Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Lcd, Led, Oled TV-k
Lcd, Led, Oled TV-k
Benq -t lattam hirdetni magyar cegnel (digital szalon)
Elvileg szombatra kellett volna megjonni az 37lz55 -omnek (1200:1, 600ccm2), erdemes megnezni a benq -t (800:1, 500ccm2)? (mondjuk nem igazan hoz lazba a 1920x1080 -as felbontas, foleg, ha nativon nem is bizti, hogy megy PC -rol, ha megy akkor meg mar azt digin kene, oda meg mar eleg specko kabel kene emlekeim szerint... inkabb a szep kep, minel jobb kontraszt erdekelne...)
Én már decembertől kitartóan vártam a BenQ DV3750-re. Az általad megnevezett boltban rendeltem. A hétvégére elfogyott a reményem így kimentem érte Bécsbe és behoztam egyet magamnak. Lám, most ők is behozták. Helyes!
Még nem tudtam HD adással táplálni, így csak DVD és Antennadigital volt a forrás. No meg 1280x1024-ben a laptopom.
Én azért ragaszkodtam az 1080 soros felbontáshoz, hiszen a HDTV adások abba az irányba halandnak. Annyi pénzért ilyen LCD panelt nálunk még nem lehetett kapni. Szerintem elképesztően jó képet ad. A 8 ms képfrissítésével pedig nem okoz meglepetéseket.
Nagyon jól dolgozik benne a DCDi Faroudja processzor is.
A Sony DVP-NS92V videómból nem tudtam kicsikarni az 1080i-t, helyette a TV skálázta fel a képet, így nem sikerült összehasonlítani a két felskálázót.
(Kábeleim HDMI -- DVI-D és komponens is van.)
Számításaim szerint DVI-D single link is elég az 1920x1080i felbontáshoz. Tehát még dual link sem kell! Sajnos nincsen spéci DVI-D kimenetes videokártyám még, így ezeket nem tudtam kipróbálni.
Lcd, Led, Oled TV-k
Szevasztok!
Mi a vélemény a Fujitsu/Siemens Myrica V-32-ről?
http://www.fujitsu-siemens.com/products ... cd_32.html
Jelenleg bruttó 305e-ért hozzá tudnék jutni. Erősen hezitálok, mert a hasonló paraméterű Sony Bravia KLV-S32A10 328-331 a Samsung LE-32R51B pedig 330-335e-ért van jelenleg.
Tudom-tudom a paneleket a Samsung szálltja, de vmi különbség csak van design, szolgáltatásokok kívül is.
Samsung mindig van valahol 250e-290e körül.
Illetve a Samsung 319-ért van legolcsóbban.
Lcd, Led, Oled TV-k
Amit írtam azt 330-nál nem láttam olcsóbban!!!
Lcd, Led, Oled TV-k
Szevasztok!
Jelenleg bruttó 305e-ért hozzá tudnék jutni. Erősen hezitálok, mert a hasonló paraméterű Sony Bravia KLV-S32A10 328-331 a Samsung LE-32R51B pedig 330-335e-ért van jelenleg.
Tudom-tudom a paneleket a Samsung szálltja, de vmi különbség csak van design, szolgáltatásokok kívül is.
Samsung mindig van valahol 250e-290e körül.
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB
Lcd, Led, Oled TV-k
Benq -hoz egy kis oktatovideo (nem lattam meg belinkelve, gondoltam beszurom...)
http://zdpub.vo.llnwd.net/o2/pcmag/BenQ.DV3750.html
Lcd, Led, Oled TV-k
Szevasztok!
Lcd, Led, Oled TV-k
Benq -t lattam hirdetni magyar cegnel (digital szalon)
Elvileg szombatra kellett volna megjonni az 37lz55 -omnek (1200:1, 600ccm2), erdemes megnezni a benq -t (800:1, 500ccm2)? (mondjuk nem igazan hoz lazba a 1920x1080 -as felbontas, foleg, ha nativon nem is bizti, hogy megy PC -rol, ha megy akkor meg mar azt digin kene, oda meg mar eleg specko kabel kene emlekeim szerint... inkabb a szep kep, minel jobb kontraszt erdekelne...)
Lcd, Led, Oled TV-k
Már kérdeztem, de hátha most: Nektek mennyire melegszik az LCD panel elől? Nekem hátul egyáltalán nem meleg, de a képernyő ellenben nagyon. Normális ez?
