Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 6213

Re: Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Aszpirin »

juliush írta:
2023.12.11., hétf. 17:29
Egyébként nézd meg alaposan azokat a preambulumokat, és próbáld kitalálni, miért is kellett ott azzal a jelöléssel élni! ;)
Nem kell nagyon megerőltessem az agyamat :napsut: , szépen elmagyarázza a "Background of the Invention" fejezetben :rolleyes:
(Egyébként - elvileg bár lényegében ugyanazokat a szekvenciákat kódolják - a párok egyes elemeit külön entitásnak veszi "with complementary priority", mert a kódolt bitek előtt mindenképp kell átmenetnek történnie az S/PDIF specifikáció szerint. És igen, a preambulumokban van két hely, ahol ezt a "szabály"-t megszegik. Gondolom ezért. Erről lehet őket felismerni és megkülönböztetni az adattól(?))
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Fejes rendszer: Mac (Roon Server) → RME ADI-2 DAC FS → Hifiman Arya Stealth
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11164
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Aszpirin írta:
2023.12.11., hétf. 17:49
Az OFF bennem is felmerültde nem tudom, hogy ilyen (valamennyire szakmai :D) társalgás melyik topikban lenne a helye...

Most itt van egy teljesen kultúrált szakmai vita, amiről nem emlékszem, hogy már vitattuk volna, ez miért lenne túltolás?
Kicsit a nyuszika esete a sapkával, nem?
De. Szívesen beszélgetek szakmai témákban, meg vannak itt potens tudású hozzáértők, csak az a bajom, hogy villámgyorsan túllépjük a HiFi hobbi kereteit, aminek nem szokott jó vége lenni az ilyen felületeken. Amúgy az Általában a HiFi-ről topik szerintem erre lett létrehozva, nem is értem, ott mi és miért számít OFF-nak, de néha onnan is eltűnnek hozzászólások.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Luxor Audio 2023.12.11., hétf. 18:46-kor.

bendeguz76
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 10

Hozzászólás Szerző: bendeguz76 »

Vajon miért van tele az apró cambidge audio cxn lejátszóval?

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

fapaci írta:
2023.12.11., hétf. 17:35
Riasztóan túltoltuk a témát és a szőrözést szerintem, ráadásul itt erősen OFF, bár moderátorok is beszálltak. :rolleyes:
Egy biztosan :D
Az OFF bennem is felmerültde nem tudom, hogy ilyen (valamennyire szakmai :D) társalgás melyik topikban lenne a helye, mert bármelyik ditiális lejátszókról szóló topikban vagy akár a DAC-topikban eléggé ON. Javaslat? Csak ne a kábelekhez, please :D, azt hagyjuk meg a hitvitáknak :D
Ami a téma "túltolását" illeti: az alaptémákat már rengetegszer kibeszéltük, ezt Te magad is szóvá tetted, hogy ismétlődnek ugyanazok a témák. Nyilván ezek után az új témák csak marginális jelentőségűek lehetnek.
Most itt van egy teljesen kultúrált szakmai vita, amiről nem emlékszem, hogy már vitattuk volna, ez miért lenne túltolás?
Kicsit a nyuszika esete a sapkával, nem?
  • Fő rendszer: Mac (Roon Server) | Thorens 206 + Goldring 2200 | NAD M55 → NAD M33 → Audio Physic Classic 20
  • Házimozi: Oppo 203 | AppleTV 4K → Marantz SR6013 → LG OLED77C5 | 5x Dali Opticon + 4x Quadral Casa + B.K.DoubleGem

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

juliush írta:
2023.12.11., hétf. 17:29
Aszpirin írta:
2023.12.11., hétf. 17:10
...egyértelműen H-val és L-lel jelöli a JELSZINTEKET, vagyis H-t és L-et rendel /szerinted helytelen módon/ az állapotkhoz, ami igen, bináris információ, de úgy tűnik, a szerző és az amerikai szabadalmi hivatal számára nem annyira félrevezető:
Mint L(ow state) és H(igh state), ami nem "érték", "információ" is legfeljebb arról, hogy a rendszer melyik felvehető állapotában van...de befejeztem...
Szóval a H és L nem érték, de arra a kérdésre adott válasz, hogy "magas jelszint-állapotban van-e a jel?", "IGEN"/"NEM" már érték? Nagyon gyors logikai lépéssel lesz érték a nem-értékből :)
Önellentmondásbe kerülsz. TELJESEN mindegy, hogy H és L-lel, vagy 0-val és 1-gyel, IGEN/NEM-mel jelöljük az S/SPDIF jelszintjeit szinteket, pont ezek hordozzák az információt, mert minden átmenet leírtható a "01" vagy "10" szekvenciával (és ld. La Valse hozzászólását, rövid, de nagyon velős), innen már csak egy dekódolási lépés van, amiból szintén 0-k és 1-esek esnek ki, még akkor is, ha ezeket adott esetben már más jelszintek képviselik, mint az S/PDIF kábelben.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Aszpirin írta:
2023.12.11., hétf. 17:01
Alapfokű tévedés javítása alatt mire gondolsz?
Tutinet kijelentése és az arra írt hozzászólásom volt a kiinduló lépés. A hang akusztikai jelenség, a mechanikai rezgéseket leszámítva nem tud kábelekben közlekedni, csak a belőle leképezett elektromos jel képes erre (amit egyfajta modellnek neveztél).

Riasztóan túltoltuk a témát és a szőrözést szerintem, ráadásul itt erősen OFF, bár moderátorok is beszálltak. :rolleyes:

juliush
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4178

Hozzászólás Szerző: juliush »

Aszpirin írta:
...egyértelműen H-val és L-lel jelöli a JELSZINTEKET, vagyis H-t és L-et rendel /szerinted helytelen módon/ az állapotkhoz, ami igen, bináris információ, de úgy tűnik, a szerző és az amerikai szabadalmi hivatal számára nem annyira félrevezető:
Mint L(ow state) és H(igh state), ami nem "érték", "információ" is legfeljebb arról, hogy a rendszer melyik felvehető állapotában van...de befejeztem...
Aszpirin írta:
...sőt, még ezek sorozatát is le meri írni az S/PDIF négybites felvezető kódjainak bemutatásában, ami igen, bináris információ...
Egyébként nézd meg alaposan azokat a preambulumokat, és próbáld kitalálni, miért is kellett ott azzal a jelöléssel élni! ;)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára juliush 2023.12.11., hétf. 17:38-kor.
Gyula 
Hanghordozó -> Kütyük -> Zene

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

juliush írta:
2023.12.11., hétf. 16:47
Tudom, hogy én vagyok a kötözködő, de az "IGEN" és "NEM", de úgy általában bármilyen "érték" már bináris információ, s mint ilyen, továbbra is félrevezető nómenklatúra esetünkben.
Töltsünk tiszta vizet a pohárba!
Töltsünk. Akkor hadd hozzak ide egy ábrát az egyik kapcsolódó /ma is aktív/ szabadalomból (US8605912B2), ami (ld. Fig.2) egyértelműen H-val és L-lel jelöli a JELSZINTEKET, vagyis H-t és L-et rendel /szerinted helytelen módon/ az állapotkhoz, sőt, még ezek sorozatát is le meri írni az S/PDIF négybites felvezető kódjainak bemutatásában, ami igen, bináris információ, de úgy tűnik, a szerző és az amerikai szabadalmi hivatal számára nem annyira félrevezető:
US08605912-20131210-D00001.png
FIG. 2 illustrates preambles used in the Sony/Phillips Digital Interconnect Format (SPDIF).

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

fapaci írta:
2023.12.11., hétf. 16:25
Amúgy érdekesnek tartom, hogy egy alapfokú tévedés kijavítása rögtön kiengedte a szellemet a palackból. :rolleyes:
Alapfokű tévedés javítása alatt mire gondolsz? A "kábelen nem hang közlekedik" megjegyzésedre?

(OFF. egy ideje feladtam azon szemlélet hangoztatását, (korábban mondogattam, de nem volt túl nagy sikerem vele, edig szerintem nyilvánvaló) hogy az audio jel- hangfal- és fejhallgató-kábeleken - illetve a hanghordozókon, std - MINDIG a hangnak egy adott MODELLJE "közlekedik". Analóg esetben analóg a modell, digitális esetben digitális, a PWM-et és társait meg nem tudom, hova tegyem, valahol a kettő között van, de az is egy modell. Digitálisból jó sokféle modell van :) Tökéletes modell nincs, és ahogy ide-oda hordozzuk, átépítjük őket, egyre tökéletlenebbekké válhatnak. na jó, befejezem az ezirányú okoskodást, pedig elég hossszú is lehetne :D )

juliush
V.I.P.
V.I.P.

fapaci írta:
2023.12.11., hétf. 16:25
Esetleg próbáljuk a két lehetséges értéket IGEN és NEM nevekkel illetni, így talán kevésbé hoz zavarba néhányakat.
Tudom, hogy én vagyok a kötözködő, de az "IGEN" és "NEM", de úgy általában bármilyen "érték" már bináris információ, s mint ilyen, továbbra is félrevezető nómenklatúra esetünkben.
Töltsünk tiszta vizet a pohárba! Az alábbi ábra szemlélteti az 1-esek és 0-ák ábrázolását, a teli vonalaknál mindenképp történik egy állapotváltás, az általuk közrefogott időablakban folyó történések határozzák meg a benne ábrázolt bináris információ milyenségét. Ha volt közben még egy átmenet, akkor 0-át ábrázoltunk, ha nem történt közben váltás, akkor 1-est. Ha jól megnézitek, az hogy egyik vagy másik állapotban tartózkodik a jel, nem definiál információt, van olyan ablak, amelyben az egyik állapotban vagyunk és 1-est ábrázoltunk, miközben egy másikban épp ellenkezően teszünk, vagyis helytelen egy-egy állapothoz értéket rendelni, IGEN-t, NEM-et, 0-át, 1-et,...
dm.jpg
dm.jpg (11.84 KiB) Megtekintve 2893 alkalommal
Gyula 

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Aszpirin írta:
2023.12.11., hétf. 15:16
a zavarok és hatásaik szempontjából nagyjából miindegy, hogy 0-k és 1-ek "mennek" egy SPDIF (elektromos) kábelen, vagy H-k és L-ek, vagy A-k és B-k...
Esetleg próbáljuk a két lehetséges értéket IGEN és NEM adatként kezelni, így talán kevésbé hoz zavarba néhányakat.

Amúgy érdekesnek tartom, hogy egy alapfokú tévedés kijavítása rögtön kiengedte a szellemet a palackból. :rolleyes:

La_Valse
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 730

Hozzászólás Szerző: La_Valse »

Az spdif jelet általában visszacsatolt inverter, egy vagy kettő fogadja. Azok kimenetén szerintem már értelmezhető a 0/1.
"Az ördög nem olyan szörnyű, mint a matematikai modellje!" (Wavebourn)

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

juliush írta:
2023.12.11., hétf. 13:39
Nincs olyan, hogy "0-ának és 1-esnek megfelelő jelszint".
Nahát, ez már tényleg kukacoskodás :rolleyes: De annyiban igazad van, hogy nem a jelszintek hordozzák (közvetlenül) az információt.
Tudomásom szerint itt is két jelszint(-tartomány) van, amelyek között értelmezzük az átmenetet (különben minden kis zavarjelet átmenetnek venne). Annyiban igazad van, hogy ezeket megtévesztő "0'-val és és "1"-gyel jelölni, elyesebb "high"-nak és "low"-nak nevezni (az angol nyelvű szakirodalom ezeket a szavakat használja), de ezek egymástól megfelelő távolságra kell legyenek (áramkörtől és szabványtól függően), nem fedhetik át egymást, és van feszültségtartomány, ami egyértelműen a "high"-t jelöli, valamint van olyan is, ami egyételműen a "low"-t (toslinkre átfordítva az optikai kábelben is van feényerő, ami egyértelműen "high"-t jelöl, és van, ami egyértelműen "low"-t). Ha egyik tartományból nem megy át a másikba a jelszint, akkor nincs "átmenet". A digitális jelleg így megmarad, az analóg jel szintjén is, amiért a rajta közlekedő (hasznos) jel leírható HHLLHLHLHHHLLH.... módon, és innentől már csak notáció kérdése, hogy ezt 11001010000110... -val írom le, nem? Méhg ha megtévesztő is így leírni F2F esetében, mert teljesen azonos az információtartalma a 00110101111001... gyal (az "invertált" szekvenciáéval) nem ez a hordozott jeltartalom, de ettől függetlenül a hordozott információ bináris dekódolással (is) kinyerhető belőle...

