Azok a hőmérsékletek megfelelőek, nem kell semmilyen megoldáson gondolkodnod, nyugodtan használd!tottyi írta: ↑2024.01.14., vas. 14:53Igy ezzel a hutottombel nemtudom lecsukni de ez nelkul lecsukva vannak ezek a homersekletek 58 fok meg a tobbi. Az SSD-et nemtudom mashova tenni esetleg meg az aljara de ott nincsenek rajta hutobordak bar lehet nem melegedne annyira.phyton71 írta: ↑2024.01.14., vas. 14:39Ha lecsukod a doboz tetejét akkor is ilyen hőmérsékletet mutat?
Egyébként 120C körül vagyis felette kezd megváltozni a szílícium szerkezete (vezetővé kezd válni), 75-85 C-ig nem veszélyes, utána kezdi visszavenni a teljesítményt a PC, de szerintem mára kitolódott vagy 100C-ig is.
Igazából amit írtál, hogy feleslegesen melegíti a ház belsejét, ami emeli minden hőjét.
Az SSD-t miért pont fölé helyezted?
Ezek a hofokok kb 10 ora jaratas utan vagy Roon zenehallgatas vagy mpc-hc filmlejatszas utan/kozben nezegettem.
Ezzel a tombel mert csak ilyen volt itthon, tesztelem, hogy erdemes-e valami odavalot raszerelnem valahogy mert meg az usb kartya is ott lesz es az is hot termel bar ha visszarakom az eredeti helyere az alaplapot a hazban akkor Riser kabellel tudom csak osszekotni az usb kartyat de olyat is mondtak, hogy az a kabel elvehet a minosegbol.
Most ha vennek hazat akkor lehet inkabb a HDPLEX H5-os lenne mert oda nem kell Riser kabel.
Es az amd-et most csereltem le csak, hogy en is hozzaszoljak a lentiekhez, nekem nem jott be.
Az, hogy neked nem tetszett az AMD az függ sok mindentől, sőt még az ízléstől is, mindenesetre a hidat pasztázd újra, ha még nem tetted meg.