Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
TMP erősitők és D/A konverterek
Moderátor: TMP
Re: TMP erősitők és D/A konverterek
Elnézést, valóban nem megy mindig könnyedén a kommunikáció, de ezen is dolgozok-dolgozunk, és biztos segít benne az, hogy online lehet már rendelni. https://form.jotform.com/tmpaudiokft/rendelsi-urlap
-
Karunesh
- Nincs visszaút

- Értékelés: 52
A Tmp készülékek fantasztikusak 
Buék Mindenkinek
Buék Mindenkinek
Sztruharrobert@gmail.com
20-9253649
20-9253649
R2R, az lesz, az.
Kimenet szerintem fix, de, ha igény adódik, ha még befér a házba, biztos lehet egyedit is kérni, de az újraszámolás. De az is lehet,kerül bele.
A Quantic bő 2 éve kezdődött, a végtermék karácsonykor került forgalomba... Szerintem erre nem kell két évet várni, de nálunk lett először megszólaltatva. Még páran biztos meghallgatják,menni fognak az ötletelések biztos.
Kimenet szerintem fix, de, ha igény adódik, ha még befér a házba, biztos lehet egyedit is kérni, de az újraszámolás. De az is lehet,kerül bele.
A Quantic bő 2 éve kezdődött, a végtermék karácsonykor került forgalomba... Szerintem erre nem kell két évet várni, de nálunk lett először megszólaltatva. Még páran biztos meghallgatják,menni fognak az ötletelések biztos.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Majd megkérem Tamást, írja le ami publikus és közreadom. Nekem elmondja az összes trükköt, műszaki megoldást és amikor momdja, értem is,csak elfelejtem. Amit kihagytam, hdmi is van rajta és az ráadásul egy teljesen manipulálatla bemenet. A CD is tudja, így a teszten a hdmi-t éreztem a legszabadabbnak az átvitelek között, de amit találtunk, filléres és új hdmi kábel olyan torzításokat okozott (nem nagy, de érezhető volt), hogy e miatt hátrébb soroltuk. De egy jó kábellel lehet az lesz a nyerő bemenet.wasiliy888 írta: ↑2026.01.02., pén. 17:07Boldog új évet!
Engem az a szép dac érdekelne, amiről Revi feltöltött fotókat a magyar hifi készülékek topikba. Hol lehet bővebben olvasni róla? (A félcédulát már elolvastam) Az Ant Dac szolgált alapul a fejlesztésében, vagy ez egy teljesen más elektronika?
Egyébkéng valami R2,vagy hasonló nevü "technikát" alkalmaz,nagyon alapos megépítés (valaki mondta, TJ elhíresült Philips CD-je is hasonló megoldást alkalmaz. De azt Tamás kiemelte, hogy kezeli a nagyobb mintavételes anyagokat is, de énehhez nem értek. Lemez be és play
Egyelőre egy van belőle, de én kezdek gyűjteni. Még nem tudom az árát, de az az energia, amit közvetít, meg fogja érni. Olyan erővel szólt (jó értelemben) a FAL szélessávúval, bárkit át tudnék verni, hogy a tölcsérek szólnak. Bár ez megtörtént a Quantic DA-jával is. Jött Tamás, melegítettem, hogy megmutatom neki, mit tud a Quantic. Első kérdése volt: a nagy hangfal van bekötve? Nem
Aztán, miután elolvadtunk a Quantictól, bekötöttük az újat,... kikapta alólunk a kanapét
Nem elemezgeted, lexarod a hifit és cserélgeted a lemezeket. Ritmus, tempó, tonális egyensúly rendben. Mindegy neki milyen zene és ezt 330-ért, vicc. (Csa a kar, ami előtte van, bőven sokszorosába fáj és nincs az az érzésem,hogy nem tudja kiszolgálni).
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu
halfnote.hu
Nem tudtam, hogy ilyen is van TMP. Remélhetőleg tud róla, akit érinthet.
Az a CD elég jó. Bár, még csak futóműként próbáltuk, de nem agysebészet kitalálni, milyen lesz, ha egy DA bekerül. Ranézésre még megy is az erősítőmhöz, csak át kell gondolnom a hifipolcot, megtelt
halfnote.hu
halfnote.hu
- wasiliy888
- Fórumlakó

- Értékelés: 230
Boldog új évet!
Engem az a szép dac érdekelne, amiről Revi feltöltött fotókat a magyar hifi készülékek topikba. Hol lehet bővebben olvasni róla? (A félcédulát már elolvastam
) Az Ant Dac szolgált alapul a fejlesztésében, vagy ez egy teljesen más elektronika?
Engem az a szép dac érdekelne, amiről Revi feltöltött fotókat a magyar hifi készülékek topikba. Hol lehet bővebben olvasni róla? (A félcédulát már elolvastam
DIY Cu-R(DAC)
ValhallA Raindrops, CuAgSS8/3(SRC), 8HC(PWR)
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-ValhallA AgPtRXFv2usb-AudioGD M11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed Sign.Rev.-DIY 2WVB20Lmk3
ValhallA Raindrops, CuAgSS8/3(SRC), 8HC(PWR)
TPlinkMC200(optika)-HydraSwitch+MStáp-WWstarl.8-Laptop-Core AudioPC(Win10/FidelizerPro/Tidal/Roon)+PPAv3usb-ValhallA AgPtRXFv2usb-AudioGD M11(SxrF1)-ValhallA CuAgSSrca-LZ5 Aquincum-Qed Sign.Rev.-DIY 2WVB20Lmk3
Egy jóféle hálózati switch. Streaming vonal megy csak..(bár tény, az a felül töltős cd pörgető elég guszta, de arra a kb.100 db megmaradt eredeti cédémre talán luxus lenne :)
NAT Magnetic • GAUSS Optheron • Ascendo C8 Renaissance
Az a lapos mi?
halfnote.hu
halfnote.hu
A karácsonyi fenyőfát kicsit megelőzve ezek kerültek a polcra a gyártó műhelyéből.
A Lan kábel is TMP, meg a router/modem tápja is az lett, ami a képeken nem látszik. Ez a része a rendszernek egyelőre lezárva
NAT Magnetic • GAUSS Optheron • Ascendo C8 Renaissance
Míg az alsó arsávban karácsonykor indult útjára hivatalosan a Quantic F50 minden egyben erősítő értékesítése (webáriházban is elérhető: https://form.jotform.com/tmpaudiokft/rendelsi-urlap )
addig valamivel.magasabban isjönnek-majd-újdonságok.
https://www.halfnote.hu/blogs/revox/karacsonyi-meglepi

addig valamivel.magasabban isjönnek-majd-újdonságok.
https://www.halfnote.hu/blogs/revox/karacsonyi-meglepi

halfnote.hu
halfnote.hu
- DeProtector
- Fórumlakó

- Értékelés: 264
Igen, működik. Apósom épp múlt héten vitt nekik javításra erősítőt.KopaszKutya írta: ↑2025.11.08., szomb. 16:28Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy a TMP Audio szervíz szolgáltatás végül elindult vagy csak terv maradt?
A megadott e-mail címre hiába írtam kb. 2 hete, semmi reakció nem érkezett azóta sem.
Köszönöm!
Mondjuk telefont akkor sem vettek fel (Tamás külföldön volt, a másik megadott számot meg senki nem vette fel), így végül csak odament, ott meg már át tudta adni.
Aki persze nem debreceni, annak az nem opció. :)
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
CD: Heed Obelisk DT + DA
Stream: SOtM SMS-200 neo + TMP
Erősítő: Heed Obelisk SI³⁰ + X2³⁰
Hangfal: Heed StandArt JSE
Táp: Power-R Live 2
IC: Zu Varial
Hf.: Zu Mission
- heineken
- Fórumlakó

- Értékelés: 160
Szia!KopaszKutya írta: ↑2025.11.08., szomb. 16:28Sziasztok!
Esetleg tudja valaki, hogy a TMP Audio szervíz szolgáltatás végül elindult vagy csak terv maradt?
A megadott e-mail címre hiába írtam kb. 2 hete, semmi reakció nem érkezett azóta sem.
Köszönöm!
Inkább Tamást hívd a mobililján, működik a szervíz.
- KopaszKutya
- Törzsvendég

