akvapark írta: ↑2025.04.16., szer. 07:48
"Közel nem forog annyira a piac, mint az elmúlt pár évben tapasztalható LP - bumm alapján várható lenne."
Bizony!
Kint voltam a legutóbbi ELTE Gömb lemezbörzén, klasszikus zene szinte nem is volt.

A többi meg csillagászati áron. Marad a Concerto!
Kürthy Tomi hagyatékában ottmaradt vagy 1500 komolyzenei lemez. 1000 Ft lett volna darabja, alig vittek el belőle és nem hungarotonok voltak (bár az se rossz feltétlenül). Kedvencem volt a Bartók játszik Bartókot, valami régi monó nyomaton. Kitettem a polcra,hogy azt majd, de Zseló haverom felvette (csak eljött meghallgatni a nagy FAL-at,aztán kb 130 lemezzel ment haza

), aztán nem szóltam rá, hadd örüljön....
A rock és jazzt és egyéb elvetemült zenéket elhordták elég magas áron (tömeges vásárláshoz képest magas, 2-300db/fuvar), de a komoly beseggelt teljesen. majd megy egy raktárba. Ennyi, bár zenkedvelő a család, értelmezhetetlen mennyiség, nem érdemes kerülgetni. (nem lesz börze, meguntuk)
egyébként a kereslet válasz a kínálati árra. abnormális egekben van a lemezek ára, majd rájönnek a kufárok. Nekem,ha kell valami és csak drágán van,megveszem 3 euróért CD-n. lehet szentségtörés lemezes topicban ilyet írni,de annyival nem xarabb a CD se, hogy olyan árat adjak valamiért,amit kérnek érte, bizonytalan állapotban.
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu