tonee73 írta: ↑2024.10.19., szomb. 18:51
zoli73 írta: ↑2024.10.19., szomb. 15:55
Néhány kép a mai napról.
Köszi és isten éltessen a szülinapodon!
Köszönöm szépen!
De hogy ne rólam szóljon, és ne legyen off, így néhány gondolat a mai napról.
Nyitásra mentem, de olyan fél 2 körül elmenekültem(pedig egy kicsit tovább szerettem volna maradni), mert olyan szintű lett a tömeg, hogy sehová nem sikerült már bejutni. Ez idő alatt, csak villámlátogatásokra futotta 1-1 szobában, de azért sikerült néhány jó hangot, és zenét fülvégre kapni.
Ami emlékezetes maradt, az a L'auditeur Marten szobájában, Stevie Ray Vaughan, nagyon tetszett.
Takács Jenőnél Miles Davis is! A szélessávúak nem az én világom, de Jenő ezt most nagyon összehozta, még sohasem tetszett ennyire!
A Dream Audio szobájában, Koscsó Feriék "hóbagoly" hangsugárzóját, most jobban sikerült fülügyre venni, mint két hete, és megérte kivárni! Ez is nagyon tetszett, rendesen bezenélte azt a nagy termet, valószínüleg ez az ő terepe.
A Luxman - Sonus Faber rendszeren Djabe-t hallgathattunk. Ahhoz képest, hogy a SF új, Franco Serblin utáni világa nekem már nem jön be, ez most tetszett.
Az Alkalmazott Akusztika szobájában akár még tetszett is volna a hang, de valahogy a mélyhang folyamatosan, és zavaróan túltengett.
A Dream Audio kisebbik szobájában a Harbeth most sem került hozzám közelebb, de ez csak ízlés dolga.
A L'auditeur másik szobájában szerettem volna meghallgatni a Manger hangsugárzókat, de akárhányszor visszamentem, mindig a Cabbase "gömbök" szoltak, de nagyon nekem nemtetsző módon. A tömeg miatt már nem volt kedvem később nyomakodni.
Az Sirius Audio rendszere nekem kissé zenefüggőnek hatott, volt amin tetszett, volt amin borzalmas volt.
A hangsugárzó nagyon egyedi akart lenni, szerintem szimplán ronda.
Az Admiravox kicsit közömbös hangot mutatott, de inkább tetszett, mint nem.
Az Etalon szobája annyira külön volt, hogy nekem bizony kimaradt.
Nagyjából ennyi...
Ui.: Vettem néhány lemezt, köztük egy Djabe-t, amit Égerházi Attila a születésnapom alkalmából dedikált.

MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech