Szerencsés vagy, hogy ennyiből megúsztad.dixie-chicken írta: ↑2025.06.13., pén. 14:30én csak amplifikáció csere végett,amelyet nemrég csináltam,8x nyomtam meg az "újratervezés" gombot:4x hangszorókábel végett:Klotz,Canare,AQ és Mogami...tápkábelnél 4x:Pointe 3.0,Isotek Evo Sequel,ViaBlue X-40/Furutech csatival szerelve mind a 2 oldalán ,vlmilyen HydraSound Silver,és ViaBlue X-40,vlmilyen chifi dugókkal szerelve...hogy milyen "cocktail"-t fogsz magadnak kikeverni,egyéni izlés/preferencia és rendszer kérdése...én 3 komponensnél csereberélgettem a tápkábeleket:lemezjátszó,amplifikáció és külső phonó extra tápja...nem elhanyogolható,markáns difik voltak jelen a csereberéletéseknél,mind a 3 pozicóban...és ez az alsóház szint..![]()
Én ősszel ugyan így csak erősítőt cseréltem. Naívan azt hittem, hogy a kábelezés marad, ezért miért kellene változtatni bármit? Hatalmas tévedés volt.
Valamiért nálam a hangfalkábel volt a kritikus pont, szerintem 10 próba is megvolt. De IC és táp is akadt bőven.
Amúgy Shimano-nak tudnám javasolni a Zu Audio tápokat, nekem Heed komponensek mellé nagyon jól bevált és emberi áron van. De nem teszem, mert még én is keresek egy csomót, nehogymá' elhappolja előlem...