TV: LG 50PC55 Erősítő: Panasonic SA-HE70 DVD: Egreat M34A NMT Front/Rear: Orion HS-280 Rumba NAS: Acer EasyStore 4x2TB
Lcd, Led, Oled TV-k
Meg mijez a leírás hogy 5000:1 meg 3000:1 kontraszt az m61 és m51nél? Úgytudtam LCDknél egyenlőre 1200-1500 a max!
Persze, 1000:1 és 1200:1 a panel tudása, a többi elektronikai hókuszpókusz (dinamikus kontraszt). Persze ez a hókuszpókusz is használhatóbb generációról generációra.
Itt a Samsung LCD TV panelek táblázata: Samu panelek
DvdReMake Pro, DVD Rebuilder Pro, PgcEdit & ImgBurn
h/k AVR 630, Bose Acoustimass II 15, Panasonic TH-42PE55, JVC DR-MH300
Lcd, Led, Oled TV-k
Egy biztos, a nagyobb méretű LCD-ken ugyanazon távolság esetén jobban látszanak az adás hibái, mint a kisebben.
Többek között ezért nem kell LCD-t venni
Mellesleg 2,5m-ről 40-42" a reális képátló
Azt nem mondanám, hogy ezért ne vegyen vki lcd tv t mert viszont megfelelő távból nagyon szép a képe, és ha jó antennajelet kap néhány adónál, nem nagyon van hiba se. Ez crt tv re is igaz hogy nagyobb távból szebb a képe, ill kevesebb a látható hiba, ez nem érv az lcd ellen.
Lcd, Led, Oled TV-k
... Meglepő , hogy az én Samsungomnál is milyen kicsi az a tartomány ahol a legjobb képet adja,...
Melyik is ez?
R51B
Az M-es sorozat is érdekelt, meg is vettem volna, ha nem lett volna olyan rossz a hangja az R-eshez képest, mert nálam önmagában kell szólnia, nem kötöm rá a hifire.
De a képe az Mes szériának jobb nem? mondjuk nekem az R51es dizájnja jobban tetszik. áá csak a gond van ezzel mondjuk én rákötöm hifire őgyhogy a hang mindegy. dögös kép kell és kész
Igen, a képe jobb volt, különösen a sötét részeken. Ha csak a kép számított volna, megvettem volna, elég értetlenül álltam azelőtt, hogy egy újabb fejlesztéssel, magasabb kategóriánál miért rontották el a hangot.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
... Meglepő , hogy az én Samsungomnál is milyen kicsi az a tartomány ahol a legjobb képet adja,...
Melyik is ez?
R51B
Az M-es sorozat is érdekelt, meg is vettem volna, ha nem lett volna olyan rossz a hangja az R-eshez képest, mert nálam önmagában kell szólnia, nem kötöm rá a hifire.
De a képe az Mes szériának jobb nem? mondjuk nekem az R51es dizájnja jobban tetszik. áá csak a gond van ezzel mondjuk én rákötöm hifire őgyhogy a hang mindegy. dögös kép kell és kész
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Avr: Sony STR-DG710
Hangfal: JBL-SCS178
DivX: Cyberhome 4620
Konzol+Blu-ray:Sony Playstation 3
Apple:Ipod Video 30GB + Klipsch iGroove, Macbook unde'way'[/b]
Lcd, Led, Oled TV-k
Melyik is ez?
R51B
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Melyik is ez?
Teaway: PanasonicP37C10ES/Denon1604/Denon1710/KenwoodDP-5020/PhilipsVR1600/ Diamond8.3front/WH2C/WH2S
*** Chord Choral: Blu, DAC64, Symphonic, Prima, Mezzo50
Lcd, Led, Oled TV-k
ja és amúgy most egy 72 centis gyagyi CRT-s Samsungot nézek kb 3 méterről. Pont megfelel a mérete. Ráadásul a sarokba van betéve. LCd meg azért kell mert szembe akarom felrakni a falra. ÁÁÁ
Igen, arra érdemes vigyázni, hogy az LCD-t szemből kell nézni. Meglepő , hogy az én Samsungomnál is milyen kicsi az a tartomány ahol a legjobb képet adja, (gyári adat ide vagy oda) 26" és 3 m esetén az 1-1 méter a tengelytől balra jobbra, ezen túl egyre inkább eltejfölösödik. Mások, mint pl az LG meg ellilulnak.
no hifi, no cry...
Lcd, Led, Oled TV-k
Digitális tuner (DVB-T).
Szerintem a DVB-T megléte miatt nem igazán érdemes plusz 43.700Ft-al többet fizetni a "KDL" típusért.
