Nálam rendben volt a kép(dlphez mérten, természetesen)és a hang se volt rossz, pedig eléggé visszafogott hangerőn néztem.
Nem mondom, hogy nincs ennél jobb, de a fostalicska nagyon nem állja meg a helyét

Nálam rendben volt a kép(dlphez mérten, természetesen)és a hang se volt rossz, pedig eléggé visszafogott hangerőn néztem.
Köszönjük, de a kérdés nem ez volt.
A LOTR fanok szerint viszont egy nagy határ kakha, szégyen!Aszpirin írta: ↑2024.10.21., hétf. 23:30Végignéztem végre A Gyűrűk Ura - A hatalom gyűrűi második évadját.
Az első pár rész kicsit lapos az előző évadhoz képest, kissé nehezen talál magára, de aztán beindul, és az utolsó két rész az tiszta extázis, csak az eredeti filmtrilógia harmadik része fogható hozzá... így összességében eszméletlen jó lett a második évad is.
Én nem tudom, mennyit költhettek erre a sorozatra, csak sejtem, hogy rengeteget (Eregion ostroma epikus és grandiózus), mert a látvány mindent visz, a szereplők nagyon jók annak ellenére, hogy számomra ismeretlen arcok (egyetlen színészt, az Elrondot megformálót tartom szerintem gyengusnak a szerepéhez, és kicsit hiteltelennek egy nagy tünde "hadvezér" szerepéhez, de az igazán bonyolult karakterek esetében - akik Celebrimbor, Sauron és főként Adar - a casting szerintem mesteri telitalálat.
Akár franchise-ként, akár spinoff-sorotózatként tekintünk rá, A hatalom gyűrűi szerintem durván leiskolázza a nézhetetlenség határát súrolóő Star Wars spinoff/franchise sorozatokat. Nagyon várom a következő évadot.
Nekem az első két Alien film után ez volt a
Azért koncerten a gatyalengető hangnyomás + szó szerint a hátadon is feláll a szőr + 4-5napig alig hallasz, meg beállt a nyakad a headbangeléstől, otthon nem kárpótolja a kiváló hangzás... ja nem jazz/klasszikus koncertről van szó...TSanyi írta: ↑2024.10.14., hétf. 20:34
Pl. a koncert kontra otthon hallgatni a "lemezt".
Mindkettő más. Az egyik az élmény, tömeg, hasonló fanok mint te, a másik meg a tökéletes hangfelvétel, háttérzaj, stb. nélkül.
Egy biztos egy jó közvetítéssel többet látsz mint kint, több infó, nincs sorbanállás a WC-nél, olcsóbb a sör, üdítő, szendvics. Akár meg is állíthatod, nem utazol x órát a dugóban, stb.
Ez is egy "életforma", mint pl. a lakóautózás. Azt sem azért csinálja az ember mert megéri, hanem mert szereti, úgy mint ezt a mozis hobbit.
Pl. a koncert kontra otthon hallgatni a "lemezt".
Ez megint ízlés, hajlam, hangulat kérdése.
Te se vetted figyelembe azok az emberek közben megélt érzelmeit. Megszületünk, aztán meg meghalunk, kb. a Te gondolatmeneted szerint ennyi az ÉLET, erre írtam hogy akkor ennek sincs értelme. Mi értelme ha úgy is meghalunk, vagy a klasszikus: Miért eszel, ha úgyis megéhezel...
A hozzászólásaid jelentős része az érthetetlen agyrém.
Én nem.
Stephen Amell és Alexander Ludwig főszereplésével van egy sorozat Heels címen. Eddig 2 évad jelent és szerintem baromi jó. Bár már írtam róla korábban. Én special ki nem állhatom a pankrációt, és mindig is egy kamu dolognak tartottam. Ennek ellenére a sorozat meg tudott nyerni, mert jó és szórakoztató.Alex_Aston írta: ↑2024.10.02., szer. 19:50Ha már pankráció, van pár film, ami ezekről szól.
A Pankrátor.
https://m.imdb.com/title/tt1125849/
Nem kérdés, az általam látott ilyen témájú filmek közül a legjobb. Sőt, az egyik legjobb film, amit láttam. Zseniális benne Mickey Rourke, Marika Tomei pedig nem véletlenül az egyik kedvenc színésznőm.
A film pedig egy nagyon szépen elmesélt dráma, a pankrátorról, akinek bár az egészsége miatt abba kéne hagynia már a dolgot, de mégsem tutja befejezni. És nagyon jó a háttér bemutatása is ennek az egész shownak. Hogy azért nem is csak arról van szó, hogy légboxolnak a srácok.
Vaskarom
https://m.imdb.com/title/tt21064584/
Ez sem egy könnyed csihi puhi film. Itt egy komplett famíliát mutatnak be, igaz történet alapján. Nem semmi történet, az életszerű történetek kedvelőinek erősen ajánlott.
Családi bunyó
https://m.imdb.com/title/tt6513120/
Ez már egy sokkal könnyedebb film, női pankrátorról szól, aki a "zs" ligából szeretné magát felküzdeni a profik közé. Bár úgy tűnhet, a Rock a főszereplő, de kb. 2 percnyi kameo jut neki szerencsére.
Ez is igaz történet alapján, méghozzá olyannyira, hogy a végső bunyót erddetiben meg lehet nézni a YT-on is, kb. egy az egybe átültették a filmbe.
Úgy nem, hogy nézted és szeretted vagy úgy, hogy nem? Nem mindegy. :) Kultúra, melyet csak részben érthetünk meg ennyi km (mérföld) távolságból és az is hozzátartozik, hogy egy 13 éves szinttől nem szabad nagyon eltávolodni, akkor élvezhető marad. A megfelelő gyerekkorban itt is volt várakozás péntekenként, mai szemmel sokkal inkább LOL, mint nem.
Ez nem a mi európai ízlésünknek való. Más kultúrkör. Ott van egy hagyománya gondolom.
Sokáig én sem értettem, de egy ideje így próbálom meg felfogni: nézel egy verekedést egy filmben. Tudod jól, hogy csak egy megrendezett verekedés, valójában nem püfölik egymást véresre, mégis élvezed. Valami ilyen lehet a pankráció, még némi tömegpszichózissal is megfűszerezve.
"a When They See Us nem hoz lázba"scaurus írta: ↑2024.09.27., pén. 07:44
Csak ismétlem, kinek mi.
Konkrétan engem sem az Akolitus, sem - bár, magát az ajánlást köszönöm! - a When They See Us nem hoz lázba.
Az előbbiről tudható, hogy gyenge eresztés és vége sincs/lesz, az utóbbi történetről meg inkább olvasok újságcikket, wiki szócikket.