Véleményem szerint, ami inkább cables írásához áll közel, a legnagyobb zavarforrások az audió rendszerben maguk az audió készülékek, és nem a "kívülről jövő" zavarok ellen kell elsősorban hadakozni. Kevesen hallgatnak úgy zenét, hogy közben járatják a mosógépet, meg a porszívót. A szomszédban keletkezett zavar kevésbé van hatással a saját hálózatunkra, mint a lakásunkban keletkező. Nem írok vezetéktípust, mert szerintem nem ebben van a lényeg. A legjobb eredményt a minél kisebb hurokellenállású (úgy tudom, ezt sem írta még itt le senki) villamos hálózat kiépítésével lehet elérni.SoundMania írta: ↑2024.04.16., kedd 11:59Rendben, te máshogy látod/tapasztalod. Szerinted nem kell "jó drót" és pláne drága nem. Mondj párat amik megfelelőek szerinted bármilyen kényes igénynek. Illetve mik a jó készülékek zenehallgatásra? Mert ha nincs szükség a jó kábelekre a jó hanghoz, akkor biztos a készülékei rosszak azoknak akik szerint meg van.MOT64 írta: ↑2024.04.15., hétf. 16:53A dolog magyarázata tényleg nincsen leírva az előző 5-600 oldalban. Lényeg, hogy nem a jó dróton múlik a dolog csilliárdokért, esetleg csak annak, aki ennyiért el akar adni "jó drótot" balekoknak.SoundMania írta: ↑2024.04.15., hétf. 16:27
István01 kb leírta válaszában a lényeget. Amúgy van nagyon jó drót rézből is erre a célra. Csak épp alig olcsóbban mint a hasonlóan jó ezüst....
Azért óckodom leírni a jelenség magyarázatát, mert minimum 10-en ugranának a torkomnak, vagy azért mert ők mást tudnak, vagy azért, mert sérti a kidolgozott üzleti érdekeiket. Aztán mindenki rajtam csámcsogna, hogy milyen ... vagyok.
Én meg már öreg vagyok hozzá, hogy rajtam csámcsogjanak. A húsom is rágós, a türelmem is fogytán.![]()
Mérte valaki is a hálózatának a hurokellenállását átépítés előtt és után?