Oppo UDP-205 kuriózum bluray lejátszóm nagyon szép, újszerű állapotban, távkapcsolójával eladó.
Kiváló zenei hangzás, kifogástalan állapot, a táv is mintha új lenne.
Zidoo Neo Alpha-ra váltás miatt eladó, ugyanis én rengeteg MKV-ba csomagolt bluray lemezt nézek-hallgatok és a zidoo megjeleníti a fejezetek címeit, az Oppo sajna nem. Amíg nem érkezik meg az új masina (kb 2025. december 10) addig ezt használom a rendszerembe bekötve. Ezért tudok csak elölről készült képet mellékelni. A működéséről készült videót nem sikerült mellékelnem, de érdeklődés esetén emailben vagy egyéb módon tudom küldeni.
Bartimex Audiótól (tehát idehaza) vásároltam 2018. decemberében, tehát nem mai csirke, de jó ajánlólevél, hogy ez idő alatt nem járt szervizben. CD, bluray tálcát kb 10 szer használtam ez idő alatt, mivel gyakorlatilag kizárólag streamerként működött a kicsike.
Az árát a külföldi beszerezhetőség kettő milliós árához képest határoztam meg. Link mellékelve.
Ára: 1.200.000 Ft. (vagy 3000 Euró)
Link a külföldi vásárlási lehetségről:
ttps://
www.ubuy.hu/hu/product/12YM5IN6-oppo-ud ... s-5Mnbunuv
Személyesen Budakalászon átvehető. Igény esetén Budakalász 100km körzetében szállítani is tudom. A doboza nincs meg, mert amikor a Rega erősítőmet eladtam az oppo dobazába tettem (csak azt találtam), de most viszont a Rega erősítő doboza került elő, szóval így abban tudom szervirozni.
+36 20 412 2819
fusti69@gmail.com