Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony SS-G 5 D
-
- Isten Hozott! :)
- Értékelés: 0
Re: Sony SS-G 5 D
A két pár hangfal árát 400 ezer Ft-ra csökkentem, esetleg végfok csere érdekel. Köszönöm :)
-
A két pár hangfal közül a kevésbé szép kabinetű pár árát 250 ezer forintra módosítom. Ráadásul ehhez a párhoz az eredeti védőhálók is megvannak!
-
Európában talán 2-3 pár található eredeti hangszórókészlettel. Nálam 2 párt is vásárolhatsz, vagy cserélheted el értékben megfelelő streamer dac-rá, sztereó erősítőre, esetleg aktív mélynyomóra.
-
-
Esetleg streamer dac csere érdekel. :)
-
Legyen 280 ezer Ft / pár.
-
1 / 2 pár ritka vintage Sony valakinek?
-
-
Továbbra is eladóak ezek a nem minden nap előforduló dobozok eredeti hangszórókészlettel, kicsit olcsóbban, 300 ezer forintért. A sors úgy hozta, hogy eladóvá válik a másik dobozpár is, (SS-G5) szintén gyári hangszórókészlettel. Ha valaki egyben vásárolja meg, akkor nyilván tudok még kis kedvezményt adni, és ezzel valószínűleg a hazai Sony SS-G5 készlet nagyrésze az övé lesz.
-
A Sonyk még mindig új gazdájukra várnak :)
-
Napocska :)
-
Sony SS-G 5 D
Tisztelt Betegtársak!
Eladóvá vált egy Sony SS-G 5 D hangfalpár teljes gyári hangszórókészlettel. Meglehetősen ritka dolog ma már. A HiFi Sharkon a téma megnyitásának pillanatában 2 eladó pár található Európában. (800 és 1100 euró értékben) A dobozok a hetvenes évekből származnak, ezért nem tudom azt mondani, hogy makulátlanok, de nem is vállalhatatlanok. A védőhálók is megvannak, ez is igen ritka.
A szett legnagyobb esztétikai hibája, hogy valaki szerette volna felújítani a dobozokat, ezzel pedig nem egy szakembert bízott meg. Lefestette, de nem hiszem, hogy a bútorrestaurátorok két kézzel kapkodnának az elérhetősége után azóta. Nem vállalhatatlan az eredmény, nem lehetetlen , hogy javítható kisebb beavatkozással, én nem álltam neki. A dobozpárt tartalékként vásároltam meg a másik pár SS-G 5 mellé - így az elmúlt egy évben csak tároltam őket - , ami hamarosan szintén eladó lesz, azokon jelenleg a két magassugárzó felújítása folyik. Rá kellett jönnöm, hogy másfajta hang vonz a hifiben, én sem vagyok kivétel sokunk közül, járom az utat.
A dobozok megvásárlása esetén ajándékba adom az egyik képen látható tartalék magassugárzó tekercseket is. Nagyon hasznos, nem gyakran beszerezhető alkatrész.
A hangsugárzó technikai adatai:
Material: Wooden case
Model: Carbocon Speaker System SS-G 5 D - Sony Corporation; Tokyo
Dimensions (WHD)
400 x 700 x 345 mm
80 watts Sinus, 150 Watt Music
32 - 20000 Hz, 8 ohms, 93dB 1W/1m
CrossOver Frequencies: 650Hz, 5500Hz
Acoustically grooved
Woofer: 300mm cone type
Mid-Range: 80mm cone type
Tweeter: 25mm dome type
Controls:
Tweeter from 2dB to -48dB continuously adjustable
Mid-Range from 2dB to -4dB continuously adjustable
Removable cloth grille
Volume 58 liters
Finish: Real wood walnut veneer
Models: AEP Model & E Model
Net weight : 20 kg
Price in first year of sale
729.00 DM
A hangfalak Előszálláson, Fejér megyében találhatóak.
Természetesen a meghallgatás a helyszínen lehetséges, akár hozott, akár itt elérhető forrásokkal.
Postázni nem szeretném, de nem is gondolom, hogy erre itt igény lenne.
A telefonszámom: +36 30 288 2717
Az ár 330 ezer Ft
Eladóvá vált egy Sony SS-G 5 D hangfalpár teljes gyári hangszórókészlettel. Meglehetősen ritka dolog ma már. A HiFi Sharkon a téma megnyitásának pillanatában 2 eladó pár található Európában. (800 és 1100 euró értékben) A dobozok a hetvenes évekből származnak, ezért nem tudom azt mondani, hogy makulátlanok, de nem is vállalhatatlanok. A védőhálók is megvannak, ez is igen ritka.
A szett legnagyobb esztétikai hibája, hogy valaki szerette volna felújítani a dobozokat, ezzel pedig nem egy szakembert bízott meg. Lefestette, de nem hiszem, hogy a bútorrestaurátorok két kézzel kapkodnának az elérhetősége után azóta. Nem vállalhatatlan az eredmény, nem lehetetlen , hogy javítható kisebb beavatkozással, én nem álltam neki. A dobozpárt tartalékként vásároltam meg a másik pár SS-G 5 mellé - így az elmúlt egy évben csak tároltam őket - , ami hamarosan szintén eladó lesz, azokon jelenleg a két magassugárzó felújítása folyik. Rá kellett jönnöm, hogy másfajta hang vonz a hifiben, én sem vagyok kivétel sokunk közül, járom az utat.
A dobozok megvásárlása esetén ajándékba adom az egyik képen látható tartalék magassugárzó tekercseket is. Nagyon hasznos, nem gyakran beszerezhető alkatrész.
A hangsugárzó technikai adatai:
Material: Wooden case
Model: Carbocon Speaker System SS-G 5 D - Sony Corporation; Tokyo
Dimensions (WHD)
400 x 700 x 345 mm
80 watts Sinus, 150 Watt Music
32 - 20000 Hz, 8 ohms, 93dB 1W/1m
CrossOver Frequencies: 650Hz, 5500Hz
Acoustically grooved
Woofer: 300mm cone type
Mid-Range: 80mm cone type
Tweeter: 25mm dome type
Controls:
Tweeter from 2dB to -48dB continuously adjustable
Mid-Range from 2dB to -4dB continuously adjustable
Removable cloth grille
Volume 58 liters
Finish: Real wood walnut veneer
Models: AEP Model & E Model
Net weight : 20 kg
Price in first year of sale
729.00 DM
A hangfalak Előszálláson, Fejér megyében találhatóak.
Természetesen a meghallgatás a helyszínen lehetséges, akár hozott, akár itt elérhető forrásokkal.
Postázni nem szeretném, de nem is gondolom, hogy erre itt igény lenne.
A telefonszámom: +36 30 288 2717
Az ár 330 ezer Ft