A nagyobbik 1,5Kw-os, mert én hirdetem.
Nem Supravox vette meg, és ha figyelmesen olvasva a beírását, láthatóan leírta, hogy otthon volt elfekvőben.
A nagyobbik 1,5Kw-os, mert én hirdetem.
Nem értem a kérdést

Várjuk az eredményeket...Rock60 írta: ↑2023.12.21., csüt. 13:26Én ki...tam már régen a box elől a gyári kapcsi tápot, egy Sbooster melegszik előtte, brutális volt a különbség.
A táp DC drótján cseréltem a napokban a dugót egy Oyaidére, addig visszatettem a gyári tápocskát, tényleg szőrnyű...
Most tervezek a router elé is tenni valami jobb tápot a gyárinál. Valószínűleg TMP lesz belőle.
Meg lebeszéltem közben a Viablue EP-7 próbát is a Suprával szemben.![]()
Zajlik az élet...![]()
Mitől lenne jó?tutinet írta: ↑2023.12.21., csüt. 20:06Ez érdekelne igen.
A DIGI optikai modem tápja nem igazán jó ??
Milyenre cserélted ki ?

Ez érdekelne igen.
Én ki...tam már régen a box elől a gyári kapcsi tápot, egy Sbooster melegszik előtte, brutális volt a különbség.
Igen.pjm írta: ↑2023.12.21., csüt. 13:15A sárgát? Az jó.
https://www.syntexshop.hu/canare-rjc6-4p-sfm-17395darmah írta: ↑2023.12.19., kedd 11:30Sajnos a Sonopart üzletben csak 100 m tekercsben van Canare...tudna valaki tippet egyeb forrasbol,azt megköszönnem...üdv
Szerintem nem.

Szia,
Hajrá.
Mikor a Viablue-kat vettem még valami 20 ezer HUF-ba került.Rock60 írta: ↑2023.12.20., szer. 18:20Köszi.
Na, ja. A Verterét asszem kihagyom.![]()
Viablue EP-7 - et találtam.
Az az érdekes, hogy egyes forgalmazók CAT6A - nak, mások CAT 7 - nek mondják.
Nem tudom, melyik a helyes és van-e egyáltalán jelentősége ?
Stream Audioban most akciós, lehet kunyerálok egyet próbára.![]()
Köszi.
Mindkettőből egy fajta létezik.Rock60 írta: ↑2023.12.20., szer. 16:15Természetesen.supravox írta: ↑2023.12.20., szer. 12:52Azzal előrébb leszel ha én elmondom szerintem mi a jobb vagy rosszabb?
A supra egyébként tényleg nem volt kellemetlen.
De azért a Via egy felszabadultabb színesebb szerethetőbb kábel.
SZERINTEM.
Mióta 1db switch van a rendszerben azóta meg Via sincs.
Csak Vertere.
Az meg nekem olyasmi SZENT DRÓT mint SM-nek a VZ![]()
Gondolom azért - is - vagyunk itt, hogy megosszuk a tapasztalatainkat.
Ez a "felszabadultabb és színesebb" tetszik.
Konkrétan melyik Viablue, és melyik Vertere ?
Természetesen.supravox írta: ↑2023.12.20., szer. 12:52Azzal előrébb leszel ha én elmondom szerintem mi a jobb vagy rosszabb?
A supra egyébként tényleg nem volt kellemetlen.
De azért a Via egy felszabadultabb színesebb szerethetőbb kábel.
SZERINTEM.
Mióta 1db switch van a rendszerben azóta meg Via sincs.
Csak Vertere.
Az meg nekem olyasmi SZENT DRÓT mint SM-nek a VZ![]()
Azzal előrébb leszel ha én elmondom szerintem mi a jobb vagy rosszabb?Rock60 írta: ↑2023.12.19., kedd 17:34Nálam is Mishoww mester által javasolt Supra CAT8 szól egy ideje, nagyon meg vagyok elégedve vele, igaz nincsen túl sok összehasonlítási alapom.supravox írta: ↑2023.12.15., pén. 10:59Akkor konkrét leszek.mishow írta: ↑2023.12.15., pén. 10:06
Nálam a routertől a streamerig és az Apple TV-ig Supra CAT8 van, és nekem nagyon bevállt, az Akusztikában (hifiboltonline.hu) olyan hosszút készítenek neked, gyári csatikkal és gyári minősítésnek megfelelő módon krimpelva, amilyet akarsz. A Suprát valaki vagy szereti, vagy utálja, szerintem LAN kábelnek nagyon jó.
De volt nálam teszeteni a Kácsában szerelt AQ Forest CAT7, az egy lágyabb, finomabb hang, ízlés- és rendszerfüggő.
Mert a többi az szar.
Az általad ajánlott AQ Forest meg egy rikácsoló iszonyat.
Annál a mezei drót is elviselhetőbb.
De tényleg mehetünk át a derótos topicba.
Mindenesetre úgy tűnik, az AQ - ről erősen eltérő a véleményetek.
Mi az, ami szerinted egyértelműen jobb a Supránál, és 50 ezres alatt van az ára ?

erre én is kíváncsi vagyok.Rock60 írta: ↑2023.12.19., kedd 17:34Nálam is Mishoww mester által javasolt Supra CAT8 szól egy ideje, nagyon meg vagyok elégedve vele, igaz nincsen túl sok összehasonlítási alapom.supravox írta: ↑2023.12.15., pén. 10:59Akkor konkrét leszek.mishow írta: ↑2023.12.15., pén. 10:06
Nálam a routertől a streamerig és az Apple TV-ig Supra CAT8 van, és nekem nagyon bevállt, az Akusztikában (hifiboltonline.hu) olyan hosszút készítenek neked, gyári csatikkal és gyári minősítésnek megfelelő módon krimpelva, amilyet akarsz. A Suprát valaki vagy szereti, vagy utálja, szerintem LAN kábelnek nagyon jó.
De volt nálam teszeteni a Kácsában szerelt AQ Forest CAT7, az egy lágyabb, finomabb hang, ízlés- és rendszerfüggő.
Mert a többi az szar.
Mindenesetre úgy tűnik, az AQ - ről erősen eltérő a véleményetek.
Mi az, ami szerinted egyértelműen jobb a Supránál, és 50 ezres alatt van az ára ?
Nálam is Mishoww mester által javasolt Supra CAT8 szól egy ideje, nagyon meg vagyok elégedve vele, igaz nincsen túl sok összehasonlítási alapom.supravox írta: ↑2023.12.15., pén. 10:59Akkor konkrét leszek.mishow írta: ↑2023.12.15., pén. 10:06
Mert a többi az szar.

+1, ill. nem árt hozzá egy iFi iPurifier sem.spenotlaci írta: ↑2023.12.17., vas. 13:58Nekem Oyaide Neo d+ A van, zseniális az ár-érték aránya. Egy teszt róla: https://www.theabsolutesound.com/articl ... -20-cable/ . Illetve, ha a pénz nem számít épp hírdetik itt a nagytesóját 110ért(tiszta ezüst).

https://www.syntexshop.hu/canaredarmah írta: ↑2023.12.19., kedd 11:30Sajnos a Sonopart üzletben csak 100 m tekercsben van Canare...tudna valaki tippet egyeb forrasbol,azt megköszönnem...üdv