Na jó, feladom az erőlködést leborulok.gif , igazad van :D de asszem érted, mire akartam kilyukadni... arra, hogy a zavarok és hatásaik szempontjából nagyjából miindegy, hogy 0-k és 1-ek "mennek" egy SPDIF (elektromos) kábelen, vagy H-k és L-ek, vagy A-k és B-k, ahol a kódolt adat szempontjából mindegy, hogy milyen fizikai állapotot jelöl a H, L, A, B vagy horribile dictu 0 és 1, az a fontos, hogy mindig ugyanazt a két folytonos fizikai állapottartományt jelőlje, bijektív módon, és minden ami ezen két állapottartományon kívül van, az "határozatlan" állapot. Ez a fajta "pongyolaság" szerintem megengedhető, és a lényegen nem változtat.

juliush
V.I.P.
V.I.P.

Aszpirin írta:
2023.12.11., hétf. 13:21
juliush írta:
2023.12.11., hétf. 13:07
A lényeg nagyjából ez, de tovább hasogatnám a szőrszálat! (Előre is bocsi!) ;)
A gyakorlatban az SPDIF szabványú digitális jelátvitelben az 1-eseket és 0-ákat sem velük "analóg" jel reprezentálja, nem feszültségszintekkel különböztetjük meg őket, hanem egy nagyfrekvenciás jelben adott időegységre eső állapotátmenetek számába kódolva, miközben a változások frekvenciájából kerül helyreállításra az adó oldali órajel a fogadó oldalán.
Állapotátmenetek milyen állapotok között? Naugye... a 0-nak és 1-nek megfelelő jelszintek között. ..
Nincs olyan, hogy "0-ának és 1-esnek megfelelő jelszint". A kódolás alapvető lényege és haszna, hogy tudatosan nem az általa reprezentált információval analóg jelekkel dolgozik. A 0-ás és 1-es információ csak a dekódolás után értelmezhető, ami esetünkben annak eldöntése, hogy az időablakban hány átmenet volt az előre lefektetett paraméterű állapotok között.
Gyula 

Aszpirin
V.I.P.
V.I.P.

juliush írta:
2023.12.11., hétf. 13:07
alto írta:
2023.12.11., hétf. 12:08
Pontosan, csak sajnos az emberek hajlamosak elfeledkezni arról, hogy a fizikai valóság az analóg, a digitális jel, a digitális adatátvitel csak egy absztrakció. Így egy digitális kábelen sem 1-esek és 0-k közlekednek, hanem az azokat reprezentáló analóg jelek, továbbá különféle amplitúdójú és spektrumú zavarjelek.
A gyakorlatban az SPDIF szabványú digitális jelátvitelben az 1-eseket és 0-ákat sem velük "analóg" jel reprezentálja, nem feszültségszintekkel különböztetjük meg őket, hanem egy nagyfrekvenciás jelben adott időegységre eső állapotátmenetek számába kódolva, miközben a változások frekvenciájából kerül helyreállításra az adó oldali órajel a fogadó oldalán.
Állapotátmenetek milyen állapotok között? Naugye... a 0-nak és 1-nek megfelelő jelszintek között. Attól még, hog F2F a legalacsonyabb szintű kódolás (vagy nevezzük akárminek a még legalább két-három létező nevén: DM, CC, stb) - amiből nem mellesleg visszanyerhető az órajel, ezért azt nem kell külön elküldeni, így elég két "vezeték" a kábelben - szóval attól a jel még digitális, és mint olyan 1-eseknek és 0-knak megfelelő analóg jelszintek és ezek közötti átmenetek formájában nyilvánul meg, mert ettől "digitális". Az, hogy az átmeneteknek lehet adott meredeksége is (mint mindig), a lényegen nem változtat.

