Vinkler írta: ↑2021.04.25., vas. 21:25
Mesélhetnél róla...
Nem akartam nulláról indulni, jó alkalom volt Szendi Gabi hirdetése. Emlékeim szerint tetszett anno aktív talin, így megalkudtunk az időközben félig szétbontott dobozokra. Számomra nem is volt kérdés, hogy ha már, akkor Scan Speak lessz az hangszóró, ill. hangszórók. A középnek mindenképp Iluminatort akartam, aztán szerencsével lett csipogó is, ráadásul a jobbik. Azért felhoztam Zolihoz bemérni, beállítani, de mindent rendben talált, anno Kalmi jó munkát végzett. Elegendő volt beszintezni az új közepet, magasat. Maradhatott az eredeti váltás 450-nél, és 3000-nél. Nagyon szépen egyenesen fut a freki szint, fázisok , torzítás rendben.
És akkor a hang. Nos az sokkal jobb, mint vártam. Ki merem jelenteni, az általam birtokolt négy aktív doboz közül ez a legjobb, nem is kicsivel. A mély tartomány , maga a hangszóró is benéz 30 Hz alá, a sub nyílással meg lazán megvan a 25 Hz :) Az Iluminátorok nem véletlen nem olcsóak, és ami nekem nagyon fontos, hatalmas teret rajzolnak, még az Ifi-vel a rendszer elején is. Nagyon bizakodó vagyok, ha kap egy kicsit rendesebb forrást is maga elé.... :)
Sabo Audio Streamer 23--Mzx PRE-NR1--Mzx SS Illuminator Activ Speaker—2xDynavoice Challenger sub
Táp:UnKnow Helix Reference Ultra, Viablue X-60 Silver, Viablue EP-7 Ethernet,
Audio cable:Sabo Audio Solar XLR
Úton: IPhone 13Pro Max-Tidal—-Apple Airpods Pro2