És vajon kapnánk-e mást? Pénzmosoda az egész Disney.
Mocsok egy ipar,
Nem véletlenűl lett Yoda cuki kis cucc,ezt ugyanúgy tudod mint én is, vagy bárki aki eljut ide.
Akinek kettőtől több iqja van az látja, hogy műkôdik.
És vajon kapnánk-e mást? Pénzmosoda az egész Disney.
A trashfilmeknek is megvan a maga varázsa.DeLorean írta: ↑2024.08.20., kedd 19:16Hát igen!
Ráadásul annyira sikeres volt, hogy hat!!!! részt is készítettek!
Az új részek ráadásul egyre jobbak.![]()
Kellemes hosszú hétvégi program mind a hat részt végig nézni.
Sajnos több nem lesz. De lesz (dobpergés) Catnado film is - már csak keveset kell aludni.
![]()
Kicsit több, de még ha csak az lenne a legnagyobb problémája a filmnek, h huszonévesekkel forgatták le.-KP- írta: ↑2024.08.19., hétf. 23:52Pedig a főszereplő mindössze 3 évvel fiatalabb elvileg, mint amennyi Sigourney volt az első rész forgatásakor.Nem vagyok robot írta: ↑2024.08.19., hétf. 19:45Predator után már a Xenokat is gyerekekkel öletik meg.
Pedig a főszereplő mindössze 3 évvel fiatalabb elvileg, mint amennyi Sigourney volt az első rész forgatásakor.Nem vagyok robot írta: ↑2024.08.19., hétf. 19:45Predator után már a Xenokat is gyerekekkel öletik meg.
En is multkor ezt kerdeztem es elmagyaraztak.kargidje írta: ↑2024.08.16., pén. 12:39Akkor majd itthon kerül rá sor.Morph írta: ↑2024.08.16., pén. 06:02Hát, sajnos mi megnéztük. Ne számítson senki óriási izgalmakra. Vannak részek, amik nagyon jók, de összességében ez is gyengécske. Nem fogok spoilerezni, de az elcsépelt dolgok itt is előjönnek. A covenantnál sokkal jobb a prometheussal nekem kb egy szint. Talán egy hangyabokával jobb a covenant. Itthon is majd meg fogom nézni, de én továbbra is 18 karikás filmet várnék ettől a franchisetól.Alex_Aston írta: ↑2024.08.15., csüt. 22:05Ígéretes kezdet, hogy tetszik a közönségnek.
Aliens óta a legjobb pontszám a franchise történetében.
https://m.imdb.com/title/tt18412256/
Kár, hogy nem tudom most ezt moziban megnézni. Remélem hamar elérhető lesz otthon is.
Angol eredeti nyelven néztük, a hang sokkal jobb, mint az általában túlvezérelt magyar szinkron. Az atmos annyira nem volt jó, ebben a filmben is keveset használták a felső dobozokat, pedig ha valahol, ilyen filmben igazán tündökölhetne. Összességében nem rossz film, de jó sem. Hiányérzetem maradt. Persze az elvárásaim magasak voltak...
Arra van a filmben magyarázat miért lett ebből is az újabban divat "tinifilm"?![]()
Következőben kik lesznek, óvodások...![]()
Akkor majd itthon kerül rá sor.Morph írta: ↑2024.08.16., pén. 06:02Hát, sajnos mi megnéztük. Ne számítson senki óriási izgalmakra. Vannak részek, amik nagyon jók, de összességében ez is gyengécske. Nem fogok spoilerezni, de az elcsépelt dolgok itt is előjönnek. A covenantnál sokkal jobb a prometheussal nekem kb egy szint. Talán egy hangyabokával jobb a covenant. Itthon is majd meg fogom nézni, de én továbbra is 18 karikás filmet várnék ettől a franchisetól.Alex_Aston írta: ↑2024.08.15., csüt. 22:05Ígéretes kezdet, hogy tetszik a közönségnek.
Kár, hogy nem tudom most ezt moziban megnézni. Remélem hamar elérhető lesz otthon is.
Angol eredeti nyelven néztük, a hang sokkal jobb, mint az általában túlvezérelt magyar szinkron. Az atmos annyira nem volt jó, ebben a filmben is keveset használták a felső dobozokat, pedig ha valahol, ilyen filmben igazán tündökölhetne. Összességében nem rossz film, de jó sem. Hiányérzetem maradt. Persze az elvárásaim magasak voltak...
Hát, sajnos mi megnéztük. Ne számítson senki óriási izgalmakra. Vannak részek, amik nagyon jók, de összességében ez is gyengécske. Nem fogok spoilerezni, de az elcsépelt dolgok itt is előjönnek. A covenantnál sokkal jobb a prometheussal nekem kb egy szint. Talán egy hangyabokával jobb a covenant. Itthon is majd meg fogom nézni, de én továbbra is 18 karikás filmet várnék ettől a franchisetól.Alex_Aston írta: ↑2024.08.15., csüt. 22:05Ígéretes kezdet, hogy tetszik a közönségnek.
Sharknado
Mi volt az ami sokkal jobb? Légyszi írd le őket, hátha van olyan, amit nem láttam/láttunkzx07 írta: ↑2024.08.15., csüt. 10:59Volt ebből a kategóriából sokkal jobb is... ez kifejezetten bénára sikeredett (legalábbis szerintem, az én szempontjaim szerint)-KP- írta: ↑2024.08.15., csüt. 10:16Megnézel egy filmet ami tornádóvadászokról szól és azt írod hatásvadász. Ez kb. olyan mint elmenni egy bokszmeccsre, és reklamálni, hogy a sportolók püfölik egymást.zx07 írta: ↑2024.08.14., szer. 21:45Twisters 2024 / Tornádók
Egy hatásvadász, nem reális, nem izgalmas történet. Próbálják izgalmassá tenni, de közben minden kiszámítható és csak "műizgalom" van. A filmen nem segít az sem, hogy van benne egy-két ismertebb színész. Egyedül a hangokat tudnám kiemelni belőle, azok tényleg jól sikerültek.
MV5BZTQ0YjZhNzMtMzMwYi00YTQwLTlhYTgtNDBlZjRhYjJmMzJmXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX190_CR0,0,190,281_.jpgÉn szerettem a 96-os eredetit is, és ezt is.
Volt ebből a kategóriából sokkal jobb is... ez kifejezetten bénára sikeredett (legalábbis szerintem, az én szempontjaim szerint)-KP- írta: ↑2024.08.15., csüt. 10:16Megnézel egy filmet ami tornádóvadászokról szól és azt írod hatásvadász. Ez kb. olyan mint elmenni egy bokszmeccsre, és reklamálni, hogy a sportolók püfölik egymást.zx07 írta: ↑2024.08.14., szer. 21:45Twisters 2024 / Tornádók
Egy hatásvadász, nem reális, nem izgalmas történet. Próbálják izgalmassá tenni, de közben minden kiszámítható és csak "műizgalom" van. A filmen nem segít az sem, hogy van benne egy-két ismertebb színész. Egyedül a hangokat tudnám kiemelni belőle, azok tényleg jól sikerültek.
MV5BZTQ0YjZhNzMtMzMwYi00YTQwLTlhYTgtNDBlZjRhYjJmMzJmXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX190_CR0,0,190,281_.jpgÉn szerettem a 96-os eredetit is, és ezt is.
Megnézel egy filmet ami tornádóvadászokról szól és azt írod hatásvadász. Ez kb. olyan mint elmenni egy bokszmeccsre, és reklamálni, hogy a sportolók püfölik egymást.zx07 írta: ↑2024.08.14., szer. 21:45Twisters 2024 / Tornádók
MV5BZTQ0YjZhNzMtMzMwYi00YTQwLTlhYTgtNDBlZjRhYjJmMzJmXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX190_CR0,0,190,281_.jpg
Akkor minden hoz, amit egy jó akciófilmnek hoznia kellzx07 írta: ↑2024.08.14., szer. 21:45Twisters 2024 / Tornádók
MV5BZTQ0YjZhNzMtMzMwYi00YTQwLTlhYTgtNDBlZjRhYjJmMzJmXkEyXkFqcGc@._V1_QL75_UX190_CR0,0,190,281_.jpg
Tőlem szokatlan módon, gyorsan végignéztem.
A Szemtől szemben szerintem nem ez a kategória, de ettől függetlenül az egyik legjobb film!Alex_Aston írta: ↑2024.08.11., vas. 15:43
Nagymenők - nekem ez a No1 gengszter film. Tökéletes mozi.
Kaszinó - az a jelenet, amikor Joe Pesci egy tollal szúrja le a pasit a bárpultnál, az felejthetetlen jelenet. De az egész film kiváló.
Szemtől szemben - zseniális, bármikor újra nézhető film, és a bankrablás utáni lövöldözős jelenet az mai napig etalon, hangban is.
Talán meg a Gengszterosztag is ide rakható, szerintem az is jó film.