juliush
V.I.P.
V.I.P.

alto írta:
Pontosan, csak sajnos az emberek hajlamosak elfeledkezni arról, hogy a fizikai valóság az analóg, a digitális jel, a digitális adatátvitel csak egy absztrakció. Így egy digitális kábelen sem 1-esek és 0-k közlekednek, hanem az azokat reprezentáló analóg jelek, továbbá különféle amplitúdójú és spektrumú zavarjelek.
Gyula 

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1248

Hozzászólás Szerző: pali923 »

fapaci írta:
2023.12.11., hétf. 11:19
A kábeleken sem hangok, sem számok nem közlekednek, csak elektromos, néha optikai jelek.
Na, mindjárt elkezdődik itt is, ami a kábeles topikban évek óta megy: a tápkábeleken sem megy át semmiféle hang, a lan-kábelen sem, aztán mégis megváltozik a rendszer hangja, ha egyik vagy másik drótot dugjuk be a csatlakozókba. Sokszor még akkor is, ha hasonló árszínvonalú kábeleket cserélgetünk. :rolleyes:
Ja, meg a digitális kábelekben szaladgáló jelekről is sok-sok szót elpocsékoltunk már ott is. :D
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

asebestyen
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 7802

Hozzászólás Szerző: asebestyen »

alto írta:
juliush írta:
2023.12.11., hétf. 11:42
fapaci írta:

A kábeleken sem hangok, sem számok nem közlekednek, csak elektromos, néha optikai jelek.
...amelyek nagymértékű hibatűrő képességet biztosító kódolással feldolgozott információt ábrázolnak digitális formátumban, így biztosítva annak gyakorlatilag veszteségmentes továbbítását. A problematika lényegét inkább az adja, hogy mi mindent közvetíthetnek a kábelek mindezeken túl eszközök között, vagy épp a környezetből összeszedve és az érintett eszközök mennyire immunisak vagy épp érzékenyek mindezekre.
A HiFi maga is egy absztrakció.
Alces 6 | Mac Mini M1 | RME ADI-2 DAC FS | Genelec 1031APM aktív monitorok

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3323
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: alto »

juliush írta:
2023.12.11., hétf. 11:42
fapaci írta:
tutinet írta:
2023.12.11., hétf. 09:58
A lan kábel nem hangfalkábel azon hang nem halad keresztül - szerintem ezért is nem kell túlgondolni - de adat igen. 0 és 1 különféle variációkban.
...amelyek nagymértékű hibatűrő képességet biztosító kódolással feldolgozott információt ábrázolnak digitális formátumban, így biztosítva annak gyakorlatilag veszteségmentes továbbítását. A problematika lényegét inkább az adja, hogy mi mindent közvetíthetnek a kábelek mindezeken túl eszközök között, vagy épp a környezetből összeszedve és az érintett eszközök mennyire immunisak vagy épp érzékenyek mindezekre.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

tutinet
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: tutinet »

fapaci írta:
tutinet írta:
A lan kábel nem hangfalkábel azon hang nem halad keresztül - szerintem ezért is nem kell túlgondolni - de adat igen. 0 és 1 különféle variációkban.

Igen, valóban az megy. Amiket írtam azok el vannak kódolva az elektromos jelben.
Yamaha AVENTAGE RX-A1080, DALI OBERON 3 Front,DALI OBERON 1 hátsó, OBERON VOKAL , QEDXT25 hangfalkábel, KáCsa KCO-FP25 vezeték + Furutech FI-E11Cu saját készítésű tápkábel.

juliush
V.I.P.
V.I.P.

