20-30-40 évvel ezelőtti felmérésben mekkora volt ez az arány? Ha egyáltalán volt felmérés róla vagy csak most hirtelen lett egy felmérés...-KP- írta: ↑2024.05.15., szer. 12:27
Nemrég készült felmérés a különböző generációk között az USA-ban. A mostani fiatalok között (gen z) már 20% vallja magát valamilyen betűsnek a sok közül, Ami korábban 1% vagy inkább azalatti volt. Ne mondd hogy hirtelen 1-2 generáció alatt csak úgy magától megtízszereződött vagy húszszorozódott az ilyen beállítottságú személyek száma. 20%. Tehát mondjuk egy 20 fős osztályban minimum 4 személy. Ez a szám abnormális és pontosan megmutatja hogy igenis célba tud érni a folyamatosan és tudatosan felépített agymosás aminek ott már az óvodás kortól folyamatosan kiteszik a gyerekeket. Az meg nem érv, hogy bezzeg nekem semmi bajom nem lett tőle. Nem az a lényeg, hogy nálad 40-50 évesen betalált-e az üzenet, hanem az, aki pici gyerekkorától ebbe csöppen bele.
A másik amitől agyfrászt tudok kapni a "Ha nem tetszik ugord át" szintű kijelentések. Lassan ott tartunk, hogy nem lehet átugorni, mert mindenben ez van. Az Oscar-nál kötelező minimum kvóták vannak előírva, ami most ilyen 20-25% körüli de nemsokára 50% lesz. Nem lehet majd még Oscar jelölt sem olyan film, ami ezt nem teljesíti. Egyébként is az amerikai céges kultúrát letartolták a DEI (Diversity, equity and inclusion) kvóták és ebbe beletartozik a Disney, Amazon, Netflix is. A korábban szuper családi tartalmakat gyártó Disney pedig az egyik fő üzenetküldő platformja lett az egész "mozgalomnak". Van is belőle felháborodás nem kicsit.
Azt honnan tudod, ez a felmérés hiteles??? Ja, egy újabb "amerikai tudósok rájöttek...."
Én ezzel a növekvő tendenciával nem találkoztam sem a tágabb sem a szűkebb környezetemben, érdekes neeem!? Pedig már mindenhol megy a streaming ezerrel!!!
Na az agymosás meg itthoni viszonylatban igencsak erősen túl van tolva!!!! Ugye tudod kik és miért
Az oszkár nekem nem téma