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Blu-Ray/DVD:Samsung BD-P2500 HD:HTPC (Intel NUC i3, 8GB RAM, 240GB SSD)
CD:Technics SL-PG490 A/V:NAD T-748
Front:Wharfedale DIAMOND 8.4 Surround:Jamo Studio 110
Console:PS4 slim
Lcd, Led, Oled TV-k
Digitális tuner (DVB-T).
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6
AVR: Marantz NR1609
Lcd, Led, Oled TV-k
- Sony KDL-S32A11
- Sony KLV-S32A10
Mi a különbség a két készülék között?
Projector:JVC X30 Screen:Projecta HomeScreen (102x180) TV:Panasonic TX-P42S10E
Lcd, Led, Oled TV-k
EGy szóval.
Bocsi! Az előzö én voltam!
...és most látom, hogy 1 szóval...
Teljesen jó.
Na jó, ez már kettő volt...
TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> ]
Lcd, Led, Oled TV-k
EGy szóval. Milyen a képe 2,5 méterről mondjuik az RTLklbunak és a Viasat3nak egy ekkora böszem áállaton ?
A Viasat3 nem a legjobb, főleg ha vmi régi filmet adnak. Én a tűrhető kategóriába sorolnám. Az RTLKlub viszont teljesen jó.
Amúgy lemértem nektek 2,4 méter...
Mondjuk most valami apácás-magnumos valami megy, de remélem este a Charlie Angyalai jobb lesz!
Cameron Diaz Rulez!!!
Lcd, Led, Oled TV-k
EGy szóval. Milyen a képe 2,5 méterről mondjuik az RTLklbunak és a Viasat3nak egy ekkora böszem áállaton ?
TV: Sony Bravia KDL-32W4000 ELADÓ!!!! 250.000 FT. 3 év hivatalos Sony garanciával, csak ki lett próbálva
Lcd, Led, Oled TV-k
Ha én is beleszólhatok, akkor szvsz megszokás kérdése. Nálam 117cm van...
Mikor kivittem a kisszobába az 52cm TVm és meghozták ezt a nagy dögöt, akkor kicsit megilyedtem, hogy ez mintha a MM-ban kisebb lett volna...
De azután megszoktam és teljesen jó, kb 3 méterről...
Persze ez csak az én véleményem. Vannak táblázatok meg képletek meg ajánlások. Én egyikbe sem férek bele, de nem bánom...
TV: Samsung SP46L6HX
DVD: Yamaha DVD-S1500
[ Van még cucc, csak sajna dobozban; lakásfelújítok... /emoticons/default_sad3.gif" alt=":(" data-emoticon="" srcset="/emoticons/sad@2x.png 2x" width="15" height="15" /> ]
Lcd, Led, Oled TV-k
ja és amúgy most egy 72 centis gyagyi CRT-s Samsungot nézek kb 3 méterről. Pont megfelel a mérete. Ráadásul a sarokba van betéve. LCd meg azért kell mert szembe akarom felrakni a falra. ÁÁÁ
Lcd, Led, Oled TV-k
ehh most aztán okosabb lettem nekem a Sony storeban mondták hogy max 66 mert 82esnél már ltászanak a képhibák meg a pixelek. (mondjuk nekem is tréa szemem és az estek 70%ban egy -1es szemüveggel nézem). Akkor mondok mást. Mondjatok egy olyan helyet ahol ezeket a TVket ki lehet próbálni rendes Tv adással. Tehát leülök 2,5 méterre tőle és nézem Ez MM ben elég nehéz megcsinálni. legalábbis a westendben! Modnjuk én egyedül amiatt aggódom hogy nagyon "nyomják" a Samsungot. Ez nekem már gyanús
Meg mijez a leírás hogy 5000:1 meg 3000:1 kontraszt az m61 és m51nél? Úgytudtam LCDknél egyenlőre 1200-1500 a max! ÁÁÁÁ minek kell nekem Tv egyáltalán? VAgy miért nem vagoyk milliárdos és akkor megtudnám venni az összeset és amellik nem tetszik azt eccerüen kidobom ?
Lcd, Led, Oled TV-k
Egy biztos, a nagyobb méretű LCD-ken ugyanazon távolság esetén jobban látszanak az adás hibái, mint a kisebben.
Többek között ezért nem kell LCD-t venni
Mellesleg 2,5m-ről 40-42" a reális képátló
Sztereó: Heed Audio Obelisk PRE+PX, Naim NAP250 DIY, SACD: SONY SCD-555ES, Hálózati: Pioneer N-70A (Hoer&Wege), Front: Etalon Supraton 5 (special edition), IC: Harmonic Technology Truth Link, Kimber Select 1010 és PBJ, Front: HydraSound Titan IV MK2, Tápszűrés: HiVox Alces 6