Mondtam, hogy jobban fog hasonlítani :-)dixie-chicken írta: ↑2024.04.26., pén. 18:50kaptam egy Shelter 201-ast is...hmmm...az jobban hasonlit a Shure-hez (V15/III,M95ED),de az én rendszeremhez (izlésemhez?) nem pászol,van egy pukli a mélytartományban-viszont egy kisebb monitorhoz,meg lehet tökéletes lehet (?)..vele nem foglalkozom tovább
![]()
Itt írtam le részletesebben, mire is gondoltam:
"A Shelter 201 [...] tónusa jellegzetesen mélybarna, végtelenül kellemes és kényeztető, mint egy csésze forró csoki. Ez nyilván a magas hangok lekerekítésével, megszelídítésével jár, szóval aligha ez lesz a legrészletezőbb hangszedő a mezőnyben, de sokaknak a legkellemesebb és leginkább hallgatható még lehet.
A lábdob lüktet, a basszusgitár jelenléte súlyos, az énekhangoknak teste, tartása van. Soha nem tudjuk meg, milyen gitárhúrt használt a gitáros, melyik cintányér-gyártó szponzorálta a dobost, de hogy együtt van a banda és remek a hangulat, ahhoz kétség nem fér. Szupererő: a kamara zenekarok, jazz triók, vonósnégyesek együttjátékának a bensőségessége különösen érzékien jön át."
https://lemezjatszok.blog.hu/2022/01/08/karbon_karban