fapaci írta:
tutinet írta:
Gyula 

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

tutinet írta:

tutinet
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 6

Hozzászólás Szerző: tutinet »

wittao írta:
2023.12.10., vas. 23:42
tutinet írta:
2023.12.10., vas. 23:20
Találtam ezt a Supra kábelt, svéd gyártmány az összes szabványt teljesíti , 2000 Mhz sávszél.
minőségi darab.
https://hifiboltonline.hu/Supra-Cat-8-STP-Patch-kabel

az ára se vészes
A kerdes inkabb az, hogy szabvanyok teljesulesetol varod-e az elorelepest egy LAN-kabel csereje kapcsan? Gyakorlatilag barmelyik elore gyartott, boltban kaphato LAN kabel teljesiti a kotelezot, ezekhez merten egy Supra is luxustermek.
Amennyiben varsz - a szabvanyok teljesulesen tul, barmilyen misztikus is legyen ez - hangbeli elorelepest/valtozast egy LAN-kabel csere eseten + megadod mi az az osszeg, amit raszannal, akkor tudunk valoban ajanlani valamit.
Olcsobb kategoriakban Supra, Viablue (inkabb elobbi), vagy veszel CAT8 csatlakozokat es meterre CAT7,7A,8 kabeleket, osszerakod pikk-pakk 1 ora alatt az osszeset magadnak.
Amennyiben komolyabb osszegeket is kiadnal, a tapasztalat az, hogy ezust tartalmu netkabelek valahogy nagyon jol muzsikalnak. Erdemes szetnezni a kinalatot illetoen.
Nekem fontos, hogy ami előírás és amit ráírnak valamire azt teljesítse is. Sajnos manapság ez egyáltalán nem magától értetődő. A Supra árait néztem az Akusztikában, nos... hm ...annál többet én nem szánnék LAN kábelre. Annál több értelmetlen kiadás lenne az én rendszeremben. A Digitus CAT8 hoz képest ez igen magas ár. A lan kábel nem hangfalkábel azon hang nem halad keresztül - szerintem ezért is nem kell túlgondolni - de adat igen. 0 és 1 különféle variációkban. Fontos, hogy teljesítse az előírást, a zavarokat kizárja , ne torzítson és a jitter minél kisebb legyen.
Yamaha AVENTAGE RX-A1080, DALI OBERON 3 Front,DALI OBERON 1 hátsó, OBERON VOKAL , QEDXT25 hangfalkábel, KáCsa KCO-FP25 vezeték + Furutech FI-E11Cu saját készítésű tápkábel.

pali923
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1248

Hozzászólás Szerző: pali923 »

tutinet írta:
Találtam ezt a Supra kábelt, svéd gyártmány
Én 4-5 viszonylag olcsó kábelt próbáltam, ezek közül nekem is ez maradt. Azért az árért nagyon jó hangot tud adni. És bármennyire furcsa ez is, nagyon nem mindegy a lan-kábel sem.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla

wittao
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2107

Hozzászólás Szerző: wittao »

tutinet írta:
Találtam ezt a Supra kábelt, svéd gyártmány az összes szabványt teljesíti , 2000 Mhz sávszél.
minőségi darab.
https://hifiboltonline.hu/Supra-Cat-8-STP-Patch-kabel

az ára se vészes
A kerdes inkabb az, hogy szabvanyok teljesulesetol varod-e az elorelepest egy LAN-kabel csereje kapcsan? Gyakorlatilag barmelyik elore gyartott, boltban kaphato LAN kabel teljesiti a kotelezot, ezekhez merten egy Supra is luxustermek.
Amennyiben varsz - a szabvanyok teljesulesen tul, barmilyen misztikus is legyen ez - hangbeli elorelepest/valtozast egy LAN-kabel csere eseten + megadod mi az az osszeg, amit raszannal, akkor tudunk valoban ajanlani valamit.
Olcsobb kategoriakban Supra, Viablue (inkabb elobbi), vagy veszel CAT8 csatlakozokat es meterre CAT7,7A,8 kabeleket, osszerakod pikk-pakk 1 ora alatt az osszeset magadnak.
Amennyiben komolyabb osszegeket is kiadnal, a tapasztalat az, hogy ezust tartalmu netkabelek valahogy nagyon jol muzsikalnak. Erdemes szetnezni a kinalatot illetoen.
Core Audio termékek gyártása, TARA LABS kábelek forgalmazása
MBL, PrimaLuna, PASS Labs, ODEON, NAT Audio, Vivid, Entreq, Esoteric

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”