Sziasztok.
Köszönöm szépen, többen jelezték, hogy az ára és az lehetséges átadás helye lemaradt.
Ár:110000 Forint.
Helyileg Püski tudom megmutatni.
Köszönöm égegyszer hogy szóltatok.
Udv
Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Denon ceol n11
- gyeniko
- Fórumlakó
- Értékelés: 274
Re: Denon ceol n11
Az árat is meg kell adni, ennek hiányában is törlik a hirdetést.
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!
-
- Nincs visszaút
- Értékelés: 41
Re: Denon ceol n11
Szia!
Ár, átadás helye...?
Különben törlik a hirdetést.
Ár, átadás helye...?
Különben törlik a hirdetést.
Már a B oldal forog így 60 felett...
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Denon ceol n11
Sziasztok!
Eladó a képeken látható kis DAB mini hifi, CD, hálózati lejátszó,fekete színben. Első tulajdonosa vagyok.
EMAG vásárlás. 2023.01.25. Jótállás 3 év, tehát meg jövő év elejégi. Tökéletes működik.
Elsősorban személyesen, de foxpost is megoldható a vevő terhére és felelőségére. Gyári doboza és tartozékai megvannak.
Üdvözlettel
Eladó a képeken látható kis DAB mini hifi, CD, hálózati lejátszó,fekete színben. Első tulajdonosa vagyok.
EMAG vásárlás. 2023.01.25. Jótállás 3 év, tehát meg jövő év elejégi. Tökéletes működik.
Elsősorban személyesen, de foxpost is megoldható a vevő terhére és felelőségére. Gyári doboza és tartozékai megvannak.
Üdvözlettel