Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Oppo UDP-205 allrounder audiofile Bluray lejátszó eladó

Vinyl, Cd, Sacd, Dvd, Bluray, Vhs, Minidisc analóg és digitális lejátszók, futóművek, kazettás deckek, hordozható és multimedia playerek
tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6423

Re: Oppo UDP-205 allrounder audiofile Bluray lejátszó eladó

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

fusti73 írta:
2025.11.27., csüt. 06:58
Köszi Tonee!

Segítsél nekem, hogy milyen kiterjesztésű és mekkora méretű videót tudok mellékelni a hírdetésemhez?
Persze, csak miután megtisztítottam a masinát:)

Üdv,Robi
Szia
Videót nem tudsz csatolni, Youtube vagy Google Drive linket lehet megosztani.
Üdv
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

fusti73
Isten Hozott! :)
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: fusti73 »

Köszi Tonee!

Segítsél nekem, hogy milyen kiterjesztésű és mekkora méretű videót tudok mellékelni a hírdetésemhez?
Persze, csak miután megtisztítottam a masinát:)

Üdv,Robi
Üdv, Robi

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6423

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

fusti73 írta:
2025.11.25., kedd 11:35
Oppo UDP-205 kuriózum bluray lejátszóm nagyon szép, újszerű állapotban, távkapcsolójával eladó.
Egy tisztítást azért megérdemelt volna, pláne így eladás előtt... gondolkodik.gif

szerk.:a felesleg ment az off-ba, ott lehet folytatni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára tonee73 2025.11.25., kedd 23:59-kor.
Ok: kiegészítés
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

fusti73
Értékelés: 3

Oppo UDP-205 allrounder audiofile Bluray lejátszó eladó

Hozzászólás Szerző: fusti73 »

Oppo UDP-205 kuriózum bluray lejátszóm nagyon szép, újszerű állapotban, távkapcsolójával eladó.
Kiváló zenei hangzás, kifogástalan állapot, a táv is mintha új lenne.
Zidoo Neo Alpha-ra váltás miatt eladó, ugyanis én rengeteg MKV-ba csomagolt bluray lemezt nézek-hallgatok és a zidoo megjeleníti a fejezetek címeit, az Oppo sajna nem. Amíg nem érkezik meg az új masina (kb 2025. december 10) addig ezt használom a rendszerembe bekötve. Ezért tudok csak elölről készült képet mellékelni. A működéséről készült videót nem sikerült mellékelnem, de érdeklődés esetén emailben vagy egyéb módon tudom küldeni.

Bartimex Audiótól (tehát idehaza) vásároltam 2018. decemberében, tehát nem mai csirke, de jó ajánlólevél, hogy ez idő alatt nem járt szervizben. CD, bluray tálcát kb 10 szer használtam ez idő alatt, mivel gyakorlatilag kizárólag streamerként működött a kicsike.

Az árát a külföldi beszerezhetőség kettő milliós árához képest határoztam meg. Link mellékelve.

Ára: 1.200.000 Ft. (vagy 3000 Euró)

Link a külföldi vásárlási lehetségről:
ttps://www.ubuy.hu/hu/product/12YM5IN6-oppo-ud ... s-5Mnbunuv

Személyesen Budakalászon átvehető. Igény esetén Budakalász 100km körzetében szállítani is tudom. A doboza nincs meg, mert amikor a Rega erősítőmet eladtam az oppo dobazába tettem (csak azt találtam), de most viszont a Rega erősítő doboza került elő, szóval így abban tudom szervirozni.

+36 20 412 2819
fusti69@gmail.com
Bartimex vasarlast igazolo gari jegy .jpg
Oppo UDP-205.jpg
Oppo UDP-205.jpg
Üdv, Robi

Válasz küldése

Vissza: “Lejátszók, felvevők, tunerek, DAC-ok, konverterek”