Nagy hülyeség!sutemenyx írta: ↑2023.10.17., kedd 15:08Valószínűleg kicsit hiányzik némelyekből az empátia. Az szerintem nem nagyon van meg, hogy emberek csinálják a dolgot, akik nem robotok és nem arra vannak alapvetően beállítva, hogy 2napig daráljanak. Valószínűleg nagy százalékban jelen van az, hogy így sikerült, ennyire futotta, de nem nagyon kéne többet elvárni, mint amit magától is elvár valaki. Kicsit bele kéne gondolni, hogy milyen kicipelni oda a sok szart, idegesen összelőni a dolgokat -ha épp nem megy agyalni és szenvedni vele-, azután végigülni két napot, magyarázni, kémlelni a reakciokat, hülye kérdésre nem elküldeni mindenkit másova, majd aztán amikor vége - sem hátradőlni, hanem egyből nekilátni csomagolni és cipekedni. Merthogy arra sincs ám további nap.
Szóval az egész egy erőltetettmenet. A kanapéról nyilván könnyű pofázni, de ahogy előttem már mondta valaki máshol, mással kapcsolatban - a lelátóról mindig belövik a gólhelyzetet.
Menyasszony nem mehet esküvőre szakadt ruhában,ápolatlanul!
Ha a sok milliós berendezések nem szólnak jól,(minden nagyobb flik-flak nélkül),ott
nagyon nagy baj van!
Mégegyszer elismétlem:Az én rendszeremet bármikor betenném bármelyik16m2,vagy ennél nagyobb szobába,minden installáció nélkül jobban szólna,mint a hifi show-n a rendszerek 90%-a!