Akkor keresd privátban:
viewtopic.php?f=32&t=217776&p=2959274#p2959274
viewtopic.php?p=2644957#p2644957

Akkor keresd privátban:

dumdum írta: ↑2025.06.13., pén. 20:37Már hirdeted a jófo@áson beárazva.....hpeter93 írta: ↑2025.06.13., pén. 16:49Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket:
Van egy Rotel A8 sztereó erősítőm, amely vadi új még 2024 decemberében vásároltam a garanciás.
Illetve egy Nuprime CDP-9 Native DSD Dac és CD lejátszóm van, ami használt. Mennyit érhetnek ezek és hol tudnám eladni/hírdetni?
Köszönöm előre is a válaszotokat!
Akkor okafogyott...![]()

Már hirdeted a jófo@áson beárazva.....hpeter93 írta: ↑2025.06.13., pén. 16:49Sziasztok!
A következőben kérném a segítségeteket:
Van egy Rotel A8 sztereó erősítőm, amely vadi új még 2024 decemberében vásároltam a garanciás.
Illetve egy Nuprime CDP-9 Native DSD Dac és CD lejátszóm van, ami használt. Mennyit érhetnek ezek és hol tudnám eladni/hírdetni?
Köszönöm előre is a válaszotokat!

Szia!

Hááát, ez a magányos szú még csak a hangsugárzót kóstolta meg..
mishow írta: ↑2025.05.13., kedd 19:09Hangban kb olyan 120-150eFt körüli kategóriában lehet versenyképes, jó állványokkal és eltalált erősítő-hangfalkábel párossal, de - elfeledettsége okán - inkább valahol 100-120eFt körül érzem eladhatónak.
A tévedés jogát fenntartom, de szerintem a nagyságrend kb stimmel![]()

Ez a doboz az egykori HiVi Swans M1 olcsósított változata volt, ami főleg a dobozt érintette és talán a keresztváltót.
Nagyon éhesnek vagy kétségbeesettnek kell lennie annak a szúnak, amelyik lakkozott mdf-be beleköltözik.

Meg még a szú nyom is..
Ez most újonnan akciósan 259.990 Ft, így leütve szerintem kb. 100ezer.

Ezek a hangfalak 50 éves létükre képesek tökéletesen működni , itt a gumi perem még kaucsuk nem műanyag , ha megvigyázott darabok nagyon jól szépen teszik a dolgukat még most is, nem. Úgy mint a mai anyaghiányos hulladékok ! Ami pár év után szétesik .alto írta: ↑2024.11.15., pén. 12:21Ez egy közel 50 éves darab, elég nehéz a piaci értékét belőni. Ennyi idő alatt ráadásul bőven elfáradhatott benne néhány hangszóró, vagy váltó alkatrész. Ha eredeti a hangszóró készlet és nem hibás egyik sem, műszakilag rendben van, torzításmentesen, jól szól, nincs leütve, szétkarcolva, akkor szerintem kb. 70-80 ezer Ft. Egyéb esetben a töredéke, vagy kuka.

Az állapotuk leírása, fotók, tartozékok megléte hiányában?