a.gabriel írta: ↑2023.10.17., kedd 21:53
Ha a beíró VibaVoice az igazi Sz.L, és ekkora szöveget ír be ide, akkor érdemes lenne saját régmúlt termékeit végre szervizelnie is, és nem TJ készülékéről írnia, ami a kiállításon a legemlékezetesebb hang volt sokak számára.
Számos fórumtárs írt itt valamelyik fórumon, hogy beadta a kulcsot az Omegá-ja, és hiába kereste Sz.L-t pl Evola nem javítja meg.
http://www.avx.hu/forum/viewtopic.php?f ... b#p2784226
Vagy, ha már egyéb okok miatt nem javít, akkor érdemes lenne a rajzát megosztani azzal, akinek otthon áll halott cucca, hogy használni tudja ismét.
Ezt a sok kalóriát, inkább arra kellene fordítani!
Köszönöm írásod, véleményed!
A helyzet az, hogy négy stroke történésem volt az elmúlt pár évben (jelenleg azt is sikernek élem meg, ha a kanalamból nem lötyög ki a leves). Amíg egészséges voltam, ingyen javítottam a 10-15-20 éves Omega-500 elektronikat. A készülék felépítését, kapcsolási rajzát ipari oltalom védi. Ezt az oltalmat eladhatom, másra jogilag nincs lehetőseg. Eddig senki sem keresett meg azzal a szándékkal, hogy a készülék szervizelésére, utángyártására adná a fejét.
Még valami.
Annak idején, a 2000-es évek elején 1 millió.-Ft fölötti áron lehetett vásárolni Accuphase, illetve PS Audio hálózati feszültség stabilizátorokat. Az Omega-500 100e.-Ft-os áron volt elérhető, a szakik drágának találtak! Semmi baj. Akinek jelenleg igénye van stabil, szinuszos, zavarmentes hálózati feszültségre, biztos talál magának megfelelő keszuleket a piacon.
Hogy mennyiért?
Na, ez már nem az én problémám.
Nagyon örülök annak, hogy akadnak páran, akik ezerrel osztják az észt, ugyan sötétek, mint az uranbánya legmélyebb pontja, ennek ellenere királynak tekintik magukat.
Ez van, mikor a butaság serénységgel párosul.
Még valami. Jó pár éve a hálózati feszültségről üzemelő elektronikákat levaltottam akkumulátoros táplálású elektonikákra. Napcellaról tölthető, akkumulatorról üzemelő LP lemezjátszók, D/A konverterk, elő, illetve végerősitők, fényévekkel tisztább, előbb hang visszaadása képesek, mint hálózati feszültségről üzemelő társaik.
Akkumulatorról természetesen nem lehet több 100W teljesítményű végerősitőt hajtani, ezért érdemes érzékeny, szélessávú hangsugárzókat hallgatni, amiknek a fejlesztésére, gyártására is fel voltam készülve.
Ennyi ...