ja, és mióta Mac-et használok, hányingerem van PC elé ülni, mert bonyolult!

Kellemes MAC-ezést!     

Rolie

Én mint 10 éve PC-ző hadd kérdezzem már meg, hogy mi azt hogy bonyolult a Win kezelése? A telepítés után az ember soha többet nem foglalkozik az OP rendszerrel. Rábök a Photoshop meg a Dreamweaver ikonra és kész. Onnantól meg mindkét oprendszeren tök ugyanaz van.

Azert ez nem egeszen igy van. A Mac oprendszer es a hozzatartozo szoftverek (iLife) tokeletesen illeszkednek es dolgoznak egyutt. "Szokasos" otthoni felhasznalashoz nem kell tovabbi programokat beszerezni. Win-hoz meg kell venned egy rakas szoftvert, hogy azokat a funkciokat tudja. Egyenkent szepen installalgatni, beallitgatni es nagyon jo esellyel meg fogsz kuzdeni a szoftverekkel, ha mondjuk egy fotosorozat ala szeretnel zenet berakni vagy ezt a zenes sorozatot DVD-re kiirni menukkel, bookmarkokkal ahogy kell. Es akkor meg nem beszeltunk a driverekrol, virusokrol, vedelmi rendszerrol, halozati konfiguraciorol.
En is PC-n dolgozom, de otthon Mac van (ket eve). Munkam miatt meg ertek is a PC-khez, megis azt kell mondanom, hogy a Mac-ek SOKKAL felhasznalobaratabbak es az egysegsugaru juzer pillanatok alatt megtanulja es megszereti ellenben a Win rendszerekkel.
Szigoruan SZVSZ

Vendég

Apple

Tami: Hamar rá fogsz kattani, és hanyagolni fogod a PC-t, mert 1000X egyszrübb az OS X mint a Win! 
Nekem már csak a meló miatt maradt meg a PC, de ha nem ezt csinálnám amit most, már rég átdobtam volna a szomszéd medencéjébe! Ja, és mióta Mac-et használok, hányingerem van PC elé ülni, mert bonyolult!

Kellemes MAC-ezést!

Rolie

Én mint 10 éve PC-ző hadd kérdezzem már meg, hogy mi azt hogy bonyolult a Win kezelése? A telepítés után az ember soha többet nem foglalkozik az OP rendszerrel. Rábök a Photoshop meg a Dreamweaver ikonra és kész. Onnantól meg mindkét oprendszeren tök ugyanaz van.

Rolie
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Kapcsolat:

Apple

Kellemes MAC-ezést!

Rolie

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Apple

- vettem mac-et - most ismerkedem komolyabban vele

Dobjál rá egy Windowst és nem lesz bajod.

- G4-es

Ja, azt hittem számítógépet vettél!

gemini
Törzsvendég
Törzsvendég

Apple

csak nem egy forumtárstol?

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 3

Apple

Hozzászólás Szerző: Tami »

Dobjál rá egy Windowst és nem lesz bajod.  - G4-es Ja, azt hittem számítógépet vettél!
- szorakozni jateknak ismerkedni vele.. jolesz..
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "

Vendég

Apple

- G4-es

Ja, azt hittem számítógépet vettél!

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Apple

- G4-es
T A M I . H U

Vendég

Apple

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Apple

- vettem mac-et
- most ismerkedem komolyabban vele
T A M I . H U

Vendég

Apple

Megtörtént. 
Hivatalosan is futtatható a Windows a Macen

Az Apple szerdán kiadott egy 83 megabájtos szoftver- és meghajtócsomagot, a Boot Campet. Ennek segítségével hibátlanul futtatható a Windows az Intel-processzorral szerelt Macintoshokon, és az Apple gépeinek legtöbb szolgáltatása elérhetővé válik a Microsoft operációs rendszerén keresztül is.

http://index.hu/tech/szoftver/hvft060405/

ez kene nekem de forditva
sima inteles gepen osx-et szeretnek futtatni butykoles nelkul

Ha van eszük akkor az lesz a következő.

MoBBo
V.I.P.
V.I.P.

Apple

Hozzászólás Szerző: MoBBo »

Megtörtént. 

Az Apple szerdán kiadott egy 83 megabájtos szoftver- és meghajtócsomagot, a Boot Campet. Ennek segítségével hibátlanul futtatható a Windows az Intel-processzorral szerelt Macintoshokon, és az Apple gépeinek legtöbb szolgáltatása elérhetővé válik a Microsoft operációs rendszerén keresztül is.

ez kene nekem de forditva
sima inteles gepen osx-et szeretnek futtatni butykoles nelkul
o v e r p o w e r e d

Vendég

Apple

Megtörtént.

Rolie
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Kapcsolat:

Apple

Persze, minden gond nélkül!

Rolie

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Apple

Front Row!  

Mi a kérdés pontosan?

Rolie

- egy G4-es minin futna?
T A M I . H U

Rolie
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Kapcsolat:

Apple

Front Row!

Mi a kérdés pontosan?

Rolie

Tami
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Apple

- a Front Row futtatasahoz mi szukseges?
T A M I . H U

H.Andras
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Apple

Hozzászólás Szerző: H.Andras »

WiZARD
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Apple

Hozzászólás Szerző: WiZARD »

Mobbo: még Sennheiser cx300 fülest érdemes állítólag megnézni. 6990 ft vagy mennyi, és azt mondják jobb mint a sony ex71
- nekem itt van az asztalon egy MX200-as nem egy durranas.., hiaba a marka nem minden.

attól még hogy mx200 nem nagy szám, cx300 lehet jó.
(persze lehet szar is)

házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)

WiZARD
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Apple

Hozzászólás Szerző: WiZARD »

(alairasod nem hianyos? )
mosmá nem

házimozi:
projector: Samsung SP-A600 vászon: Bydium 96" oldalfeszített erősítő: harman/kardon AVR360 center: B&W LCR-600 S3 (van den Hul CS-122) front: B&W 603 S2 (van den Hul CS-122) surround: Focal Sib-XL sub: B&W ASW-600 (Neotech KHS-441SM)

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”