- Értékelés: 200
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
1. Philips CD 820 - Cen.Grand DSDAC 1.0 DE - Bryston 4B-ST - Vandersteen 2CE Signature
2. Mini PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710
3. PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
(Komplett Schmidt Ferenc kábelezés)
2. Mini PC - TMP Ant - Fidelity Achat - Fidelity Pyrit - Braun L710
3. PC - Singxer F1 - Audio-GD NOS 11 - Hifiman HE1000 V2
(Komplett Schmidt Ferenc kábelezés)
Mondanám, hogy az asszony örömére, de itthon se volt
De tény, úgy adtam elő, hogy neki veszem, szertni fogja
youtu.be/cyYuIsjFVaQ
youtu.be/cyYuIsjFVaQ
halfnote.hu
halfnote.hu
lassan átveszem a TMP topicot
mivel ToMPi sokat dolgozik, nem mostanában fog ide eljutni. Ide is bemásolom az új szerzeményem summás történetét.
https://www.halfnote.hu/blogs/revox/qua ... uantic-f50

mivel ToMPi sokat dolgozik, nem mostanában fog ide eljutni. Ide is bemásolom az új szerzeményem summás történetét.
https://www.halfnote.hu/blogs/revox/qua ... uantic-f50

halfnote.hu
halfnote.hu
Bővült a poszt a piszkos anyagiakkal...revox írta: ↑2025.06.02., hétf. 12:09Háááát, ToMPi nem a szavak embere, úgy látom megint én vagyok a posztoló... Mindenesetre egy olyan kis ékszert adott kölcsön kipróbálni amit nehéz lesz visszaadnom... Lehet direkt csinálja... olyan beetetős marketing, bármit ide ad, nagyon uralkodnom kell magamon, hogy ne maradjon nálam, csak ugye halat a tengerbe történet lenne, van már annyi kütyüm... de... de... jó lett, nagyon jó...
https://halfnote.hu/blogs/revox/tmp-qua ... indentvivo
![]()
Mivel limitált,nem xarozok,,bejelentettem igényem egyre. Aki 1 misi körül gondolkodik, feltétlen hallgassa meg, a különbözetet felezzük
https://halfnote.hu/blogs/revox/tmp-qua ... mment-2016
halfnote.hu
halfnote.hu
Háááát, ToMPi nem a szavak embere, úgy látom megint én vagyok a posztoló... Mindenesetre egy olyan kis ékszert adott kölcsön kipróbálni amit nehéz lesz visszaadnom... Lehet direkt csinálja... olyan beetetős marketing, bármit ide ad, nagyon uralkodnom kell magamon, hogy ne maradjon nálam, csak ugye halat a tengerbe történet lenne, van már annyi kütyüm... de... de... jó lett, nagyon jó...

halfnote.hu
halfnote.hu
na, ha ToMPi épít, majd én írok neki...
egy kis akkor és most...
https://halfnote.hu/blogs/revox/tmp-ant-stabil
egy kis akkor és most...
https://halfnote.hu/blogs/revox/tmp-ant-stabil
halfnote.hu
halfnote.hu
- SE-Tamás
- Nincs visszaút

