Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Samsung QE75Q90R + Samsung No Gap Wall Mount
-
Best
- Nincs visszaút

- Értékelés: 31
Re: Samsung QE75Q90R + Samsung No Gap Wall Mount
Hogy nem szabad tévét szállítani! Tegnap elmentem megnézni egy kisebb 65 colos tévét, amire meg is egyeztem az eladóval. Doboz hiánya miatt az eladóra bíztam a szállítást. Ma elhozta a tévét vastag paplanokra fektetve és miután becipeltük, bekapcsolás után szép színes csíkok jelentek meg a képernyőn. Nagyon sajnálom az eladót, de szerencsémre Ő vállalta a szállítást. Minél nagyobb a tévé annál veszélyesebb fektetve szállítani.
Mostanság ritkán nézem a fórumot, így akit érdekel, keressen telefonon.
Amíg fenn van, addig eladó.
Amíg fenn van, addig eladó.
Ez egy vicces történet lenne... szállítás alatt összetörték a megrendelt tv-t, így egyelőre jegeltem a témát, amíg erre nem érekzik biztos vevő. Meg mire kitalálom, hogy mi is kellene nekem igazán.
Egyébként egy Samsung S95C-t rendeltem (fizettem ki, most várom a visszautalást)
Egyébként egy Samsung S95C-t rendeltem (fizettem ki, most várom a visszautalást)
- Musiccitys
- Nincs visszaút

- Értékelés: 17
Mi lett (lesz ) az utód?
Csak hogy ne kelljen kétszer mozgatnom: 400.000Ft
Remélem ez már felkelti az érdeklődését valakinek.
Remélem ez már felkelti az érdeklődését valakinek.
Szerdán érkezik az utód, ezért nem hirdetni akarom, hanem eladni.
Legyen az új ár: 450.000Ft
Jövő hét szombat körül szerintem átviszem a szülőkhöz, ne legyen már két tv a nappaliban.
Legyen az új ár: 450.000Ft
Jövő hét szombat körül szerintem átviszem a szülőkhöz, ne legyen már két tv a nappaliban.
Köszönöm a dícsérő szavakat. A tv oleddel összevetve is megállja a helyét, van ahol rosszabb és van, ahol jobb. Pl. a tükröződésgátló rétege fenomenális, úgy töri meg a fényt, hogy közben nem lesz gusztustalan matt a panel, mint az olcsó notikon.
A szállítást én is megerősíthetem, nálam is működött 65-ös tv-nél.
A szállítást én is megerősíthetem, nálam is működött 65-ös tv-nél.
Csak segítő szándékkal megjegyezném, hogy az elmúlt hónapokban két hasonló méretű doboz nélküli tv-t is szállítottam ismerősnek furgonnal. 10-15 cm vastag memória habos matracon, oldalról megtámasztva és képernyővel felfelé gond nélkül meg lehetett oldani a szállítását, szóval a doboz hiánya senkit ne ijesszen el.
Ez egy remek tv jó áron, nekem 95c-volt. Jól fog járni az, aki megveszi!
Ez egy remek tv jó áron, nekem 95c-volt. Jól fog járni az, aki megveszi!
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
Samsung QE75Q90R + Samsung No Gap Wall Mount
A Samsung 2019-2020-as csúcs tévéje, ez volt a non-plus ultra.
Kifogástalan állapot, karcmentes, dohányfüst és állatmentes lakásból. A fém távon szilikon bumper, így az is karcmentes.
MM vásárlás, élő biztosítás a tv-n 2025 márciusig.
A dobozt a méretei miatt nem tudtam eltenni, egyébként minden tartozéka megvan. Csak a hozzáadott konzol volt 30.000 Ft
A konzollal lényegében résmentesen lehet a fara rögzíteni. A talp soha nem volt használva, becsomagolva várja az összeszerelést.
Helyileg Győr mellett található, kipróbálható több forrással, akár közvetlen egy olddel is, mivel van egy C11-em.
Ár: 500.000 Ft
Tel: +3620 477 nullanyolc-90
Kifogástalan állapot, karcmentes, dohányfüst és állatmentes lakásból. A fém távon szilikon bumper, így az is karcmentes.
MM vásárlás, élő biztosítás a tv-n 2025 márciusig.
A dobozt a méretei miatt nem tudtam eltenni, egyébként minden tartozéka megvan. Csak a hozzáadott konzol volt 30.000 Ft
A konzollal lényegében résmentesen lehet a fara rögzíteni. A talp soha nem volt használva, becsomagolva várja az összeszerelést.
Helyileg Győr mellett található, kipróbálható több forrással, akár közvetlen egy olddel is, mivel van egy C11-em.
Ár: 500.000 Ft
Tel: +3620 477 nullanyolc-90