- Értékelés: 38
DeProtector írta: ↑2025.03.09., vas. 11:18Juteszembe, voltam a rendezvényen!
A helyszín szerintem remek választás volt. A fogadtatás több mint baráti. Kitettek magukért a szervezők.
Két szoba volt ugyebár.
Az egyikben egy prototípus nagyházas erősítő a nagy JBL-ekkel. Sajnos ez nagyon messze esik attól a megszólalástól amit én szeretek. A mai napig nem értem, hogy miért lett közkedvelt ez a hangfal, de mindegy is. Mindenesetre érzésre úgy gondolom, hogy az itteni nagy házas erősítőben van potenciál. Helyenként még a JBL-ek ellenére is tudtam élvezni, szóval jónak tűnik. Kíváncsian várom a végleges verziót.
A másik szobában a jól ismert ANT cuccok, DAC, Phono és külsőtáp. Nála jóval drágább körítéssel, de kicsit sem éreztem azt, hogy az ANT-ok visszafognák a megszólalást. Külön dícséret illeti szerintem az itt demózó kereskedőt, aki kimondottan a magyar vonatkozású streamert (streamre kihegyezett macbook), TMP cuccokat helyezte előtérbe. A Kronos lemezjátszó alig kapott szerepet. Remek zenék, sok hasznos infó.
Szóval gratulálok a rendezvényhez, és kíváncsian várom az új dolgokat, mert ahogy a lenti képeken is látszik, az előtérben sok még ismeretlen készülék lapult. (sajnos Tamást nem sikerült elkapnom és kikérdeznem, mert mindig valaki épp faggatta. Szóval nincs semmi "belsős" infóm az újdonságokról.)
![]()
Elkészült a végleges hang . Igaz a JBL lel tudod meghallgatni ,ami ugye messze van tőled . De sajnos csak azzal tudom megmutatni. De lehet itt más lesz a vélemény
Futó : Transrotor Zet 3
Kar : Stogi Ref 313 VTA
RIAA: TMP by TEP ANUBIS
Erősítő : 211 AMP
Hangsugárzó : JBL 4343 Modified
Szalagos : Studer 812 MKII
CD : Denon DCD 3500 RG
Hangsugárzó Kábel: TEP Transparent
Leválasztó Trafó : TEP
Összekötő Kábel : TEP Leila
Kar : Stogi Ref 313 VTA
RIAA: TMP by TEP ANUBIS
Erősítő : 211 AMP
Hangsugárzó : JBL 4343 Modified
Szalagos : Studer 812 MKII
CD : Denon DCD 3500 RG
Hangsugárzó Kábel: TEP Transparent
Leválasztó Trafó : TEP
Összekötő Kábel : TEP Leila
ha ilyen,vagy hasonló volt a nagy erősítő, abban bőven van, de nem potenciál, inkább már hang. Próbáltuk otthoni körülmények között,... le a kalappal...DeProtector írta: ↑2025.03.09., vas. 11:18Mindenesetre érzésre úgy gondolom, hogy az itteni nagy házas erősítőben van potenciál. Helyenként még a JBL-ek ellenére is tudtam élvezni, szóval jónak tűnik. Kíváncsian várom a végleges verziót.

halfnote.hu
halfnote.hu
- DeProtector
- Fórumlakó

- Értékelés: 264
Juteszembe, voltam a rendezvényen!
A helyszín szerintem remek választás volt. A fogadtatás több mint baráti. Kitettek magukért a szervezők.
Két szoba volt ugyebár.
Az egyikben egy prototípus nagyházas erősítő a nagy JBL-ekkel. Sajnos ez nagyon messze esik attól a megszólalástól amit én szeretek. A mai napig nem értem, hogy miért lett közkedvelt ez a hangfal, de mindegy is. Mindenesetre érzésre úgy gondolom, hogy az itteni nagy házas erősítőben van potenciál. Helyenként még a JBL-ek ellenére is tudtam élvezni, szóval jónak tűnik. Kíváncsian várom a végleges verziót.
A másik szobában a jól ismert ANT cuccok, DAC, Phono és külsőtáp. Nála jóval drágább körítéssel, de kicsit sem éreztem azt, hogy az ANT-ok visszafognák a megszólalást. Külön dícséret illeti szerintem az itt demózó kereskedőt, aki kimondottan a magyar vonatkozású streamert (streamre kihegyezett macbook), TMP cuccokat helyezte előtérbe. A Kronos lemezjátszó alig kapott szerepet. Remek zenék, sok hasznos infó.
Szóval gratulálok a rendezvényhez, és kíváncsian várom az új dolgokat, mert ahogy a lenti képeken is látszik, az előtérben sok még ismeretlen készülék lapult. (sajnos Tamást nem sikerült elkapnom és kikérdeznem, mert mindig valaki épp faggatta. Szóval nincs semmi "belsős" infóm az újdonságokról.)

Két szoba volt ugyebár.
LP: Linn Sondek LP12 + GB Tools Zeta + Koetsu Black + Heed Orbit + Quasar III + Q-PSU
mesélhetnétek többen. nem tudtam menni, de érdekel, milyen volt...
halfnote.hu
halfnote.hu
- BLX
- Törzsvendég

- Értékelés: 1056
Ide is erdemes volt benezni. Amit hallottam az tetszett.